YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Melis 9 Mayıs 2019 Perşembe 16:54

Karşıyakalı taraftar bey, Başkan önce belediye personel maaşlarını ve borçlarını ödesin.

Yorumu oyla      5      5  
Karşıyaka taraftar 8 Mayıs 2019 Çarşamba 22:42

Cemil başkanım, karşıyaka spor kulübüne seçimden önce söz verdiğiniz yardımı yapacakmısınız? Bir an önce karşıyaka spor kulubüne yapacağınız maddi desteğini bekliyoruz

Yorumu oyla      4      7  
Kaan 8 Mayıs 2019 Çarşamba 22:38

Hemen hemen tüm altyapı yatırımlarını B.Şehir Belediyesi yaptığına göre;212 milyon TL'lik borç nerelere harcanmış? Açıklayın da öğrenelim Sayın Başkan. Devr-i sabık yaratmak istemiyorsunuz;ancak,bu denli yüksek borç tutarı kabul edilemez.

Yorumu oyla      4      7  
Oğuz Kaan 8 Mayıs 2019 Çarşamba 22:32

Görünen köy kılavuz istemiyordu. Mecburiyetten verdiğimiz oy için bir ayda bizi pişman etti. Doktorluk kutsal meslek, keşke bu beyefendi mesleğine devam etseydi.

Yorumu oyla      7      5  
Poyraz 8 Mayıs 2019 Çarşamba 19:14

Çok yanlış bir aday olmuş.

Yorumu oyla      7      5  
sezarın hakkı sezara 8 Mayıs 2019 Çarşamba 18:12

yeni başkan H.Mutlu Akpınar'ı aratacak gibi gözüküyor. Anlamadıgım şey. stad arazisine AVM yapılacak diye tedirginlik yaşıyor ama bir yandan sanki çok işe yarayacakmış gibi evlerin dibine stada destek oluyor.

Yorumu oyla      10      7  
Mümtaz Adaer 8 Mayıs 2019 Çarşamba 17:52

Üzgünüm ki CHP adayı olarak rekor oyla seçtiğimiz Estetik Cerrah Başkanın ayakları yere basmıyor. Önceki başkanın kendini öne çıkarmasını biz CHP'liler olarak kesinlikle eleştirdik.Ancak doğru tavır ve yaptıkları konularında da kesin destek çıktık. Bu bağlamda 1/Stad konusunda eski başkan doğru tavır koymuşken Cemil Bey ikircikli davranıyor. AVM konusunda yeni mi uyandı? Stad çevresindeki insanların haklı şikayetlerini yeni mi gördü? Hep söyledik yalıda o konumda stad bir şehircilik cinayetidir. Kapasite yönünden bir hiçtir. Orman fidanlığını otopark olarak kullanması bir çevre hıyanetidir. 2/ Anıtın yenilenmesi Karşıyaka için bir kazançtır. Altındaki müze ve alan ile birlikte Karşıyaka'ya değer katmıştır. Estetikçi başkanın tartışmaya açması abestir. 3/Katı atık tesisine taş koyamazsın Bay Başkan. Hangi lobiler sana bu konuda olumsuz görüş veriyor ise bu konuda dikkatli ol deriz. Şahsiyetli olmak iyidir ama şahsiyet yaparken dikkatli olmak gerekir. Bay Başkan bu sözlerimizi iyi değerlendirir umarız.

Yorumu oyla      11      7  
Bülent ışık 8 Mayıs 2019 Çarşamba 17:37

Söylediklerini okuyunca CHP 'ye oy verdiğime pişman oldum. Yamanlar'a yapılacak katı atık bertaraf tesisine karşıymış o zaman herkes kendi çöpünü evinin bahçesine gömsün. Bu belediye başkanı parti bile değiştirir bence.

Yorumu oyla      10      6  
Yafage 8 Mayıs 2019 Çarşamba 16:23

Mali Hizmetler ile ilgili görev değişikliklerini mazbatanızı aldığınızın 2. günü hangi bilgi ve belgeye dayanarak yaptınız. Sürgüne gönderdiğiniz 25-30 yıllık memurlar hakkında açılmış bir soruşturma mı var veya liyakatlarını neye göre ölçtünüz. Parti liderinizin yayımladığı manifestonun 3. ve 4. maddesine bu uygulamalarınızla uygun davrandığınızı düşünüyor musunuz? Size belediyeye ait 212 mio tl borca ait ilk rapor ne zaman verildi? Bu sorulara verecek yanıtınız var mı?

Yorumu oyla      10      10  
alo 8 Mayıs 2019 Çarşamba 16:07

VAY İZMİRLİ SEN NEYMİSİN GİDENLERİ DE SÖYLESENE (GÖTÜRÜLENLERİ)

Yorumu oyla      5      10  
Gürkan 8 Mayıs 2019 Çarşamba 15:58

Binaların dibine stat yapılsın, destek ver; diğer tarafta da dağ başına yapılacak katı atık bertaraf tesisine karşı çık. Karşı çıkanlar nedense x yere yapılsın demiyor. Karşı çıkanlar su faturalarından çatır çatır katı atık toplama bedeli de alıyorlar.

Yorumu oyla      14      5  
gökhan yalçınlar 8 Mayıs 2019 Çarşamba 15:46

syın Başkan HMA ile ilgili nezaketi elden bırakmamış.Ben yıllar önce suriyeye gitmiştim orada şamda Esadın akrabası il yöneticisi imiş onun ve esadın fotoğrafları her kavşakta meydanda vardı Burda da daha önce her yerde HMA'ın fotoları vardı Bence yeni başkan nazikçe eleştirmiş kutluyorum kendisini

Yorumu oyla      6      11  
IZMIRLI 8 Mayıs 2019 Çarşamba 13:50

H.Mutlu Akpınar'ı eleştirmek yada tenkit etmek için önce ondan fazla iş yapmanız gerekir.Bunu sadece H.Mutlu için söylemiyorum...Kim olursa olsun.Mavişehir'deki araziler milyonluk değerde...Onları satarak çok rahat bir şekilde borçları ödeyebilirdi lakin çocuklar için dünya standartında bir park , yaşlı dinlenme merkezi , birçok çocuk bakım evi .. gibi şeyler yapmayı tercih etti.Gündeme eski başkanla değilde yaptığınız ve reel olarak ortaya koyduğunuz işlerle gelirseniz daha doğru olacaktır.

Yorumu oyla      14      12  
Hür Düşünce 8 Mayıs 2019 Çarşamba 13:41

Belediye Başkanlarının, fotograflarını oraya buraya asmaları yanlış. Kendi evinin bahçesine asabilirler.Ayrıca bayram kutlamalarında imza olarak isimlerini değil sadece bağlı oldukları belediyenin isimini yazmaları gerekli, çünkü çalıştıkları yer kendi şirketleri değil.

Yorumu oyla      10      6