YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Kirli oyun bozulacak... 28 Mart 2019 Perşembe 11:44

Şehit Ailelerinin Dualarıyla ve gerçek İzmirlilerin ve Vatan sevdalılarının desteği bu kirli oyunu bozacak. Oyum Cumhur ittifakı adayınadır.

Yorumu oyla      4      5  
Ali ilhan 28 Mart 2019 Perşembe 11:31

Seçimden, anketten ve sonuç tesbitinden fazlaca anlamam. Ama bir gerçek varki, Hamza Dağ çok samimi ve dürüst bir kişi. Kurduğu cümlelerden bunu anlıyoruz.

Yorumu oyla      4      5  
M.E.Aslan 28 Mart 2019 Perşembe 10:30

Sayın Hamza Dağ, doğum yeri doğu illeri olan meclis üye adaylarını havuz medyanız ile PKK'lı olarak ilan etmek size bir şey kazandırmaz. İzmir hayaliniz de gerçekleşmeyecek.

Yorumu oyla      5      6  
izmirli 28 Mart 2019 Perşembe 09:13

menderes belediyenizden bahsetsenizya biraz bide s.hisar belediyesine gönderdiğiniz sayıştay müfettişlerinden bahsedin açık bulamayıp geri gittiklerinden bahsedin

Yorumu oyla      6      6  
AYŞE 28 Mart 2019 Perşembe 01:53

DOĞRU İSE SİZ AÇIN DAVAYI İSPATLAYIN

Yorumu oyla      8      5  
Mustafa 28 Mart 2019 Perşembe 01:20

Aziz, şimdi ağabey mi oldu, hadi ordan !

Yorumu oyla      10      6  
bayraklı lı 27 Mart 2019 Çarşamba 19:46

kayyum atamazsanız şehitlerin iki eli yakanızda olsun delil ortada soyerin videoları suçu ve suçluyu övüyor resmen terör propagandası yapıyor daha ne olsun hadi dağ göster kendini.

Yorumu oyla      6      18  
Açıklasana 27 Mart 2019 Çarşamba 15:57

hdp den belediye başkan adaylarından halihazırda Ak Parti milletvekili kardeşi olan var mı? Varsa kimler? Açıklasanız ya siz sessiz kaldıkça Mhp ve Ak Parti seçmeni cumhur ittifakından kopuyor

Yorumu oyla      23      5  
10. Köylü 27 Mart 2019 Çarşamba 15:38

Seferihisar'ın borcu Büyükşehir'in 10 katı ise bu geleceğe dair epey bir fikir veriyor. Romantik sol söylemlerle güzel güzel konuşuyor tamam belki çok iyi biridir, entelektüeldir. Ama bu iş başka bir şey. Seçimden sonra belediye kadrolarında ne olacak HDP demeyecek mi o kadar destekledik istediğimiz kadroları bize verin diye. Çıkıp biraz dolaşın, konuşun HDP lilerin mutluluğunu görün, nasıl sahiplenmişler. İzmir'in Kocaoğlu döneminden daha iyi olacağına zerre kadar inanmıyorum. Şahsından değil ama oluşan tablodan çok ama çok rahatsızım. Bu tabloyu göremeyen arkadaşlara da diyecek bir sözüm yok. Farklı bir fikre tahammül yok bunu konuşturmuyorlar bile hemen ya AKPli ya Troll damgası vuruyorlar. İktidarı yanlış bulmak, yanlışları anlatmak başka iktidar nefretiyle kör olmak başka. Şu an yaşanılan bu körlük güzelim şehrimize zarar veriyor.

Yorumu oyla      7      21  
Menemenli 27 Mart 2019 Çarşamba 15:30

Sayın hamza dağ yahudi cesaret nişanı kimlere verilir ve ülkemizde sadece kimfe var bu soruya cvp ver şeref sözü oyumuz senindir.

Yorumu oyla      21      5  
Ercan 27 Mart 2019 Çarşamba 15:21

Sayin dağ o zaman neden gereğini yapmıyorsunuz bu partiyi kapatarak.Sorumlularsa eger neden izin veiyorsunuz seçimlere katılmasına.Bir de kalkip secilseler bile gorev yaptirmayacagiz ne demek..Polisin yaptığı guvenlik sorusturmalarini alip yayinliyorsunuz.Ne haklarında bir sorusturma açılmaya gerek görülmüş ne de dava açılmış Bu insanlarin vatandaslik numaralarina kadar gazetelerde yayinlatiyorsunuz.Bu sizin yaptiginiz bir defa yasalarimiza göre suçtur.Yayinlayan gazetelere dava açılması gererekir.Tabi ki acilmayacak.Zaten adaletin hukugun geldiği yer belli ülkemizde Ne bir dava ne bir sorusturmaya gerek gorulmeyen seçime katilmalarinda mahsur gorulmeyen bu insanlara yaptiginiz olacak sey degil.O zaman bu ülkede demokrasiden bahsetmeye hakkınız var mi.Hani sandikla gelen sandikla giderdi.Öyle bagirmiiyormuydunuz meydanlarda.Peki siz baktinizmi kendi parti olarak listelerinize.Ayni durumda olanlar var.Size katilinca sorun yok.oHem gereği neyse yapmayacaksınız hem de seçim meydanlarinda malzeme olarak kullanacaksiniz.Önce sizin bir öz elestiri yapmaniz gerekir.Izmir size oy vermezse bu samimiyetsiiginize oy vermiyecekIzmir insanını hala taniyamamaniz olayi rakı balığa indirgeminizden anlaşılıyor zaten insan da ona en çok üzülüyor.

Yorumu oyla      20      5  
Z.B 27 Mart 2019 Çarşamba 14:47

Çok net ve basit bir soru soracağım Sayın DAĞ'a, " Ödemiş'in PATATESİNİ ve SOĞANINI yine pazarda kilosunu 6-7 liraya almaya devam mı edeceğiz yoksa etmeyeceğiz mi.?" Yine madem merkezi idareden bahsediyorlar Sayın DAĞ,acaba EKOMOMİ,SAĞLIK,HUKUK,EĞİTİM,TARIM,HAYVANCILIK alanlarında yaşanan sıkıntıları ve düne kadar ülkemizde üretilen birçok ürünün dışarıdan alınması konusunda ki düşünceleri nedir?. Yine SAMANI dahi dışarıdan mı almaya devam edeceğiz?

Yorumu oyla      26      5  
Gürkan 27 Mart 2019 Çarşamba 14:42

Projeler üzerinden değil de hep rakip adaylar hakkında bir takım iddialar üzerinden seçimlere gitmek. Yok babası, yok senet, yok bilmem ne ...

Yorumu oyla      21      5  
.. 27 Mart 2019 Çarşamba 14:39

sizin söyledikleriniz de hayatınızda yalan dolan iftira .. sizlerden sıkıldık izmir e bu kadar saldırmanız sizi daha da itici hale getiriyor bilginiz olsun.

Yorumu oyla      19      5  
izmirli 27 Mart 2019 Çarşamba 14:22

bırak izmiri...siz ülkeyi neden kim için kimler için bu hale getirdiğinizi.. tehlikeli oyunu bir açıklayıverseniz...

Yorumu oyla      16      5