YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Zeyno 17 Mayıs 2019 Cuma 01:04

Mimarlar odası siz ne işe yarıyorsunuz, kalkmış İnciraltı için laf ediyorsunuz

Yorumu oyla      4      5  
Mehtap 16 Mayıs 2019 Perşembe 22:51

Dün olsun bugün olmasın demek ne demek.Lütfen İnciraltinın halkını gelsinler görsünler dinlesinler. İnciraltinın uygun bir planlama ile planlanması için tüm yetkililere sesleniyoruz.Soz verenlerde sözlerini tutsunlar .Herkes elinden geleni yapsın.

Yorumu oyla      4      5  
Zeynep zeynep 16 Mayıs 2019 Perşembe 22:42

Yeter artık halk sanki 4o YIL geride kalmış. Sobalı evler naylon barakalar bölünüp bölünmüş avuc ici kadar miras mallar.Atalarimiz bekleye bekleye vefat etmişler. Buraların modern uygun bir plan dahilinde turizme dayalı güzel bir yapılaşma yapılmasına neden müsaade edilmiyor. Önüne engel konuluyor.Cevredeki yapılar yapılırken neredesiniz.Mangal hali yıkama restoran işletenler tuzu kuru olanlar .Lütfen mağdur olanlarida düşünün. İnciralti niye İzmir''in gururu olmasin. Sesimizi duyun tüm yetkililer.

Yorumu oyla      4      5  
Arzu 16 Mayıs 2019 Perşembe 20:47

Bir gecede heryeri gecekondumu yapalim ağaçlarimiz zaten verimsiz söküp çoğunu attık sayın mimarlar odası zararımızı sız cebimizden mi karşılacaksınız

Yorumu oyla      4      5  
Havva 16 Mayıs 2019 Perşembe 20:44

Mimarlar odası bayraklı gökdelen dolu nerdeydiniz ??? Özdilek avm istinye park yapılırken gözleriniz körmüydü çok komiksiniz

Yorumu oyla      4      5  
Ayse 16 Mayıs 2019 Perşembe 19:48

Pardon neyin yeşiliymiş anlayamadık bir gecede tüm ağaçlarimiz mafoldu borlu sulardan kimin mali hakkında yorum yapiyorlar senelerdir vergileri verilen topraklara hazine malınmış gibi davranıyorlar kendilerinin bir ağaçlık yeri olsa ne yaparlardı şehrin ıçinde ne tarımı yakın ilçeler tarla dolu ne ekilende bir hayır var ne toplanilanda onarlar odası neyin kafasını yaşıyor heryer gökdelen doldu neredeydiler o gökdelenler yapılırken niye kimsenin sesi çıkmadı

Yorumu oyla      4      5  
Balcovali 16 Mayıs 2019 Perşembe 19:19

Balcova bir butun olarak ( Cetin Emec Mahallesi, Inciralti , Bahcelerarasi ) planlanmali. Sehir icinde planli yapilarin, sitelerin yapilacagi alan kalmadigi gibi, Balcova''nin genisleyecegi alani yoktur. Tarim alanlarini imara acmak yerine tarimsal niteligi olmayan dagi (Cetin Emec) imara acmalidir buyuksehir

Yorumu oyla      4      5  
tohumculuk 16 Mayıs 2019 Perşembe 17:15

Inciraltinin rehabilite edilmesi halinde tohumculuk icin ideal biryer oldugunu dunya biliyor biz anlayamadik. Sanki demir cimento yiyecegiz

Yorumu oyla      6      6  
ismail 16 Mayıs 2019 Perşembe 16:38

Bayraklı,Bornova,istinye park ve özdilek için bir şey yapmayan/yapayan bu odsnın gücü bu bölge sahiplerine yetiyor. Yazıklar olsun bu kurula. İzmire katkısını bile düşünemiyorlar.

Yorumu oyla      5      5  
ismail 16 Mayıs 2019 Perşembe 16:34

Mimarlar odasının İnciraltının tarım arazisi olarak kalması iddiası,bu toplumun bu bölgeden haberi olmadığının ve halkın çektiklerini bilmediğini/anlamak istemediğini göstermektedir.Oda bşk.nı kınıyorum.

Yorumu oyla      5      5  
Uğur 16 Mayıs 2019 Perşembe 16:23

Ne mimarlar odasıymış ama yapma etme diyor sadece, ne olsun peki İnciraltı gecekondulaşmaya kurban mı gitsin. Birde plan yok tarım alanı madem o oto yıkamalar, inşaat malzemecileri, halı yıkamalar, nargileciler, düğün salonları vs. birer tarım ürünü sanırım? Boş konuşmayın İnciraltı kan ağlıyor otoban, avmler vs. suyu kesti ve bozdu toprak verimsizleşti ama tarım alanı kalsın safsatasıyla işin içinden sıyrılması kolay İnciraltı'ında geçim sıkıntısından İNTİHAR haberleri duyarsanız hiç şaşırmayın...! SADECE YAZIK DİYORUM...

Yorumu oyla      5      5  
Defne 16 Mayıs 2019 Perşembe 16:16

Şu mübarek Ramazan gününde elinizi vicdanınıza koyun (vicdanı olanlar için söylüyorum tabiiki) resmen yerlerimizi elimizden almak için bizi bıktırmaya çalışıyorlar. Bizim dedelerimiz sayesinde bu topraklar Mustafa Kemal Sahil Bulvarındaki beton yığını arka sokağa hava aldırmayan çin seddi apartmanlar gibi olmadı bunu anlayamıyorlar. BİZ SADECE ADİL BİR PLAN İSTİYORUZ, SANIYORLAR Kİ İNCİRALTI PLANLA BETON OLACAK HAYIR HAYIR HAYIR...! KENT ORMANI AYNEN KALACAK BİZ MALIMIZIN YÜZDE KIRKINI İZMİRE VERECEĞİZ, DAHA FAZLA GERÇEK YEŞİL ALAN OLACAK SERA NAYLONU DEĞİL. İŞ ALANLARI OLACAK TURİST GELECEK İZMİR KAZANACAK... Anlayana yazdım yine de ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zor...!

Yorumu oyla      5      5  
Bornovalı 16 Mayıs 2019 Perşembe 14:47

İzmir'in gelişmesini istiyoruz- Ne var ki gelişme demek gökdelenler- veya AVM' ler yapmak değil. Askerin arazisine- veya boş gördüğün yerlere yüksek katlı binalar yapmak için göz dikmek değil. Allah razı olsun ki İnciraltı ormanını yapanlardan.Halk gidip çoluk çocuk yemeğini gölgede mangalda yiyor hafta sonunu ucuz şekilde geçiriyor.

Yorumu oyla      5      5  
Sedat köse 16 Mayıs 2019 Perşembe 14:15

Medeniyetin girdiği yerde tarım olmaz.hava ve su kirlligi(Bir sürü düğün solanlarinin poseptikleri nereye gidiyor.kuyulara ve üretimden insanlara bakteriler geçiyor.)tarim bir is koludur bölgede yapilamaz konumda olup vatandaşlar yapmak istemiyor.turizimde bir iş koludur burası turizim alanı olarak belirlenmiş olup kamu yararina planlanması gerekir.özdilek.enkort otel.yeni ückuyularda yapılan istinye park adı altında inşaatı devam eden yapılar aynı bölgededir.bölge vadandasina3 kazık yapinin yan bahcesi olmasi gerekmez.böyle çıkışlarla sermaye guruplarına hizmet etmesinler.

Yorumu oyla      5      5  
Kaptan Arif 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:52

Rantla yatıp rantla kalkıyorsunuz Baylar ve bayanlar. Bitmişler ve tükenmişlermiş. Son zamanlarda bundan komik bir yakınma duymadım.Allahdan en büyük dileğim İnciraltı'nın rantçıların emellerine ziyan gitmemesidir.

Yorumu oyla      4      6  
Metin Eriş 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:48

İnciraltı Rantcıları Derneği. Burada yapılması gereken emlak vergi değeri üzreinden toplam bir istimlak ve alanın tamamıyla yeşil alan olarak değerlendirilmesi. Madem tarım alanı vasfı kalmammış!

Yorumu oyla      4      6  
MESUT ERTEM 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:41

DOĞRU SÖZE NEDİR İŞTE BU AÇIKLAMAYA DENİR İZMİRİN PLANLARI İŞTE BU İSTEMEZÜKÇÜLERİN BU TAVIRLARIYLA HEP GERİYE KALMIŞTIR VE KALMAYADA DEVAM EDECEKTİR. ÖRNEĞİN BASMANE ÇUKURU VE BUNUN GİBİ DİĞER İZMİRİN GELİŞMEMESİ ADINA KARŞI ÇIKTIKLARI GELİŞMEMESİ DEMEMİN SEBEBİ GELİŞMESİ İÇİN KOYDUKLARI HİÇ BİR KATKI YOK NE DİYORLAR İNCİR ALTI TARIMSAL ALAN OLMALI BIRAKIN TARIMSAL ALAN OLMASINI BURASI NIN MOLAZ DEPOLAMA ALNI OLMAYA BAŞLADIĞINI DAHİ BİLMİYORLAR.BURADAKİ TOPRAK SAİPLERİNİN ARTIK TEAMMÜL EDECEK NE HALLERİ NEDE YAŞAM MÜCADELELERİ KALDI ALLAH HERKESE YAPTIKLARINDAN DOLAYI MUTLA HESAP SORACAKTIR.

Yorumu oyla      6      6  
Okuyucu 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:37

İnciraltı da gidince nefes alacak yer kalmayacak.

Yorumu oyla      5      8  
erdem 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:28

İzmir Tarım İl Müdürlüğü, 2010 ve 2015 yıllarında 1. derece Tarım alanıdır, imara açılamaz diye görüş verdi. Yasalara aykırı nasıl İmara açılacak merak ediyorum. Eğer Tarım Alanı değilse Mahkeme kararıyla kararı iptal ettirin. Tarım yapılır yapılamaz ayrı ama toprak tarım toprağıdır.

Yorumu oyla      4      6  
Balçovalı Mustafa 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:26

Ne Değişti de mimarlar odası 2016 yılında söylediğinin tersi açıklama yaptı..bu sadece bize değil İzmir’de yapılmış bir saygısızlıktır. bunu altından herkesin takdir ettiği mimarlar odasına hiç yakışmadı.. gelin görün yanımızda olun o zaman daha iyi anlayacaksınız söylediklerimizi..

Yorumu oyla      5      5  
Ali Tanyel 16 Mayıs 2019 Perşembe 13:20

Daha ne bekliyorsunuz ey Bakanlık ey İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi. Bittik artık Bittik

Yorumu oyla      5      5