YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ÖZDE CHPLİ 23 Şubat 2019 Cumartesi 16:09

Siyasette bir yere aday adayı olan arkadaşlar, bütün koşulları bile bile aday adayı oluyorlar.Sonra kendileri aday gösterilmeyince feryat figan.Buraya yorum yazan arkadaşlar eğer kendilerini CHP li olarak tanımlıyorlarsa vay onların haline.Kardeşim listelere baktığınızda ilk 20 de 9 kadın aday var. Mahalle dağılımları da olabildiği kadar gözetilmiş. Belediye yönetimi bir takım işidir.Başkan adayı ve Meclis grubuna başarılar dilerim. Gün birlik olma zamanıdır.

Yorumu oyla      5      6  
Mesut 23 Şubat 2019 Cumartesi 14:23

İzmir gibi bir şehirde Kasım Özkan gibi bir başkan bulupta kıymetini bilemeyenler biraz çevrelerine bakıp değer bilsinler unutmasınlar Gaziemir için Sarnıç için partimiz için birlik olmamız gerekiyor kimseyide küstürmesinler başkan adayı olmak ,meclis adayı olmak önemli deyil hepimiz için seçim kazanmak önemli her kese saygılar

Yorumu oyla      4      6  
Kim bu Sarnıçlılar? 23 Şubat 2019 Cumartesi 14:15

Hangi mahallede oturuyor? Ne iş yapıyor? Kim tanıyor? Sarníçı nerede temsil etmiş? Hangi sırada yer alıyor? Yazın da buz de bilelim.... Gaziemir ve sarnıçı paylaşmıyorlar. Bu liste onun kavgası. AKP''nin ekmeğine yağ sürdüler. Gaziemir talan edildi belirli kişiler tarafından. CHP Gaziemir''de onun kavgası var. Doğru düzgün iki dönemdir hizmet yapmayan H.İ.Şenol biletini kestiler. Neymiş Seydiköylü imisler. Yiyiyorlar birbirini.

Yorumu oyla      5      5  
hasgaziemirli 23 Şubat 2019 Cumartesi 12:23

eyyy kasım özkanı savunanlar kasım özkanın desteklediği adaya adayı aday olsaydı siz ozaman listeyi görcektiniz bisürü leş kargası listede olcaktı vana kapandı artık musluk akmıcak acı var.

Yorumu oyla      4      6  
Ayıp 23 Şubat 2019 Cumartesi 08:47

Meclis’e giremeyip buradan yorumlarla atıp tutmak kolay, sizin partililiğiniz işte buraya kadar. Aktepe ve Emrez’den listede 3 kişi var ve çok sevilen çok Çalışkan kişiler. Sarnıçta oturan ise üç kişi var, ayrıca sarnıçta bir çok akrabası olan dördüncü kişi var. Başkan zaten kendisi göçmen, bırakın artık bu kuyruk acısını, buradan Gaziemiri bilmeyenleri yanıltmayın !

Yorumu oyla      6      6  
Bucalı 23 Şubat 2019 Cumartesi 08:05

Deniz Yücel istifa...Buca üzerinde de ne oyunlar oynandı.

Yorumu oyla      5      5  
Sarnıç,lı 22 Şubat 2019 Cuma 23:26

90 bin gaziemire yerleşmiş Anadolu halkını 50 binlik sarnıç halkını hiçe sayıp 7000 tane seydiköylü Gaziemiri yönetmeye çalışıyor bence sizinki akıl tutulması Nelerin pazarlığı yaptınız acaba seydi köylülerle Bu listede sarnıç nerede aktepe emrez nerede

Yorumu oyla      6      6  
Muratt 22 Şubat 2019 Cuma 22:29

Ya hemşerim neden yakiniyorsun aciz bir insanlar gibi.madem ilceni seviyordun madem ben kurye degilimdiyorsun madem önce delegelerim önce ilcem diyordun.koltuğu makamı dusunmeyecektin.Ankara''dan getiren postacı il baskanindan listeyi alacaktın.ilçe binasına gelip tum arkadaşlarınla acil toplantı yapıp hakeden listeyi yapıp seçim kuruluna teslim edecektin hemde tam saat 17:00 de.iste ilcesini delegesini dusunmekboyle olur.Sen neyapoyorsun ;Aman ha bende suç kalmasın kim ne yaparsa yapsın.bumudur ilceni savunmak bumudur liderlik hadi be sende şimdi çıkmış ağlıyorsun vallabilla ben yapmadım

Yorumu oyla      6      5  
aktepeli 22 Şubat 2019 Cuma 22:17

Merak etmeyin sn. Kasım Özkan bey,siz ve sizler gibilerin intikamını 31 Mart' ta sandıkta alacağız. Böyle parti anlayışı, böyle beceriksizlik görülmemiş bişey. SONUÇ: Gaziemir belediyesi AK belediyecilikle şahlanacaktır.

Yorumu oyla      6      6  
zeki karagöz 22 Şubat 2019 Cuma 18:37

aynı aksaklıklar dinar da yaşandı meclis üyeliği sıralamasında hatırı sayılır insanların görüşleri uygulandıparti içinde seçim yapılmasına rağmen yapılan seçim yani parti iradesi hiçe sayıldı. biz burda bir ittifak yaptık fakat biz destek vermemize rağmen bizlerin görüşleri alınmadadan liste oluşturuldu CHP örgütlerinin hiç bir yaptırım gücü kalmadığı gibi resmen teslim olun muş bir hava yaratıldı takdir sizlerin

Yorumu oyla      7      5  
Cavit cengiz 22 Şubat 2019 Cuma 18:10

BASKANIM(Dayicigim) sanada o yakisir

Yorumu oyla      8      5  
Sarnıçlı 22 Şubat 2019 Cuma 18:06

Biri Gaziemir de Sarníç''ı temsil eden meclis üyesi adayları açıklasın. Sarnıç''tan kim var bu listede? Varda buz mi tanımıyoruz? Sarnıçtan gelen oylar efendiler sizin hesabınızı dürecek bu seçim. Demedi demeyin. Hor gördüğünüz Sarnıç biletinizi kesecek.

Yorumu oyla      9      6  
Yazık 22 Şubat 2019 Cuma 17:39

7 göbek CHP liyiz.bizi bile küstürdünüz,gına getirdiniz.gaziemirde adaylığın son gününde başvuran,projesiz adamı aday yapan parti hileci partidir

Yorumu oyla      8      6  
Partili 22 Şubat 2019 Cuma 17:34

İlçe başkanımız üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor sonuçta istifa acizliktir güçleri yetiyorsa görevden alıcaklar onlar seçmedi ilçe başkanını genel merkez ve çırak il başkanı bizim listelere müdahelemiz yok belediye başkan adayı ve ilçe başkanı yaptı diye iftira atıyorlar ilçe başkanına suç genel merkez başkan adayı ve il başkanının dır seçim kaybedildiği zaman da bunlardan hesap soracağız kongrelerde ve kurultaylarda

Yorumu oyla      8      5  
ERTAN 22 Şubat 2019 Cuma 16:46

Belediye başkan adayı da ben yapmıyorum listeleri ilçe başkanı yapıyor diyor. kim doğru söylüyor.ikinizden biri insanları kandırıyor ama biz çocuk değiliz sizin yapmadığınızı biliyoruz. dosya almayan 8 kişi listelere yazdırılıyor. benim arkadaşım, benim müşterim, bildiğiniz kafa-kol ilişkileri yani.

Yorumu oyla      9      6  
Mustafa Kaya 22 Şubat 2019 Cuma 16:37

Başkanım yüzde yüz haklısınız.Benim ilçemde aday''a lafım yok.Ama meclis üyelerini bırakın ilçe delegeleri belirledi.Listede ilçe örgütünün bile tanımadığı adaylar var.Eleştirdiğimiz iktidardan ne farkımız kaldı.??

Yorumu oyla      9      5  
Mülteci 22 Şubat 2019 Cuma 16:25

Hikaye anlatmayın genel merkez dahil hepiniz istifa edin. Partim istiladan kurtulsun. Hemşericilik ve mezhepçilikle nerde aciz var topladınız yszık ettiniz...akp yi geçtiniz.

Yorumu oyla      8      5  
İzmirli 22 Şubat 2019 Cuma 16:15

Akıl tutulmasına uğramış bunlar ne iş yaparsın ey ilçe başkanı madem listeleri kabul etmiyorsun o koltukta niye oturuyorsun .

Yorumu oyla      6      5  
Neşe seçkin 22 Şubat 2019 Cuma 16:01

İlçe Başkan''ı arkadaşıma katılıyorum aynı işlem Bergamada yapıldı.hesaplaşma seçim sırasına kaldı.

Yorumu oyla      8      6  
KEMAL YAMAN 22 Şubat 2019 Cuma 15:49

Kurye değilim diyorsunuz listeleri ben yapmadım diyorsunuz ama aday ile beraber çalışıyorsun nasıl oluyor bu başkan. perhiz lahana turşusu misali.

Yorumu oyla      7      5  
CHP Gaziemir iflas etmiştir 22 Şubat 2019 Cuma 15:25

Tuzu da kokuttuk desenize. Olacağı buydu. Her yerde partiyi alt üst ettik desenize. AKP''ye Gaziemir hayırlı olsun şimdiden. Ve dahi pek çok ilçe İzmir''de AKP''ye geçmiştir.

Yorumu oyla      10      9