YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Hür Düşünce 15 Nisan 2019 Pazartesi 13:25

Verimli olabilecek bir Başkan'ın önce iyi bir eğitim alması şart- Hem aileden hem de okulundan. Hem Kocaoğlun'da bu özellik vardı hem de Soyer'de var. Pek tabii ki teslim aldığı bayrağı ileriye taşıyacak. Umarız engellemeyi marifet sayanlar yine iş başında olmasınlar.

Yorumu oyla      4      5  
15 Nisan 2019 Pazartesi 12:46

alen doğru gencer / ben doğma büyüme İzmir'liyim. Ne yazdıysam bilerek hissederek yazdım. Sıkıntıları çektiğim için yazdım. Bu başkandan bir şey olmayacağını bildiğim için yazdım. Sizin yeni gelen başkana sonsuz güveninizi sorgulayan yok, benimde sonsuz güvensizliğimi sorgulama hakkınız yok. Bunları görmek için AKP li olmaya gerek yok. Sanki burada merkezi hükümeti öven biri varmış gibi niyet okumayın. 15 yıldır izmiri yöneten bir düşüncenin devamıdır Tunç Soyer. bu düşüncenin yaptıkları şeyler yeni yapılacak olanların teminatıdır bana göre. Bir taraftan mazbatamı verin hemen işe başlamam lazım diyen birini alkışlayacaksınız, diğer taraftan yahu adam mazbatasını yeni aldı hele bir dur bakalım diyeceksiniz. İzmir işte bu ikiyüzlü yaklaşımlar sebebiyle bu halde. Cemre 1 - 2 - 3 diye saçmalıkları dinledim. Saçmalık diyorum çünkü yuvarlak süslü lafların haricinde bir tane somut veri göremedim. Şehri bu hale getiren Aziz Kocaoğlu'nu alkışlayan sizler, yeni gelen bu başkana da şimdiden sonsuz kredi açtınız. Ama olan bize oluyor farkında değilsiniz. Ben her sabah ve akşam dayak yemiş gibi otobüs yolculuğu yapıyorum. İşyerinde yorulmadığım kadar yolda yoruluyorum, 1 m3 suya her ay 82 TL ödeme yapıyorum, yazın kokudan rahatsız oluyorum. Siz alkışlamaya devam ediyorsunuz.

Yorumu oyla      5      9  
kentimiz 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:32

ulkemizde secilen butun Belediye Baskanlarimizdan ricamiz : lutfen yeni politika belirleyip kentimizi mahallemizi isyerimizi tarla bahcemizi insaat santiyemizi dogamizi kim temiz tutmuyor atik pislik atiyor cevre duzeni bakim yapmiyorsa onlara mutlaka yaptirim yapalim artik . evet kentlerimi eski gecekondu olabilir ama o sekilde bile temiz tutulabilir mezbelelik haline gelmesi onlenebilir. eger iyi bir turizm kenti olmak isteniyorsa kentin gerek kamu gerek ozel tum mulkiyet sahalari temiz ve bakimli olmali. gelen turist artik once temizlik antik tarihi bir bina koy bir yere gidiyorsunuz yol guzergahlari mezbelelik icinde bu boyle olmaz her alan her saha iyice bakimli ve temiz olmali . bunun icin paraya degil anlayisimizin degismesine gerek var.

Yorumu oyla      6      5  
MERKEZ 15 Nisan 2019 Pazartesi 10:48

seçime akdar akp li biriydim. beni bilen bilir. ancak şimdi dogruları görüyorum. sevgili soyer e oy vermediğim için mesela pişman değilim ama keşkeler içindeyim diyebilirim. en azından adamda vizyon var! zeybekçi kaza ile seçilseydi . işi gücü gecekondu boyamak olacaktı. soyerin projeleri arasında en azından kentsel dönüşüme hız vermekte var. hatta şöyle söyleyim meclis te konuşulanalr arasında kadifekale ve çevresini sıgacık formuna büründürmek istiyor. oradaki kadın ların kendi gelirlerini elde etmesini istiyor. zeybekçi nin projeleri arasında körfezi öldürme riski olan körfez geçiş projesi var. ve maliyeti günümüz döviz krunda inanılmaz yüksek! Tunç soyere baktıgınız zaman . cıvıl cıvıl bir körfez yaratma hedefi var.her nekadar aziz kocaoğlunu projesi olsa da , körfeze su sirkülasyonu saglayacak olan projeyi devam ettirme hedefi var. yani şimdi bakıyorsun aşağıda ibrahim denen kişi. hiç bir şey yapmadı diye eleştirmiş. herkes kendince haklı tabi ama henüz mazbatasını alalı 1 hafta olmuş bir başkan için bu eleştiriler agır değilmi? bak açık açık söylüyorum seçimde akp ye oy vermiş ama keşkeleri olan biriyim! ve tunç soyerin seçilmesini izmir için daha mantıklı buluyorum çünkü 2 başkan adayı arasındaki vizyon farkı inanılmaz. şu an anladıgım adkarı ile de tunç soyer projeleri için keşif yapıyor. bu sebeple yapılan 1*2 eleştirinin yeriz oldugunu düşünüyorum.

Yorumu oyla      7      5  
alen doğu gencer 15 Nisan 2019 Pazartesi 10:32

ibrahime cevap olarka yazacagım. ilk olarak adam hızlıca bir dizi karar alıyor zaten . şunu şunu şunu yapacam diye bas bas bagırıyor ve açıklıyor. ne aşk meşki ? yüzülebilir körfez hedefi, trafik sorununu çözme hedefi neyin aşk meşki oluyor? bariz akepe taraftarısınız ve burada gelip farklı isimler altında aynı şeyleri yazıyorsunuz. altta bir yorumcu bahsetmiş. okumadan yazıyorsunuz! yüzülebilir körfez diyince neden sahiller ile çevre düzenlemesi aklınıza gelirki? gözü kapalı seçmek nedir biliyormusun ? berbat ekonomi de, kötü eğitim sisteminde, kötüs aglık sisteminde. başarısız iç ve dış politika da halen daha sizin gibi yandaş kalmaktır gözü kapalılık!!! adam daha mazbatasını yeni aldı yahu !!! pes dogrusu. ne bekliyorsun? süpermen mi bu adam ? şöyle bir bir kaç ay geçsin . olmaz ise gelir eleştirirsin. bu ne ya? bıktık sizden artık. seçimelr bitti hala trollük peşindesiniz. tekrar yazıyorum adam mazbatasını alalı henüz 1 hafta oldu. mutlaka söz verdiği şeyleri yapacaktır. yazık günah wowturkey den fırlayıp 3-5 yorumcu buraya geliyorsunuz.

Yorumu oyla      19      7  
demir 15 Nisan 2019 Pazartesi 09:44

Ankara onay vermeden hiçbir projenin yapılamayacağını yeni mi anladınız. Buca metrosu için 5 yıl daha mecbur beklenecek. Beklentinizi yükseltmeyin, Büyükşehirin yapacağı işler kurs,konser,boya,badana vs...

Yorumu oyla      6      18  
ibrahim 15 Nisan 2019 Pazartesi 09:25

basit bir işyerine yeni müdür geldiğinde bile, çalışma vizyonunu göstermek için hızlıca bir dizi karar alır ve hayata geçirir. Bunu gören çalışan kendine çeki düzen verir. Ama görüyoruz ki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen bu zat, aradan 2 hafta geçmesine rağmen çiçek böcek, aşk meşk demeden öteye geçemedi. Kendisini çalışanına ve İzmir'liye bir şekilde göstermesi gerekirdi. Ama o ne yapıyor, koskoca bir hiç. Peki bu rahatlık nereden geliyor, kimse kusura bakmasın ama bu tarz yetersiz insanları gözü kapalı seçenlerden geliyor. Örneğin milyonlarca lira harcanarak yapılan İZUM uygulaması zaten pek çalışmıyordu, otobüsüm nerede diye bakanlar bazen görüyor, çokça da görmüyordu. Seçim gününden beri en az yarısı hiç çalışmadı. Fahrettin Altay merdan düzenlemesi güya şubat sonunda bitiyordu, daha alt geçit için kazma vurulmadı. Hiç olmazsa yeni başkan bu tarz aksayan, geri kalmış yatırımlara personel araç gereç gibi ilaveler yapıp hızlandırması gerekiyor. Benim gibi iç kesimlerde oturan ve yıllardır belediyenin pek uğramadığı yerlerde oturanlar artık olacak, yapılacak, cak cuk laflarından bıktı. Hani otobüs ücretleri pik saatlerde %50 indirimli olacaktı. Sözünü duyan, ne zaman yapılacağını bilen varmı, yok.

Yorumu oyla      6      20  
deli bekir 15 Nisan 2019 Pazartesi 09:10

bu adamdan bi cacık olmaz. göreceksiniz....

Yorumu oyla      7      20  
sezo 15 Nisan 2019 Pazartesi 08:44

Tunç soyer sahilleri yenileyecegim demiyor arkadaşlar! yazıyı iyi okuyun demiyecegim . sadece okusanız zaten okuma yazma problemi olmayan biri "yüzülebilir körfez için ugrasacagım" dediğini çok net okuyup anlayabilir. yüzülebilir körfez diyince . ben temiz körfez. dibi gözüken körfez anlıyorum . hayır siz nasıl olurda sahillleri yenilemeyi falan anlıyorsunuz? adam mesela belki 40 kere buca metrosunu biz yapacagız dedi. bazen burada okuyorum halen daha buca ya raylı sistem diye tutturanlar oluyor. düşünmeden fikir sahibi olmak böyle bir şey sanırım. maşallah zaten ülkede herkes futbola damı,siyasetçi ve şehir plancısı. ben 4 sene bu işin eğitimini aldım . halen daha çok eksigim var diyorum. adamlar burada belediye başkanına tavsiyeler düzüyor. maşallah maşallah valla.

Yorumu oyla      18      6  
Mister No 14 Nisan 2019 Pazar 22:45

sagduyu, dediklerine katiliyorum fakat söylemler sanki Aziz baskan becerememiste o yüzden yapilmamis gibi algilaniyor.Temiz körfez konusunda Aziz Baskanin kendisini nasil parcaladigini, Ankaranin burnundan nasil getirdigini hepimiz biliyoruz. Simdi izinler alinmis, Ihaleye cikilmis bir ise sahiplenmek olmayacakmi ? En azindan verilen mücadelenin sahiplerini anmak, bunlari dile getirmek cokmu zordur. Yarin narlidere Metrosunuda sahiplenecekmi ? Imzaya kalmis Buca Metrosunu Ankara Imza atmazsa nasil yapacak ? Imza atilirsa ben mi yaptim olacak ?

Yorumu oyla      8      6  
Lombak 14 Nisan 2019 Pazar 22:16

Yüzülebilir körfeze ulaşmak için Kütahya'dan başlamak gerekiyor. Hani yetki?

Yorumu oyla      5      10  
sagduyu 14 Nisan 2019 Pazar 20:02

Aziz baskan izmir tarihine adini altin harflerle yazdirmis bir baskandiir.NOKTA. Tunc bey de elbette kendi penceresinden bakarak yapilacaklari belirliyor ona gore oncelik cikartiyor zaten Azi baskandan gelen yatirimlarin aynen devamini ve bitirilmesini hedefliyor,bunlari belirlemesi hic bir sekilde Aziz baskana karsi bir durus diye okunmamali, yeni bir baskanin yapmak istedikleridir , baakanlik bir bayrak yarisidir ve kaldigi yerden aynen devam etmeli daha iyiyi daha guzeli hedeflemeli ki zaten yapilan da budur. yuzulebilir korfez Aziz bey ne kadar ugrasti bu amac icin, toplu ulasim Aziz beyin ne cok emekleri gecti bu devasa projelerin gerceklesmesinde. kisaca yeni baskanin heyecaninda arr niyet aramayalim , izmir e de bu yakisir zaten.

Yorumu oyla      12      10  
GÜRKAN 14 Nisan 2019 Pazar 19:23

TUNÇ BAŞKANIN İZMİRE EN BÜYÜK HİZMETİ 20 YILDIR AYNI KOLTUKTA OTURUP HİÇ BİR PROJE ÜRETMEYEN KİŞİLERİ EMEKLİ ETMEK OLACAK..

Yorumu oyla      18      6  
işçi memur birlikte 14 Nisan 2019 Pazar 17:09

KADROLARI DEĞİŞTİRMELİ SAYIN BAŞKAN..DAİRE BAŞKANLARI ve MÜDÜRLERİ..YENİ KİŞİLER GELMELİ..YOKSA BAŞKANIN SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ HAYAL OLUR..

Yorumu oyla      15      10  
Mister No 14 Nisan 2019 Pazar 15:53

Sahilde sahil diye yirtiniyorsunuz. Sanki sahillere sadece orada oturanlar gidiyor. Diger yerlerden gelenlerden vizemi isteniyor kardesim ? Tabiiki sahiller güzel olmali. Nihayetinde tüm ilcelerden insanlar sahile akin ediyor. Tüm dünyada bu böyledir. Izmire gelen Karabaglari, Gaziemiri, Kirazi gezmiyor. Önce Sahil bandini ziyaret ediyor. Denizin, sahilin avantaji budur.Tabiiki her yere hizmet götürülsün ama sahile yapilan harcamayi diline dolamak cehalettir. Ayrica Sayin Soyerin daha ilk günden söylemleri Azizi Kocaogluna olan nefretini gün yüzüne cikarmaktadir. 15 yil bir cok Izmirlinin kalbine taht kurmus Aziz baskana böyle laf sokusturmalar kendi aleyhinedir. Kendisine süpheyle yaklasanlara koz vermektedir. Daha iki gün koltukta oturup , su yapilmamis, su eksik kalmis demek artistlikten öteye gitmez. Yapacagiz edecegiz demek kolay. Yakinda bir imza icin 2 yil Ankarada süründürürlerse boyunun ölcüsünü alir. Ankara-Istanbul icin 2 günde atilan imzalarin Izmire gelince aylar yillar sürdügünü bildigini saniyorum.Bilmiyorsa bürokratlara sorsun bakalim Buca metrosu icin kac aydir bir imza bekliyorlar. Bu söylemleri ile antipatik oldugunu bilsin isterim.

Yorumu oyla      13      20  
Yok saymak 14 Nisan 2019 Pazar 14:49

İzmir BB Başkanı Sayın Soyer sahillere harcanan kaynaklardan ; Belediye Başkanı CHP li olmayan Kiraz İlçesi Dokuzlar Mahallesi halkına kaynak kalmamış .Umuyorum ki sizler böyle ayrımcılıklara müsaade etmeyeceksiniz . Toplu ulaşımda 17 km mesafe için 2 araç değiştirip , 2 bilet bedeli 6.00.- TL ödetiliyor . Hiçbir harcama yapmadan var olan Esbaş aktarma merkezine Otobüs hattını 2500 metre uzatmak çok mu zor ?

Yorumu oyla      7      12