YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 15 Mart 2019 Cuma 12:48

Bu kadar cahillerle uğraşmaktan usandım. AB bakanlığı dışişleri bakanlığı içinde bir daire başkanlığı oldu. Bakara makaraların devri kapandı. Hakkettiği seviyeye indi.

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 15 Mart 2019 Cuma 10:25

Biraz Erol Manisalı okuyun bakalım Brüksel Lahanalarım benim.

Yorumu oyla      4      5  
Lombak-Sayın fışkıran zeka 15 Mart 2019 Cuma 09:41

Ülen Kader bugüne kadar ne yaptı chpli beledyeler için hibe ve fonlar konusunda da sizin ofis yapacak? Zekai Tunca.

Yorumu oyla      4      5  
chp'li şevket 15 Mart 2019 Cuma 01:48

SEFERİHİSAR'DA ZATEN YILIN ÇOĞUNU YURT DIŞINDA GEÇİRDİN.DEMEK Kİ BAŞKAN SEÇİLİRSEN YİNE BELEDİYEYİ BAŞKAN YARDIMCILARI YÖNETECEK.DESENE İZMİR YİNE SAHİPSİZ.KARDEŞİM BİR KERE AĞZINDAN DUYMADIM TRAFİK NE OLACAK? AKÇAY CADDESİ-KARABAĞLAR--YEŞİLDERE-ALTINYOL DİYE DEVAM EDEN GÜZERGAHTAKİ TRAFİK KORKUNÇ ÖNCE BUNU ÇÖZ ONDAN SONRA NEREYE GİDERSEN GİT.DAHA BURAYLA İLGİLİ BİR ÇİFT LAF ETMEDİN.BÖYLE GİDERSE İZMİRLİYİ ZORLA ZEYBEKÇİ'YE YÖNLENDİRECEKSİNİZ.AKILLI OLUN

Yorumu oyla      4      5  
Memur 14 Mart 2019 Perşembe 23:45

Eshot kadrosunu baştan aşağı değiştirin lütfen başka birşey istemiyoruz hak hukuk adalet liyakat sayın başkan duy sesimizi

Yorumu oyla      4      5  
sığırlardan 14 Mart 2019 Perşembe 21:34

Sığırlardan özür diliyorum, sizler onlar kadar bile değilsiniz! Yandaşı olduğunuz iktidarın AB bakanlığı açtığının, Brükselde sürekli temsilci bulundurduğunun, nato karargahının orada olduğunun da farkında değilsiniz! Mecliste hdp oylarıyla 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeyi yasaklayanlar, Osloda PKK ile görüşenler, Dolmabahçede hdp ile mutabık olanlar, sınıra mahkeme taşıyanlar, Kandilden TRT'ye nakjlen yayın yaptıranlar, ABD zoruyla PYD militanlarının ülkeden TSK korumasıyla Suriye'ye geçişini sağlayanlar kalkmış burada ahkam kesiyor! Cahilsiniz, aklınızı kullanmazsınız kalkar bir de ahkam kesersiniz!

Yorumu oyla      4      6  
hem cahil hem ukala 14 Mart 2019 Perşembe 21:27

İnsan hem cahil hem ukala olunca böyle oluyor demek ki :) Brüksel AB başkentidir, AB fonları burada kararlaştırılır. Londra dediğin yer dolar için faiz oranının belirndiği yerdir, onun için dolar faizi libor üzerinden belirlenir. Frankfurt Euro için merkezdir, faiz oranına fibor denir! Brükselde şube açmak AB ile ilişkileri ve AB hibe fonları için yardımcı olur. Soyer de Ab fonları konusunda ülkedeki en deneyimli isimlerden biridir! Önce öğrenin, sonra ahkam kesersiniz!

Yorumu oyla      4      7  
sığır diyen zavallı diyen sığır 14 Mart 2019 Perşembe 20:11

başka derdiniz yokmu be sizin kafatasından başka,Tunç Soyer neden bahsediyor siz neler söylüyorsunuz.Bu ülke sizin gibiler sayesinde öğrenci kalitesinde son sıralarda geziniyor.Bağnazlığı bırakamıyorsanız sesinizi kısın bir köşede oturun,cahilliğiniz bağım bağım bağırıyor

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 14 Mart 2019 Perşembe 19:04

Ülen İzmir'i koy kenara, CHP'nin Brüksel ofisinin bugüne kadar bir tek işe yaradığını gören duyan var mı? Bırak allah aşkına. Kader Sevinç'ten şiir seansları dışında bir şey duymadık yıllardır. Neymiş Brüksel'de ofisleri varmış. Aman ne güzel. Eski karete kid filmi geldi aklıma. Cilala, parlat. Cilala, parlat.........

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 14 Mart 2019 Perşembe 16:57

Kardeşim sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz? Nereden neleri bağlıyorsunuz :) Bu mantıkla ABD'de ofis açılsa FETÖ ile mi ortaklık yapılıyor diyeceğiz? Malum ABD'de de "hocaefendizi" vermedi ya! Hatta Almanya ile de iş birliği yapmayalım. Orada da PKK ve FETÖ'cular var. Bunların olmadığı Avrupa şehri mi var? Hayır işin garibi AB'ye bizi alın diye müzakere yapan da sizin ekip :)

Yorumu oyla      9      11  
muhalif 14 Mart 2019 Perşembe 16:19

sn. başkan adayı, belçikadan önce, şu tarihi su pompalama fabrikasında başlayan inşaatı durdurun, orada maalesef izmirin tarihi yok ediliyor…..izmir 1.nolu sit kurulunada burdan gönderme yapmak isterim, buna nasıl izin verdiniz??

Yorumu oyla      10      6  
sığır denen zavallı 14 Mart 2019 Perşembe 16:05

ne o gerçekleri yazınca neden avaz avaz yırtınıyorsunuz.Belçika erdal'ı serbest bırakmadı mı? Ülkesinde pkk tantıcı çadırlar kurmadı mı? Bunları yazınca neden köpürüyorsun.İçinde sempatizanlık varsa bilmem.Ama böyle bir durum söz konusu ise güzel vatanımdan çek git.

Yorumu oyla      8      12  
sığır yazan ekonomi cahili 14 Mart 2019 Perşembe 15:53

dünyanın en büyük fon piyasası londra da olduğundan haberi yok herhalde.Zamanın birinde albayrak ile mehmet şimşek fonlar için nereye gitmişti bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan cahil.

Yorumu oyla      8      9  
sığır 14 Mart 2019 Perşembe 14:51

Belçika deyince aklına F.Erdal gelen oradan hdpye bağlayan sığıra ne demeli ki? Şimdi buna Brükselin AB başkenti olduğunu, hibe fonları falan anlatsak, anlar mı? En iyisi bırakalım sığır olarak kalsın!

Yorumu oyla      9      14  
İZMİR Lİ 14 Mart 2019 Perşembe 14:51

Yaa yemin ederim gülmekten kırılıyorum. Tombaladan mı çıkardılar sizi. kırk yıllık CHP li olarak ilk defa sandığa gitmiyorum.

Yorumu oyla      16      10  
unutulmaz belçika 14 Mart 2019 Perşembe 13:39

tunç efendi tarih bilgisi zayıf ama hatırlatmakta fayda var.Bu brüksel denilen belçika ülkesi zamanında fehriye erdal denen sabancı suikastını yapan dhkpc militanını yakalamış ve türkiye'ye iade etmemiş sonra da buradan firar etmişti.Ama yadırgamamak gerekir sonuçta oraya başkan adayı yapılırken hdp desteği ile geldi.Ayrıca bir dhkpc militanını teslim etmeyen pkk çadırları kuran ülke mi ofis yardımı yapacak.Soyer efendi isterse o zaman iş başka değil mi?

Yorumu oyla      12      13  
Bornovalı 14 Mart 2019 Perşembe 12:54

Sn Kocaoğlu İzmir'i toparladı, yükseltti, saygıdeğer bir şehir yaptı. Şimdi sıra Sn Soyer'de. Yabancı lisanları ile yurt dışında izmir'in ününe ün katacak- sonuçta turizm, sanayii vs ile şehre ekonomik gelir sağlanacaktır.

Yorumu oyla      18      15