YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Gürkan 21 Mart 2019 Perşembe 17:04

Değişim şart diyen arkadaşa göre Zeybekçi 'nin "başarılı olacağı" belliymiş. Ekonomi bakanlığında başarıyı gördük :) dolar 2 lira bile değilken hızla çıkmaya başladığında Zeybekçi bozuk plak gibi hep aynı şeyleri söyledi ama doların çıkmasına engel olamadı. Bugün de dolar 5,5 lira seviyesinde ancak şimdi ki bakan da doları nasıl düşürdük ama diye insan aklı ile dalga geçiyor. Bu düşmüş hali mi? Dolar 5,5 seviyelerinde, avro da 6 lira ... Benzin 7 liraya dayanmış. Bu işin sonu ne olacak? Seçim öncesi bile benzine sürekli zam geliyor. Elektrik faturaları uçmuş durumda. Çarşı pazar yanıyor ama hala daha AKP diyenlerin olması da ilginç. 17 yıl sonunda ülke patates-soğan ithal etmeye başladı. Balkonda saksıya eksen çıkacak soğanı biz ithal ediyoruz. Bence de değişim şart ama değişecek olan senin dediğin değil.

Yorumu oyla      5      5  
izmire değişim şart 21 Mart 2019 Perşembe 14:41

Karşıyakada da zeybekcinin neşeyle karşılandığını daha geçen gün gördük. Değişim hedefi belli ki gönülden vurmuş insanlar değişim istiyor. Başarılı olacağı da belli. Nereye nasıl ilerlemesi gerektiğini, altyapı sorunlarını iyi gözlemleyen bir siyasetçi. Umarım başarılı olur ve İzmire yeni bir soluk getirir

Yorumu oyla      4      10  
derdimize derman lazım 21 Mart 2019 Perşembe 14:40

hakikaten de varlık içinde yokluk çekiyoruz. Türkiyenin gözde bir şehri, insanların hayalini kurduğu yaşamak istediği İzmir'de yollar çukur, çocuklarımız işsiz. Bilmiyorum başkaları farklı açılardan bakıyor olabilir seçime. Ama ben şehrimin daha yaşanır olmasını istiyorum. Doğasıyla kendine hayran bırakan bu şehir neden iş imkanlarıyla teknolojik gelişmeleriyle de ilgi çekmesin? Zeybekci izmirlinin nerde ne sorunu var iyi araştırmış

Yorumu oyla      4      7  
öte yandan 21 Mart 2019 Perşembe 14:32

İzmirimizde hiçbir kaynağın doğru düzgün kullanıldığını görmedik. Zeybekci bi bakıma da haklı değil mi? gelişme potansiyelimizi kullanmıyoruz. Körü körüne reddetmek yerine olumlu yönlere bakmamızı tavsiye ediyorum. Değerlendirmeden hiçbir şey kazanamayacağız.

Yorumu oyla      4      6  
Bornovalı 21 Mart 2019 Perşembe 13:44

Yalnış değilsek, şunu görüyoruz ; Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir reklam bütçesi ile Zeybekçi'ye destek veriliyor.

Yorumu oyla      6      5  
Açıklayın 21 Mart 2019 Perşembe 13:37

açıklayın hdp den Belediye başkan adayı olupta kardeşi Ak Partide halihazırda milletvekili olan var mı? Varsa bunlar kimler? Açıklanmaz da varsa biri çıkıp açıklarsa sonucu hayırlı olur mu?

Yorumu oyla      7      5  
Müsebbibi 21 Mart 2019 Perşembe 13:32

İzmir sizin gördüğünüz gibi ise 17 yıldır tek başına iktidarda olan siz olduğunuz için müsebbibide sizsiniz. Kışlık külliyenin astronomik masrafları, ister satın alınsın ister hibe olsun vıp jumbo jet ödeneğini arttırın. Marmarise yazlık külliye ultra lüks olsun 350 odalı değil 3500 odalı olsun. Bizde mutfakta ki sönmeyen yangınla uğraşalım.

Yorumu oyla      7      5  
Işık Dikicigil 21 Mart 2019 Perşembe 13:27

İZMİR DE BİR TANE MİLLİ MAÇ OYNATMAYAN . AKP İZMİR E 30 TL METRO BÜTÇESİ AYIRAN AKP .

Yorumu oyla      5      5  
Hür Düşünce 21 Mart 2019 Perşembe 12:34

Hani bir şarkı sözü var 'Annene bak gör halini' Biz de diyoruz ki ' Bak Denizli'ye Allah muhafaza ,gör gelecekte İzmir'in halini.

Yorumu oyla      8      6  
abuzer 21 Mart 2019 Perşembe 12:23

ÜLKEYİ BATIRDINIZ BARİ İZMİRE DOKUNMAYIN

Yorumu oyla      11      6  
Işık Dikicigil 21 Mart 2019 Perşembe 12:11

RAKI yı evde yapıyoruz hem el becerilerimizi arttırıyoruz. hem meslek edindik. sayenizde

Yorumu oyla      13      6  
Gürkan 21 Mart 2019 Perşembe 11:39

Dikkat ettim Zeybekçi projelerinden neredeyse hiç bahsetmiyor; hep aynı şeyleri tekrarlıyor. Çok enteresan şeyler de söylüyor, insan hayret ediyor. Bırak kardeşim sen çukuru, çöpü de sen ne yapacaksın? Çöp diyorsun nereye ne yapacağın belli değil. Tıbbi atık diyorsun ama projen yok. tıbbi atıklar için Menemen'e proje de yapılıyor. Onu geçelim. Projeler açıklanıyor otoyol, şehir hastanesi, hızlı tren, liman ... deniyor. onlar senin işin mi bakanlık işi mi? Yaptılar da engel olan mı vardı? Hızlı tren mi yapacaksın da açıklıyorsun? İzmir ihmal edilmiş diyenlerin 17 yıldır yaptığı proje sayısı bir elin parmağı kadar. Sen Manisa'ya 3.bölgeden teşvik ver, İzmir'e de 1.bölgeden ... sonra da organize sanayiden bahset. Tuhaf! Çöp tesisi yapılmasın diye yıllarca zorluk çıkar, sonra da her seçimde çöp de. Tuhaf! Metro yapma ama yapacak olana da onay verme. Tuhaf! 35 proje yapacağız de ama yüzde 90'ını yapma sonra da şehir geri kalmış de. Tuhaf! Diğer şehirlere 30-40 bin kişilik statlar yapılırken bize de semt statları yap. Tuhaf! Hızlı tren, liman, lojistik köy yapacağım de ama yapma, sonra da geri kalmış de. Tuhaf! Bakanlık olarak kentsel dönüşüm yapma. Tuhaf! ...

Yorumu oyla      9      5  
Z.B 21 Mart 2019 Perşembe 11:37

Sayın ZEYBEKÇİ,bir araştırma yapmış veya yaptırmış ve bu araştırmanın sonucunda da; İzmir'in son 20 yılda çok ihmal edildiğini tespit etmişler. Peki madem böyle bir tespitiniz var, o zaman sormazlar mı Sayın ZEYBEKÇİ, siz daha düne kadar bu ülkenin Ekonomi Bakanıydınız. İzmir için bir şeyler yapmak istediniz de engelleyenler mi oldu? Gerçekten bunu engelleyen birileri olduysa ve de sizde biliyorsanız bunları da açıklamanız gerekmez mi_sayın ZEYBEKÇİ?

Yorumu oyla      11      5  
memleketin hali 21 Mart 2019 Perşembe 11:30

asil varlik icinde yokluk ceken ulkemizin tumu ,en bereketli cografyada teknoloji haberlesme bilisimin cok gelistigi bir dunyada toplumun yarisi kirmizi et alamaz duruma dusuruldu mutfakta tam bir yangin var issizlik5 ile 7 milyon arasinda borctan vatandas ve sirketler bunalmis durumda.

Yorumu oyla      9      5  
alo 21 Mart 2019 Perşembe 11:28

DENİZLİYE DENİZLİYE BAK ORADA DEPREM OLMUŞ

Yorumu oyla      9      5  
izmirli 21 Mart 2019 Perşembe 11:28

izmirli sizin edebiyetınıza aldanmaz... izmirin varlığı izmirlinindir... sizin yokluk çekmeniz normaldir kömürlük pirinçlik adam bulamıyorsunuz burada...gelmesini hiç istemediğimiz istanbullular yokluk çekmeye izmire göçüyor anlaşılan...

Yorumu oyla      9      6