YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
isinize bakin 21 Nisan 2019 Pazar 11:56

gonullere girmeden kurusogan 10 tl patates 5 tl fiyatlara bakin

Yorumu oyla      4      5  
Oğulcan 21 Nisan 2019 Pazar 11:43

Bu adiler dediğin kişilerden oy mu beklediniz? Yazık beee

Yorumu oyla      4      5  
gerçek akpartili 21 Nisan 2019 Pazar 10:31

sayın bakan sizde merdiven altı siyasetçilerdensiniz anlaşılan bakan olmadan önce akşama kadar il yönetimin sıkıntılarını iyi bilirdiniz bakan olunca aman ayağım kaymasın yalandan yabancıkelimeler kullanıyorsunuz hep yıllarca resie doğru bilgi gitmiyor diye sitem ederiz siz doğru bilgiyi götürmezseniz ozaman gerçek teşkilatlar mesajı oy olarak verir menderes belediye başkanını belkide 100 defa şikayet etmişlerdir ama malum bizde bir genel başkan yardımcısı var ben hakim savcı değilim gidin savcılığa şikayet edin derdi biz oyumuzu savcılığamı verdik sana verdik sıra genel bşk yrd reisi kandırmakla hizmet olmaz

Yorumu oyla      4      5  
.. 21 Nisan 2019 Pazar 09:36

Siz ötekileştirerek, rakiplerinize terör üyesi damgası vurarak, insanlara hakaret edereki özellikle izmire yatırım yapmayarak, ülkede tarımı bitirerek, ekonomiyi çökerterek mi gönüllere gireceksiniz. Öncelikle saygı ve sevgi olmalı hoşgörü alçakgnüllülü olunmalı ama bunlar siz de nerde.. ne sizlerde nede partinizde bu unsurlar yok. halkı düşünmek hele hiç yok. Millete zillet dersen , millette seni böyle alaşağı eder bunu bil..

Yorumu oyla      4      5  
Giritli... 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:45

Gerçek İzmir'linin gönlüne akp hiç bir zaman girmez sayın bakan...

Yorumu oyla      4      5  
izmirli'ye 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:42

Teşkilata dönük eleştirilerde haklı olsanız da akp zihniyeti değişmediği sürece İzmirde seçimi alamazsınız! Elinizi vicdanınıza koyun, Atatürke küfrederken, küfredenlere cesaret verirken, şeriat isteyenleri pışpışlarken, laik yaşama düşmanlığı körüklerken ağzıyla kuş tutsa oy alamaz! Neden bu gerçeği görmemekte inat ediyorsunuz!

Yorumu oyla      4      5  
Atilla Kamar 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:14

Gördes barajı yalanını düzeltin ve doğrusunu söyleyin. Körfez kokusunu unutun. Raylı sistem ile ilgili yalan haber yapmayın ve yaptırmayın. Katı atık tesisleri için yalan söylemeyin ve söyletmeyin. Trafik ve ulaşım problemini abartmayın. Biraz avantaj kazanırsınız.

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 20 Nisan 2019 Cumartesi 21:13

Bu verimli topraklarda tabiri caizse ekmeğimizi ithal eder duruma düşmüşüz, elin jet sosyetesinin yatının deposunu vergisiz mazotla doldururken çiftçimize sırtımızı dönmüşüz. Kendi tohumunu eken çiftçiye elin tek kullanımlık, verimli toprakları kanser eden tohumlarına köle etmişiz sonra da çıkıp "gönüllere giremedik " diyorsunuz. Yahu bu sadece İzmirde değil tüm ülkede gönülleri kaybettiniz. Ortalık işsiz, aşsız, yoksul insanlarla doldu, daha da kötüsü geleceğinden umutsuz bir genç nesil var. Yazık değil mi bu millete? 17 yıldır ne sanayi gelişti, ne tarım gelişti, ne işsizlik azaldı, ne eğitim sistemi düzeldi, ne sağlık sistemi düzeldi, ne emeklinin ve asgari ücretlinin refahı arttı, ne hukuk güvenilirliği kaldı ne de siyasete saygı ve güven... Ne yaptınız siz 17 yıl boyunca? Hangi derde çare buldunuz? Hangi sorunu çözdünüz? Yahu 17 yıl boyunca şu sorunu çözdük deyin be arkadaş var mı çözdüğünüz bu ülkenin herhangi bir sorunu?

Yorumu oyla      4      5  
aktepeli 20 Nisan 2019 Cumartesi 18:48

Gaziemir belediye başkan adayı sn.Nazmi YILMAZ gönülleri kazanmıştır. Ancak içten yıkılmıştır.Rakip adaya çalışanı ve çalışanları bulmanızda fayda var.

Yorumu oyla      4      5  
20 Nisan 2019 Cumartesi 17:38

uğraşmayın izmirle urfaya falan devam edin

Yorumu oyla      4      5  
yamali bohca 20 Nisan 2019 Cumartesi 17:20

Ilce kongrelerinde genel merkez kendi belirledigi isimlerin secilmesi icin diretti sonucta bazi ilcelerde kongre bile yapilmadi il baskani secilmis degil atamali. Bakin once genel merkezde gorevi olan 2 Izmir milletvekili hicbir seye karismasin. Tum ilcelerde ve ilde isteyenin aday oldugu kimsenin mudahale etmedigi kongreler yapilsin. Genclerin onu acilsin. Tuccarlik yapan ve kibirinden burnu buyuk yonetimde kimseyi istemiyoruz.

Yorumu oyla      4      5  
izmirli 20 Nisan 2019 Cumartesi 16:25

elektrıklı traktör noldu sayın bakan attınız o kadar ?

Yorumu oyla      11      5  
İZMİRLİ 20 Nisan 2019 Cumartesi 16:17

Sayın Bakan evet izmirin gönlüne giremediniz ama yerelde siyaset yapan siyasetçileriniz CHP nin gönlünde taht kurmuşlar izmirde ve ilçelerinde siyaset yapanları araştırın yereldeki ilişkileri ticari bundan dolayı izmiri kazanamazsınız.Bu yapıyı deyiştirmek gerek bunlarla olmaz bunların kalbinin derinliklerinde CHP aşkı sevgisi ve CHP li Belediye Başkanlarını koruyup kollamaktan başlarına bir şey gelmesin diye ellerinden gelen her şeyi yaparlar.İzmirde ve ilçelerindeki sorun ve sıkıntıları AK parti genel merkezine ve genel başkana asla iletmezler kol kırılır yel içinde kalır.CHP li Belediye Başkanları koruyan ve kollayan içinizdeki AK partili ,izmirdeki siyasetçileriniz önçe bunları tesbitini yapın.Bunları çözmeden İzmiri kazanmanız mümkün değil.

Yorumu oyla      10      12