YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Nazmi önder 6 Mart 2019 Çarşamba 12:15

Hayalin süper desteyim sonsuz ama bizide unutma öskanlari esnafı olarak çok mağduruz pazarimizi açtır artık başarılar başka im

Yorumu oyla      4      5  
Ahmet 6 Mart 2019 Çarşamba 00:15

Ya sen önce seferihisarın yollarını asfaltla

Yorumu oyla      4      5  
BAKIS 5 Mart 2019 Salı 22:03

Holding genel markezlerini Izmir'e tasimayi "HEDEFLEMEK" bir hedefmidir, degilmidir bilemeyecegim ama, bir baskan adayinin asil hedefi, yasadigi sehri, Avrupa'nin, hatta dunyanin en iyi yaşanılabilir sehri haline getirmek olmalidir. O zaman holding merkezleri de siraya girer, uluslararasi kuruluşlarda girer, Apple, Google gibi yabancı markalarda Avrupa merkezlerini bu sehirde acmak icin siraya girer. Yani sonuc, hedefin onune gecmis. Yanlis bir dil kullanımı.

Yorumu oyla      5      5  
REİS 5 Mart 2019 Salı 16:38

EKREM İMAMOĞLU BİLE KÜLLİYEDE KOCA REİSİN YANINDA NEKADAR SEVİNÇLİ GÖRÜNÜYORDU..ÖYLE KOLAY DEĞİL KOCA REİSİN YANINDA OTURMAK

Yorumu oyla      7      12  
berk 5 Mart 2019 Salı 16:11

aslında bir yorumcu doğru yazmış tabanıyla çelişmiyor mu? Bunu düşünmek lazım. İzmir'deki CHP seçmeni biz İstanbul olmak istemiyoruz demiyor muydu bugüne kadar?

Yorumu oyla      11      6  
hayali buysa 5 Mart 2019 Salı 15:11

Hayali buysa, gelecek seçimde kaybeder! Gelecek seçimlere İyi parti hazırlansın, KK ve saz arkadaşlarını göndermemiz gerekiyor!

Yorumu oyla      11      7  
sezarın hakkı sezara 5 Mart 2019 Salı 13:23

Hayal diyenler neden buakdar küçük düşünüyorsunuz? Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan allianz sigorta nın türkiye operasyon merkezi nerede arkadaşlar? Bİr araştırın bakalım neredeymiş ve niye gelmiş! Dünyanın en büyük otomosyon şirketlerinden biri olan emerson menemen de ofis açmadımı ? Sonra nekadar uluslar arası yandaş olsa da SOCAR nedir ? yenilirmi içilirmi bilirmisiniz? nerededir mesela? hayır inşaat balonun da bile ankara dan sonra artık 2. şehir izmir oldu. şurada hayal diyen yorumculardan tek hak verdiğim "THY izmiri hub olarak kullanmıyor "diyen yorumcu arkadaştır. zaten buda olursa tadından yenmez ama THY nin de müdürünün de kim oldugunu hepimiz biliyoruz ve asla böyle bir şeyin gerçekleşmeyecegini de biliyoruz. Ancak Allianz gibi emerson gbi firmalar istanbuldaki zaman kayıplarını en aza indirmek için İzmiri tercih ediyor.çünkü izmirin mevcut nüfusu buna elverişli. daha yüksek nüfusları da iyi bir planlama ile kaldırmaya daha uygun . kısacası olmaz diye bir şey yok. KOÇ v.b kuruluşların da zaman içinde izmiri tercih etmesi hayal olmaz. çünkü zaten tercih edenler mevcut. siz sadece araştırmadan yorum yaptıgınız için "hayal" olarak yorumluyorsunuz.

Yorumu oyla      12      7  
TC misafir 5 Mart 2019 Salı 12:14

Hayaller güzel lakin bunu nasıl gerçekleştireceksiniz? Bunu gerçekleştirdiğiniz vakit bunun getireceği göç, nüfus artışı, toplu ulaşım ve trafik gibi ek yüklere nasıl çözüm üreteceksiniz? Ya artan fiyatlar? Önümüzde Mansuroğlu Mahallesi gibi bir örnek var. Adaylar ne yapacaklarından ziyade neyi nasıl yapacağını anlatırlarsa söyledikleri mesnetsiz kalmaz.

Yorumu oyla      9      8  
İnsan 5 Mart 2019 Salı 11:54

Boş hayalleri bırak da yönettiğin belediyenin personel maaşlarını öde...

Yorumu oyla      13      17  
Gürkan 5 Mart 2019 Salı 11:08

Ulaştırma Bakanlığı ilk onayı 8 ayda vermişti. Daha sonra Kalkınma Bakanlığı aylarca imzalamamıştı; yeni kurum da 6 aydır imzalamıyor. AKP'nin il başkanı, adayı bu konu hakkında ne diyormuş? 1 ay sonra metronun başvurusunun üzerinden geçen süre 2 yıl olacak. 2 yılda onay mı verilir? Şimdi bile imza atılsa ihale süreci, yer teslimi, şantiye kurulumu, inşaat hazırlıkları derken yıl bitecek. Arkadaş burada onay vermiyorsunuz, diğer tarafta da yıllardır yatırım programına alıp otogar metrosunu yapmıyorsunuz. Sonra da seçim zamanı oy istiyorsunuz.

Yorumu oyla      18      7  
kendirci 5 Mart 2019 Salı 10:47

başkan borcu çok bir belediyeye adaysın bol kededen atıyorsun nasıl yapacaksın (doğruya kredi alırsın sonra çalışanın parasını nasıl ödersin)????

Yorumu oyla      8      20  
hasan 5 Mart 2019 Salı 10:27

Hayal çok güzel de o zaman seçmeniyle çelişiyor Sayın Soyer. Biz İstanbul olmak istemiyoruz böyle mutluyuz diyen insanlar CHP ye oy veriyor bunu unutmamak lazım.

Yorumu oyla      13      8  
volkan 5 Mart 2019 Salı 10:16

ne guzel bir hedef .. gerçek izmirli .. iktidar izin verirse bu hedef gercek olur izmir eski gunlerine döner!! yeterki golge etmeyin izinleri verin artik!! yeter!

Yorumu oyla      10      7  
Bu kadar net 5 Mart 2019 Salı 10:11

İzmir''e HENDEKCİ değil, ZEYBEKÇİ yakışır, İzmir''de PKK istemiyorum, Oyum Zeybekciye...

Yorumu oyla      11      22  
5 Mart 2019 Salı 10:01

Gelmesin istemiyoruz öyle insanları. İzmir bu haliyle daha güzel. İstanbuldaki ceo'nun burada ne işi var? kalsın istanbulda

Yorumu oyla      10      7  
Gürsel 5 Mart 2019 Salı 09:46

THY hala izmir'i bir HUB olarak kullanmıyor.Koç ve Eczacıbaşı'nın genel merkezlerini İzmir'e taşıyabilmesi için,tüm Avrupa başkentlerine direkt uçak seferlerinin olması gerekiyor. Ham hayal!...

Yorumu oyla      10      5  
Günaydın 5 Mart 2019 Salı 09:38

Sabah sabah gerçekten haberi okuyunca yüzümde bir gülücük oluştu ... Neşeli birisi gerçekten :)))

Yorumu oyla      4      8