YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Bucalı 26 Mayıs 2019 Pazar 03:30

Kemeraltına otobüs gitmiyormuydu bu karar alındı şaka gibi????

Yorumu oyla      5      5  
ÜMİT KAYA 26 Mayıs 2019 Pazar 03:03

dışardan ahgam kesmek kolay kısacası şöyle anlatayım son 15 yılda alınan göçler kemeraltının işporta gerçegi işgale dönüşmesi şehrin göbegine verilen AVM ruhsatları adliyenin taşınması ayakkabı imalatçılarının gitmesi vergi dairelerinin taşınması bunların hepsi kemeraltına sıkılmış mermi gibi ben yaklaşık 8 yıldır 2.nci başkanlık ve başkanlık yapıyorum 1978 yılından beri kemeraltının tozunu yutarak geldim kim oldugunu bilmedigim ama bilmek istedigim ukalanın biri bişey bilmez başkan demiş gelde ögreteyim sana bana ulaşması kolay ben sana ulaşırsam daha derin anlatırım burada evet 8 yıldır emek harcıyoruz çok şeyler yaptık en basiti işporta temizlenirken ne yaşadıgımızı aldıgımız tehditleri nereden bileceksiniz yaptıgımız hiçbirşeyden haberiniz olmaması normal yaşamıyan zaten böyle atar tutar dedigimiz gibi bir çok sorunu var çarşının ama yılmadan çözmeye çalışıyoruz o sizin merkezde dediginiz kemeraltı aktarmalı sistemden darbe almıştır bu bağlamda ana artellerden kemeraltı otobusu ıstememiz ekstra bir olay degil normal seferine çıkan otobüsü kemeraltına en yakın yere getırmeye çalışıyoruz aktarmasız tabii siz nerden bileceksiniz küçük esnafın hergün kan kaybettiğini yıkılan yuvaları iflasları inteharları sorunları daha yazacak o kadar çokşey varki kendime hakim olmaya çalışıyorum bizlerin Devlet yöneticilerinden tutun yerel yöneticilerimize şehrin dinamiklerine ihtiyacımız var ben ve yönetim kurulum az sayıda da destek olan esnafım sayesinde GÖNÜLLÜLÜK ESASIYLA çabalıyoruz siz nereden bilirsiniz insanlar evine bir lokma ekmek götürmek için neler yaşadıgını yine söylüyorum bize ulaşmak kolay ama dengesizce eleştiri yapanları bilemedigimizden buradan çagrı yapıyorum yazacagınıza gelinde tanışalım anlatalım size neler yaşandıgını tabiki otobüs çözüm degil yada tek sorun değil çok sorun var bilmediğiniz bilemiyeceğiniz zamanla olabildiğince hepsinin üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız.Bu arada beni bilen bilir herşeyi bilmesemde birçok konuya vakıfımdır benimle yönetimimle esnafımla çarşımızla ilgili yapılan her kötü eleştiye cevabım vardır bundan kimsenin kuşkusu olmasın polimige girmemem gerekirken yapılan ukalaca bilinçsizce yaılanlara duyarsız kalamazdım Haaa bu arada ben ve benim gibi gerçek kemeraltılılar asla ezilmeyiz ezdirmeyiz eleştirileriniz kırmadan yıkmadan olursa seviniriz kemeraltında herşey dört dörtlük olmıyabilir ama o çarşı yaşıyacak nesilden nesile şimdiye kadar olduğu gibide yaşatılacakır.

Yorumu oyla      5      6  
varol 26 Mayıs 2019 Pazar 01:26

Tebrikler ümit başkanım

Yorumu oyla      4      5  
Ivır Zıvır 26 Mayıs 2019 Pazar 00:33

Bu adamlar zerre kadar iş bilmiyor kemeraltı bu şekilde mi ayağa kalkacak bu şekilde mi katma değer katacak... Yazık abi size o kafanızın içinde taşıdığınız beyninize ancak hamallık ediyorsunuz...

Yorumu oyla      4      6  
Arda Yağmur Can 25 Mayıs 2019 Cumartesi 23:35

Sayın Başkan Tunç Soyer'e ziyarete giden herkes istediğini alıyor gibi... Kemeraltı bugüne kadar marka olamadıysa Esnafının kabahati yok mu? Yüksek kira isteyen işyeri sahiplerinin kabahati yok mu? Karşıyaka'da Bornova'da Buca'da Esnaf Yok mu? oradaki vatandaşları Kemeraltı'na taşırsan bedava'ya oradaki esnaf be yapacak? Devrim'değilde Saçmalık olmuş... Tunç Bey dikkat gaza gelme...

Yorumu oyla      6      7  
Neresi devrim 25 Mayıs 2019 Cumartesi 22:02

Devrim gibi karar ne diye baktım, otobüs kaldırılacakmış, şaka gibi. Kemeraltı kentin merkezi. Valilik, büyükşehir, İZSU, defterdarlık, daha bir çok kurum, dernek o bölge de. Her gün yüz binlerce insan gelip gidiyor. Kemeraltının insan sorunu yok. Kemeraltının iş bilmez esnaf ve hiç bir işten anlamayan dernek başkanı sorunu var. Ancak bu iki sorun çözülürse Kemeraltı ayağa kalkar. Esnaf vizyonlu olacak, sattığı malı değerli kılacak. Bölgeye, tarihe ve talebe göre pozisyon alacak. Markaysa kendi markasını yaratacak. Yok mu? Var. En az 30 marka sayarım ben kemeraltında izmir değil Türkiye’ye yayılmış. Demek ki isteyen yapıyor. İşte bu markalar çoğaltılacak. Kuyumculuk, Gümüşçülük zanaat olarak sunulacak. Çeyrek altın satan kuyumcu değil, özel tasarım kuyumcular olacak. Satmam diyene yallah diyecek yönetimler olacak. Kahveciler, lokantalar konsept çalışacak. Kahvecilerde çığırtgan kadına kıza laf atan serseri heriflerle bir yere varamazsınız. Ucuz fason ürün satanlar kapatılacak. Yerine el emeği, kıymetli ürünler satanlar gelecek. Kuru kalabalık gelmeyecek, gerçekten müşteri gelecek o zaman. Ayni iş kollarında bir düzen olacak. Çarşı’nın ana geçiş yolunda, çakma kot ayakkabı kıyafet satan, fasoncu ucuzcu dükkanlar değil. Kente yakışan kaliteli, dürüst, emeğe saygılı, özenli ve özgün olan işletmeler olacak. Sadece alışveriş yeme içme mekanları olmayacak. Sinema salonu, tiyatro salonu, çocuk oyun merkezileri olmalı. ikiçeşmelikteki spotçular ikna edilip, yine ulaşımı kolay ve birlikte kalma şartıyla, başka yere taşınmalı. İkiçeşmelik caddesi kemrraltına giriş yolu olmalı. O cadde kaliteli dükkanlarla donatılmalı. Cadde trafik yolu öğretmen evinden katlı otoparka kadar komple yer altına alınmalı. Üzeri yaya geçişi olmalı. Cicipark ve damlacık Hattı da bu sürece eklenmeli. Varyant kentin Simge dinlence ve çay kahve mekanlarkna açılmalı. İzmir de yapılacak iş çok da bu kafa da yönetici bulmak zor. Anca otobüs istesinler. Kafa kente değer katmaya çalışmıyor

Yorumu oyla      12      6  
Taner 25 Mayıs 2019 Cumartesi 21:18

Zaten her şekilde konaktan otobüs metro ve tramvay geçiyor,su yakmiyor bu otobüsler,km ortalama 1,5 TL yazık günah.....

Yorumu oyla      9      6  
İsraf 25 Mayıs 2019 Cumartesi 21:16

Yapmayın arkadaşlar,gerekli olan bir şey değil bu.diger arkadaşlara katılıyorum daha fazla önemli sorunlar var.zaten konak metro tramvay ve bağlantı li otobusler var bahri babaya.yazik bence şu yakmiyor bu araçlar km de ortalama 1,5TL yakıyor.yazik hepimize.

Yorumu oyla      8      5  
Bülent ışık 25 Mayıs 2019 Cumartesi 19:12

Tunç Soyer 'e erken muhalefet başlamış. Belediye 2 ayda bir icraat yapmamış. Hadi ya.Saat 06 -07 ve 19-20 arası yüzde 50 indirimli Halk taşıt icraat değil mi ?

Yorumu oyla      8      7  
25 Mayıs 2019 Cumartesi 17:21

Metro ve İzban ile zaten Kemeraltı'nın dibine kadar gidiyor millet. Otobüslerde hali hazırda var zaten. Ne gerek var bir sürü otobüsü boşa çalıştırmaya.

Yorumu oyla      13      7  
İzmirli 25 Mayıs 2019 Cumartesi 16:49

Oralardan zaten Kemeraltına rahatlıkla gidiliyor. Kentin daha önemli sorunları var. Bence onlarla ilgilensin.Böyle saçma şeylerle değil.

Yorumu oyla      10      7  
TC misafir 25 Mayıs 2019 Cumartesi 16:00

Sanırsınız taşradan otobüs kaldırılacak. Kemeraltı sorunu böyle çözülmez adı geçen ilçelerde zaten herşey mevcut neden gelsinler Kemeraltına? Devrim gibi karar bunun neresinde? Öncelikle Kemeraltı esnafı kendisine çeki düzen verecek şöyle örnek vereyim: Bir kuruyemişçide ramazan öncesi kilosu 20 TL olan bir ürün ramazanda 25 TL oldu, aynı ürünü daha uygun fiyattan satan bir yerden alışverişimi yaptım fakat sonradan fark ettim ki o ürünün içine yarısından fazlası kalitesiz bir ürün karıştırıldığını gördüm. Esnaf bu şekilde davranmaya devam ederse daha çook ağlar benden söylemesi. Tunç Soyer hala elle tutulur bir icraat sergilemedi seçileli neredeyse 2 ay oldu beklentilerin altında uyarısını yapmakta fayda görüyorum. Bu şato isimli belediyeye ait konuta olan inadını da bırakmalı.

Yorumu oyla      9      9  
Halk 25 Mayıs 2019 Cumartesi 15:12

Çok gereksiz bi uygulama konak merkezi biyer metro tramvay vapur otobüs her türlü ulaşım imkanı var

Yorumu oyla      10      7  
Çav Bella 25 Mayıs 2019 Cumartesi 14:18

Sayın başkan zaten karşıyakadan vapur var,balçova tarafından tramvay var bucadanda sürekli otobüs var.Söyledik Aziz Kocaoğlu çok ararsınız diye böyle gereksiz işlerşle uğraşmaya devam o zaman.Kendisine şato arkadaşına sahilde lojman giderleri halktan hayırlı olsun lale devri yaşanacak belediyede.

Yorumu oyla      9      8  
25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:42

Devrim gibi olan durum nedir? Kemeraltını önce adam edin. İnsanlar zaten bu semtlerden Kemeraltı'na gidiyor.

Yorumu oyla      10      8  
ibrahim 25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:31

hemen hemen her yol zaten kemeraltına çıkıyor. ilave sefere gerek yok bence.

Yorumu oyla      8      6  
Sebep? 25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:04

Kemeraltına gitmek isteyen zaten gider; otobüs kaldırmanın amacı nedir? Buca, Balçova, Karşıyaka zaten 2 adımlık mesafede.

Yorumu oyla      12      6