YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
krm 26 Mart 2019 Salı 07:48

2002 Denberi tek başına iktidar olucaksın sonra İzmir de işsizlikten genç kalmıyacak diyeceksin.Cehalete bak.İzmir Türkiye Cumhuriyetinin bir şehri değilmi ? Konuştukça batıyorsunuz.

Yorumu oyla      6      5  
Zagor 25 Mart 2019 Pazartesi 20:26

Konyada issizlik sifirmi ? Ufak atinda civcivler yesin.

Yorumu oyla      6      5  
Mister No 25 Mart 2019 Pazartesi 20:25

Genc Issizi % 25´lere cikaranlardan fikralar demeti.

Yorumu oyla      6      5  
ağam 25 Mart 2019 Pazartesi 19:43

Ağam diyor ki bize beş yıl yeter! Beş yılda İzmiri de İstanbula, Ankaraya benzetir, Reisi çıldırtırız! Yok ağam, kalsın, ne şamın şekeri, ne arabın yüzü derler bizde! Yüzünüzü görünce bile işlerimiz ters gidiyor, sevmiyoruz sizi, sevmediğinizi de biliyoruz. Hele sizi, tehdit ettiğiniz mütahitleri filan biliyoruz, en iyisi defolunuz!

Yorumu oyla      6      5  
TC misafir 25 Mart 2019 Pazartesi 15:40

İstihdam yaratmak belediyenin işi mi yoksa devletin işi mi? Belediyelerin işi ise o zaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarını kapatın cebimizden boşuna maaş vermeyelim bunlara.

Yorumu oyla      19      7  
TC misafir 25 Mart 2019 Pazartesi 15:32

Siz merkezi hükümet olarak görevlerinizi layıkıyla yerine getirmeyin sonra da kalkıp yerel yöneticileri suçlayın beyin göçü olduğuna dair. Sayın milletvekili ülkeden beyin göçünü engellemeye yönelik 2018 yılı sonunda yaptığınız çalışmada yetiştiremediğiniz, değer vermediğiniz bilimadamlarını ülkeye getirebilmek için 24 bin TL aylık teşviki bile yaptınız gelen oldu mu? efendim?

Yorumu oyla      18      7  
desem 25 Mart 2019 Pazartesi 14:44

Yahu 17 yılda ülkenin geldiği nokta belli, kendi başkanlarını görevden aldılar, kalkmış akp diyor! Alooo, sebze meyve karneye bağlandı, saman, soğan, patates dışardan geliyor, her hafta mazot benzin zamlanıyor, sen ne sayıklıyorsun? Yalan sizde, kandırmak sizde, kandırılmak sizde, satıp-savmak sizde, işsizlik sizde, pahalılık sizde, iftira sizde, arsızlık sizde! Saymaya kalksam sayfa yetmez, utanmadan oy istiyor! Burası İzmir, siz gidin koyun gibi peşinizden gelenlerin olduğu yerlere söyleyin bunları. Sizler kendi reisine bile yalan söyleyenlersiniz, aranızdan bir tane yiğit adam çıkmadı Gördesin dibi delik reisim diyebilen! Kendi reisine yalan söyleyen halka mı yalan söylemeyecek?

Yorumu oyla      18      7  
Kazım EMİR 25 Mart 2019 Pazartesi 14:30

SEN İZMİRİ BIRAK TÜRKİYEDE GENÇ KALMAYACAK SAYENİZDE

Yorumu oyla      26      9  
sezarın hakkı sezara 25 Mart 2019 Pazartesi 13:16

sürekli izmir köy ,izmir kaka siyaseti ile izmiri kazanamazsınız. mesela diyorki izmirin %55 i gecekondu. tuik verilerine göre en çok gecekondu istanbulda,sonra ankara 3. olarak izmir geliyor. ozaman sitanbul ve ankaranın yüzde kaçı gecekondu bunun bir cevabını versin ? senelerdir yeşil bursa da yaptıkları şehircilik katliamına kimse ses çıkarmıyor! 2018 itibari ile izmirde işsizlik oranı %14 !!! türkiye ortalaması %12 !tamam izmirde işssizlik var bunu kabul etmek gerek ama burada istihdam ortalamasına bakmak gerekiyor oda türkiye ortalaması ile aynı arkadaşlar. Bakın ısrarla belirtiyorum """izmirde işsizlik var ancka bu akp li vekil,bakan ve başkan adaylarının abarttıgı kadar değil"""" bunu da buraya yazalım. Ben buradan çıktım g.doğuya kadar gittim ve diger şehirlerin izmirden çok daha az geliştigine şahit oldum. eger gelişmişlikten kasıt. sovyet tipi apartmanlar yapıp geniş meydanlar yapmak ise evet izmirden gelişmişler. ancak ben gelişmişlik olarak o şehrin size sosyo kültürel açıdan ne sunduguna bakarım. sosyo kültürel açıdan 4.5 milyonluk izmir 15 milyonluk istanbula kafa tutuyor hatta zaman zaman geçiyor ise nasıl olurda izmiri geri kalmak ile suçlarsınız? yani konuşacak okadar çok şey varki. AKP belirli bir kesimi izmiri kötü olmakla inandırıp oy toplayacagını sanıyor. hayır AKP yi destekelyen isnanı da anlamak mümkün değil! mutfktaki yangın dinmiyor ama adan bile bile lades demeye devam ediyor. bazen ciddi anlamda tüm türkiye akp sarısı ile kaplansın istiyorum çünkü bu halk bazı şeyleri kaybetmeden anlamayacak gibi duruyor.

Yorumu oyla      22      9  
Hür Düşünce 25 Mart 2019 Pazartesi 13:06

Güneydoğu'ya doğru gidin diğer kentler nasıl gelişmiş görün diyor. Gelişmişlik inşaat yapmak mı ? Bir ülke sadece apatman inşaatı ile kalkınır mı? AVM desen insanlar artık soğuktan sıcaktan korunmak için gidiyorlar AVM.'ne. Korunan Manisa da bile sanayicinin durumu iyi değil- Korunmayan İzmir ne yapsın ? Gençler dünya ülkelerine biz'de iş olmadığı ve gelecek görmedikleri için gidiyorlar. İnciraltına gelince- oradaki daireleri kim satabilecek eğer inşaat yapılırsa ? Dünya kadar satılık daire var İzmir'de alıcı bekleyen.İzmir'li İnciraltında yüksek bina istemiyor.

Yorumu oyla      22      8  
ksk 25 Mart 2019 Pazartesi 13:05

1 metre metro yaptık deyin vallahi de billahi de verecem oyumu.....!

Yorumu oyla      20      8  
Z.B 25 Mart 2019 Pazartesi 12:53

Sayın NASIR yine ortamın psikolojik havası içerisinde konuşmuş. Gece kondu sorunu bu ülkenin en can sıkıcı sorunu. Şu anda sizinde içerisinde olduğunuz seçim psikolojisi içerisinde olanlar geçmiş ve bu dönemde defalarca İmar affını çıkararak kentlere adeta ihanet ettiler. En son İMAR BARIŞI, bana göre İMAR TALANI adı altında yine kentlere yapılacak en büyük kötülük yapıldı. Tüm bu kararları kimler aldı sayın NASIR... Yoksa yine kedidir kedimi diyelim Sayın NASIR...

Yorumu oyla      21      8  
Balçovalı 25 Mart 2019 Pazartesi 12:52

Vekilim İnciraltı ve Bahçelerarası toprak sahibi olup 5 nesildir yaşam süredürmek inanın çok zor. Her yer planlama gelirken neden konu İnciraltı planlarına geldiğinde hep seçim sonrasına kalıyor?? Yorulduk artık çok..

Yorumu oyla      8      20