YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
K.DelegeSİ 6 Temmuz 2019 Cumartesi 10:10

Liyakat Liyakat diyorsunuz da bunu dalga geçmek için söyler gibi bir haliniz var. Siz bana şunu anlatırmısınız? Önce parti parti koltuk sevdalısı birisini Belediye şirketinde genel müdür yapmanın neresi liyakat? Tekrar başladığı şirkete daha önceden parasını alıp kendi isteği ile ayrıldığını biliyormusunuz? Bu şirketi dolandırmaya girmez mi? Önce 10-15 sene çalışıyorsun daha sonra anlaşıp tazminatını alıp çıkıyorsun. Sonra tekrar giriyorsun. TAM ANLAMI İLE SKANDAL. Siz liyakattan bahsetmeyin hiç. Şunu da unutmayın bu parti izmir ilçe örgütleride oy kullanırken bunu unutmaz. Örgütlü mücadele sadece muhalif partilere değil. Liyakat ve demokrasiye inanmayan partililerle de olur merak etmeyin cevabınızı Eylül Ekim Kasım gibi alacaksınız..

Yorumu oyla      6      5  
Lombak 5 Temmuz 2019 Cuma 23:03

Sahil procesi niye bitmedi? ÇAAT niye kokuyor?

Yorumu oyla      4      5  
muhalif 5 Temmuz 2019 Cuma 22:34

snBakan,için çok uygun karar dediyse, o zaman CB. Sarayı içinde lal etmemelidir...

Yorumu oyla      6      5  
Bu ne biçim liyakat anlayışı? 5 Temmuz 2019 Cuma 20:52

Sanki adam bir teknik hizmet Şirketine genel müdürdeğil,parti İl Başkanı seçiyor. Hayatı boyunca politikacılıktan başka bir iş yapmamış kişiyi pohpohluyor. Beyim İZBETON İzmir Büyükşehir Belediyesinin en fonksiyonel Şirketidir. Bu ilin insanları bu şirketten hizmet bekliyor; politika değil. İZBETON’un geçmiş Genel Müdürlerinin tamamı teknik kökenli ve yöneticilikten gelmiş kişilerdir. Yazık Şirketlere Yönetici ataması değil, diyet borçları ödeniyor.

Yorumu oyla      6      5  
bahtiyar 5 Temmuz 2019 Cuma 18:34

onun için mi aday adaylığı süresince engellemek için her türlü yola başvurdunuz?

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 5 Temmuz 2019 Cuma 15:58

Hangi belediye başkanımız şatoyu kendine tahsis etmiş ki normal olsun. Halkın parasını, malını kendine tahsis etmek bir zihniyettir bunun bin odalısı da aynıdır tek odalısı da aynıdır. Maalesef Chp o çok eleştirdiğimiz akp zihniyetine dönüşmeye başladı. Eleştiri yapanlar ihraç edilecekse ondan önce yalakalık yapanlar ihraç edilse daha yerinde olur. 22 Bin TL aylık sayın Soyer için konut kiralamasına yetmiyor mu? Belediye başkanları halktan farklı ayrıcalıklara mı sahip olmalı? Bizler vatandaşlar ve siyasiler arasındaki eşitsizlikler, zengin ve yoksul arasındaki faklar giderilsin diye mücadele etmiyor muyuz? Ne değişti şimdi? Başkan çıksın işini iyi yapsın halkın içinden geldiğini vatandaşla eşit olduğunu göstersin, doğru kararları doğru kişilerle alarak sağlıklı hizmet sunsun bizler de alkışlayalım başka şey istediğimiz yok.

Yorumu oyla      12      9  
Uğur 5 Temmuz 2019 Cuma 15:31

İnciraltı konusunda gerçekten bir şeyler yapılması lazım, çevreci bir imar planıyla hem gecekondulaşma engellenmeli hem bu bölge ekonomiye kazandırılmalı. Chp''de vizyon sahibi insanları görmek sevindirici...

Yorumu oyla      6      6  
alen 35 5 Temmuz 2019 Cuma 15:21

Vatandaş isimli yorumcu arkadaşım izmir büyükşehir belediyesini 2019 itibari ile tunç soyer 389 milyon dolar borç ile devraldı.istanbul büyükşehir belediyesi nin borcu 2 milyar 154 milyon dolar. Ankara büyükşehir belediyesini borcu 9 milyar TL olarak açıklandı. işte bu yüzden liyakar diyoruz. Tunç soyer veya bir başkası . kim gelirse gelsin belediyenin kendi öz kaynaklarını kullanıyor ve kullanacak. buna ragmen 3 büyük şehir arasın da en az borca izmir sahip . hemde hatrı sayılır bir fark var arada. bu süreçte yapılan ve devam eden ulaşım projelerini saymama gerek yok sanırım. şu an takılan uçan yol ve üçkuyular kavşak projesi var. umarım onlar da bir an önce çözülür. not olarak: yeni metro hatları da açıklandı . revize ediliyor daha da edilecek. kaynak olarak sputniknews i kullandım.

Yorumu oyla      9      5  
karşıyakada yaşa 5 Temmuz 2019 Cuma 15:20

Tunç Soyer ,tarımda izmir modelini daha iyi yerlere taşıyacaktır.

Yorumu oyla      6      5  
İLKE 5 Temmuz 2019 Cuma 13:43

Sayın Murat BAKAN'ın ifade ettiği gibi LİYAKAT çok ama çok önemli. Sadece Belediyede üst düzey yöneticilerine yakın olanların belirli görevlere gelmesi veya onların isminin ortada dolanması kabul edilir bir durum değildir. YALAKALIK yapanların değil, üretmiş,ilkeli duruş göstermiş ve bu kente geçmiş başta olmak üzere bugünde katkı koyanlara sorumluluklar verilmeli. Eğer Sayın Tunç SOYER İzmir'den hareketle tüm Türkiye'ye örnek bir model oluşturacaksa bence işe önce buradan başlamalıdır.Bu modelin sorumluluğunda ve bilincinde olacak insanlara ulaşmalı. Bunların bir çoğunun yalakalık yapmadan ve sessizce görev beklediği de unutulmamalıdır.

Yorumu oyla      15      5  
Vatandas 5 Temmuz 2019 Cuma 13:40

İlk önce şeffaf olmak lazım İzmir i kaç TL borç ile teslim aldı belediye kasasında kaç TL var onu aciklasın

Yorumu oyla      5      13  
meral 5 Temmuz 2019 Cuma 13:30

Deniz Yücel mi başarılı. Siz bizim aklımızla dalga geçiyorsunuz. Biz önseçim de sizle geçeceğiz.

Yorumu oyla      9      8