YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Partili 25 Şubat 2019 Pazartesi 08:06

Çok ilginç şaka gibi. Ne yüzle geliyorlar ?

Yorumu oyla      5      5  
chp'li şevket 24 Şubat 2019 Pazar 23:25

KILIÇTAROĞLU 20 İL DIŞINDAN OY İSTEMİYORUM DİYOR.MADEM 60 İLE OY İSTEMEYE GİTMEYECEKSİN O KOLTUKTA NEDEN OTURUYORSUN.

Yorumu oyla      5      5  
Suat Nezir'e tavsiyem 24 Şubat 2019 Pazar 23:21

SUAT Nezir hala adaylık bekliyor.. yahu 10 gün geçmiş genel başaka yanlış bilgi verilmiş ondan oluş deniliyor. Peki genel başkan Kılıçdaroğlu Suat Nezir'i neden aramadı bu saate kadar yada neden aday hakkında bir girişimde bulunmuyor. SUAT NEZİR Ankaraya gittiğinde görüşmemiş bile..vE Bu saatten sonra Suat Nezir'e adaylık verilse ne olur verilmese ne olur.. Annesinin akıttığı gözyaşını üzüntüsünü kızllarının ve yakınlarının kahroluşunu uykusuz geöen geceleri, ve yaşanan stresi bunlar geçecek mi? il başkanı hala orda kalacak...her şey ortadayken il başkanı ve diğer vekiller balçovada mehmet ali çalkaya için adalet istiyoruz derken Buca için yapılanları neyle izah edecekler.. Durum bu Suat Nezir...Bahtın böylemiş.. ha bu arada diyelim ki belediye başkanı adayı tekrar yaptılar seni ve başkan seçildin buca belediyesi mali açıdan çökmüş vaziyette 500 milyon tl borçu var.. hizmet yok ne yapacaksın ki koca bir sıfır. Sadece Bucadaki arkadaşların şunu söyler "Belediye başkanı benim mahalle çocuğum yaw" bundan öte bi şey olmaz..ama adaylığın konusunda sana yapılanlar haksızlık hemde çok büyük haksızlık.. ve sen hala hak hukuk adalet diyerek ATATÜRK'ten eser kalmamış o partide durabiliyorsun...bence istifa etmen en hayırlı iş olur...Bizde helal olsun CHP onuruyla gururuyla şerefiyle oynandığı Suat Nezir'i kaybetti deriz. bu seni büyük yapar durma orda. başka partiye de gitme.. bence biraz kendine ailene ve önündeki hayata zaman ayır...

Yorumu oyla      5      5  
barış 24 Şubat 2019 Pazar 23:20

Özellikle Bornovaya gelmeyin Bornovalı çok kızgın

Yorumu oyla      5      5  
chp'li şevket 24 Şubat 2019 Pazar 23:19

Bir genel başkan sadece toplam 20 ilde miting yapıyorsa diğer illerde yenilgiyi peşinen kabul etmiş demektir. Bir Genel Başkan seçimlerden önce 60 ilde miting yapmayı düşünmüyorsa derhal istifa etmelidir.KILIÇTAROĞLU lütfen git Türkiyede iktidarı hedefleyen bir genel Başkan gelsin.

Yorumu oyla      5      5  
ANKARA 24 Şubat 2019 Pazar 21:52

İzmir Zaten Oy Verırken; Nedir Bu Programsız Siyaset Anlayışı; Biz Diyarbakır'ı Kazanmalıyız! Biz Şanlıurfayı Kazanmalıyız! Hdp İle Ittifak Varda Bu Gerekçeler İle O İller Ziyaret Edılmıyor Dıyenlere Seslenıyorum; HDP İle İttifak Yokken Bile Doğu Ziyaret Edılmeyen Bölgelerdi; Chp Ne Zaman Düzelecek!

Yorumu oyla      4      5  
Bucalı 24 Şubat 2019 Pazar 19:23

Ana muhalefet lideri sadece 20 ilde miting yapıyor ve bunu yeterli görüyor,seçim tarihi aylar öncesinden belliyken aday bile belirleyemeyen lider!! İki üç tane mitingle seçim kazanacağını zannediyor,iktidar her gün kaç yerde miting yapıyor,adamlar arı gibi çalışıyor, kimse kusura bakmasın ama çalışan kazanır,siz hala küçük olsun bizim olsun kafasındasınız,İzmir''e gelince Suat Nezirle görüşecekmi acaba ?

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 24 Şubat 2019 Pazar 19:18

Bitik partinin pert genel başkanı.

Yorumu oyla      4      6  
İZMİRLİ 24 Şubat 2019 Pazar 18:08

Kemal Bey diyorki Belediye Başkanları her kuruşun hesabını vatandaşa vermek zorunda .Ben kemal beye şunu demek isterim Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağın harcadığı paranın hesabını sorsun batırdı bayraklıyı borç gırtlağa kadar herşey haçizli zaten başkan piyasada yok belediye allaha emanet hasan karabağda kıbrısı garentiledi kalan ömrünü orada surdurecek .damat ve kızı ceşme belediyesine gamze bornova belediyesi sırayla gidecekler .

Yorumu oyla      4      6  
KK ve Özkan 24 Şubat 2019 Pazar 17:40

KK ve Özkan ile hesabımız genel seçimlerde görülecek, ikisini de bu kent seçmeyecek! Şimdiden bilsinler, sakın ola aday maday olmaya kalkmasınlar, seçmemek için sandığa gidilmeyecek çünkü!

Yorumu oyla      5      5  
gelmesin!! 24 Şubat 2019 Pazar 17:38

Ne Özkan'ı ne Kılıçdaroğlu'nu bu kentte istemiyoruz! Soyeri ve diğer adayları seçeceğiz o ayrı ama biz kul değiliz, o sakarları, soytarıları, beceriksiz, aciz, oyumuza sahip çıkmayan sünepeleri bu kentte istemiyoruz! Biz, Kocaoğlu'nun dediklerini yapıp parti mutfağı kurup, iktidarı hedefleyen yöneticiler istiyoruz! Ne istediğimiz saklı, gizli değil, iktidara taşınmak istiyoruz!

Yorumu oyla      5      5  
Tuncay Özkan gelmesin 24 Şubat 2019 Pazar 17:18

İzmire ve Partiye zarar veriyor. Gelmemesi daha hayırlı.

Yorumu oyla      20      6  
Derman Belediyeciliği 24 Şubat 2019 Pazar 16:34

Sayın Kılıçdaroğlu ‘nun İzmir’e gelmesi CHP açısından İzmir seçim sonuçlarına etki yapacağını sanmıyorum ! Seçim sonuçlarını etkileyecek olan İzmir BB ve İlçe belediye başkanlarının 5 yıllık süreçte sorumlu oldukları yerlerde ne yaptıkları , halkın yaşamını ne kadar kolaylaştırdıkları veya zorlaştırdıkları olacaktır . Mesela 2014 yerel seçimlerinden sonra İzmir BB toplu ulaşımda otobüs hattımızı kısalttı, 2016 Şubat ayında da 90 dk aktarma hk iptal ederek 17 km mesafe için 2 araç değiştirmek ve 2 bilet bedeli 6.00.-TL ödeterek günlük hayatımızı zorlaştırdı . Şimdi merkez ilçelerde güvenli ,rahat ,ucuz (90 dk aktarma sınırsız hakkıyla ) ulaşım. sağlanırken , çevre ilçelere yaptığı haksızlık karşılığında ; çevre ilçede evi olan vatandaş olarak CHP oy veripte bu haksızlığa niye ortak olayım ! Lafla peynir gemisi yürümüyor . Önemli olan sorumlu belediyelerin icraatları .

Yorumu oyla      9      9  
semra yalçın 24 Şubat 2019 Pazar 16:32

hah şimdi tamam. tuncay özkan devrede. hele bir de debiz yücel el verirse 2-3 ilçe daha gider...

Yorumu oyla      25      6  
izmir 35 24 Şubat 2019 Pazar 15:49

yANLIŞ STRATEJİ GÜDÜYOR. Neden balıkesir ve denizli yok ? İyipartiye bırakıldıgı için mi. Oysaki bu illerde de miting yaparak chp lilerin iyi parti adayına destek vermesini saglamalıydı. Neden adana ve antalyaya 1 kez gidecek. 2-3 kez gitse daha mantıklı değil mi ? ilce ilce dolassa ya. Ayrıca eskişehirde neden 1 kez miting var. Bu şehirde oylar başabaş gidiyor. Bu ile önem verilmeliydi. Aynı durum Hatay icinde gecerli.

Yorumu oyla      8      6  
Münire 24 Şubat 2019 Pazar 15:40

Tuncay Özkan ile Kemal Kılıçdaroğlu yan yana, el ele. İzmir'e çok gelmeleri CHP nin oylarını artırır mı? Çok mu gelmeliler, yoksa gelmemeliler mi?

Yorumu oyla      16      6