YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
izmirli 22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:50

inciralti yesil kalmalidir imar planlı cıkmamali rant istemiyoruz.

Yorumu oyla      4      5  
Bahattin 3 Mayıs 2019 Cuma 15:50

İnciraltı gecikmeksizin hakkaniyetli bir imar planına kavuşmalıdır. İzmir''de hakları uzun yıllardır gasp edilen, sabır rekoru kıran mülk sahiplerine de kimsenin ileri geri sözler sarfetme hakkı yoktur!

Yorumu oyla      4      5  
Defne 3 Mayıs 2019 Cuma 14:08

Yorumlara bakıyorum da ne kadar saygısız bir toplum olmuşuz malesef, İnciraltındaki sorunu bilmeden ne kadar rahat, mesnetsiz ve acımasız suçlamalar olmuş. Biraz vicdanınız varsa düşünün, tarlanız yıllarca bölünmüş bir avuç kalmış tarıma elverişli değil su ve toprak, yanı başımda birsürü milyon lira yatırımla açılmış kafeler, oto yıkamacılar, düğün salonları, halı yıkamacılar vs. PLAN YOKSA BUNLAR NASIL OLABİLİYOR. Biz kanuna uyalım çivi çakmayalım hakkaniyetli çevreci bir imar isteyelim suçlu biz olalım çok sağolun.

Yorumu oyla      4      5  
sezo 3 Mayıs 2019 Cuma 08:25

Tunç başkan bunlara heeee heee diyip geçiştirmiştir bunlarda seviniyordur.

Yorumu oyla      4      5  
Spark 3 Mayıs 2019 Cuma 00:33

Yok rantmış,5 milyon izmirlininmiş. Değil kardeşim değil..burası bizim kendi toprağımız.dedem öldü anneannem ,kardeşleri öldü bu tarım yaptıkları toprakta. Gerçek izmirli olan,tapusunu elinde tutan bu yöre halkının topraklar. Kalkıpta Kent ormanını İnciraltına màl etmeye kimsenin hakkı yok. Plan yapılacaksa,yıllardır tarım yapılamayan bu alana yapılacak. Geri kalan kusura bakmasın kendi işine baksın

Yorumu oyla      4      5  
Rantçı Seçil'e 2 Mayıs 2019 Perşembe 21:13

Başkanın söylemediği sözleri kullanarak kamuoyu yaratmya çalışıyorsunuz.Burası maximum 2 kat %40 kamuya terk şeklinde planlanacaktır sizde avucunuzu yalayacaksınız.Burası İzmir, siyasileri bağlayıp rantçılık yapamazsınız bunu bilin.İzmirli ancak bunu kabul eder.

Yorumu oyla      8      5  
ec 2 Mayıs 2019 Perşembe 20:30

Her kim ki oraya 3 kattan fazla ve bahçeleri olmayacak şekilde planlama yaparsa bilin ki İzmir'i ve İzmirliyi kaybeder. Yeşil istiyoruz biz kardeşim YEŞİL!

Yorumu oyla      7      5  
Çözüm yok! 2 Mayıs 2019 Perşembe 18:39

Kimse boşuna heveslenmesin, başkanda vicdan var tamam da Kocaoğlu'nda yok muydu? Ne biçim laf bu? Orası çözülmez! Nedeni de basit, iktidar belediyenin göndereceği tüm planları reddeder! Neden reddeder? Yahu cebinden kuruş çıkmayacak Buca metrosunu neden bekletiyorsa ondan reddeder! Kuşaklar boyu çözülmemiş sorunu 'Soyer çözdü' dedirir mi? Soyer, bakanlığın planını kabul edecek olsa, ertesi gün planı bir bahaneyle iptal eder ya da geri çekerler! İmamoğlu'na yaptıklarına bakın, ne mal olduklarını daha iyi anlarsınız!

Yorumu oyla      8      5  
makul 2 Mayıs 2019 Perşembe 18:22

bedelden kamulaştırın izmir ormanına dahil edin burası izmirin malı olsun

Yorumu oyla      7      5  
seçil akın 2 Mayıs 2019 Perşembe 17:50

Rantçılar diye yazana bakın kesin inşaat firması çalışanı çıkar. Çünkü rant rant diye yaygara koparıp, planlamanın önüne geçenler bizim toprağımızın %50 yakınını yabancılaştırmasına neden olanlardır.Anlamak gerekir bugün inciraltı'nda gecekondu olmayıp Kentsel dönüşüm konuşulmuyorsa 100 yıldır burada yaşayanlardır sebebi.Hala Rantçı diye bizi küçük görüyor şahıs..

Yorumu oyla      5      8  
semih yalçın 2 Mayıs 2019 Perşembe 15:33

Günah gerçekten..Yazık onca geçen zamana. Hiç birşey yapılmadan geçen onlarca sene..Arsa simsarların kıskaçında, mücadele etmek empati yapılırsa anlaşılır o zaman..Bir avuç kelimesi ile biz toprak sahiplerini yorumlayan arkadaşa pess..Benim dedem ilk 1907 yılında buraya yerleşmişler.Ben olmuşum 62. evet bir avuç kaldık has izmirli..

Yorumu oyla      6      8  
Rantçılar yine hortladı 2 Mayıs 2019 Perşembe 15:23

Başkan size rant sözü mü verdi çıkın açıklayın.Orası minumum yoğunlukla planlanlanmak zorundadır..İzmirliler bunu ancak böyle kabul edebilir....Bu rantçılar başkanın ağzından gündem yapıyor kulak asmayın...

Yorumu oyla      7      8  
ali tanıl 2 Mayıs 2019 Perşembe 14:09

Gerçekten neden planlanmaz orası? Günah mezbelelik oldu İnciraltı? Samimimiyette haklısınız, siyasette o çok zor..

Yorumu oyla      7      8  
Uğur 2 Mayıs 2019 Perşembe 14:00

Artık herkes empati yapsın İnciraltı sürekli yeni kaçak işletmelerle doluyor kimsenin sesini çıkardığı yok, biz gerçek İnciraltılılar ise kanuna nizama uyarak her geçen gün kaybediyoruz, tarım yapılamıyor çivi çakılamıyor ama işini bilen gemisini yürütüyor bu mudur adalet...! Adalet hak hukuk varsa plan çıkmalı mutlaka herkesin kazandığı adil bir plan...!

Yorumu oyla      7      8  
vebal 2 Mayıs 2019 Perşembe 13:46

Bir avuç rant için izmiri feda ederseniz bunun vebalinden kurtulamazsınız,işte o zaman beşmilyonun vicdanını sızlatırsınız

Yorumu oyla      10      6  
Balçova lı 2 Mayıs 2019 Perşembe 12:50

Çözüm için sayın başkanlarımızın desteğini bekliyoruz

Yorumu oyla      5      6  
İzmirin gökdelenleri 2 Mayıs 2019 Perşembe 12:39

İzmirin gökdelen bölgesi var zaten . inciraltına gökdelen imarı verecek adamı linç ederler.bırak gökdeleni apartman falan yapılmasın. handi demek istediğim şu biz gökdelen istemiyoruz diyorlar ama bari 8 kat imar verin olmasın !!! eger imar virelecek ise inciraltına kısıtlı olarak en fazla 3 kata kadar imar verilmeli . sonrası tam bir şehircilik katliamına dönüşür. bunu 1960 lı yıllarda izmir çok fazla yaşadı. bu zihniyetten uzak durulmalı.

Yorumu oyla      11      5  
Mister No 2 Mayıs 2019 Perşembe 12:34

Tek cözüm, ana para +kardan arsa sahiplerine pay verilmek üzere Saglik Merkezleri. Hem yesil korunur hemde Izmir kazanir.

Yorumu oyla      10      5