YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Olmadı başkan.. 16 Mart 2019 Cumartesi 10:00

Biz geliseceğimize geri gidiyoruz. Aziz Başkan bu yerinize bıraktığınız Soyar ı gözüm hiç tutmuyor. Seferihisarı daki söylentiler ve Seferihisar ın halini bizzat gördüm. hdp seviciliğine de soyundu. Büyükşehir Belediyesi''ne bu tip yakışmıyor. Her yere astığınız pişkin pişkin sırıtan afişleri de çok antipatik ve bölücü terör örgütüne mesaj verir nitelikte renkler içermesi de nedir? Türkiye Cumhuriyeti kurucu partisi CHP''nin renkleri amblemi bayrağımızın renkleri kırmızı-beyaz dır. Bütün seçimlerde bu böyle olmuştur kullanılmıştır. Bu gidiş olmadı başkan, sana yakışmadı.... İzmir kaybetti şimdiden... En azından CHP İzmir''de benim oyumu kaybetti...

Yorumu oyla      4      6  
fark 15 Mart 2019 Cuma 23:39

STK dediğin derneklerdir, odalar meslek örgütleridir! kültürpark platformu denilen platform 3-5 sivri, marjinal tipin biraraya gelip, gaz çıkarmasıdır! STK'ların kentte hiç bir yatırıma olumlu görüş bildirdiği görülmemiştir bu nedenle de Kocaoğlu meslek örgütlerini değil STKları yok saymıştır. Bunların kini de buna dayanır. Soyer denilen sazan ise STK diyor, bakalım ayılacak mı?

Yorumu oyla      5      6  
bedava 15 Mart 2019 Cuma 23:36

Aklını kullanırsa Soyer'e en büyük danışmanlığı, rehberlik edecek gerçekleri Kocaoğlu açıklamış! İzmir'in akp'ye rağmen yaşaması ve yatırım yapabilmesi mali bağımsızlıktan geçiyor, bunun yolu da sıkı bütçe! STK'lara kulak verirse İzmir boku yer! Hayatta dikiş tutturamamış tiplerin toplanma merkezi haline gelmiş STK'lar kargadan başka şey değildir! STK'larla iş yapacağım diyen Kocaoğlu, STKlar yüzünden iş yapamaz hale geldiği için dışladı onları, demokrasi düşmanı olduğu için değil! Bakalım Soyer ne zaman anlayacak bu gerçeği!

Yorumu oyla      4      6  
Z.B 15 Mart 2019 Cuma 16:45

Çok şansız bir Ülkeyiz, gel de şimdi hayıflanma. Sayın ZEYBEKÇİ keşke Sayın KOCAOĞLU'ndan biraz ekonomi dersi aldıktan sonra Ekonomi Bakanlığı yapsaydı.

Yorumu oyla      10      7  
Sosyal adalet 15 Mart 2019 Cuma 15:49

Sayın Soyer ; İzmir BB toplu ulaşımda sınırsız 90 dk aktarma hakkında sizin Belediye Başkanı olduğunuz Seferihisar ilçesi dahil dış ilçeleri 2016 Şubat ayından itibaren 90 dk aktarma haklarını iptal ederek dışlamaya başladı . Şu an dış ilçe olarak Merkez ilçe dış ilçe arası ( Bornova Metrodan Menemen’e ) ( Gaziemir Esbaş dan Menderes’e ) Menemen ve Menderes ilçelerine 90 dk aktarma hakkı devam ediyor Sayın Soyer CHP İzmir BB Başkanı adayı olarak siz bu konuda ne düşünüyordunuz . 90 dk aktarma .konusunda bu merkez ilçe, çevre ilçe haksız uygulamasına devam mı ? Yoksa ulaşım ücret ve tarifenizde adil ve hakkaniyetli bir uygulama olacak mı ?

Yorumu oyla      6      10  
berk 15 Mart 2019 Cuma 15:12

seferihisarda belediyeye ait çok değerli yerlerin yok pahasına satıldığı söyleniyor doğru mu bunlar soyer bir açılasa da bilsek

Yorumu oyla      11      10  
Obi 15 Mart 2019 Cuma 14:24

Aziz başkanın anlattığı borç sarmalı meselesini Tunç Soyer''in iyi incelemesini umarım... Yoksa kamulaştırmalar yerini satışlara bırakmasın..

Yorumu oyla      8      6  
soyere uyarı 15 Mart 2019 Cuma 13:59

Bence Soyer hayatının hatasını stk dediği her halta maydanoz tiplere güvenmekle yapacak gibi duruyor! Kocaoğlu başkan olarak yetkisini, insiyatifini kullanıp orayı vermiştir, bu onun takdiridir! Kente bunca emeği geçen bir insanın da buna hakkı vardır! Kim ki bu kararı bozar, Kocaoğlu'nun gönlünü kırar, kendi ayağına kurşun sıkar! Nankörlüğü ne görmezden geliriz ne affederiz! 2-3 zibidi karar veremez bu konuda! Tiplerinde hayır yok!

Yorumu oyla      7      7  
seferiss 15 Mart 2019 Cuma 13:27

Aziz Başkanım hafta içinde İstanbul da Halkalı-Gebze banliyö trenleri seferlere başladı. İZBAN da zamanında size belli bir mecra tarafından yerden yere vurulan çağdaş artı para sistemi uygulaması ( Neymiş efendim kartta o kadar para bakiyesi olur muymuş,yapılan insanlara zulümmüş vd gibi) diğer adıyla da gittiğin kadar öde sistemi Halkalı -Gebze Banliyö hattında da başlamış. İzmir'e ilklerin şehri boşuna denilmedi.İzmir de karşı çıkanlara duyurulur. :))

Yorumu oyla      10      5  
MERT AKKAN 15 Mart 2019 Cuma 13:15

SAYIN KOCAOĞLU O PLATFORM ÇIĞIRTKANLARI HAYATLARINDA HİÇ BİR BAŞARI SERGİLEYEMEMİŞ SÜREKLİ MUHALEFET EDEN TİPLERDİR. SOSYAL MEDYADA GERÇEKLERİ SÖYLEYENLERE DE KÜFREDEBİLECEK KADAR EDEP YOKSULLARIDIR. ÇOK İYİ YAPTINIZ. BİR İZMİRLİ OLARAK SİZİ ALKIŞLIYORUM.

Yorumu oyla      20      8  
Hür Düşünce 15 Mart 2019 Cuma 13:10

Sn Kocaoğlu 'önce borçlarımızı ödedik, böylece yatırımlarımızı gerçekleştirebildik. Aksi taktirde faiz sarmalında döner dururduk'diyor. Demek ki borç sarmalına kapılan Belediyelerin işi çok zor.

Yorumu oyla      22      7