YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ahmet 2 Mayıs 2019 Perşembe 20:27

Başkan, oraya stad olmaz yanlış.50 kişinin yaygarasına pabuç bırakıyorsun.Sen bizim oylarımızla başkan oldun.Biraz aklı olan oraya o stadı yaptırmaz yazık sana.

Yorumu oyla      6      6  
izmir 35 2 Mayıs 2019 Perşembe 17:41

ORAYA 10.000 KAPASİTELİ SPOR SALONU YAPILSIN. STAT DA MAVİŞEHİRE YA DA ÇİĞLİYE 20 -25.000 KAPASİTELİ OLARAK YAPILSIN.

Yorumu oyla      6      6  
Bülent ışık 2 Mayıs 2019 Perşembe 17:30

Göztepe stadı bitmek üzere Alsancak stadı da öyle. Altay ve Karşıyaka Alsancak stadını dönüşümlü olarak kullanılabilir. Tam önünde Alsancak İzban durağı var.Bence Karşıyaka stadı gereksiz.

Yorumu oyla      8      7  
Mümtaz Adaer 2 Mayıs 2019 Perşembe 16:14

Bu başkanı biz seçtik sırf CHP li diye.Yanlış mı yaptık? Be adam, sen yönetimde devamlılık diye bir ilke var bundan bihaber misin? Stad yapılmak istenen yere bir git. Ahali ile bir konuş, herhalde anlarsın bu stad oraya ne tür olumsuzluklar yaratacak. Estetik cerrahsın ama kusura bakma şehir estetiği sana hiçbir şey ifade etmiyor. Biz de sana sonraki dönemde bunu öğretmiş oluruz. Anladın sen onu!!!

Yorumu oyla      11      9  
Mevlut Demir 2 Mayıs 2019 Perşembe 16:02

Yeni başkan haddini bil,kendine gel. Şehircilik ve spor cinayetine ortak olma. Bir dönemlik başkan olarak anılırsın. Bu kent sana tasını tarağını toplatır, ardına bakmadan yolcu ettirir.

Yorumu oyla      10      9  
Z.B 2 Mayıs 2019 Perşembe 15:51

Karşıyaka Spor için bir stadın yapılmasına kesinlikle karşı değilim. Ancak bugün için planlanan alan uygun değil. Nüfus baskısının çok yoğun olduğu bir yer burası. Buranın yeşil bir alana dönüştürülerek ve hepimizin nefes alacağı bir doğal ortama dönüştürülmesi daha büyük bir ihtiyaç değil midir. Çocuklarımıza şehrin göbeğinde bu beton yığınını mı miras bırakalım? Bumu dur bizim doğrumuz Allah aşkına ?

Yorumu oyla      11      8  
Gürkan 2 Mayıs 2019 Perşembe 15:20

Türkiye'nin 3.büyük şehrinde doğru düzgün stat yok :) geçmişe sünger çekelim, stat yapılsın da bu yere bu stat mı yapılsın? Eli ayağı tek düzgün stat Göztepe'nin olacak ancak onun da kapasitesi yeterli değil, net küçük bir stat. Tribün yüksekliği bildiğin liselerdeki salonlardaki tribün yüksekliği kadar :) yıllar önce Buca'ya da stat yapılmıştı. Ultra dandik bir stat. Şimdi de benzerleri yapılıyor :)

Yorumu oyla      6      5  
bii 2 Mayıs 2019 Perşembe 14:42

Şu Karşıyakanın göbeği muhabbeti son bulsun artık yeter ya neler var Karşıyakanın göbeğinde bi stad mı sorun oluyor? 107 Yıllık kulübe bunu yapmayın bırakın yapılsın gelirsizlikten kulübün hali ortada.

Yorumu oyla      7      13  
2 Mayıs 2019 Perşembe 14:40

yaşlılar ve çocuklar için alan diyorsunuz da kocaman sahil bandı ne işe yarıyor ??? sahilde oturanların ne ayrıcalığı var acaba?? izmir merkez'de her yer beton yığını en azından oradakilerin sahili var içerilerde oturan insanlar ne yapsın?? madem çok sakinlik arıyorsunuz bergama foça vb. ilçelere yerleşmenizi öneririm.

Yorumu oyla      7      10  
Stad 2 Mayıs 2019 Perşembe 14:01

sayin göztepeli haklisiniz. Sehrin tam ortasına stad yapılırsa kapasite az olur ve arttirilamaz ayrica sehir hayatini olumsuz etkiler ve trafigi mahveder. Almanyada ornegin sehrin kenarindadir tum stadlar. Ilerde taraftar arttiginda kapasite arttirilabilmesi ve trafigin etkilenmemesi icin ,ama vizyonsuz insanlar bos inatlarin kurbanidir goztepenin dustugu bu sacma hataya KSKda dusecek ne yazik ki. Ornekkoye stad projesi bence dogruydu.

Yorumu oyla      10      8  
karşıyakada yaşa 2 Mayıs 2019 Perşembe 11:50

artık hükümetin bahanesi yok,stadı yapsınlar.

Yorumu oyla      6      10  
Z.B 2 Mayıs 2019 Perşembe 11:43

Karşıyaka'nın tam ortasına stat yapılmalı öylemi...Allah aşkına bu yazıdaki fotoğrafa bir bakın. Buradaki yapılaşma rezaleti ve yoğunluğu ortada. Nefes almanın bile imkansız hale geldiği bir yerde DEVASA bir beton yığınına evet demek deki mantığı anlamış değilim. Bu alanda bir düzenleme ile ; yaşlıların,çocukların en azında nefes alacağı bir ortam yaratılamaz mı? Çok mu zor? Bu stad eğer buraya yapılırsa ki öyle görünüyor, bu yaşlıların ve daha da önemlisi çocukların bu nesli rahmetle anmayacaklar kesin. Kara vericilerin bilgilerine sunarım. Göztepe'de yapımına devam edilen stadı gezinde, buraya verdiği tahribatı bir görün.

Yorumu oyla      12      9