YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ülker 15 Haziran 2019 Cumartesi 13:30

İnciraltı İzmirin ayıbı...Hala planlanmadan durması..Ben şunu anlıyorum.Nargile,düğün solonlarına kıyak yapmaktan başka birley değil.yazık İzmire ve Şnciraltı halkına

Yorumu oyla      4      5  
Alen35 14 Haziran 2019 Cuma 22:39

Bazı yorumcuları aydınlatmak adına yazıyorum ... İlk olarka Expo yu almak için hükumet desteği şarttır. bizim gibi 3. dünya ülkeleri nin şehirleri buna istanbul da dahil! tek başlarına expo alacak maddi güçleri yok malesef! burada bu bir dursun. İnciraltı diyenleri anlamıyorum. inciraltının planlaması sağlık üzerinedir. AKP savunucularının istegi ise rant üzerine dir. çünkü belirli bir imar istiyorsunuz. aziz kocaoğlu döneminde dahi izmir büyükşehir belediyesi. saglık turizmi üstüne yogunlaşmıştı. görüyoruz ki Tunç soyer de aynı plan üzerin de gitmek istiyor. çünkü 1960 ve 70 li yıllarda izmir için yapılan imar hataları ortada ve bu çok iyi biliniyor. eger expo adı altında inciraltına kat imarı verilir ise . bu bölgenin başına gelecekler ortada. çok çok iyi ve dikkatli bir plan yapılmalı yoksa sonuç facia alur. bu sebeple geçmişten ders almayan sizleri anlamıyorum!!! ha bunun yanın da expo şart mı? bence değil! ama izmirin tanıtımı için çok faydalı olacaktır. tekrar edeyim hükumet destegi olmadan expo alınamaz. expo delegelerine para yedirmek gerekiyor. bunu sadece izmir ve izmirlinin yapması ayıp olur. ha izmir bunca yıldır kendi yagında kayboldu eger expo alınırsa çok büyük bir başarı olur oda ayrı bir mesela. bu sebeple siz değerli yorumcuların siyasi içgüdüler ve rant istegi ile yorum yapmasını kınıyorum.

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 14 Haziran 2019 Cuma 21:27

Gürsel isimli arkadaşa kesinlikle katılıyorum yapılacak daha önemli ve acil işler varken bu tamamen zaman ve enerji kaybı.

Yorumu oyla      4      5  
Bucalı 14 Haziran 2019 Cuma 18:43

Expo ve izmir mevcut belediye her zaman yine türbinlere oynuyor ha çöp dağları leş gibi kokan körfez güldürme başkan ya??

Yorumu oyla      4      5  
Atalay Ergezen 14 Haziran 2019 Cuma 18:09

EXPO demeyin. Gülesim geliyor :)

Yorumu oyla      4      5  
Gürsel 14 Haziran 2019 Cuma 16:57

Expo konusunda geçmişte yaşananlar hafızalarda tazeliğini koruyor.Expo'ya harcanacak enerji ve paraya gerçekten çok yazık.Delegeleri tavlamak için yapılanlar gülünç ve anlamsız. Bırakın Expo'yu,İzmir'in müthiş tarihi birikimini pazarlayın.Mesela;Efes-Mimas yolu projesi.Bu yol antik dönemin en muhteşem rotalarından biri değil mi? Keza;Pergamon-Pitane ve Phokaia(Bergama-Çandarlı-Foça) üçgeni.Özellikle;Pergamon'daki Asklepion ve Akropol'ü öne çıkaracak bir çalışma ve Çiğli-Kaklıç havalimanının sivil uçuşlara açılarak,Kaklıç-Bergama arasında hızlı tren hattı ile ciddi bir potansiyel yaratılabilir.Expo delegelerinin tavlanmasına harcanacak paralar ile İzmir'e kalıcı yatırımlar kazandırmak daha mantıklı değil mi?

Yorumu oyla      7      5  
İsmail Yorguncu 14 Haziran 2019 Cuma 16:24

İzmir''e turizmi kazandırmak ve turizm şehri yapılması projelerinde, İnciraltı''nın doğal güzelliği ve planlaması ile termal değerinden bahsedilmemesi, ne yazık ki İzmir''i tam olarak tanımsmaktır. Tunç Soyer''e yskışmadı bu.

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 14 Haziran 2019 Cuma 15:43

2 kere EXPO'ya aday olmuşsun ama kazanamamışsın. EXPO alanı olarak belirlenen İnciraltı'na şunlar şunlar yapılacak demişsin ama yıllar geçmesine rağmen çivi çakmamışsın. Bir daha aday olup aynı hikayeleri mi anlatacaksınız?

Yorumu oyla      8      5  
Uğur 14 Haziran 2019 Cuma 15:12

Expo İnciraltında olacaktı daha İnciraltını planlamadan aday oldular, adamlarda siz daha yeri planlayıp çözmemişsiniz dedi expoyu vermedi sonuçta... Yani önce yeri halledin İnciraltını Expo olmasada adam gibi planlasardı İzmir bugün bir Barcelona bir Madrid bir roma bir Brüksel olabilirdi. Ama şimdi sağolsunlar İnciraltı nargileci, oto halı yıkamacı, düğün salonu, kafe vs büyük vizyon helal olsun..!

Yorumu oyla      4      7  
izmir 35 14 Haziran 2019 Cuma 14:22

bu seferde paris,londra aday olur yine vermezler. zaten 2030 da herhalde en erken expo

Yorumu oyla      8      5  
Gamze 14 Haziran 2019 Cuma 14:19

İnciralti biran evvel ele alınmalı .Duyun artık halkın sesini .İzmir''in en önemli yerlerinden inciraltini plan dahilinde kazandırabilir İzmire. Yetkiler iş başına. Lütfen .

Yorumu oyla      5      5  
Kemal Hoca 14 Haziran 2019 Cuma 13:47

Gitti paracıklarımız yine. Uğraşmayın bu işlerle. Bize expo mexpo vermezler. Araplar rüşvet verip aldı expoyu. Tıunç Bey nereden bulacak rüşveti verecek.

Yorumu oyla      9      5  
Bornovalı 14 Haziran 2019 Cuma 13:29

İnciraltından çok daha önemli konu İzmir Fuarı. Değil tüm Ege'ye tüm ülkeye hayat verecek. Bu işi becerebilirse iyi tahsilli Sn.Soyer başarabilir. Ancak kendisine tüm kesimlerden destek gelmelidir. Diğer ülkeler ile dostluk ve kazanç bu gibi ticari ilişkiler ile başlar-

Yorumu oyla      6      6  
Mustafa kaygısız 14 Haziran 2019 Cuma 13:16

Tunç başkanın da diğer siyasetçilerden hiçbir farkı yokmuş bütün bu EXPO haberinin içinde bir kere bile incir altı kelimesi geçmiyor halbuki 30 Mart günü bu bir vicdan meselesidir göreve geldiğim ilk gün bunu halledeceğim demişti herhalde Bütün oyları alana kadardı ama unutmamak gerekirse bir daha seçim olacak her ne kadar İzmir’i ceket koysan kazanır denilse de İstanbul örneğinde olduğu gibi her şey değişebilir

Yorumu oyla      6      5  
Ali kaygisiz 14 Haziran 2019 Cuma 13:07

Baskan,INCIRALTI ne olacak?soz vermistin?

Yorumu oyla      6      7  
seçil özen 14 Haziran 2019 Cuma 13:07

Yine İnciraltı ismi geçmeyen konuşma Tunç başkandan. Neden bu şekilde yaklaşıyor? İnciraltı konuşmadan, görmezden gelerek bir yerlere gitmiyor.. Hala 40 yıllık sorun ve her geçen gün sahipsiz kalarak yok oluyor, içinde yaşayanlarla..

Yorumu oyla      6      7