YORUMLAR
Toplam 32 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mehmet kazan 9 Ağustos 2019 Cuma 08:43

Eşim gecen bayram bu hastanede gögüs hastalıkları yoğun bakımda yattı 26 gün boyunca her gün oradan çıkarabilmek için çırpındık bayram boyunca bir tane bile doktor yoktu asabi asistanların elinde 3 defa entube edildi enfeksiyon ve yoğun bakım olmasına rağmen temizlik sıfır kediler her yerde yoğun bakımdan kedi kovalıyorduk her gece. Hemşireler yetersiz hasta bakıcıların eğitimsiz torna çırağı, kalifiyesiz insanlara canınınız emanet allah düşmanımı bile bu hastaneye düşürmesin.Eşim hala tedavi görüyor cok daha iyi bir hastanede.Göğüs hastalıkları yoğun bakımdaki ölüm kayıtlarına baksınlar eski bkanlardan ışılay saygında göğüs hastalıkları yoğun bakıma yatırıldığını öğrendiğimde allah rahmet eylesin diye içimden geçirmiştim malesef ışılay hnmda hayatını aynı yerde kaybetti.

Yorumu oyla      5      5  
Zeliha e 8 Ağustos 2019 Perşembe 21:31

Başarıların devamini dilerim

Yorumu oyla      4      5  
Ahmet Çınar 8 Ağustos 2019 Perşembe 19:23

Eğe üniversitesi A PLUS OLMUŞ diyorsunuz. Eşim Güzin Çınar bugün Cerrahi Polikliniğin den ULTURASON için gönderildi. Bayramdan sonra ameliyat olması beklenen hasta. ŞUBAT 2020 AYINA GÜN VERİLMEK İSTENDİ. Bizde ismini vermeyeceğim hastahanede yaptırdık. Daha çok fırın ekmek lazım. Çok yazık.

Yorumu oyla      4      5  
halide dincer 8 Ağustos 2019 Perşembe 15:45

geçen sene kalp ameliyatı oldum anjiyo yapan mustafa akın hoca ameliyatımıyapan tahir yağdı gibi hocalar ho oldugu icin bu puan alinmistir sanirimve diğer hocalar

Yorumu oyla      4      5  
Hacı 8 Ağustos 2019 Perşembe 13:54

Akademisyenlere yapılan baskıya dikkat çekilmesi gerek.a plus baski

Yorumu oyla      4      5  
ali 8 Ağustos 2019 Perşembe 13:45

daha tuvaletlerde peçete yok yalnışlıkla a plus degil aaaplus ta olunur .

Yorumu oyla      4      5  
Emel 8 Ağustos 2019 Perşembe 13:09

Okadar cok hasta varki hergece ınternet ten randevu alayım diyorum fulll dolu üstelik nezaman gün açılır belli degil hastaneye ameliyat sırası almak yatış yapmak hele yatak bulmak cok zor rahmetli kayınpederimi yatak yoklugun dan acil bakımda tutmak zorunda kaldık soru sormak imkansız gibi bişey cok guzel A pulus olması işallah bizleri buradan duyarlar temizlik ve yatak sorunu çözülür işallah

Yorumu oyla      4      5  
Vatandaş 8 Ağustos 2019 Perşembe 12:58

A PLUS hastane olmasaydı keşke.Telefonla randevu alınamıyor,sabahın köründe gitsen sırayı anca alırsın.07.00 den sonra gitsen sıra alma şansınız yok gibi birşey. Önceden yapılan bazı tahliller, tahlil kiti olmadığıalınmadığıalınamadığı için yapılamıyor. Hocalar hasta muayenesini hastanede yapmıyor özel yerine çağırıyor. A PLUS PLUS olursa ne olur düşünmek bile istemiyorum.

Yorumu oyla      4      5  
Sevcan 8 Ağustos 2019 Perşembe 12:00

Malesef iki senedir ege üniversitesinde malzeme yok ultrason çekilemiyor en erken sıra 6 aya veriliyor çalışanlar mutsuz biz hastalara da yansıyor bu durum bunun gibi çok eksik var temizlik yetersiz ama en iyi doktorlara ulaşabilme açısından iyiki var umarım en kısa sürede gelişmeler olur??

Yorumu oyla      5      5  
Nur 8 Ağustos 2019 Perşembe 08:50

Acaba kampüse cami yaptırdışınız için mi aldınız bu A plus ünvanını.

Yorumu oyla      9      5  
necdet 8 Ağustos 2019 Perşembe 08:49

yağmur yağdığında catısı akan hastane, koridarları sıcak ve pis, ameliyathaneye bile bekleme alanından geçilen hastane, bu puanlamayı nasıl bir baştan savma içinde yapmışlar.

Yorumu oyla      5      5  
Nural 8 Ağustos 2019 Perşembe 08:48

Hiç de A plus olduğunu düşünmüyorum bçr sonraya randevu almak istemiyorsan durumun bir yıl beklemeye uygyn değilse para verip hop hemen randevu alıyorsun. Bekleme yerleri berbat belin ağrıyor vb metal koltukta saatlerce bekliyorsun. Herkes saat 13:00 da çağrılıyor sonra saat 16:00 da ultrasona ya da diğer tetkiklere giriyor. Tam bir facia. Doktorum çok iyi bu nedenle o hastaneden hizmet alıyorum. Doktorum oradan ayrılsa E.Ü. Hastanesine gitmem. Hastaların konforu hiö düşünülmüyor bu hastanede.

Yorumu oyla      4      5  
Ali 8 Ağustos 2019 Perşembe 08:46

Göz icin randevu aldım geceden gelip kapıya sıra yazılıyo diye duymuştum saat 1 de geldim randevum olmama rağmen duvardaki listeye ismimi yazdım sabaha kadar uykusuz kantinde bekledim sabah göz polkliğine gittim saat 11 gibi sıra geldi dr 3 tane tekkik istedi ve üst katta cıktın ordada sıra beklerken işim öğleden sonraya sarktı enson tekkiki cin zaman yetmedi yarın gel denildi ertesi gün tekrar saat 7 de hastanedeyim işlemler icin tekrar sıra bekleme faslından sonra öğleden sonra dr 1 tane damla yazıp 3 ay sonra kontrol dedi bi göz kontrolü icin 2 günüm harcadım ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi dr ve hocalar a lafım yok ama A PLUS alan üst yönetim bence Zplus bile hak etmiyo. Randevun olduğu halde geceden sıra yazmak nedir bi muayeneyi bi günde bitirememek nedir 50 yıl önceki kafayla yönetilen bi hastane zaten böyle bir ödül aldığına da inanmıyorum.

Yorumu oyla      4      5  
izmirli 8 Ağustos 2019 Perşembe 07:59

Aynen borçlarda Aplus ege ünv. bunlar vatandaşa göz boyaması gerçekler böyle değil ne yazıkki.

Yorumu oyla      4      5  
Gülay Özyılmaz 8 Ağustos 2019 Perşembe 00:45

Ege Üniversitesini haklı olarak gösterdıği bu başarısı dan çok memnun olduk.Tebrik ediyorum.Basarılarinin devamını dilerim.

Yorumu oyla      4      6  
Ertan 8 Ağustos 2019 Perşembe 00:42

Randevum olduğu halde Gece saat 2 de hastane kapısına isim yazıp sabaha kadar bekledim sabah 7 de tekrar kayıt icin sıra kuyruğunda bekledim dr muayene yaptı kan tahlili istedi kan alınan yere girdim 50 kişilik salonda 300 kişi sıra bekliyor saat 11.45 de sıra geldi. sonuçlar 14 de cıktı ve tekrar dr ye göstermek icin sıraya girdim hastaneden cıkışım15.00. İyi ki a plus olmuş tebrikler. A plus olmasa 3 günde muayene olurduk

Yorumu oyla      4      5  
Kadriye 8 Ağustos 2019 Perşembe 00:06

Sayin rektörum. Sizleri çok tebrik ediyorum Edirne li olarak ayrıca sizinle gurur duyuyoruz.

Yorumu oyla      4      8  
Gonca solmaz 8 Ağustos 2019 Perşembe 00:05

Birde temizlikte APlus olsaniz,mazallah kliniklere girilmiyor pislikten yatakli bolumler ozel oda bulamazsaniz facia derecede pissss

Yorumu oyla      7      5  
Velit Ertuğrul 7 Ağustos 2019 Çarşamba 23:58

Karaciğer nakil bekleyen hasta acil olarak ultrason ve emar çektirmeye ve kan tahlilleri yaptırmaya gönderiyor doktor...emar filmi için 6 aya gün veriyor...kan tahlillerine 15 gün veriliyor...sözde doktor acil diye bizi gönderiyor...birde utanmadan para verirseniz ayni gunde bu işlemleri yapıp aynı günde sonuçları alırsınız diyor.bunları hastanenin doktoru ayarlıyor...ne yapalım bizde film için 200tl verdik, kan tahlili için 130tl verdik..bunlarıda mesai dışı olarak gösteriyorlar...bunlar hırsız fakir fukaranın sırtından geçiniyorsunuz...yediğiniz haram olsun...boğazınızdan çıkar inşallah.

Yorumu oyla      7      5  
Kezban 7 Ağustos 2019 Çarşamba 23:33

Bu hastanede ameliyatımız gerçekleşti. Ameliyat için bütün herşeyi dışarıdan eczaneden aldık en basitinden bir lavman bile.kan tahlillerimizi bile kendimiz lâboratuvar a götürdük. Hastane yatisi için sabahın köründe çağırdılar 2 ye kadar odamıza geçemedik. Temizlik kesinlikle yok heryeri pislik götürüyor hamam böcekleri geziyor servislerde. Birde enjeksiyon kapmamak gerekiyor nasıl olacaksa. Ozel odalara 90 lira para ödeniyor ona rağmen tuvaletlerin tavani akıyor parca halinde kafamıza düşmek üzere.denetleme olacak diye kadın doğum servisi öyle temizlediler yoksa bi tane çalışan goremezsiniz

Yorumu oyla      7      5  
Adalet 7 Ağustos 2019 Çarşamba 21:51

Acilin rezaletini gorsunler. Hastalara yatak yok deyip ağa babalarina yatak a?anlar. Bunami odul alinmis. Paran varsa yatak var serviste yer var paran yoksa acilde u? gun yatirip pisligin icinde kalan. Igne yapılip evlerine gonderilenn intihar eden cocuklar icinmi odul verilmis?

Yorumu oyla      6      5  
Sercan 7 Ağustos 2019 Çarşamba 21:46

Benim icinn odul degil rezaletin yeri. Hangi odulu neye nicin nesine laik goruldugunun anlayabilmis degilim. Ba?lara verilmis bir odul galiba.. Halka sorilmadan verilmis ?dule odülmü denir.

Yorumu oyla      7      5  
Egeli 7 Ağustos 2019 Çarşamba 21:42

Eğitimi, hizmeti, özverili ve bilgili sağlık çalışanları ile yıllardır Balkanların en iyi üniversitesi olan Üniversitemi tebrik ediyorum. İlaç ve malzeme bulunamıyorsa satınalmasına Sağlık Bakanlığının el atmasındandır. Beğenmeyen hijyenik bulmayan hizmet almaz.

Yorumu oyla      5      7  
Selen 7 Ağustos 2019 Çarşamba 21:42

Ege üniversitesi saglik konusunda derecemi almis nasil almis acaba? Sanirim wc de kontrol yapilmadan derece ye girmis???

Yorumu oyla      7      5  
BornovLi 7 Ağustos 2019 Çarşamba 21:42

Sn sonsoz degerlendirme yazari ultrasyona 6 ay veriliyorsa bazi birimlerin ameliyathanelerinde enfeksiyon kapiliyorsa nasil aplas olabiliyor.

Yorumu oyla      6      5  
Renan Yaşar Atalay 7 Ağustos 2019 Çarşamba 21:03

Ben EÜTF Hemşirelik mezunuyum 34 yıl çalıştım ve iki yıl önce de emekli oldum.Oğlum bu fakültenin öğrencisi.Ege Üniversiteli bir aile olarak ricamız lütfen emeklilerinize sahip çıkın + bilgisayar sisteminizi elden geçirin + malzeme eksiğinizi tamamlayın nasıl yapılacaksa

Yorumu oyla      6      6  
İbrahim aktimur 7 Ağustos 2019 Çarşamba 20:51

bi belgeyi almanizdan dolayı kutlarız maalesef hastanemizin girişimsel radyoloji bölümüne ait yatak olmadığı için hastalara yatak bulmasını söylemeleri bu durum için hoş değil ancak torpilli kişilere olanak sağlanması etik değildir kanısındayım saygılar

Yorumu oyla      4      5  
mahmutcc 7 Ağustos 2019 Çarşamba 18:51

cigerimioldurdubuhastane

Yorumu oyla      4      5  
Meryem 7 Ağustos 2019 Çarşamba 17:55

Gurur duyuyorum ülkemle ve geleceğimiz daha cok güvenli sağlıklı yerler getiren bütün emekçiler ve cok saygın hocalarimiz Basarilariniz cok cok devamı olmasi dileğiyle

Yorumu oyla      4      5  
Ervah 7 Ağustos 2019 Çarşamba 16:19

Daha geçen ay haziranın 24 ünde ablamin doğumu gerçekleşti bu hastanede bebegin doğar doğmaz K vit olması gerekiyordu ve bu kadar basit bisey bile hastane eczanesinde yoktu normalde dışarıdaki eczanelerde de bulundurulmuyormus çünkü doğar doğmaz yapılması gerekiyor. Keza diğer bölümler de de farklı ilaç sıkıntıları yaşanmakta ????

Yorumu oyla      6      5  
izmirli 7 Ağustos 2019 Çarşamba 15:17

hastane mikrobu konusunda hangi plus ?

Yorumu oyla      8      5  
Yahya engin 7 Ağustos 2019 Çarşamba 14:07

bence bu ödulde patolojik bölumun bir katkisi yok VERMIS oldugum numunenin ucretlerini pesin odedigim halde 30 gun gecmesine ragmen sonuclarini ne yazikki alamadan ailemle tatile cikmak zorunda kaldim bu unitenin ba?hekimlik tarafindan daha sıkı denetlenmesi gerekmektedir...

Yorumu oyla      8      5