YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
taklacı osman 26 Kasım 2019 Salı 10:40

yahu bu konuşan vekil siparişle iyi partiye gidien satılık vekil değilmi şimdide yalakalık için çıkmış

Yorumu oyla      4      5  
Ali ihsan 25 Kasım 2019 Pazartesi 21:47

Tacettin bayir i herzaman gercek partili ve tutarli biri sahsi tanimazsam da takdir ettigim biri

Yorumu oyla      4      5  
GAZİEMİR 25 Kasım 2019 Pazartesi 20:57

Gaziemir li olarak ne söylemlerinize nede düşüncelerinize KATILMIYORUM. Chp yi yıllar sonra % 30 ların üstüne çıkaran EFSANE insan Sn. Muharrem İNCE dir. Zaten bu yeni dönemde milletvekillerimisiniz yoksa boş boş oturanlarmısınız anlamış değiliz. Meclis TV yi takip ediyorum maşaallah koltuklar bomboş, tabi bu sözlerim 600 vekil! içinde geçerlidir.

Yorumu oyla      5      5  
TC misafir 25 Kasım 2019 Pazartesi 20:45

Parti içi düşmanlığın boyutlarını hayretle izliyoruz Atatürk'ün mirasını bu kadar madara etmeye hakkınız yok. Tacettin Bayır hakkında bu iddia atılsaydı acaba kendisinin tavrı ne olurdu öyle atıp tutmak kolay.

Yorumu oyla      5      5  
Ersen 25 Kasım 2019 Pazartesi 17:39

Kendisine hiç yakıştıramadım diyorsunuz, buna katılmıyorum. o ta adaylığını korduğu zaman ben eyvah demiştim halk TV milliyetçisi olduğunu biliyordum. ve ben değil yakıştıayı yakıştırmamayı değil Kendisi gibi daha pekçok İnsanlar var orada. CHP bu beşinci kolu kendi içinden ayklamalıdır.. biraz oy kaybedebilir , o tip oylar gelmese de olur., hatta daha iyi olu

Yorumu oyla      4      5  
SAİT EFE 25 Kasım 2019 Pazartesi 16:40

sayın Milletvekili Tacettin Bayır bey.Şimdi cuk diye oturdu,yazmış olduğunuz kitapın detayları bakacak olursak parti içi önceden yaşanmış sıkıntılar ,küskünlükleri yalan yanlış yazdınız ,birde muharrem ince laf söylemişsin.Koca koca adamsınız ayıp ayıp

Yorumu oyla      12      8  
ÖZDE CHPLİ 25 Kasım 2019 Pazartesi 15:58

Sayın Vekilim Tacettin Bey; Öncelikle düşüncelerinize katılmadığımı belirtmek isterim.Sayın Kılıçdaroğlu genel başkan seçilmeden önce verdiği sözü çok çabuk unuttu.Hani CHP'de her şey şeffaf ve demokratik olacaktı.Hadi ilk iki üç seçimdeki yenilgileri acemiliğe verelim.Ki partililer ve seçmen kendisine bu avansı verdi.Genel başkan seçildiği günden bu yana bir kaç küçük il ve ilçe dışında özellikle büyükşehirlerin hiç birinde CHP neden üye bazında ön seçim yapmıyor? Milletvekilliği , Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelerini Merkez yoklaması ile belirliyor. Böyle olunca Sen ben bizim oğlan , ne ala memleket. Özellikle genel seçim,Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra başarısızlığın özeleştirisini yapacak bir allahın kulu bulunmadığı gibi istatistik oyunları ile yok oyumuzu artırdık gibi abes açıklamalar.Tüm CHP'liler önce kendilerine dürüst olmalıdır.Siyasi partilerim kuruluş amacı madde1: İktidar olmaktır...... Genel merkeze yakın(çok üzgünüm)sizin gibi vekiller bir sonraki seçimi garantilemek için bu tip açıklamalar yaptığınız düşüncesindeyim. Oysa benim SHP zamanından tanıdığım siz Tacettin BAYIR gitmiş , genel merkezin kuyruğuna takılmış bir kişiyi görüyorum. Umarım ben yanılıyorumdur da yapılacak ilçe ve il kongrelerinde ve de Kurultaydaki açıklamalarınızı çok yakından takip edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisini İktidar olduğu ve kendi partilisini üzmediği aydınlık günleri hep beraber görmek dileğimle.

Yorumu oyla      17      7  
Selçuklu Partili 25 Kasım 2019 Pazartesi 15:51

Tacettin beyi severim ama selçuk'taki olaya tepkisiz kalmasından kızgınım ama bu konuda doğru söylemiş.

Yorumu oyla      8      12  
Yazık 25 Kasım 2019 Pazartesi 15:25

İl başkanı oldun, sahip çıkmadılar.. aday gösterilmedin.. iyipartiye gecen herkes birinci sıraya yazılırken seni altıya yazdılar, bence büyük hakaretti.. İstifa etmeliydin, kabul ettin.. Şimdi hala bu ekibe yağ peşindesin.. Çapa bu değil sayın vekil..

Yorumu oyla      14      9  
murat 25 Kasım 2019 Pazartesi 15:19

CHP,de delege sisteminden derhal vazgeçilmelidir. Parti üyelerinin ilçe Başkanını, İl Başkanını, Belediye Başkan adayını ve Genel Başkanı seçtiği bir sisteme geçilmeliki hem tam demorasi olsun hemde ilçe başkanlıklarını ele geçiren çeteler devre dışı kalsın.

Yorumu oyla      16      5  
ahmet 25 Kasım 2019 Pazartesi 15:12

muharrem ince partinin 40 yıldır içinde..tacettin sen chp'li misin yoksa iyi parti'li mi..hangi hakla ince'ye sallıyorsun...

Yorumu oyla      15      11  
izmir'li 25 Kasım 2019 Pazartesi 14:01

Muharrem İNCE sonuna kadar haklı ne yapsın; Siz çok iyi siyaset yapıyorsunuz ya hiç eleştirilmeyin demi. Sizlerin parti tüzüğü yerine kişisel egolarınızla hükümete desteksiz alternatif olmadığınız ne olacak. PKK sempatizanlarının dışarıdan desteğiyle hükümeti yıkmayı planlıyorsunuz. Bu parti kimlerin eline kaldı YAZIK ÇOK YAZIK...

Yorumu oyla      12      10  
“ Hak ve Halk “ 25 Kasım 2019 Pazartesi 13:46

Eski Başbakanlardan rahmetli Bülent Ecevit ne demişti “ Bizim iki gücümüz var. Hak ve halk “ İzmir BB toplu taşımada ayrımcılık yapıyor . Merkez ilçelerde toplu taşıma aracına ilk binişten sonraki 90 dk. süresince binişler bedava . Çevre ilçe belediye otobüslerinde süre tanımlaması olmaksızın dolmuş işletmesi gibi indi bindi para ödeniyor . Bu uygulamada hakkaniyet nerede ? 15 yıl kesintisiz İzmir BB Başkanı CHP li ancak 2009 Mart yerel seçimlerinde İzmir’de alınan % 55 oy oranını şimdi nerede . İzmir’de 2009 dan bugüne oy oranında bir adım ileri atılamamış. . (2014 Mart % 49,5 ) 2019 Mart yerel seçimlerinde İzmir’de ittifakla % 58 oy oranına ulaşılmış . Oysa ittifakla oy oranı % 63 altında olmamalıydı . İzmir’de toplu taşımada 2008 Ağustos ayında ; merkez ilçelerle birlikte çevre ilçelere verilen 90 dk. aktarma hakkını ; 10.02.2016 tarihinde ayrımcılık yaparak çevre ilçe halkının aleyhine iptal edildi. Hani hak , hukuk, adalet nerede ? İzmir BB her uygulamasına evet mi diyeceğiz . Şehrin bir bölgesine ( merkez ilçeler ) sınırsız 90 dk. aktarma hakkı ver . Şehrin diğer bölgesini ( çevre ilçeler ) bu haklardan mahrum et . Hak , hukuk , adalet nerede ?

Yorumu oyla      12      12  
ahmetsezai 25 Kasım 2019 Pazartesi 13:31

Sayın vekil Bayır,çok haklısınız hiç kimse partinin,CHP'nin üstünde değildir.Kişiler EGOLARINI gitsinler başka yerlerde tatmin yolları arasınlar.CHP'nin sahibi seçmenleri,üyeleridir..

Yorumu oyla      9      15  
Buyurun buradan yakın 25 Kasım 2019 Pazartesi 12:43

Muharrem İnce yi bitirme operasyonu emin adımlarla ilerliyor. Tek yol var Atatürkçü ve ulusalcı gerçek CHP''liler ile yeni bir hareket kurmalı Muharrem İnce. CHP''ye alternatif bir Atatürkçü ulusalcı bir parti olmadan malesef millet CHP''nin ismine oy verecek. CHP''de kurultay kapısını bile kapayacaklar Muharrem İnce ye. Çok belli. CHP oyları bu kadar garanti görüldüğü sürece. CHP operasyon partisi olmaktan kurtulamayacak... En büyük sorumluluk CHP seçmenine düşüyor....

Yorumu oyla      15      10  
Z.B 25 Kasım 2019 Pazartesi 12:36

Sayın iNCE yakın bir geçmişte bir umut olarak kamuoyunun karşısına çıktı veya çıkartıldı. Bugün gelinen noktaya bakın Allah aşkına. O dönem gerçekten bir umut olarak gördüğüm Sayın İNCE'nin bugün ki bu haline mi ağlasam yoksa benim gibi onu umut olarak görenlerin şimdi düştükleri komik duruma mı ağlasam bilemedim.İNCE İNCE yasemince deyip gülmek bence en iyisi...

Yorumu oyla      11      10  
karşıyakalı 25 Kasım 2019 Pazartesi 12:34

"Delege olmakla olmamak arasında çok fark yok" diyor sayın vekilim, yanlış düşünüyor.sayın vekilimin görüşlerine çoğunlukla katılırım ama bu konuda yanılıyor. Madem fark yok bu çaba,bu kadar uğraş,bu kadar kavga niye?chp liler delege seçimlerine ayırdığı enerjiyi genel seçime ayırsa inanın iktidar olunur.Yalan mı?

Yorumu oyla      16      6  
Sarı Çizmeli Memed'A. 25 Kasım 2019 Pazartesi 12:31

Muharrem İnce doğru söylüyor, bugün CHP'nin başında sözcüğün tam anlamıyla bir "çete" bulunmaktadır, koltukçu kemal ve göbekçi çetesi.

Yorumu oyla      17      9