YORUMLAR
Toplam 30 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Erol Tekin 10 Haziran 2019 Pazartesi 23:04

Olumsuzluk üzerine kurulmuş düşüncelerden kurtulun lütfen. İzmir; İstanbul ve Ankaradan daha rahat daha yasanabilir bir sehir. Kiymetini bilelim.

Yorumu oyla      4      5  
Mavisehirli 10 Haziran 2019 Pazartesi 21:03

Sn.Baskanim sizin bldyedeki ekip mavisehirdeki dudayev bulvarıni geçecek yaya köprüsünü 2 yıldır bitiremediler. Sakın onlarla girişmeyin bu işe !

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 10 Haziran 2019 Pazartesi 17:53

Almanya'nın Wuppertal kentinde varmış böyle üstten raylı sistem ama birebir anlattığıyla aynı mı bilemiyorum.

Yorumu oyla      4      5  
Hasan ŞİMŞEK 10 Haziran 2019 Pazartesi 16:16

Başkanım yürüyüş ve koşu yollarında bisikletle gezenlere bir engel olsanız daha şeker olacak.kolay gelsin.

Yorumu oyla      6      5  
Ersun Gülcan 10 Haziran 2019 Pazartesi 14:27

Onun adı monoraydır havalar nerden çıktı uçacak mı bu.Ayrıca toplu taşım anlamında kendi imkanların ve mevcut filo ile yapılacak çok iş var bu anlamda önce iyi bir planlama ve organizasyon ile en büyük eksiklik uygulamada ki aksaklıklar bunun içinde uzman ulaşım Plancıları ile çalışması gerek böyle uçuk çok yüksek maliyetli şeylere kafa takacağına, seçimden önce elden kendisine bunları içeren bir dosya verdik sanırım çöpe gitti..

Yorumu oyla      7      6  
Gürkan 10 Haziran 2019 Pazartesi 12:42

Havaray İzmir'de yapılabilir ancak maliyeti ucuz diye kim diyor? Metroya göre tabiki de ucuz ancak sistem aynı değil. Dünyada yakın zamanda yapılmış havaray hatlarına bakarsak km başı maliyeti 37 milyon dolarla 68 milyon dolar arası değiştiği görülüyor. Ucuz mu? Tramvay yerine havaray yapılsaydı denmiş. Mevcut hatlar yerine havaray yapılsaydı çok sayıda viyadük ayağı olacaktı. Alsancak'ta da koruma kurulu hattın yapımına büyük ihtimal izin vermeyecekti. Havaray bildiğin görüntü kirliliği. Hat boyu çok sayıda ayak oluyor.

Yorumu oyla      8      5  
izmir'li 10 Haziran 2019 Pazartesi 11:53

Hayaller Paris; Gerçekler köstebek yuvası yollar, yıllardır yapılamayan kentsel dönüşümler, çöp sorunu, bitmeyen deniz sevdası ya kandırmayın insanları siz daha kendi imkanlarınız ile park yapamıyorsunuz atölyeleriniz yok yüksek giderler ile taşeron yapıyor işlerinizi. atın tarihi bir yere 3 yıl sonra denize girilecek.

Yorumu oyla      9      5  
Tolga Karanlıkoğlu 10 Haziran 2019 Pazartesi 10:13

Sayın başkan, Üçyol ile Buca Koop arasındaki metro için de sizden girişimler bekliyoruz. Bildiğim kadarıyla en son ihaleye çıkmak için Kalkınma Bakanlığı onayı bekleniyordu. Türkiyenin 45 ilinde Buca'daki kadar nüfus yok, böylesine kalabalık bir yerin tramvay ve metro hattının tamamlanması da önemli bir trafik derdini ortadan kaldıracaktır

Yorumu oyla      10      5  
Can 10 Haziran 2019 Pazartesi 09:52

Yav arkadaş yol yapın önce şehirde tüm yollar köstebek yuvası

Yorumu oyla      10      5  
Lombak 10 Haziran 2019 Pazartesi 09:51

Şehir plancıları odasını göreve davet ederim.

Yorumu oyla      9      6  
Benim adım Cemil 10 Haziran 2019 Pazartesi 08:54

tunç beyi cani gönülden destekliyorum. Havaray izmir'i kurtaracak maliyetsiz bir proje ve pratik. umarım tüm izmire uygulanır.

Yorumu oyla      8      11  
Bilkay 10 Haziran 2019 Pazartesi 08:33

Öncelik park yerleri sorununa çözüm olmalı..bu projeyi sonrasında hayata geçirmek daha doğru bir sıralama olur kanısındayım.....

Yorumu oyla      10      5  
Şahin kaplan 10 Haziran 2019 Pazartesi 07:41

İyi güzel dersin de başkan İzmir girişleri sapsarı,insan bir çiçek eker,yeşillendirme.Yeni geldim demeyin,kac yıldır CHP yönetiyor İzmir''i

Yorumu oyla      9      8  
Bucalı 10 Haziran 2019 Pazartesi 03:38

Bucada yapilacak bir cok is var ornegin yikikkemer civarında asfaltlama ve kentsel donusum ozellikle kentsel donusume oncelik verilmeli ve ada bazinda yapilmalidir

Yorumu oyla      7      5  
Lombak-Meşkle Keşmir 10 Haziran 2019 Pazartesi 00:39

Ülen en yakın yerel seçime 5 yıl var. Ne trolü? İş yapın iş!!!

Yorumu oyla      6      5  
Engin TALAY 9 Haziran 2019 Pazar 23:31

Tramvay yapılırken, çok söyledik havaray diye ama sesimizi duyuramadık. Yazık insanımızın paralarına.

Yorumu oyla      6      7  
rifat 9 Haziran 2019 Pazar 22:58

lütfen yolları iyileştirilmiş.heryer çukur ve yamalı.bugün asfalt dökülüyor 2 ay geçmeden tekrar kazıyorlar.

Yorumu oyla      6      5  
Hikaye aynı değişmiyor ! 9 Haziran 2019 Pazar 22:09

İzmir’deki toplu ulaşımda Ramazan Bayramında çevre ilçe belediye otobüslerinde neden ücret alınmadı ? Normal günlerde çevre ilçe otobüslerine 90 dk aktarma hakkı vermeyerek ayrımcılık yapılıyorsa bayramda da çevre ilçeleri ücretsiz yapmayacaksınız . Tüm İzmir’deki ücretsiz ulaşım İzmir BB nin normal günlerdeki uygulaması ile çelişmiyor mu ? Sınırsız 90 dk uygulamasındaki asıl mesele para mesele değil ; asıl mesele hak, hukuk , adalet meselesi . Lütfen Kurban Bayramında çevre ilçe otobüsleri ücretsiz olmasın ki İzmir BB zarara uğramasın . Normal günlerde çevre ilçe otobüslerine aktarma hakkı verilme me gerekçesi nedir ? ( İzmir BB ne göre Torbalı ‘ya İzban geldi , hizmet eşitliği çerçevesi ) Peki bayramdaki merkez ilçelerdeki ücretsiz ulaşım ile çevre ilçelerdeki otobüslerde ki ücretsiz ulaşım neyin çerçevesi . Normal günlerde Çevre ilçe otobüslerinde vatandaş gittiğin kadar uygulaması ile gittiğini ödüyor zaten .? Bayramlarda ulaşımda eşit hizmet , bayram bitti ulaşımdaki eşit hizmet bitti . Çevre ilçe Otobüslerindeki “ aktarma geçersizdir “ yazısı İzmir BB ne yakışmıyor !

Yorumu oyla      4      6  
ST 9 Haziran 2019 Pazar 19:04

Gerçekten yüksek semtleri İzban'a veya metro hatlarına ulaştırmak için düşünülmeli ancak tabii ki önce çok iyi etüt edilmeli, sadece vaat olarak kalmamalı.

Yorumu oyla      11      5  
Abdullah 9 Haziran 2019 Pazar 18:31

izmirde birçok sorun var ilk Girişiden Doğusu ve diğerleri BORNAVA pınarbaşı kemalpaşa mahallesi Taş ocakları ve diğerleri Yeşildere konak istimlak Durumu Dere eski evler KARABAĞLAR Eskiizmirde yolu Bozyaka kentsel dönüşüm Çenenetçeşme cevresi.

Yorumu oyla      6      5  
sezarın hakkı sezara 9 Haziran 2019 Pazar 18:21

şurada yorumlara bakıyorum tek mantıklı yazan. bucaya metrosu ve harmandalı çöplüğünden bahsedenler gerisi ciddi anlamda boş yapıyor. burada yorum yapan 5-6 tane adamla işler dönmüyor. kimi Aktroll zaten işi gücü soyeri ölesiye kötülemek. kimi de İzmirdeki sorunları kabullenmek istemeyen . emekli CHP li amca teyzeler. işleri güçleri yok Aktrole cevap yetiştiriyorlar. adam metro istiyor sanki 3-5 ayda onay çıkacakta yapacaklar zannediyor! çok ilgilisiniz ya sorun bakalım belediyenin kaç tane projesi hala neden ankarada onay için bekliyor? 2 yılda ÇED çıkan proje biliyoruz izmirde. yapmayn gözünüzü seveyim. ADamın aşk meşk demesine takıyorsunuz. bisiklete binmesine takıyorsunuz. sabah kordonda koşmasına takıyorsunuz.az biraz mantıgı olan adam sizinle memleket meselesi bile konuşmaz! çok eleştirmeye meraklıysanız. madem 3 ayda izmirin en kötü belediye başkanı ilan ettiniz adam her sabah ya bisiklete biniyor yada koşuyor. çıkın karşısına ozaman ? buradan trollük yapmak kolay sanırım ha?

Yorumu oyla      13      9  
aktepeli 9 Haziran 2019 Pazar 16:08

Sn. Başkan siz önce Gaziemir belediye başkanınızı uyarın, Aktepe yi çöp götürüyor.İZMİR Şato dan ve lüks yerlerden kurulu değil. Bizlerin günahı TÜRKİYE' mizin çeşitli illerinden gelip ekmek parası için emek sarfeden insanlar oluşumuzmu. Lütfen Başkan Gaziemir e bir el atın. Bu başkana siz çok güvenmiştiniz.Bu çöplerin alınmayışlarını BİZE REVA GÖRMEYİN.Gaziemir on yıl sonra çok saçma sapan bir başkana verildi. YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK oluyor ilçemize. N olursunuz başkanım sizin bir telefonunuz yeter bu çöpler için. Çocuklarımız çöp kokuları içinde büyümesin.

Yorumu oyla      9      10  
deli bekir 9 Haziran 2019 Pazar 15:27

hepsi yalan. gelen chp li başkanların projeleri olmadığı için önceki söylemleri devam ettiriyorlar .çünki bir önceki de yapamadı, bu da yapamayacak. bu sayfayı kaydediyorum. 5 yıl sonra görüşürüz.

Yorumu oyla      10      19  
izmir 35 9 Haziran 2019 Pazar 14:08

buca metrosu , otogar metrosu, bornova merkez istasyonu yapılsın artık. hadi otogar akp de , buca onay vermiyorlar ya bornova merkez istasyonu niye bekliyor. bugun ihaleye cıkılsa yarın temeli atılır. yazık bu izmire..

Yorumu oyla      14      6  
Lombak 9 Haziran 2019 Pazar 13:41

Havaray uygun olan yerlerde kabul. Ana hedeften sapmamalı. O da metrodur. Bak ÇAAT kokmaya başladı. Sahil düzenlemesi seçim sonrası bile bitmedi. Komediler sona ersin önce.

Yorumu oyla      10      13  
ŞERAFETTİN GÜMÜŞ KAYA 9 Haziran 2019 Pazar 13:40

BİZ inanıyoruz tunç soyer yapar başarılı BŞK kısa sürede yaptıkları yapaçakların teminatıdır

Yorumu oyla      8      13  
Mesut 9 Haziran 2019 Pazar 13:04

Harmandalı çöplüğüne çözüm bulalım lütfenn

Yorumu oyla      16      5  
izmirli 9 Haziran 2019 Pazar 12:52

gürkan bey çok doğru söylemiş..ekleyecek bişey yok..ben başkan olsam ilk icraatım en büyük ilçe bucaya metro yapmak olurdu..bucalı değilim..yaklaşık 20-25 yıldır izmirde belediye başkanı ve ekibi hep sahilde yaşadıkları için herşeyi sahile yapıyorlar..yamaca havaray olmaz..havaray için min eğim yani yükseklik lazım..lafta kalacak yani..

Yorumu oyla      15      9  
Gürkan 9 Haziran 2019 Pazar 12:37

Mega "projeler" olmadan İzmir Anadolu'nun tekrar öncü kenti nasıl olacak? Üretici pazarı ile mi? Havaray için de kamulaştırma yok denmiş ancak fuar-ESBAŞ arası proje gündeme geldiğinde proje için karayollarına arazi kullanım için bedel ödenecekti. Monoray fuar için yapılabilir ancak şehir içinde öncelik metro olmalıdır. Sahillerden yamaçlara monoraydan önce 1 milyon kişinin yaşadığı Buca ve Karabağlar'a metro yapılmalıdır. Buralar için düşünülen metro uzunluğu 27,6 km (Karabaglar) ve 25,8 km (buca) 'dir. 15 milyarlık mega projeler. Önümüzdeki 10 yılda yapılırsa büyük bir iş başarılmış olur ancak yapılacağını zannetmiyorum. 20 yıldan fazladır şehir aynı metro hatlarını konuşuyor :)

Yorumu oyla      13      7  
TC misafir 9 Haziran 2019 Pazar 11:22

Havaray uygulanabilir ise güzel olur. Bence daha büyük bir sorun ise kentimizde yaşayanların büyük bir bölümünün çevre temizliği bilincinden yoksun olmasıdır, belediyeler ise pazaryerleri temizliğinde maalesef yeterli özeni ve denetimi göstermiyorlar bunlar çok önemli. İzmirli ve Halkçı bilincine sahip bir insanın belediye konutunu kendisine lojman yapmasını da etik bulmuyorum çünkü eleştirdiğimiz zihniyetle paralel işler yapmak gibi bir yanlışı yapmamız gerekirken bazı insanlar nedense bu duruma sürekli arka çıkmışlardır Chp'nin yönetiminde yer alanlar bu durumdan rahatsız olmuyorlar mı?

Yorumu oyla      9      6