YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Munzur 20 Ağustos 2019 Salı 10:40

Fetöcü başkan ve vekiller dışarda. Ne istediniz de vermedik dedi birisi terör örgütü fetö için ve o kişi başkanlık yapabiliyorsa bunlar neden belediye başkanı olamıyor? Bu ülkeye en büyük kötülüğü bu gerici tayfa ve solcu görünümlü kemalistler yapıyor yapmayada devam ediyorlar. Ama dünya görüyor bunları. Ac kalacaksınız yakında devam edin durmayın. Sizden korkan sizin gibi olsun tırrekler.

Yorumu oyla      4      5  
BAYRAKLI 19 Ağustos 2019 Pazartesi 22:35

Sayın SOYER Bayraklı Eski Belediye Başkanı Hasan hakkında onlarca soruşturma kovuşturma varken sen izmirde yaşamıyordu galiba önce dönün bir aynaya bakın. Devlet mi diyelim siyasi güçmü diyelim birileri sizleri koruma altına aldı.

Yorumu oyla      5      5  
Uğur 19 Ağustos 2019 Pazartesi 21:59

Zaten ülkede terör de yok, bebek katilleri de yok, doğuda yapılan baraj, fabrika şantiyelerine sabotaj da yok... öylesine durduk yere kayyum atadılar ne alaka demi başkan... Önce VATAN deyin VATAN, bölücülere karşı gelin kardeşçe bölünmeden yaşamanın yollarını öğretin insanlara...!

Yorumu oyla      6      6  
tuna 19 Ağustos 2019 Pazartesi 21:03

ulen terbiyesiz kklıları koruyorsun fetöcüleri belediyede işe alacagım diyorsun, escinsellerin yuruyuslerine destek veriyorsun sen kimsin kimsin sen???? Ataturk hayatta olsa senin b yaptıklarının sadece birisi için bile kelleni alırdı kimsin sen

Yorumu oyla      7      7  
Lombak 19 Ağustos 2019 Pazartesi 20:46

Güzel kardeşlerim. Sizler seçtiniz hepimiz katlanıyoruz. Teşekkürler.

Yorumu oyla      6      7  
adalet 19 Ağustos 2019 Pazartesi 20:05

PArdon da 31 mart seçimlerin de Binali Yıldırım diyarbakır a "KÜRDİSTAN" dedimi demedimi? burada neyi savunuyorsunuz. Hİç utanmanız yokmu AKP li arkadaşlar? Gidip tıpış tıpış oy verdiginz Bİnali yıldırım diyarbakır a kürdistan der. Tunç soyer çıkıpta seçilmiş kişinin kayyum ile görevden alınmasını savunun da Vatan haini öylemi ?

Yorumu oyla      6      9  
son altaylı 19 Ağustos 2019 Pazartesi 20:00

ŞEy çok ilginç ya. ağagıda ibrahim isimli yorumcu " iddiaları bir kenara bırak " yazmış. hangi iddia arkadaş? haber de herhangi bir iddia yokki! sırf yorum yazmak için yazmış.

Yorumu oyla      5      6  
sezarın hakkı sezara 19 Ağustos 2019 Pazartesi 18:18

Anlamadıgım şey şu. AKP ülkeyi batırma noktasına getirdi. milletçi ve ümmetçi tayfa ya kızarsanız . yapılanları anlatırsanız halkın iradesine karşı çıkmak,fetöcü ve PKK lı olmak ile suçlanıyorsunuz ama iş binlerce insanın seçimi ile gelen insanlara kayyum atanınca "gerekliydi" deniyor! SEçim ile gelen insanların seçim ile gitmesini savunan birileri de olursa! mesela Tunç soyer gibi! e işte HDP destekçisi, PKK destekçisi diye suçlanıyorsunuz. Aferin tunç soyer e. doğrusunu yapıyor. Demokratik bir ülkede yaşamak istiyorsak seçim ile gelenlere saygı göstereceksiniz. bu kaçıncı kayyuma tama arkadaşlar? bunun neyini savunuyorsunuz! gerçi hoş kendi belediye başkanlarınız zamanında görevlerden alındığı için istifaları istendiği için sizler alışıksınız tabi. Sizler yani sevgili İbrahim gibi wowturkey elemanları. ekonominin kötüye gitmesi. her ay doların 20-30 krş. düşüp ve yükselip. manupule edilmesi. yandaşların milyarlar kazanması! her gün ormanlarımızın rant uğruna kül olması, kaz dağlarının yok edilmesi. bunların hiç birinde yoksunuz! ama tunç soyer doğru olanı savunuyor diye vatansever kesiliyorsunuz.

Yorumu oyla      13      12  
Alen35 19 Ağustos 2019 Pazartesi 18:07

Farklı isim ile aynı yorumu yapanlar! "SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER" Diyen tayyip miy di yoksa benim babam mı? Diyarbakır halkı, Van halkı bilmiyormuydu seçtikleri insanların kim oldugunu? sizdeki isyan neyin isyanı ? terör destekçisi diyorsunuz ! ozaman Benim diyarbakırlı ,vanlı vatandaşım terör destekçisimi? ortada bir seçim var ve bu seçimi binlerce insan yapmış! halkın iradesine niye karşı çıkıyorsunuz! işte tunç soyer in savundugu şey de bu! okuma yazmanız ok! ancak muhalefet oluyorsunuz. sizin aptıgınız şey. Beyninizin olmayıp ta fikrinizin olması olayıdır! bu kayyum olayının Darbeden ne farkı var bana açıklayınız! hiç bir farkı yok. kayyum dediğiniz şey siyasi bir darbedir! insanların oy kullanarak, seçim ile başa getirdiği insanları üstelik 2. yada 3. kez benzer sebepler ile görevden alıyorsunuz! bu nedir ? bunun adı siyasi darbedir. Halkın riadesine karşı çıkmaktır. AKP nasılsa terör merör deyip işin içinden çıkıyor! peki orada yaşayan insanların verdiği oylar ne olacak ? ne gerek var ozaman seçime! sen gidip seçim yapıyorsun HDP ye oy atıyorsun. HDP ye oy atanlar HDP nin ne bok oldugunu bilmiyor mu? gayet biliyor! ama ortada bir seçim var. Tunç soyer de bu seçimi savunuyor .

Yorumu oyla      12      11  
deli bekir 19 Ağustos 2019 Pazartesi 16:32

hdp den aldığınız oylardan dolayı bu tür açıklamalar yapıyorsunuz da tabanınızı unutmayın.

Yorumu oyla      12      14  
Z.B 19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:32

Sayın Tunç SOYER'e sonuna kadar katılıyorum. Hukukun ve demokrasinin bu dönemde olduğu kadar yok sayıldığı bir dönem 12.Eylül'de dahi yaşanmamıştır. Bu ülkede o kadar çok şey yaşıyoruz ki gerçekten nasıl kabul gördüğüne şaşırmamak elde değil. Bunun en bariz ve en somut örneği daha dün yaşanan çalışanların gelecek yılki zam oranları ve belirlenme şekli.Enflasyon %20-25 civarında, hükumet çalışana %3-3.5 öneriyor.Kimsede çıt yok... HUKUK,SAĞLIK,TARIM,HAYVANCILIK,DOĞA... her alanda keyfilik almış başını gidiyor. Bunlarla ilgili yapılan bir eleştiride; ne hainliğimiz,ne bölücülüğümüz nede vatana düşmanlığınız kalıyor.Çok ama çok ilginç bir ülke olduk. İnşallah sonumuz hayırlı olur demekten başka bir şey elimizden gelmez oldu...

Yorumu oyla      13      19  
boşnak 19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:58

istifa et hdp ye geç

Yorumu oyla      22      18  
İZMİRLİ 19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:55

tubc soyerin böyel acıklama yapmak mecburiyetinde ne de olsa göbek bağı var yazık izmiri kimler yönetiyor. ülkede terörle mücadele edeceiğne yaptığı açıklamaya bakarmısın. zaten 100 gün çiçek böcek aşkla geçti ....

Yorumu oyla      21      15  
ibrahim 19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:10

iddiaların hepsini bir kenara bırakıyorum. terörist cenazesine gitmek, onlar için anıt dikmek, anma toplantıları yapmak vs. bunları nereye koyacağız başkan. öyle gizli saklıda yapılmış şeyler değil hani. göstere göstere yapılmış şeyler bunlar. devlet bunlara ses çıkarmasın öylemi.

Yorumu oyla      21      16  
Can Çiler 19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:04

Şimdi biz bu ülkede demokrasi var mı diyeceğiz? değil demokrasi, demokrasicilik oyunu bile yok farkında mısınız?Oyun birden fazla kişi ile olur.

Yorumu oyla      10      18  
ahmet 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:04

çok meraklıysan hdp'den aday olsaydın..devletin önünde eğilmeyi hepiniz öğreneceksiniz...

Yorumu oyla      21      14  
Bucalı 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:03

Sayın başkan siz izmirin sorunlarını çözmek yerine ,sürekli başka işlerle uğraşıyorsunuz

Yorumu oyla      22      12  
eray 19 Ağustos 2019 Pazartesi 11:53

SAYIN BAŞKAN ARTIK HDP YE AÇIK AÇIK DESTEK VERMEYİ BIRAKIN SİZ İZMİRE BAKIN NELER YAPTINIZ NELER YAPACAKSINIZ BUNUNLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPIN İZMİR İÇİN NELER DAHA İYİ OLACAK ORTADA HALEN BİŞEY YOK SİZ KALKMIŞSINIZ NEDEN KAYYUM ATANDI DİYARBAKIRA DİYOSUNUZ NEOLDU İZMİRİN PROJELERİ BUNLARLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPIN LÜTFEN

Yorumu oyla      16      16