YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen 2 yorum var.
Atilla Kamar 1 Mart 2019 Cuma 11:46

CB amacı nedir. TL.dan 6 sıfır atan kendisi değilmi. Kürsüden devamlı eski paraya göre konuşuyor. Milyon demiyor katrilyon diyor. Anlayanlar bizlerede anlatsın...

Yorumu oyla      6      5  
Işık Dikicigil 1 Mart 2019 Cuma 09:28

SAYIN CUMHURBAŞKANIM BIRAKMIYORSUNUZ Kİ... O MAKAMA SAYGI DUYALIM.

Yorumu oyla      8      5  
Süleyman 1 Mart 2019 Cuma 08:36

AKP nin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan bizim suyumuz hep vardı.Hepte var olucak.Bizim belediye başkanlarımız Ahmet Priştina ve Aziz Kocaoğlu idi.Ne istersen söyle bu gerçek değişmez.Bu söyleminin karşılığı yok.Ben söylersem herkes inanır İzmir için geçerli değil.

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa MOROĞLU - Buca 1 Mart 2019 Cuma 00:37

Arkadaşlar, dikkat ettiniz mi ? bu sözleri nerede söylüyor .. Erzurum'da yani nasıl olsa orada İzmir'de yaşayan yoktur düşüncesiyle, herkes inanır diyor, yani bir ilde başka bir ilin adını anarak biz yaptık diyor, böylelikle o ilde yaşayanlar inanıyor, stratejileri bu..

Yorumu oyla      9      5  
Lombak 1 Mart 2019 Cuma 00:27

Tahtalı barajında su seviyesi arttıkça, baraj alanı içinde kalan caminin minaresi daha çok suya gömülüyor. Bunu da biliyordur yek adam herhalde. Bir çeşit şamandıra bu minare. Biliyorum acıdan kıvrandıran bir hikaye bu. Ama gerçek.:))) Saint''in poz vermişliği bile var içinde.:))) Süleyman seni çok özlüyormuş Saint. Konu fakiri kalmış.

Yorumu oyla      4      6  
Merkez 28 Şubat 2019 Perşembe 23:29

Chp nin işi gücü yalan dolan algı Kocaoğlu insanların suratına baka baka körfez korkmuyor diyor Soyer kokuyor hangisi ne inanalım Buca da Nezir e yapılan ayak oyunları şimdi de Balçova da Çalkaya ya yapılıyor chp il başkanı artistliği bıraksın ysk ya itiraz edenin chp li olup olmadığını açıklasın.

Yorumu oyla      4      7  
Oğuz Kaan 28 Şubat 2019 Perşembe 22:30

Bu sitede Tunç Soyer'in adaylığına karşı çıkmış ve oy vermeyeceğimi belirtmiştim. Sayın Çalkaya'ya yapılanlar ve yalancı AKP sözcüleri yüzünden kararımı yeniden değerlendirdim ve inadına CHP diyorum. Faşizme karşı oylar Millet İttifakına

Yorumu oyla      7      5  
Yanlış mı? Yalan mı? 28 Şubat 2019 Perşembe 22:02

Cumhurbaşkanı yalan söylemez değil mi? O zaman yanındakiler ona yalan bilgi mi veriyorlar,yanlış bilgi mi? Sizce nedir?

Yorumu oyla      5      5  
Sinan Öztan 28 Şubat 2019 Perşembe 20:54

Erdoğan Cumhurbaşkanı ve de AKP Genel Başkanı olarak sürekli gerginlik yaratıyor ve yanlış bilgiler veriyor.Bu yalan bilgileri danışmanları veriyorsa çok yazık.İzmirli gerçekleri biliyor ve ne yaparlarsa yapsınlar İzmir'den zırnık koparamazlar..

Yorumu oyla      20      5  
volkan 28 Şubat 2019 Perşembe 20:06

izmirliye bu kadar laf söylemek sana çok pahalıya patlıcak ..bizim paramızla yaptıgın baraj dibi delik ..o danısmanların ya sana soylemıyor yada ısrarla yalan konuşuyosun..

Yorumu oyla      18      5  
sabuncu 28 Şubat 2019 Perşembe 19:33

Öcalana sayın diyen canı sıkılmasın diye yanına arkadaş ve televizyon veren haburda teröristleri davul zurna ile karşılayan barzani ile megri megri diye türküler söyleyen salih müslümü sarayda ağırlayan osloda buluşan dolmabahçe mutabakatını yapan hendeklerin kazılmasına göz yuman fetöye ne istedin de vermedik gel diyen türkçe olimpiyatları için özeel para bastıran çok özledik gel diyen sen din kılıçdaroğlu değil önce aynaya bakın sayın AKP NİN GENEL BAŞKANI

Yorumu oyla      14      5  
kalsin 28 Şubat 2019 Perşembe 19:15

Sizin belediyenin suyundan binlerce insan zehirlenmis sizden tek kelime yok. Bize zemzem suyu dersiniz iceriz zehirleniriz Izmirden uzak olun

Yorumu oyla      16      5  
insan olamazsın 28 Şubat 2019 Perşembe 17:22

Allah rızası için rumuzu ile yazan insanın yorumunu olumsuz olarak yorumlayan kişi sen insan olamazsın bu neyin kafası.Bu nedir?

Yorumu oyla      20      5  
izmir 35 28 Şubat 2019 Perşembe 16:54

izmirdeki secimin sonucunu cok merak ediyorum. İzmirliye bu kadar laf söylemek bu kadar küçümsemek ve yalan söylemek. İzmir en az 50 yıldır tahtalı barajından su kullanıyor. suyu biz getirdik derken ne diyor.

Yorumu oyla      24      5  
Allah rızası için 28 Şubat 2019 Perşembe 16:06

Şubat ayında Bucak Burdur'da belediyenin içme suyundan valiliğe göre 3633 insanlara göre bunun çok üzerinde insanlar zehirlendi. Bu konu da hiç bir diyeceğiniz yok mu? Bebekler-çocuklar-hamileler-çocuğunu emziren anneler- abdest almak için bu suyu kullanan insanlar zehirlendi. Birileri çıkmış millete sorumlu aramayalım diyor zaten kimse istifa etmedi görevden de alınmadı. Sayın Cumhurbaşkanım haberiniz yok mu? Binlerce insanın içme suyundan zehirlendiğinden

Yorumu oyla      27      6  
merak 28 Şubat 2019 Perşembe 16:03

Ben dinleyenlerin kafasını merak ediyorum. Yani insanın gözünün içine baka baka söylenen yalanlar beyni nasıl etkiliyor? Anlaşılan kafa yapıyor, dinleyenler de bedavadan kafa buldukları için koşa koşa dinlemeye gidiyorlar herhalde. Konuşma metnini kim yazıyorsa işte o da Kılıçdaroğlu'nun kripto kankası olmalı, reis konuştukça millet Kılıçdaroğlu'na yönelmeye başlıyor, seçime gitmeyecekler, gitme kararı veriyor!

Yorumu oyla      28      7  
28 Şubat 2019 Perşembe 15:59

Çok şükür suya seninle kavuştuk zaten. Senden önce uçmuyorduk da. Geldin havaalanı yaptın. Sağolasın yaaa

Yorumu oyla      23      7  
TC misafir 28 Şubat 2019 Perşembe 15:51

Gulbeddin Hikmetyarın dizinin dibinde ne işin vardı? Kimler için bitsin bu hasret gel diye seslendin? Ne istediniz de vermedik diye sitem ettin? Neler verdiniz fetöye? Kim şehitler için "kelle" ifadesini kullandı? Kimler her türlü milliyetçiliği ayaklar alına almışken birdenbire milliyetçi kesildi. Dolmabahçe, Oslo ve imralı görüşmelerine bizler itiraz ederken kimler devlet isterse teröristlerle görüşür dedi ve bunu onayladı? İnsanları postmodern darbecilikle itham ediyorsunuz ama her istediklerini verdikleriniz meclisi bombaladı buna ne diyeceksiniz? Kozmik odalara fetöcülerin girmesine neden destek oldunuz? fetönün ergenekon kumpası için neden bu davanın savcısıyım dediniz? İzmire suyu getirmediğini bu kentte yaşayan yaklaşık 5 milyon insan biliyorken tüm ekranlar karşısında böylesine konuşma cesaretini nereden alıyorsunuz bunu söylerken hiç utanmıyor musunuz? Size katıldığım tek konu ise tanzim satışlarında oluşan kuyruğun varlık kuyruğu olduğudur evet bu bir varlık kuyruğudur, varlık yönünden 2 liraya muhtaç insanların oluşturduğu kuyruktur bu insanları buna muhtaç edenler de ülkeyi tek başına bunca yıldır yönetmeyi beceremeyenlerin yarattığı varlık probleminin kuyruğudur.

Yorumu oyla      28      7  
Sarı Çizmeli Memed'A. 28 Şubat 2019 Perşembe 15:49

Ve bir de, ma'alle gaYfesinde 657'den emekli evrak kayıtçı Rıfkı aa'biyi dinliyormuş hissine kapılıyorum akp'nin başı rte'yi tesadüfen de olsa dinlerken...

Yorumu oyla      12      6  
Sarı Çizmeli Memed'A. 28 Şubat 2019 Perşembe 15:44

Bay rte konuştukça "tencere dibin kara, seninki benden kara" deyişi geliyor aklıma...

Yorumu oyla      14      6  
Gürkan 28 Şubat 2019 Perşembe 15:33

Neyse ki AKP geldi de İzmir suya kavuştu. Eskiden neydi öyle yahu ! İçecek su yoktu su. Yağmur yağdığında tencere-tavayı çatıya koyuyorduk da su biriksin de içelim diye. Nereye nereye, vay be! Hele o Mansur Yavaş hiç konuşmasın. Mazot fiyatından haberi var mı? Bizi bitirdi bitirdi.

Yorumu oyla      25      7