YORUMLAR
Toplam 26 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Balçovalı 1 Mart 2019 Cuma 22:15

Eee hani İnciraltı?? Sözdü hani

Yorumu oyla      6      5  
insaf 1 Mart 2019 Cuma 21:00

Subat ayinda Burdur Bucakta belediye icme suyundan binlerce insan zehirlendi tek kelime soyleyen var mi? Yaziktir ayiptir gunahtir zehirlenenler: bebek, cocuk, hamile, bebegine sut veren anneler, abdest almak icin suyu kullanan insanlar

Yorumu oyla      6      5  
havale 1 Mart 2019 Cuma 20:42

Inanin bu pisginligini Allaha havale etmekten baska care birakmadiniz akli selim yillarini Ak Partiye verenleri bile catlattiniz.

Yorumu oyla      6      5  
gürkan 1 Mart 2019 Cuma 20:36

İZBAN bu şehrin başına bela edilmiş uydurma bir sistemdir. Kocaoğlu göreve geldiğinde projeyi kucağında bulmuştu. Şu an olsa eminim ki yapmaz. Para sorunu yüzünden, sadece ucuza uzun bir hat yapıldı. Neresinden bakarsak bak iş dökülüyor. Yetersiz. Bu ultra dandik proje ile kimse övünmesin. Baştan 3.hat düşünülmedi. Tüneller saçma sapan ve kısa yapıldı. Sinyalizasyon evlere şenlik. İstasyonlar hem birbiri ile uyumsuz hem de kalitesiz işçilik ile yapıldı. Ve hala daha uzatılıyor. 500 km uzunlukta olsa ne fark edecek. Sistem yetersiz ve yetersiz kalmaya da devam edecek, şehrin başına bela oldu. Yazık oldu. Geçmiş olsun.

Yorumu oyla      5      7  
Mister No 1 Mart 2019 Cuma 20:33

" 0 " in etrafinda cok dönerseniz tabiiki basiniz döner.

Yorumu oyla      5      5  
TC misafir 1 Mart 2019 Cuma 20:15

Yemin et Nihat, ama bak cuma bugün çarpılırsın.

Yorumu oyla      6      5  
izmir 35 1 Mart 2019 Cuma 20:06

buca metrosu onay bekliyor adam onay bekleyen proje yok diyor. RAKIYI BİZ İCİYORUZ AMA BUNLARIN KAFALAR GÜZEL

Yorumu oyla      6      5  
Utanç verici 1 Mart 2019 Cuma 19:46

Siyasette yalanlara dayanmak gerçekten utanç verici.

Yorumu oyla      6      5  
ahmetsezai 1 Mart 2019 Cuma 19:46

Sayın eski bakan Eroğlu,İzmir'in belediye başkan adayı siz misiniz?Sayın Zeybekçi sahada kendini İzmirli seçmene ifade edemiyor ki Siz topa giriyorsunuz?İzmirliler bilgili ve şehirlerini ilgilendiren konuları yakından takip eden insanlardır..

Yorumu oyla      5      5  
Gördes baraji 1 Mart 2019 Cuma 18:02

BOS KARDEŞİM GORDES BARAJI BOŞ!!! YALAN SÖYLÜYORSUNUZ!!!

Yorumu oyla      6      5  
Eşrefpaşalı 1 Mart 2019 Cuma 17:43

Ne çok şey yapmışsınız kokuttunuz ortalığı

Yorumu oyla      6      5  
Eşrefpaşalı 1 Mart 2019 Cuma 17:40

Ne atmışlar be birader

Yorumu oyla      6      5  
utanmaz, korkak ve iftiracı 1 Mart 2019 Cuma 17:33

Çok sevdiğim bir film vardı, iyi, kötü, çirkin diye! Sahneye bakıyorum, utanmaz, korkak ve iftiracılar toplanmış, atıyorlar işkembeden! İnsan dosya yok derken utanır biraz! Koskoca cumhurbaşkanına 'hata yaptık, barajın dibi delik, su veremiyoruz' demeye korkan, yalan söyleyen, cumhurbaşkanına bas bas yalan söyleten iftiracı! Bostanlı balıkçı barınağına gemilerimizi neden bağlayamıyoruz? Buca metro izni nerde? İslam kalkınma bankasının 115 milyon avroluk kredisini neden kullandırmadınız? Bekleyen iskele izinleri nerede? Otogar metro nerede? Altın madenine neden çed gerekli değildir raporu verdiniz? Neden çamlı barajının yapımını engellediniz? Neden hala körfez taranmıyor? Bergama izban hattı ne oldu? Selçuk hattı? Heyelan bölgesine neden toplu konut? Ödemiş toki neden durdu? Sokak çocukları gibisiniz, ne inanılır ne güvenilirsiniz! Yazık size inanan samimi akplilere! Allahtan sayıları az da diğer kentlere, İstanbula, Ankaraya, Bursaya ettiğiniz gibi buraya da ihanet edemediniz, edemeyeceksiniz! Tek soru, Allahın bu yaptıklarınızı yanınıza komayacağını biliyorsunuz değil mi? Allah inancı olan insan, yaptığı, yapılmasına göz yumduğu, ortak olduğu bütün bu haksızlıkları Allahın bir şekilde kendisine ya da nesebine ödeteceğini bilir ve korkar! Ya siz Allahtan korkmuyorsanız kimden korkuyorsunuz?

Yorumu oyla      6      5  
volkan 1 Mart 2019 Cuma 17:33

pişkinlik zirve yapmis akp de !!! izsu sayfasına girdiğinde gordes baraji %8 gosteriyor. eger yalansa izsuyu şikayet edin!!! buca metrosu icin onay bekleniyor !!! Zeybekci dersini iyi calis reisin gibi yalan soyleme!!!

Yorumu oyla      6      5  
Öğretmen 1 Mart 2019 Cuma 17:23

Kazandıran Ceket giymekle olmuyor bu işler, derse çalışmak lazımdır.

Yorumu oyla      18      6  
Güldürmeyiniz 1 Mart 2019 Cuma 17:22

Sayın Zeybekçi, sanırım derslerde eksiklik var. Ben biraz söyleyeyim; Buca Metrosu? Halkapınar Metrosu? Atık İşleme Fabrikası? Körfez Gemileri Barınma limanı? Bergama İzban Hattı? İzban hat sinyalizasyonu? ....... Daha yazayım mı?

Yorumu oyla      23      6  
merkez 1 Mart 2019 Cuma 17:22

Zeybekçi böyle konuşmaya devam ederse %25 altında kalıcak.

Yorumu oyla      18      6  
murat 1 Mart 2019 Cuma 16:44

biri buna kesinlik kazandırsın. Bir taraf onay vermiyorlar diyor diğer taraf bekleyen yok diyor. Bu İzmir'de çok önemli bir sorun ve netlik kazanmalı gerçekten kim kandırıyorsa bizleri ortaya çıkmalı.

Yorumu oyla      9      6  
baraj delik 1 Mart 2019 Cuma 16:30

değil diyorsunuz ama su tuttuğunu gösteren bir foto yok,ayrıca oraya buraya sızdırıyor diyorsunuz ve ayrıca o suyun kullanılmadığını da itiraf ediyorsunuz.Binali beyin şaşaalı 35 projesinden benim bildiğim konak tüneli(alel acele çok pahalı,çed onaysız)ve de şirket batıran manisa tüneli yapıldı(bana göre çok lüzumsuz),diğerleri?İzban konusunda da devlet sadece direndi,beceremedi,hala direniyor,katar ayrı bir hattan verilmeli ama devlet yapmıyor.Diğer projeler ortada yok.

Yorumu oyla      16      6  
Ramon 1 Mart 2019 Cuma 16:21

Ne barajmış arkadaş,kim doğru söylüyor biri bize söylesin arkadaş...

Yorumu oyla      11      6  
Nurizade 1 Mart 2019 Cuma 16:19

Yalanlarını yüzlerine vurmak çok kolay. Halep oradaysa arşın burda. Gördes barajı 100 küsur km uzaklıkta. İsale hatları turgutlu ve Kemalpaşa ovasından geçiyor. Merak eden gider bakar. Ama o kadar rahat yalan söylüyorlar ki gazetecileri de benim yukarıda sorduğum soruyu soramıyor. Bizler de burada tartışıyoruz. Ben şunu açıkça belirteyim. Geçen hafta 3-4 tane tanıdığım bu baraj kenarında piknik yaptı. Söyledikleri, baraj boş.

Yorumu oyla      18      6  
Ercan 1 Mart 2019 Cuma 16:18

Ak parti siyaseti ne hale geldi.Yalanlari gerçekmiş gibi algilatmaya çalışmak Hüzün verici .Insani duygularin en onemlisi güven Sayin zeybekçi siz bu duyguyu yok ettiniz.Işin hazin tarafi bunu hala tam anlayamamaniz.Gördes barajinin doluluk oranı şu an yuzde dokuz.Acin internetten bakin. .Seksen yilin rekoru kirilan yağış miktarinda ki suya bakin.Bir de sayin zeybekçinin baraj ile ilgili kurduğu cumlelere.Onay da bekliyen proje yok Sayin zeybekci kaç aydir buca metrosu iiçin ihaleye onay bekleniyor.Gerisini yazmaya bile gerek yok..

Yorumu oyla      17      7  
Z.B 1 Mart 2019 Cuma 16:08

Eskiden Anadolu düğünlerinde oyun oynama konusunda gönülsüz,utangaç ve isteksiz olanları cesaretlendirmek için; çaba harcayanlar olurdu. Bu haberde,Sayın EROĞLU'nu ve Sayın ZEYBEKÇİ'yi yan yana görünce nedense bu hikaye aklıma geldi. İnsan aklı neylersin...

Yorumu oyla      15      6  
İzmirli Davut 1 Mart 2019 Cuma 16:05

Bostanlı Arabalı Vapur Sığınağı

Yorumu oyla      17      6  
Gürkan 1 Mart 2019 Cuma 15:59

Baraj sapasağlam ama su tutmuyor. Altı delik değil ama yanlardan su sızıyor. Ha ha ha ... İzmir'in onay bekleyen dosyası yokmuş. 13 Nisan 2017'de Ankara'ya onay için gönderilen Buca metro hattı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından 2017 'nin Aralık ayında onaylandı ancak hattın yapımı için Kalkınma Bakanlığı da onay vermesi gerekiyordu. Şu anda Kalkınma Bakanlığı diye bir kurum kalmadı. Cumhurbaşlığına bağlı yeni kurum onay vermesi gerekiyor ki hattın ihalesine çıkılabilsin. Bu bilindiği halde onay bekleyen hiçbir dosya yok demek İzmir ile dalga geçmektir. Bu ihale belediyenin bu güne kadar tek kalemde çıkacağı en büyük ihaledir. Önemli ve maliyetli bir projedir. Bu zihniyet devam ettiği sürece de her seçimde İzmir'den eliniz boş döneceksiniz. Metro yapmadıları gibi yaptırmamak için ne gerekiyorsa yapıyorlar. İZBAN devlet sayesinde olmuş. İş başlarken 450 milyon doları kim verdi? Diğer şehirlerde belediye banliyö hattına niye destek vermedi? Ankara'da başkentrayı TCDD, metro hatlarını bakanlık yaptı. İstanbul'da Marmaray'ı belediye mi yaptı? İzmir de zamanında belediye destek vermese bugün İZBAN diye bir sistem olmayacaktı. Marmaray daha yeni bitiyor.

Yorumu oyla      11      5  
muhalif 1 Mart 2019 Cuma 15:40

buca metrosu???

Yorumu oyla      21      6