YORUMLAR
Toplam 32 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 23 Mart 2019 Cumartesi 08:17

Bunu kim kime iteledi? https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/hapisteki-hdpli-vekilin-agabeyi-akpden-aday-4095727 "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar." Türk Atasözü

Yorumu oyla      5      5  
Bayraklılı 22 Mart 2019 Cuma 22:29

Sayın Bakanım Bayraklıyla ilgili çarşaf çarşaf dosya sunuldu size yetmedi yargıya intikal edildi neden gereği yapılmadı kim neden engel oldu.Hala makamınıza sunulan izinler var bekletmeyin gereğini yapın .

Yorumu oyla      5      5  
YSK YETKİSİNİ GASP 22 Mart 2019 Cuma 22:07

Siz YSK'nın ÜSTÜNDE MİSİNİZ Ki Uluorta Onun Yetkilerini GASPEDİP DURUYORSUNUZ! Bu YETKİ GASPÇILARINI Soruşturacak Bir C. Savcısı Yok mudur?

Yorumu oyla      6      5  
Sinan 22 Mart 2019 Cuma 21:41

Bağıra bağıra gitmek bu demekki

Yorumu oyla      6      5  
Cengiz cansız 22 Mart 2019 Cuma 21:34

Sn soylu siz nasıl devlet afamısınız varsa öyle bir şey güç elinizde gereğini yapın ayıptır sizde hiç mi allah korkusu yok kimse bunlar nerden aday gösterildilerse açıklayın yada bu iftiraya son verin.

Yorumu oyla      5      5  
bayraklı lı 22 Mart 2019 Cuma 21:30

soylu kayyum ata izmiri pkk ya bırakma. soyerin açıklamaları ve videoları açık pkk desteğini gözler önüne seriyor bu suçu ve suçluyu övme suçu değilmi.

Yorumu oyla      5      7  
Sülüman 22 Mart 2019 Cuma 20:58

Sülüman efendi, içişleri bakanı olarak sizi sorumsuzlukla, görevi ihmalle suçluyorum! Savcı değilim, yasal işlem yapamıyorum! Madem biliyorsunuz, tutuklayın, tutuklamamak görevi ihmal demektir! Madem tutuklayacak delil yok o zaman iftiracısınız! Karar verin hangisisiniz? Neden kardeşi dağda askerle vuruşurken ölen AKPli bakandan söz etmiyorsunuz? Neden kendişsi AKPden kardeşi hdpden aday olanları söylemiyorsun? Millet ittifakı bu gerçeği bilip kullanmazken siz iftirayla nereye varmaya çalışıyorsunuz? Gidin bayım, bizim ellerden gidin, kirletmeyin bu sizsiz temiz toprakları, alın Zeybeğinizi de gidin!

Yorumu oyla      6      5  
Osman oktem 22 Mart 2019 Cuma 17:58

100 idi 14 e indi. Az zorla 2 ye indir soylu.

Yorumu oyla      11      6  
Sarı Çizmeli Memed'A. 22 Mart 2019 Cuma 16:24

İteleye kakalaya gidişin itirafı...

Yorumu oyla      9      6  
rahmetli 22 Mart 2019 Cuma 16:04

Necmeddin Erbakan mekani cennet olsun hayatta iken 2 seyden hep uzak durulmasini isterdi birincisi feto ikincisi o zamanlar fetonun ortagi Ak parti. Hakliydiniz goremedik

Yorumu oyla      11      7  
Misafir 22 Mart 2019 Cuma 15:20

Bu zat İçişleri Bakanıydı değil mi?

Yorumu oyla      14      7  
TC misafir 22 Mart 2019 Cuma 14:49

ÖNCE VATAN isimli yorumcu neden hdp ile bir olup andımızın okullarda tekrar okunmasına engel oldunuz? Çözüm sürecinde size o kadar söylediler o şekilde çözüm olmaz diye, o kadar uyardılar silah yığınakları yapılıyor diye hatta bayrağımıza el sürdüler kılınızı dahi kıpırdatmadınız. Fetö için ise yıllarca uyardık devleti ele geçirmeye çalışıyorlar diye siz hoca efendi demekten, gelin bitsin bu hasret demekten vazgeçmediniz ta ki meclis bombalanana kadar. Pyd terör örgütü liderini sarayda ağırlarken bilmiyor muydunuz pkk ile bağlantısını? Bak, benim kullanıcı adımda "TC" var neden biliyor musun? Sizin hunharca kamu kurumlarında "TC" ibaresini kaldırmanıza inat ben kullanıcı adımda gururla taşıyorum. Geçmişte şehide kelle diyen sizler şimdi çıkmış utanmadan milliyetçilik taslıyorsunuz hadi ordan! Bu ülkede hdp den daha çok sizler terör örgütleriyle fotoğraflar verdiniz sayayım istersen; Gulbeddin Hikmetyar taliban yöneticisi, fetullah gülen fetö elebaşı (muhterem! hoca efendiniz), Salih müslim pyd başkanı ve apo (imralı ve oslo görüşmeleri ve 10 maddelik dolmabahçe mutabakatı). Yetti mi arkadaşım? Çözüm sürecinde terörle mücadele etmişlermiş, sizler çözüm sürecinde pkk ya kök söktüren subayları fetöyle iş birliği yaparak içeri atınız be! ne çabuk unuttunuz. Ne milliyetçilik ne vatanseverlik ne de müslümanlık ve ahiret size kalmadı kalmaz da önce eğri oturup doğru konuşmayı öğreneceksiniz sonra milletin karşısına çıkıp oy istemeye yüzünüz olacak.

Yorumu oyla      19      5  
Zagor 22 Mart 2019 Cuma 14:32

Bu neyin itirafidir ? Ben devlet olarak üzerime düsen görevi yerine getiremiyorum, suclulari tutuklayamiyorum, YSK benim kuklam oldugu halde ayiklamayi beceremiyorum, teröristlere secilme hakki veriyorum demektir. Devlet geregini yapar , sizlanmaz.

Yorumu oyla      19      5  
Mister No 22 Mart 2019 Cuma 14:11

Önce Vatan, secim minibüslerinde AKP brosürleri dagitan DSP´den mi bahsediyorsun ?

Yorumu oyla      15      5  
Gürkan 22 Mart 2019 Cuma 14:05

Altta "Önce Vatan" yazan ama doğru düzgün Türkçe yazmayı bilmeyen arkadaş " kardeşi HDP'li AKP vekil laflarını bırakın" demiş. Benzer durum CHP'de olsa tam tersini yazacak tipler laf cambazlığı peşinde. DSP'ye destek vermeler. Milleti aptal zannediyorlar.

Yorumu oyla      13      5  
önce vatan 22 Mart 2019 Cuma 13:56

diyen yorumcu,sen bir de benden dinle geçmişi,gerçi oynak bir partiye gönül verdiğinden,biz ne desek bir kulağından girecek öbüründen çıkacak ama yine de deneyelim.2002 de akp iktidara geldiğinde terör meselesi rafa kalkmıştı,doğrumu?yalan dersen Bahçelinin bu konudaki demeçlerini yüzüne vururum.Sonra ne oldu?CHP nin inadına akp çözümü parlementoyla birlikte değil,oy kaygısıyla kendi başına açık ve şeffaf değil kapalı kapılar arkasında pazarlık yoluyla çözmeye kalktı.Her işte olduğu gibi onu da ağzına yüzüne bulaştırdı,yanlış yollarda yürüdü ve iş zora döküldü.Elbette teknoloji ve binlerce şehit pahasına terör ezilme noktasına geldi.Sen madem ki ülkücüsün,şehitlerin canlarının hesabını iktidardan sorsana.Kafatası siyaseti yapacağına işi aklıselim açık siyaset yaparak parlemento da çözmek varken oy uğruna bu kadar gencimizi ölüme yollayanlardan hesap sorsana.Bilmem anlatabildim mi

Yorumu oyla      15      6  
Gürkan 22 Mart 2019 Cuma 13:54

Soylu 3-5 yıl önce de AKP'de yolsuzluk var, hesap soracağız diyordu; aynı Bahçeli gibi. STV'de de Bahçeli'yi eleştiriyordu. Nereden nereye ... Zeybekçi de Kenya, ter falan hikayeler anlatıyordu. Listelerdeki PKK'lı olduğu iddia edilen kişiler de tövbekar olmamışlar. Tövbe edince sorun kalmıyor mu? FETÖ ile geçmişte beraber olanlar tövbe mi etmişler; buradan bunu mu anlamak gerekiyor? Adamların kendi vekilleri CNNTÜRK'de PKK için açık açık "terör örgütü değildir." derken hiçbir sorun çıkmıyor ama olay tam tersi olsa o söyleyen kişi hakkında çoktan işlem başlardı. Yandaş TV muhabiri ana muhalefet lideri için idam edilsin diyor ama bakıyorsun hiçbir şey olmuyor. Aynı söylemleri Halk TV veya Sözcü'den biri söylese çoktan işlem yapılmış, kurum da kapatılmıştı. Bu arada dün sayı 23 değil miydi? Bu iş İzmir'e yapılan yatırıma benzedi. Bir gün 40 milyar, diğer gün 70 milyar oluyor. Sonra 200'e çıkıyor :)

Yorumu oyla      14      5  
Cevap (Önce Vatan)a 22 Mart 2019 Cuma 13:10

Ak Partiyi savunduğunuzu zannediyorsunuz. Halihazırda Ak Parti milletvekili olanlardan kardeşi hdp den belediye başkan adayı var mı? Diye soranlar merak etmeyin sizden daha fazla Cumhur İttifakının üyeleri. Millet ittifakını pkk ile ortak hareket ettiği açıklanıyorsa ortada suç varsa gereğini iktidar yapmak zorunda. İnsanlara şikayet etmek hoş değil. Bu soruya cevap verilmemesi Cumhur İttifakına her geçen gün zarar veriyor çünkü kendi kalesine gol attılar. İstediğinizi düşünebilirsiniz ama bu soruya cevap gelmiyor basın yazmıyor diye unutuldu demek hataların en büyüğü.

Yorumu oyla      14      5  
TC misafir 22 Mart 2019 Cuma 11:50

Fetö size kaç kişi iteledi? Bu kadar kin ve nefret söylemi içerisine giren siyasetçilere siyasi yasak getirilmeli toplumu geriyorlar ve bölüyorlar o çok eleştirdikleri pkk ile aynı şeyi yapıyorlar bilmem farkındalar mı?

Yorumu oyla      13      6  
ÖNCE VATAN 22 Mart 2019 Cuma 11:31

Yahu bırakın şu kardeşi hdp li AKP vekili laflarını Her ailede bu vardır güneydoğuda da Batı’da da farklı partiye mensup olan şimdi çözüm süreci zamanında devlet olarak AKP dağdaki teröristi sahaya indirmek için bi sorununuz varsa mecliste çözün hakınızı orda arayın yasal olarak diye elindeki bütün enstrümanları kozları kullandı yeterki terör bitsin çocukları kadınları zorla kaçırıp dağa çıkartılmasın diye oysa olmadı öözüm süreci bahane güneydoğuya silahları taşıyıp gömdüler daha çok güçlendiler bunu gören AKP devlet hükümet olarak bunlar bu dilden anlamıyo hala terör den yanalar diye ipleri tekrar eline aldı ve Hendek olayları Suruç olayları başladı köklerini kuruttuktan sonra yepyeni konutlar alt yapılar inşa etmiştir Devletimiz ve bu emeğin başında da Ankara adayı ÖZHASEKİ vardır işte devlet budur evlat demişti imkan vermişti oysa hayin çıktı bu evlatlar piç çıktı ABD nin ALMANYANIN İSRAİLİN FARANSANIN İNGİLTERENİN HOLLANDANIN TAŞARON PİÇİ çıktı PKK ve bu olaylardan sonra HDP ye gönül veren birçok Kürt kardeşlerimiz birdaha asla vermemişlerdir oy HDP ye çünkü onlardan fayda değil zarar geldiğini anlamışlardır. Gelelim şimdiye Dış güçler baktık Türkiye GÜNEYDOĞUDA PKK ve FETÖ yü bitirdi ellerinde siyasi parti olarak bağzı partiler var bu partileri önce 24 Haziran’da kullandı vaktimi olmadı olsun birkez daha demiyelim diye ekonomik darbeden sonra aynı kadroyu Yine Taşeron olarak kullanmaya başladı. Şunu unutmasınlarki benim Mehmetçiğimiz Askerime kurşun sıkan vatanımı bölmeye çalışan hayinlere asla fırsat vermeyecektir bu ulus bu millet çünkü Kürt halkını HDP temsil etmiyor bunu bilin HDP bir avuç teröristİ temsil ediyor Kalkıp Genel Başkanlarının TEMELLİ seçim kazanılacaksa bizim sayemizde desin CHP nin tüm seçim birolarının açılışında HDP yer alsın ohhh Gelde savun CHP yi İYİ parti yi zaten İYİ parti bitmiştir 1 Nisa’n sabahı Menfaatçi koltuk sevdalısı Olanların partisi asla ÜLKÜCÜLERİ temsil etmiyor biz ÜLKÜCÜLERİN KIRMIZI ÇİZGİSİ OLAN HDP PKK ile kol kola olanlarla asla işimiz olmaz AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN SOL PARTİSİ CHP DEĞİLDİR DSP DİR çünkü CHP Bitmiştir ideolojisini kaybettirmiş ve farklı yönlere teslim olmuştur

Yorumu oyla      8      18  
Mert 22 Mart 2019 Cuma 10:49

Izmirde chp %60 uzeri alacak. Akp nin bu laflari dandiga küsen chp lileri sandiga goturecek. Tarihi hezimet bekliyorum akp de

Yorumu oyla      21      8  
Mehmet Atmaca 22 Mart 2019 Cuma 10:41

Süleyman Soylu: "N’olursunuz bizi zayıf düşürmeyin, bu seçim ders verme seçimi değil." demişti. Acınası durumlar bunlar. Çırpındıkça daha da batacaklar kendileri dışında herkes terörist zaten.

Yorumu oyla      19      5  
Sinan 22 Mart 2019 Cuma 10:33

Feto terör örgütü vardı, hani onun elemanları nerede aday acaba , bir sağına soluna bak istersen

Yorumu oyla      18      5  
Mert 22 Mart 2019 Cuma 10:32

PKK li ise savcılığa suç duyurusunda bulun o zaman , ayıptır oy için Mansur Yavaş a, Tunç soyere iftira atilmadik insan kalmadı, siyaset hiç bu kadar cirkeflikte yapılmadı.

Yorumu oyla      19      5  
Lombak 22 Mart 2019 Cuma 10:26

Çözüm denen çözülme sürecinde bunlar hendeğe göz yumdular ama askere polise bol bol hdpkk'nın faaliyetlerini içeren video çektirdiler. İleride kullanılmak üzere... Dolayısıyla CHP bu hdpkklıları aday göstermeseydi iyi olurdu. Çünkü bunlar gidici. Kemal de gidici.

Yorumu oyla      10      15  
Gaziemir li Partili 22 Mart 2019 Cuma 09:38

''''E hani Başkanlık gelince Türkiye uçacaktı,Terör bitecekti, Enflasyon düşecekti, İşsizlik azalacaktı, Çağ atlayacaktık, Kavga bitecekti, Sorunlar çözülecekti, Şaha kalkacaktık, Türkiye'' de yatırım için yabancılar kuyruğa girecekti.'''' Kuyruğa giren Türk halkı oldu hemde Patetes, Soğan, Dometes, Biber, Kuyruğuna Nede olsa Yeni Türkiye

Yorumu oyla      20      9  
Ozzy 22 Mart 2019 Cuma 09:27

Hergün aynı çıkışlar,biraz ciddi ol.Kabak tadı verdin.Bildiğin birşey varsa adaleti işlet

Yorumu oyla      22      9  
İzmirli 22 Mart 2019 Cuma 09:22

Bu PKK lı kişiler neden dışarıda o zaman. Alın içeri ??? Benim doktorum, öğretmenim, partilim, Atatürkçü kardeşim içeride iken, PKK'lılar neden dışarıda???

Yorumu oyla      24      5  
İteklemek ne demek 22 Mart 2019 Cuma 09:20

TC Bakanı böyle konuşur mu?

Yorumu oyla      20      6  
Gerekeni yapın 22 Mart 2019 Cuma 09:12

Bunlar hakkında gerekeni yapın. Ak Partiden halihazırda milletvekili olanlardan kardeşi hdp den belediye başkan adayı olan var mı? Var veya yok diye açıklama yapın. Zira Cumhur İttifakı seçmeni net cevap bekliyor

Yorumu oyla      20      5  
Hakan 22 Mart 2019 Cuma 09:03

Halen bu saçma iddaları konuşuyorsunuz bakan bey

Yorumu oyla      14      5  
Nurizade 22 Mart 2019 Cuma 09:01

Niye mahkemeye vermiyor sunuz?

Yorumu oyla      16      5