YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
BAYRAKLI 13 Nisan 2019 Cumartesi 22:30

Sayın il başkanı 10 yıldır Bayraklıda ilçesinde ne yaptınız neyi başardınız 3 seçim oldu kaybettiniz.Acaba adaylarda mı yanlış tercih yapıldı,yoksa sistamatik hatamı yaptınız.Ben biraz il yönetimini biraz geçmişe doğru birlikte yola çıkalım.yıl 2012 aralık ayı son meclis oturumu Bayraklıda Hasan Karabağ AK parti meclis üyelerini meclis oturumunda ki bir tartışma sonrası dövdürdü yerel basını ve görsel basını ayağa kaldırdınız dayak konusunu yargıya taşıdınız Hasan başkan bu olaydan dolayı ceza alacaktı zaman geldi 2014 seçimleri yaklaştı sizin meclis üyeleriniz ve davaya bakan avukatınız siyasi pazarlık yaptı şimdi size sormak kazım bu pazarlığın altında neler var şimdiki meclis üyeniz Özgür beye sorun anlatsın.benim aklıma şu geliyor secimi kaybedelim sorun olmaz ticari ilişkilerimiz zarar görmesin.Hasan karabağın 10 yıllık yolsuzluk dosyaları kılasör kılasör ellerinizde neden ve niçin gereğini yapmadınız yetmedi yargıya giden dosyalara bile müdahale ettiniz sizlerin bu kalbinizdeki CHP sevgisi taktir edilecek bir durum.İşte bayraklıyı bu yüzden kaybettiniz sizler CHP seviçilerisiniz.İSMAİL SARI CHP meclis üyesi hemde kontenjan birde ya sen Bayraklı Belediyesinden Hasandan kamulaştırma adı altından ne kadar para aldın hasanın her pisliğini biliyordun neden partine ihanet edip CHP geçtin adamsan HASANIN arkasında bırakmış olduğu pisliği nasıl temizlemeyi düşünüyorsun.siyasetin bir omurgası var ama bayraklıda omurga yok kimin hangi partiye geçtiğinin rant para çıkar.Hamza DAĞ Hasanın her şeyi sende bir dünya kılasör var ofisinde yargıya intikal edenler dahi dosya numaraları ve hakimi savcısı sen ne yaptın Hasanı korudun kolladın 10 yıldır meclis üyeleriniz denetim raporlarına ne türlü bir işlem yaptı bu raporlar sana verildi. Bayraklı belediyesinin şu halinden sizlerde mebal altındasınız Hasan çaldı çırptı belediyeyi batırdı sizler göz yumdunuz yazıklar olsun kamu bu kadar soyulmaz tüyü bitmemiş yetimin hakkı var yetim hakkı yediniz yiğenlerede göz yumdunuz.Sana Allah kolaylık versin SERDAR Başkan işin çok zor yolun çok uzun.

Yorumu oyla      8      6  
Nurizade 13 Nisan 2019 Cumartesi 21:58

Merakımdan soruyorum. Zeybekci ben İzmirliyim. İş yerlerim de evim de İzmir''de demişti. Şimdi Zeybekci nerede?

Yorumu oyla      4      5  
Haksızlık 13 Nisan 2019 Cumartesi 18:04

AKP, kazanılamayacağı baştan belli olan bir seçimde alınan sonuçların günahını yerel yöneticilere yükleyemez! Bu tavır, gariban, sıradan AKPlilere fetö etiketi takıp, fetöcü olduğu ayan beyan belli olan Tamince'nin, Zeybekçinin, Arınç'ın oğlunun hala AKPden nemalanması tavrıyla aynıdır, farkı yoktur! Ne yani, soğandan, patateste4n, kurlardan, zamlardan akp yöneticileri, bakanları değil, Şengül ve diğer yerel yöneticiler mi sorumlu? Kaldı ki AKP bunca ekonomik probleme rağmen İzmirde çok iyi oy aldı! Ben böyle yazıyorum da, hadi bakalım sor Şengül'e, Dağ'a, bu herkesin bildiği gerçeği açıkça söyleyebilecekler mi? O medeni cesaret var mı? Oysa İzmirli olan, hangi partiden olursa olsun, Allahtan başka kimseden korkmaz!

Yorumu oyla      4      8  
Gün doğumu 13 Nisan 2019 Cumartesi 15:38

Perşembe günü yeni belediye başkanları ve Sayın Şengül Ankara da diye haber vardı. Altında bi yorum vardı "Sayın Şengül belki istifa etti vedalaşmak için Ankaraya gelmiştir" diye yazıyordu. Bunu yazan kişiye dün akşam sorduğumda Ankarada gün İzmirden önce başlıyor güneşin doğuşuna göre dedi.

Yorumu oyla      6      5  
İzmir ce 13 Nisan 2019 Cumartesi 15:28

İsteyenin özgürce aday olduğu kimsenin müdahale etmediği tüm ilçelerde ve il de kongre istiyoruz. Şu an ilçelerde ve il de görevi olanların hiçbirisi aday olmasın. Milletvekilleri olaya hiç müdahil olmasın çünkü milletvekili aday listesini genel başkan yerine üyeler tespit etse kaç tanesi listede yer alır? İzmir'de ki sürece lütfen hiç kimse müdahale etmesin su akar yolunu bulur yeter ki yeni yönetim İzmir hakkını savunsun ve İzmirlinin ne dediğini anlasın. Kenarda köşede avuç oğuşturanlar lütfen artık kenara çekilin. Sayın Şengül size de bir hatırlatma: 7 haziran seçimlerinde aday gösterilmediniz o günden il başkanlığına 2 ci kez oturuncaya kadar neler söylediniz neler yaptınız hepimiz biliyoruz sudan çıkmış Ak kaşık değilsiniz.

Yorumu oyla      6      5  
İzmir ce 13 Nisan 2019 Cumartesi 15:27

İsteyenin özgürce aday olduğu kimsenin müdahale etmediği tüm ilçelerde ve il de kongre istiyoruz. Şu an ilçelerde ve il de görevi olanların hiçbirisi aday olmasın. Milletvekilleri olaya hiç müdahil olmasın çünkü milletvekili aday listesini genel başkan yerine üyeler tespit etse kaç tanesi listede yer alır? İzmir'de ki sürece lütfen hiç kimse müdahale etmesin su akar yolunu bulur yeter ki yeni yönetim İzmir hakkını savunsun ve İzmirlinin ne dediğini anlasın. Kenarda köşede avuç oğuşturanlar lütfen artık kenara çekilin. Sayın Şengül size de bir hatırlatma: 7 haziran seçimlerinde aday gösterilmediniz o günden il başkanlığına 2 ci kez oturumc

Yorumu oyla      5      5  
TC misafir 13 Nisan 2019 Cumartesi 15:14

İstifa değil, istifası istenmiş. Bunu zaten konuşmasındaki sitemden ve seçimden yaklaşık 2 hafta sonrasında verilen karardan anlayabiliriz, istifa edecek olsaydı seçimin ertesi günü bunu yapardı.

Yorumu oyla      6      5  
ali rıza 13 Nisan 2019 Cumartesi 13:09

Başkanım Allah senden razı olsun.Buca , karabağlar gibi yerleri doğru adaylarla kazanabilirdik

Yorumu oyla      7      7  
Kemal 13 Nisan 2019 Cumartesi 12:45

İstemesekde yan cebime koy reis git dedi gittin seçimde hertürlü karalamayı yaptın daha ne yapacaktın

Yorumu oyla      7      5  
Gaziemir 13 Nisan 2019 Cumartesi 12:30

Tebrik etmek gerek her zaman bir kazanan bir kaybeden vardır. Nazmi yılmazda 10 numara adaydı olmadı. Zeybekçinin olmuyacağı adı açıklandığında belliydi. Hoş bi gerçek var bazı akp adayları izmirde chp den. Başka illerdede chp adayları akp ten aday olsa seçilir. Kişi değil parti önemli malesef.

Yorumu oyla      5      8  
Selçuk Baysal 13 Nisan 2019 Cumartesi 12:29

Ekonomide yaşanan bunca sıkıntıya ve 17 yıllık iktidarın verdiği yorgunluğa rağmen seçimin birinci partisi oldu. Ancak… Bu başarının sahibi bana göre, AK Parti değil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Nedenlerini anlatacağım… Anlattıklarım biraz can acıtabilir, biraz kızdırabilir hatta arkamdan sövdürebilir. Ama maalesef kusurunu görmemek, daha büyük kusurdur, itiraf etmemek de büyük bir noksanlıktır. Kusuru görürsen yol alırsın. AK Parti'nin kurulduğu günlere şahit oldum. Parti kurmayları idealizmle doluydu, teşkilatlar dava şuuruyla hareket ederdi, sahadakiler iktidara gelmek için gece-gündüz çalışırdı. Aradan zaman geçtikçe idealizm ve davaya inanç ülkeye hizmete dönüştü. Bu, Türkiye siyasetine damga vuran Erdoğan'ın kurduğu, büyüttüğü ve bugünlere getirdiği partinin en büyük mirasıydı. Fakat bir süredir partide 'keyifçiler' peydahlandı. Onlar akşamları nargile içerken ülkeyi kurtarıyor, koltuk sevdasından kimseyi gözleri görmüyor, sağa sola adam yerleştiriyor, hak yiyerek hakkı olana ihanet ediyor, programlarda ön koltuklarda yer kaparak Reis'e kendilerini gösteriyor, sosyal medyalarını selfielerle doldurup çalışıyor 'muş' gibi yapıyor, teşkilat kartvizitiyle kibirleniyor, vatandaşa tepeden bakıyor, cebini düşünüyor, aday yapsan çalışmıyor, vekil olsa tabana sırt çeviriyor, istedikleri olmayınca kıbleyi değiştiriyor. Bekaları ne dava, ne idealizm, ne iktidarda kalmak… Onlar Reis'in mirasını yiyor, partiyi yıpratıyor, davanın içini boşaltıyor, seçmeni küstürüyor. Halbuki, AK Parti'nin bu keyifçilere değil, dik duruşuyla, terbiyesiyle, samimiyetiyle, alçak gönüllülüğüyle davasının eri olan Yusuflara ihtiyacı var. Ben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin AK Parti'yi tekrardan davanın ön plana çıktığı, toplumla arasına sınır ören kliklerin temizlendiği, menfaat çatışmalarının yaşanmadığı bir yapıya kavuşturacağına inanıyorum. O yüzden de diyorum ki, 31 Mart AK Parti için yenilenmenin miladıdır . . . Dilek Güngör 03.04.2019 Sabah Gazetesi

Yorumu oyla      8      7  
Gürkan 13 Nisan 2019 Cumartesi 12:23

"Ben istemedim, beni 'zorla' aday yaptılar" Hımmm ... zorla aday yapılan biri günlerce neler neler söylemişti. Siyaset demek ki böyle bir şey :)

Yorumu oyla      9      5