YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TC misafir 26 Şubat 2019 Salı 01:56

Lombak isimli arkadaşım, vermiş olduğun link arıtma çamurlarının depolanmasına ilişkin haklı uyarıları içermekte olup geçen yaz ilgili bölgede çıkan yangından dolayı oluşan kokuya değinilmiş, tesisin ramsar alanına etki ettiğinden bahsedilmiş. Ben burada körfez kirliliğinden kaynaklı bir olumsuzluk göremedim veya su sorununa ilişkin bir bilgi de yok. Eğer "körfez kokuyor" maksadıyla bunu paylaştıysan yanlışın var çünkü yangından kaynaklanan bir problem olduğu gayet açık ve net.

Yorumu oyla      4      5  
koku demişken 25 Şubat 2019 Pazartesi 23:19

Çürümüşlüğünüzün kokusunu körfezden mi geliyor sanıyorsunuz? Yalan, iftira, haksızlık, yandaşlık, kayırmacılık, rüşvet, kandırma, kandırılma, suç atma, Türklükten utanma, doğru olmadığını itiraf etme,.. daha sayalım mı? Bunlar çürütmediyse sizi, siz zaten zombisiniz demek ki! Vicdansızlık sizde, kul hakkı yeme sizde, güce tapma sizde, koyun gibi sürü olma sizde, zayıfı görünce efelenme sizde, oyuna talip olup Kürtü vurma sizde, Allah adına ahkam kesme sizde, tecavüz sizde, kadına, çocuğa şiddet sizde.. Yetti mi? Yetmediyse sayacağım daha!

Yorumu oyla      5      6  
Süleyman 25 Şubat 2019 Pazartesi 19:57

AKP Genel başkanının öğrenemediği bişey var.İzmir li şehrinde olanı biteni biliyor.Uzaya yol yaptık desek inanırlar denilen seçmenleri burda bulamazlar.AKP genel başkanının en basitinden şunu bilmesi lazım. Biz burada yaşıyoruz.Körfezde balık tutuyoruz yada tutan arkadaşlarla beraber balıkların hakkını vererek yiyoruz vapura biniyoruz falan .Tekrar yazayım biz burada yaşıyoruz.

Yorumu oyla      11      6  
oha veya çüşş! 25 Şubat 2019 Pazartesi 18:48

Ben mi yanlış anladım yoksa Başkan DSİ'ye almadığımız su için para ödediğimizi mi söylüyor? Belli kelimeler vardır, bu durumda 'insaf' denir örneğin! Ama bir yandan iftira, öbür yandan yalan derken verilmemiş suya para isteyip almak için söylenebilecek tek şey sanırım 'Oha' veya 'çüşşşş!' olmalı! Ne utanmazlıktır bu yahu? Galiba bunlar bizim ayrılmamızı istiyorlar TC'den! Ayrı, bağımsız bir şehir devleti! Böyle giderse de olacağı o galiba :)

Yorumu oyla      11      5  
Lombak 25 Şubat 2019 Pazartesi 18:44

Bay çok bilmiş. Bu linki oku bakalım. http://www.cmo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=98367&tipi=68&sube=3

Yorumu oyla      4      12  
TC misafir 25 Şubat 2019 Pazartesi 17:58

Yalan söylemekten utanmayan bir siyasi anlayış yerleşti. Bunun çaresi de buna itiraz eden doğrudan şaşmayan yalanın taraftarı olmayan vatandaşlardadır. Körfezin genel olarak koktuğunu söylemek yanlış olur diyeceğim ama bu az olur. Bazı deşarj noktalarında koku olduğu da bir gerçek, örneğin Mithatpaşa Meslek Lisesi ve Üçkuyular İskelesi taraflarında zaman zaman yoğun koku oluyor buna karşın İnciraltı ve Karşıyaka Bostanlı taraflarında böyle bir soruna rastlamadım. Su konusuna gelecek olursak Cumhurbaşkanının iddiaları tamamen gerçek dışı. Sürekli İzmire suyu getirdiklerini iddia ediyorlar sanırsın ki İzmir çöl. Beydağ barajı tarımsal sulama amaçlıdır isteyen devletin kurumu olan DSİ'nin sitesinden araştırma yapabilir. İzmir'e suyu getirdiğini iddia edenler önce en basitinden İZSU'nun kuruluş tarihine baksınlar akp öncesi mi akp sonrası mı? Medeniyetler tarih boyunca su yakınlarında kurulmuştur ve bu kentin 8500 yıllık geçmişi vardır bu da demek oluyor ki bilinen en eski 8500 yıl önce suyu burada bulan bulmuş. Şimdi biz soralım: Doları kim 5 TL yaptı? Benzini kim 6 TL yaptı? Suriyelilere 33 milyar doları kim harcadı? Devletin üretim tesislerinin ve madenlerinin büyük bir bölümünü yok pahasına kimler sattı? 2000-2002 yılları arasında biten terör kimler zamanında tekrar hortladı? Fetö terör örgütüne kimler "ne istediniz de vermedik" diye itirafta bulundu? Patates soğan kuyrukları kimin zamanında oldu? Eğitim sistemini çocuk oyuncağına çevirip değişiklikte rekor kıran kimlerdi? Kimler bu ülkeyi samana bile muhtaç hale soktular? 1 milyarlık maliyetle yapıp 1 milyar 100 milyonluk asfalt bakım masrafı olan yolları kimler yaptı? Kimler işsizinden bile her ay peşin olarak genel sağlık sigortası adı altında haraç kesti? Kimler bir gece ansızın Süleyman Şah Türbesini taşıyıp oradaki topraklarımızı terk etti? Daha okuyacak sabrınız varsa sormaya devam edeyim bende soru çok. Asıl soru şu ki bu soruları okuyan bir kısım insanların yüzü kızarıyor mu?

Yorumu oyla      13      5  
Çiğlili 25 Şubat 2019 Pazartesi 16:46

Erdoğan böyle konuştukça Zeybekçi'ye zarar veriyor daha çok etki tepki oluyor. Bunu göremiyorlar mı gerçekten?

Yorumu oyla      10      5  
Türkan Kutlu 25 Şubat 2019 Pazartesi 16:32

Çok yaşa başkanım kapak olsun yeni adayına ve AKP ye.

Yorumu oyla      9      6  
Ragıp 25 Şubat 2019 Pazartesi 15:44

Aziz başkan tekrar aday gösterilmeliydi çünkü tecrübesi başarıları ortada

Yorumu oyla      12      6  
onların suyu 25 Şubat 2019 Pazartesi 14:43

3 şubat 2019 günü Burdur Bucak'ta belediyenin içme suyundan binlerce insan zehirlendi, basının yazmaması için ellerinden geleni yaptılar valilik sürekli '22 kişi yoğun bakımda diğerleri ayakta tedavi edildi' diye açıklama yaptı 5 gün sonra 3633 kişi diye rakam verdi. Olayı yaşayan biri olarak rakam tatminkar değil. Bebekler, çocuklar, hamile bayanlar, çocuğunu emziren anneler, abdest almak için suyu kullanan binlerce insan zehirlendi. Sayın Cumhurbaşkanından bir kelime duyulmadı, belediye başka partinin elinde olsaydı her mitingte ballandıra ballandıra anlatırdı. 21 yüzyılda onların millete reva gördüğü içme suyu bunu yaptı.

Yorumu oyla      27      5  
lombak efendi 25 Şubat 2019 Pazartesi 14:34

ne kokusu bir tarif etsene veya reisinin açık seçik yalan söylediğini itiraf etsene bir kere dürüst ol be yahu

Yorumu oyla      23      8  
garip 25 Şubat 2019 Pazartesi 13:36

izmirli herşeyden haberdar. dünya alem biliyorda biz izmirliler yenimi öğreniiyoruz. rahmetli eski önder ve cumhurbaşkanımız İNÖNÜ tek kelimeyle "HADİ ORDAN" derdi, yine aynı lafı biz söyleyelim.

Yorumu oyla      27      6  
merkez 25 Şubat 2019 Pazartesi 13:16

Başkan güzel cevaplar vermiş. AKP nin bugüne akdar izmir hakkında söylediği tüm yalanların cevabı var .ancak bizlerin yazdıklarına AKP nin hiç bir cevabı olmuyor!

Yorumu oyla      23      7  
Sinan 25 Şubat 2019 Pazartesi 13:03

İzmir yoktu zaten akp kurdu, eskiden burası mezraydi

Yorumu oyla      26      6  
Lombak 25 Şubat 2019 Pazartesi 12:50

Gördes'e katılıyorum. Kokuya katılmıyorum.

Yorumu oyla      8      19  
Gürkan 25 Şubat 2019 Pazartesi 12:08

Mesele Gördes barajından su gelip gelmemesi değil; mesele bilmem kaç tane kanalın canlı verdiği mitinglerde "suyu biz getirdik" propagandası yapmak. Benzer bir durum bu hafta otogar metrosu için de oldu. 2019 bütçesinde metro hattına sadece 30 bin TL ödenek ayrıldığı belli olunca çıkan haberler o iş öyle değil diye yalanlandı. Projenin maliyeti 2.3 milyar TL, 100 günlük program dahilinde ihalesine çıkılacak, esas bütçe o zaman belli olacak dendi. Komediye bak! 2014'de projenin maliyeti 282 milyon TL olarak açıklanmıştı ve 60 milyon TL de ödenek ayrılmıştı; 2015'de de 310 milyon TL maliyet açıklanmış ve 52 milyon TL de ödenek ayrılmıştı. Yıl oldu 2019 maliyet 2.3 milyar TL olmuş, ayrılan bütçe de sadece 30 bin TL. :) 2014'de iş başlasaydı hem çoktan bitmiş olacaktı hem de maliyetler bu kadar artmayacaktı. Bakalım gerçekten 100 gün içinde ihale edilecek mi göreceğiz ? İkinci 100 günlük eylem planı en son Aralık ayında açıklanmıştı. Proje de bu programın içindeydi. Seçimlerden önce ihale edilirse büyük sürpriz olur.

Yorumu oyla      17      6  
Z.B 25 Şubat 2019 Pazartesi 11:51

Sayın KOCAOĞLU, bir İzmir'li olarak neler yaptığınızı ve daha neleri de yapmak istemenize rağmen buna kimlerin engel olduğunu artık tüm Dünya biliyor. Ayrıca AK Partililerin sık sık bahsettikleri o kokuyu biz İzmir'de yaşayanlar duymuyoruz. Sanırım bunlar bir araya gelince burunlarına bir koku geliyor. Sakın bu koku Üzerlerine yıllar içerisinde sinmiş ve dilim demeye varmıyor ... kokular olasın.

Yorumu oyla      26      7  
teşekkürler 25 Şubat 2019 Pazartesi 11:47

Teşekkürler Başkan ama diğer konulara da açıklık getirmeyi sonraya mı bıraktınız? İzinler, iskeleler, engellenen projeler, dosyaların akibeti, Haseki kaynaklı faiz kazığı, Karabağlar garabeti, Vakıfbank'ın alet edildiği rant üçkağıdı, Çamlı barajı ve altın madeni! Bunları da açıklayın lütfen.

Yorumu oyla      23      5  
merak 25 Şubat 2019 Pazartesi 11:43

Merak ettiğim bir şey var, AKPli de olsa İzmirli insan başkadır, düşünmeyi, sormayı bilir. Siyasi olarak akp'ye oy vermesi ise çoğunlukla düşünme tembelliğinden, kolaycılığından, rahatına düşkün olduğundandır! Zaten bu yüzden de akp başka yerlerde dağıttığı kadar kömür de makarna da dağıtmaz İzmirde! Diyeceğim o ki, Erdoğan'ın bu açık saçık iftiraya varan yalan beyanları kendisine gönül vermiş İzmirlileri üzmüyor mu? Ağzı açıldı mı hakaretin bini bir para, nutuk dedin mi yalan beyan, açık iftira, nereye varmaya çalışıyor bil bilsek!Hayır o değil, kendisinin sinirleri bozulacak, sağlığı zarar görecek, yazık, kendisini sevenler üzülecek, değer mi bir İzmir için?

Yorumu oyla      22      5  
adagideli 25 Şubat 2019 Pazartesi 10:44

izmiri içmesuyunun çok büyük kısmı tahtalı barajından gelir.(İZSU nun sitesinde değerler var.)Cumhurbaşkanı suyu ben getirdim İzmir'e diyince merak ettim baktım barajın yapım tarihine ve şunu söyliyim baraj yapıldığnda AKP vitamin bile değilmiş.

Yorumu oyla      32      6  
.. 25 Şubat 2019 Pazartesi 10:28

Zaten AKPden önce biz

Yorumu oyla      24      6