YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TC misafir 16 Mart 2019 Cumartesi 00:20

Bana trol diyen aktrol, şirinyerdeki battı çıktıyı buca köprüsüne kadar mı yapacaksın kafan basmıyor mu? Cezaevinin kaldırılması trafiğe yaramaz yol yine şirinyere gürçeşmeye, diğer taraftan kasaplar meydanı tarafına çıkacak eli mahkum, kasaplar meydanı ve dokuzçeşmeler tarafı için düşünememiş adayınız sen de cevap verememişsin tabi kapasiten ancak bu kadar sen de haklısın. Laf yapacağınıza kafanızı çalıştırın. Tramvay hattına bakanlık izin vermedi metro olacağı için gerek yok dendi o hat bakanlığa ait belediye başkanı istese de yapamaz. Aziz başkan orayı tramvay yapmak için bakanlıktan istediğinde neden engel oldunuz? Şimdi milleti balık hafızalı sanan adayınız çıkmış tramvay yapacağım diyor saçmalığın daniskası.

Yorumu oyla      4      5  
POŞULU 15 Mart 2019 Cuma 15:49

bucasporlu rumuzuyla yazan hemşerim oto kent giriş yolu 2011 de açıldı ve bucada iktidar chp idi başkan tatı^ydı sen o günlerde mustafa aslan meclis üyesiydi ve o zamanki ortakları feto ile ne yapalımda bucanın ve bucasporun önunu keselim diye mucade ederdi.

Yorumu oyla      6      6  
Partili... 15 Mart 2019 Cuma 15:27

2 yılda Küstürmedik partili kalmadı.... Bucada ne yapar Allah kerim...

Yorumu oyla      5      6  
.. 15 Mart 2019 Cuma 15:09

Bucada Partinzin Bkanlarının izin vermediği Metro projeleri var hala beklemede, neyin kafasını yaşıyorsun. önceden neden izin verilmedi veya yapmadınız. Binali başkan adayı ikende söyledi durdu onu yapcaz bunu yapcaz sonra ne oldu. unuttu olanıda engelledi. önce hizmet edin sonra bak yapıyoruz diyip yönetmeye talip olun. Cezaevine gelince , 20 yıldır kalkacak ama hala kalmadı. Şeboyda birçok projeler söylemişti. ama kalmadı cezaevi. velhasıl siz milleti sanırım keklik sandınız. Buca da görüyoruz duyuyoruz evlere erzaklar kömürler ve hediyeler dağılmaya başlandığını ve hatta ev ev kişilerin fişlendiğini.. ayıp ayıp bırakın milletin yakasını.. İktidarınız Ülkeyi batırdı. sizde buca yı iyice mi sömürceksiniz. Bir hatırlatma daha, Şeboyun son dönemi sizin partidendi ve Bucada belediyenin mal varlıkları satıldı veya uzun yıllara kiralandı, ayrıca verilen ihale bedellerinin 10 katı para harcanmışcasına paralar ceplere indi. yalanmı cezaevine atıp sonra çıkarıp tekrar aday yapmadınız mı hatırlayın derim..

Yorumu oyla      6      6  
saçma sapan 15 Mart 2019 Cuma 14:12

vaatlerini kendi koyunların şakşakçıların dinler ama bucalılar yemez.Toplu ulaşım olmadan çözüm yok hemşerim,şu metro projesini abilerin bir onaylasın gerisi kolay

Yorumu oyla      6      6  
Bucalı 15 Mart 2019 Cuma 13:54

Mustafa Arslan bey karşınızda yine zayıf bir aday var.Onun için böyle iddaalı konuşmalar yapıyorsunuz.Şansınız mı varmış diyeyim.CHP teşkilatının beceriksizliğimi bilemedim.Eski başkanlardan birini çıkarsalar işiniz bu kadar kolay olmazdı.

Yorumu oyla      5      7  
Trol Tc Misafir 15 Mart 2019 Cuma 13:43

Yine bilmedigin konularda karalama yorum yapmissin cezaevi kalktigi zaman menderes cad. Alternatifi olucak menderes cd rahatlayinca sirinyer pazaryeri onu rahatlamis olucak ayrica sirinyer pazaryeri onune batti cikti yapilacak diye haberde yaziyor yine haberi okumadan karalama yapmissiniz troller sizi

Yorumu oyla      6      7  
Trol Gurkan 15 Mart 2019 Cuma 13:38

Madem imzada bekliyor tunc soyer neyine guveniyorda nisanda metroya basliyorum diyor ? Imzayi almadiysa nisanda nasil baslayacak yapimina yok imzayi aldiysa neden kamuoyuna bekleyen bir imza yok demiyor neresinden tutarsaniz tutun chp adaylari gunu kurtarma pesinde hizmet dusunen proje dusunen yok !

Yorumu oyla      6      7  
Tc Misafir 15 Mart 2019 Cuma 13:36

Trol yorumcu haberi okumadan karalama yorum yapmis haberde zaten eski demiryoluna tramvay yapilacak diye beyan var trol oldugunuzu bu kadar belli etmeyin haberi okuyun bari

Yorumu oyla      6      7  
16 senedir neyi beklediniz madem iktidarsiniz 15 Mart 2019 Cuma 13:23

tcdd ye ait bu olan eski tren yoluna 16 senedir neden bisi yapmadı bu iktidar... cezaevi icin neden bu kadar beklenildi. ilce belediyesi olarak ne kadar butceniz varki metro tranway gibi projeleri siraliyosunuz?

Yorumu oyla      6      7  
Bucasporlu 15 Mart 2019 Cuma 12:51

ilçe başkanı iken tanıma fırsatı buldum mustafa beyi otokent otoyol bağlantısını gerçekleştirdi hem otokent esnafına hemde oradaki sanayi sitesi için çok faydalı bi proje oldu şuan otobandan bucaya 1 giriş daha açılacak çalışmaları sürüyor trafik için ilçe başkanı iken elinden geleni herşeyi yaptı umarım seçilir bucamızı kurtarır

Yorumu oyla      9      17  
Bucalı 15 Mart 2019 Cuma 12:45

Helal Olsun projelerinin 4te1ini gerçekleştirse buca çağ atlar umarım seçilir ve başarılı olur bucaya hizmet gerek

Yorumu oyla      9      14  
TC misafir 15 Mart 2019 Cuma 12:40

Cezaevinin kaldırılması trafik sorununu çözmez 10 yıldır kafa yormuşsun ama boşuna. Buca'da trafik iki uçta tıkanıyor biri şirinyer diğeri de kasaplar meydanı civarı. Çünkü mevcut trafiğin kesiştiği noktalar burası. Önce Buca metrosunun onayını Ankaradaki efendileriniz versin, eski Buca demiryoluna tramvay yapılsın trafik o zaman rahatlar. Özel araçlar tarfikte azaldığında sorun kendiliğinden çözülür.

Yorumu oyla      16      10  
Gürkan 15 Mart 2019 Cuma 12:22

Buca'nın hazırlanmış metro projesinin dosyasının 2 yıldır Ankara'da olduğunu birisi bu beyefendiye söylesin.

Yorumu oyla      17      9