YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Oğuz Kaan 22 Mart 2019 Cuma 10:10

Darbenin başı orgeneralin kardeşi, Şaban Dişli Hollanda'da büyükelçi olarak TC Devletini temsil ediyor mu? Onu atayan kişi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mı? Başka sorum yok hakim bey!

Yorumu oyla      5      5  
6 vekil 22 Mart 2019 Cuma 02:36

akpnin 6 vekilinin kardeşi hdp vekili! Bu Şengül bunu bile bile neden iftiralarla uğraşıyor? Yahu hdp oylarıyla mecliste andımızı yasaklayan sizsiniz, Osloda PKK ile, Dolmabahçede hdp ile görüşen, TRTye kandilden naklen yayın yaptıran, Barzaniye bayrak diktiren, nevruzda aponun mektubunu okuyan sizsiniz, bizi suçluyorsunuz! Hendek kazıyorlar, gözünü açın diyenlerimizi içeri tıktınız, hendeği kapatırken çocuklarımız öldü, şimdi hendek siyaseti yapıyorsunuz! Sizde hiç mi Allah korkusu yok ya?

Yorumu oyla      7      5  
TC misafir 21 Mart 2019 Perşembe 18:06

Yahu hakikaten utanmazlıkta sınırları aştılar nasıl insanlarsınız siz? Herkes neyin ne olduğunun gayet farkında. Geçmişte teröristlerle kimler 10 maddelik mutabakatlara imzalar attı herkes biliyor. Madem terörist bu bahsettiğiniz insanlar o zaman gereğini yaparsınız laf yapmazsınız. Bu insanların madem terörle ilgisi var neden haklarında tek suç yok adli sicilleri neden temiz? Adli sicili kirli olanlar belediye meclis üyeliğine seçilemezler boş konuşuyorsun Aydın.

Yorumu oyla      8      6  
Açık ve net 21 Mart 2019 Perşembe 17:00

hdp den belediye başkan adayı olan kişilerden KARDEŞİ halihazırda Ak Parti milletvekili olan var mı? Varsa bunlar kimler? Bakın günlerdir Mhp ve Ak Parti seçmeni bu soruyu soruyor kimse cevap vermiyor. Bu soru Cumhur İttifakı için çok kritik çünkü Millet İttifakını eleştiriyorsunuz son günlerde bu soru cevabı en çok merak edilen soru. Açık ve net " Halihazırda Ak Parti milletvekillerinden bırakın akrabalarını sadece kardeşi hdp den belediye başkan adayı olan var mı?"

Yorumu oyla      11      6  
Gaziemir li Partili 21 Mart 2019 Perşembe 16:58

İFTİRA VE YALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ İKTİDAR AYAKTA KALMAZ’ ''''Martın Sonu Bahar''''

Yorumu oyla      10      6  
Gürkan 21 Mart 2019 Perşembe 16:38

Geçmişte, günümüzde FETÖ, PKK veya herhangi bir terör örgütü ile iş birliği yapmış herkes siyaseti bıraksın. Biz kandırıldık, şu tarih milat, ondan öncesini salla ile bu iş olmaz. Kandırılmasaydın! Her fırsatta 15 Temmuz ortaya sürülüyor. 15 Temmuz sonrasına değil de öncesine bakmak lazım. Balyoz davalarına bakmak lazım. Bu insanlar nasıl bu kadar güçlendiler? Bunlara her istediğini veren ben miydim? Listelerdeki kişileri de tanımam etmem ama varsa bir suç bu kişiler nasıl aday olabiliyor? Gereği neden yapılmıyor?

Yorumu oyla      13      6  
iftiracılar 21 Mart 2019 Perşembe 16:24

Yahu elinizi tutan yok, hdp terörist mi, kapatırsın! Terörle ilişkili mi, tutuklarsın! Gereği neyse yaparsın! Boş konuşup insanların onuruyla oynamayın, iftira etmeyin, biraz olsun utanın yahu!

Yorumu oyla      15      6  
Cevap( Eray ) 21 Mart 2019 Perşembe 16:21

Evet CHP genel anlamda panik halinde Sayın yücel net konuşmamakla birlikte geçmişe dönük suçlamalar yapıyor Söyleyeceği tek şey evet bunlardan haberimiz var yada yok demek CHP İzmir’de HDP ile ittifaktamı değilmi aslında halk bunu biliyor neden saklanıyor anlam veremiyorum Sayın Kocaoğlu aday olmayacaktı neden tunç soyerin adaylığından sonra bende adayım dedi Daha öncesi bu adam aday olursa ben olurum dedi çünkü tunç soyerin kimin projesi olduğunu biliyor ne yazıkki açıklayamiyor bunu CHP seçmenide biliyor Oyüzden diyorumki CHP seçmenine kiminle yola çıktınız izmiri kime bırakıyorsunuz aklımızı başınıza alın

Yorumu oyla      6      19  
çünkü 21 Mart 2019 Perşembe 16:21

Seferihisara satıldı diyebilmek için parsel parsel verilenleri, Atatürk Orman Çiftliğini ABD konsolosluğuna açanları sormak gerekiyor! Zeybekçiye başarılı demek de ancak sizin gibilerin maharetidir, ekonomi, kurlar, işsizlik vb ortadayken Zeybekçiye başarılı demek ancak ahmak işidir! Tunç Soyeri neden seçmeyecek mişiz? Babası siz hocaefendi derken fetöyü hapsettiği için örneğin! Küçücük ilçeyi dünyada tanınır yaptığı için! Expo'yu, AB'yi iyi bildiği için, vizyonu için! Bunlar bizim değer verdiklerimiz ve sizden onay almayı da düşünmedik hiç!

Yorumu oyla      15      7  
AYŞE 21 Mart 2019 Perşembe 15:54

İZMİRİMİZİN KALESİ CHP NİN 1 NİSAN ŞAKASI MEŞHURDUR OYLAR CHP YE

Yorumu oyla      14      7  
KENDİRCİ 21 Mart 2019 Perşembe 14:55

BELEDİYELERDEKİ PKK SEMPATİZANLARI EL VE AYAK PARMAKLARIYLA SAYMAKLA BİTMEZ MESLEKTEN ATILANLAR HARİÇ SONRA BİZİ KANDIRMIŞLAR DEME ÖNCE ARAŞTIR SONRA İNKAR ET "İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEYİL BAŞKAN"

Yorumu oyla      11      15  
Neden? 21 Mart 2019 Perşembe 14:33

Herkes birbirini suçlar siyasette. Bunu geçiyorum. Ama İzmirli bir cevap bekliyor. Seferihisar neden satıldı? Tunç Soyer büyükşehire neden seçildi? Zeybekci hiç yoktan başarılı bir siyasetçi. Fakat seferihisarlının istemediğiTunç soyer neden? Önce bunları cevaplayın!!

Yorumu oyla      10      29  
Bucalı 21 Mart 2019 Perşembe 14:12

Deniz Yücel net konuşun.O makam size biraz ağırmı geldi

Yorumu oyla      11      23  
Dürüst olun 21 Mart 2019 Perşembe 14:01

O yüzden mi parti içinde herkes birbirini yiyiyor partiye yıllarını veren gerçek CHP liler bir kenara itilip sıraya bile alınmazken Genel Merkezin Talimatı ile kontenjan HDP liler sıraya alındı Meclis üyesi yapılacaklar Kuklasın izmire Atatürk’ün değerlerine CHP ye ihanet ettiniz sen ve genel başkanın gibiler CHP de ne bir ulusalcı nede gerçek Atatürk çü bırakmadınız yazıklar olsun size

Yorumu oyla      7      19  
Mister No 21 Mart 2019 Perşembe 13:46

Eray Kardes, okudugunu anlama sorununmu var acaba ? Ayrica bu Insanlarin terörle baglantisi varsa Devlet nerede ?

Yorumu oyla      17      6  
Soru 21 Mart 2019 Perşembe 13:20

Ak partide halihazırda milletvekili olanlardan bırakın akrabalarını sadece kardeşi hdp den belediye başkan adayı olan var mı? Varsa kimler?

Yorumu oyla      16      5  
osman öktem 21 Mart 2019 Perşembe 13:03

Eraya Cevap: aday listesindeki birinin terör örgütü üyesi olma ihtimali yoktur. Balçova belediye başkanı nasıl adaylıktan çıkarıldı ise öyle çıkarılırdı. Başkanın dediklerini bir kez daha okursan anlarsın. Adam yok öyle bir şey diyor. Kanıtlaması iddia edene aittir. Belge nerede?

Yorumu oyla      15      6  
eray'a 21 Mart 2019 Perşembe 12:45

belliki akp nin bir neferisin,itirazım yok,ancak söylemine itirazım var;bu adaylar yüksek seçim kurulu denetiminde mi?evet,bir itiraz yemişler mi?görünen o ki yok.Peki sen nesin?savcı mı? hakim mi?aslında hakaretten ceza alman gerekir.

Yorumu oyla      14      5  
Ali Cengiz Kurt 21 Mart 2019 Perşembe 12:43

Sayın Deniz Yücel alkışlıyorum sizi.Artık çöpe dönüşen akp döneminden sonra yapılacakları konuşmak zamanıdır.

Yorumu oyla      14      5  
Osman öktem 21 Mart 2019 Perşembe 12:12

Daha ne desin başkan. Adamlar kobaneye desteğe giden silahlı pesmergelere valilik bütçesinden kebap ısmarladılar kendi ülkemizde. Hamurda mahkeme tiyatrosu kurdular çadırda. Yetmez ama evet diye yırtındılar. En son andımız olunmasın diye hdp ile el kaldırdılar mecliste. Hamza o gün beraber el kaldırdığın adamlara bugün nefret kusuyorsun.

Yorumu oyla      25      6  
Eray 21 Mart 2019 Perşembe 11:35

Sayın yücel sizin listenizde olan kişiler belgeli beyanlı terör örgütü listesinde yada destek ve bağlantıları var mı yok mu Siz bunlara cevap verin konuları deşip farklı yöne çekmeyin Soru net bunların terörle bağlantısı nedir Ve bu insanlar kameralar karşısında PKK yı destekler açıklama yapıp hodri meydan diyor Nasıl olurda bu Kişiler CHP nin Meclis üyesi olurlar Buna cevap verin Bu nasıl bir CHP nasıl

Yorumu oyla      8      22