YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
21 Haziran 2019 Cuma 09:27

Kuzeyin en büyüğü Egekent'in başta 342 Gümrük yada bugünkü durum ile Alsancak gar otobüslerimiz acilen hizmete alınmalıdır. Egekent Devlet Hastanesi tekrar hizmete alınmalıdır. İzmirin ikinci hatay semti Egekent'in metro, tramvay gibi ihtiyaçları acilen programa alınmalı kuzeye hitap eden Egekent - Bornova Evka3 (Tüneller bölgesi Yeni girne vs) metrosu projelendirilmeli.

Yorumu oyla      9      5  
Erdal 21 Haziran 2019 Cuma 08:44

Egekente ilgi ve yatırım bekliyoruz. Çok daha iyi olabilir çevre düzenlemesi yapılmıyor ve yenileniyor.30 yıldır aynı. Yeni başkan burayla ilgilenmeli mutlaka.

Yorumu oyla      9      5  
Yenimahalle 20 Haziran 2019 Perşembe 22:40

Çiğli Yenimahalle,stad bölgesinde oturuyoruz,sivrisineklerden cam kapı acamaz,balkona cıkamaz olduk.Sadece gecen hafta bir kez ilaçlama yapıldı,o da öylesine yani.Bir de karşımızda Doğa koleji var,Aobs.giriş kısmında da(Atiker otonun yanı)Hafriyatçı var yani gerçekten anlam veremiyoruz şuan bu bölge Hastaneleri,kolejleri ve Park yasam siteleri ve bir cok gıda satısı yapan dükkan ve restaurant doluyken bu hafriyatcının sehrin göbeğinde ne işi var.Bir işlem yapıyorlar her yer toz toprak moloz içinde kalıyor.LÜTFEN BU RAHATSIZLIKLARA BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BEKLİYORUZ.

Yorumu oyla      5      5  
Osman 20 Haziran 2019 Perşembe 18:54

Atatürk mah muhtarlığının alt tarafına inşaat molozları atılmış inşaat yapan mütahitler inşaatın pislikleri bile atıyor insana saygı kalmamış sayın Başkan bir çık dolaş gör uzamış otları kestiler ama olduğu yerde duruyor rezilliğin bini bir para

Yorumu oyla      5      5  
Yorgun demokrat 20 Haziran 2019 Perşembe 15:18

Bir birim altında toplanabılecek işler için birim oluşturmak kadro yaratmaktır. Bu şekilde kadrolaşma yönetimde disiplini ve hareket kabiliyetini zorlaştırır. Herkese makam ile fğik saha da çözğm aranmalı.. Belediye çalışıyormuş gibi olmaması dileği ile...

Yorumu oyla      4      5  
Nuri Selçuk Engin 20 Haziran 2019 Perşembe 15:15

Küçük Çiğli de çok sayıda başıboş köpek var ayrıca çok sinek var , bunlara bir çözüm üretilsin lütfen. Diğer bir konuda gecenin yarısinda sokaklarda megafonla seyyar satıcılar bağırarak satış yapıyor!!! Syg.

Yorumu oyla      5      5  
Gülnur saru 20 Haziran 2019 Perşembe 14:14

Evka 2 de oturuyorum.çalıştığım için bugünkü toplantıya katilamadim. Sokak hayvanları ile yeterince ilgilenilmiyor. Ancak gotururswk hizmet alıyoruz. Sahalarda da çalışmaları gerekiyor.yeterince personelin olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yunus emre ilkokulu yoluna araçların hızını kesmek için bariyerler yapılmalı. Yeteri kadar hayvan kaybettik.umarım çocuklarımızın başına da birseyler gelmez.

Yorumu oyla      5      5  
hazal 20 Haziran 2019 Perşembe 14:08

329 güzeltepe otobusun ve diger madur olan otobus hatlarında çiğli aktarmaya ugramadan çiğli bölge hastanesine hat uzatılarak çiğli de yaşayan ama hastaneden aktarmayla yaralanan hastaların( yaşlıların cocuklu annelerin genclerin)direk yaralanmasın istiyoruz .Çünku hasta olan birey zaman kaybetmeden çiğli bölğe hastanesinde gittmesi gerekir hastane guzargahı çiğli merkeze cok ters taksi ve özel araba olmadan olmuyor .belediyeler ise dar gelirli insanlar hattı uzatarak yardımcı olabilir

Yorumu oyla      4      5  
Sevda guldag 20 Haziran 2019 Perşembe 13:50

8424 12 yakakent te oturuyorum bizim oturduğumuz yere yakın boş düz bir arazi cesme var insanlar su dolduruyor yürüyüş yapmak istedim her tarafı moloz dökülmüş her yer çöp içinde oraya farklı şeyler düşünülüp farklılık olabilir!

Yorumu oyla      4      5  
Yusuf çam 20 Haziran 2019 Perşembe 13:31

Kurulacak birimler mutlak ihtiyaç veya hizmet kalitesini artırmak amaçlıdır mutlak faydalı olur önemli olan kurulacak birimlerin başına liyakat esaslı ve denetim mekanizması ni işletmek lazım ve bence bunun yanında Kent konseyi oluşturulsa katkısı olur diye düşünüyorum kolaylıklar dilerim

Yorumu oyla      4      5  
Dursun bingol 20 Haziran 2019 Perşembe 13:29

GELEN GIDENI ARATMAZ DILEGIYLE BAŞARILAR DILERIM SOKAK CANLARI IÇIN NELER YAPILACAK MERAKLA BEKLIYOZ KISIRLAŞTIRMADA ÇIĞLI SINIFTA KALDI ŞIMDIYE KADAR VETERNERLIK HIÇ ORALI DEGIL

Yorumu oyla      4      5  
Ertuğrul Çakici 20 Haziran 2019 Perşembe 13:15

Evet Egekent otobüsleri her zaman olduğu gibi yolcu ihtiyacına cevap veremiyor,duraklarda kuyruk uzayıp gidiyor.443 ve 342 yoğun iş saatlerinde kesinlikle sayıları artırılmalı,birde egekent pazarı cok denetimsiz etiler yok,zabıtalar vurdumduymaz,defalarca zabıtaları uyarmama rağmen formalite icabı lutfen bakıyorlar,birde ciglide bir örnek uygulama başlatalım pazarlarda satıcılar bağırmamalı,onlar bağırarak adla daha fazla satış yapmıyorlar, alaçatı ve kuşadası pazarları gayet sessiz bağırmak yasak.lutfen bu uygulamalar ciglidede olsun

Yorumu oyla      7      5  
Kazım eren 20 Haziran 2019 Perşembe 12:21

Bizlerde dağ mahallesi sakinleri olarak mahallemize toplu taşıma veya münibis hizmeti almak istiyoruz saygılarımızla

Yorumu oyla      4      5  
Vatandaş 20 Haziran 2019 Perşembe 10:21

Ulaşım çok kötü, çiğli egekent arası otobüslerin çoğaltılması ve hareket saatleri daha çok olması, egekent kendi başına BİR şehir zaten konak ve KSK ya direk otobüs olursa Iyi olur, birde ilaçlama sık sık yapılırsa ÇOK iyi olur, sinekten böcekten oturulmuyo, yatilmiyor, görevinizde başarılar dilerim.

Yorumu oyla      7      5  
örgüt 20 Haziran 2019 Perşembe 09:46

Tebrikler chp belediyelerinde bu tarz halka dokunan ve vatandaş memnuniyetine yönelik çalışmalar ön plana çıkartılmalı.umarım diğer belediyelwere örnek olur.

Yorumu oyla      5      5  
Ozan 20 Haziran 2019 Perşembe 09:30

İlk önce goreviniz olan halka hizmet politikasını yerine getirin elinizdeki birimlerlede.sonra kurulacak olan birimlere eleman yerleştirme işlemi gerçekleştirin.harmandalı bölgesi çöp depolama alanı dışında her boka benzedi.hurdaçılar fuhuş alkol ve parklarda sinek sivrisineklerden insanlar oturamiyor.ayrıca kaldırımlar ve boş araziler çöplük içinde.zaten yollarina birsey diyemiyoz artik yilda 3 kere alt takim degisiyiz köstebeklerle dans ediyoruz.

Yorumu oyla      4      6