YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen 3 yorum var.
seferiss 21 Şubat 2019 Perşembe 22:04

Sizler İzmir İEF Kültür Parkını olsa olsa millet bahçesi yapar,her tarafıda mangaldan geçilmez olurdu. İnciraltı kent ormanı ise on binlerce ağacıyla, lagünüyle kent ormanının batısında bulunuyor. Kuş gözlemciliği için harika bir yer. sabah erken saatlerden akşam gün batımına kadar gezseniz de sıkılmayacağınız bir mekan ayrıca geniş ağaçlıklar içinde, oturma alanları, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklete binebileceğiniz asfalt ve stabilize yolların olduğu bir koruluk örneği ülkemizde yok kentin hemen bitişiğinde Aziz Başkanın kentimize kazandırdığı bir doğa harikası, böyle bir bataklığı vahaya döndürmek herkesin harcı değildir.Oysa burasıda ne güzel Mavişehir in karşında betondan Yeşilşehir olurdu değil mi :))

Yorumu oyla      9      5  
kendine merkez adını takan şahısa 21 Şubat 2019 Perşembe 21:16

olayları birbirine karıştırıyor Atatürk'ü de o ağzına alıyorsun. ruh haline bakılırsa ailen ve çevren ciddi tehdit altında..

Yorumu oyla      12      5  
merkeze cvb 21 Şubat 2019 Perşembe 18:13

merkez bu solediklerinle fuarin ilgisi ne ? trolllsun

Yorumu oyla      12      5  
Merkez 21 Şubat 2019 Perşembe 14:41

İzmir''li chp nin gerçek yüzünü gördü Buca adayına yapılan haksızlığa bakın bunu yapanlar bir de ADALET yürüyüşü yapanlar Güler misin ağlar mısın tabi bunlar proje chp+ip+hdp+Fetö (Birgül Ayman Güler in ifadesi) birde Atatürk cüyüz demezler mi hiç sıkılmadan....

Yorumu oyla      5      29  
soytarı 21 Şubat 2019 Perşembe 14:37

Osloda pkk ile görüşen, Dolmabahçede hdp ile mutabık olan, en son mecliste hdp oylarıyla 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeyi yasaklayan zihniyetin kulu kalkmış hdp filan diyor! Sizler hangi kafadasınız bilmem de kul, köle olduğunuz açık! İktidara muhalif olup buraya yazan hiç kimse sizin gibi trol de değil, birilerinin uşağı, kulu falan da değil! Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Yorumu oyla      23      6  
Çokdafifi 21 Şubat 2019 Perşembe 14:17

Yorumunuz:Devletin valisine bakın ki siyasi adayın peşinde açılıştan açılışa programdan programa koşuyor.Sonra da meydanlarda birileri utanmadan ''Bir zamanlar valiler CHP''nin valisiydi'' yalanı söylüyor.Al sana devlet valisi.

Yorumu oyla      18      7  
Gürkan 21 Şubat 2019 Perşembe 13:26

Zamanında adayları ABD'ye gidip fotoğraf çektirip, onay alanlar HDP falan diyor. Şaka gibi! Eski fuarı da sen bilmezsin demiş. Ben buraya Denizli'den gelmedim. Doğma, büyüme İzmirliyim. Eski fuarları da bilirim, yenisini de ... İzmir zaten fuarlar şehri. Hedef var olan fuarları büyütmek, yenilerini eklemek olmalı. Arıtma yok hükmündedir; fuarlar şehri yapacağım demek komik. Çok biliyorlarsa önce yıllardır yönetikleri Ankara'ya arıtma yapsınlar; fuar alanı yapsınlar; festivaller yapsınlar. Niye yapmamışlar? Bu işler atıp tutmakla olmuyor.

Yorumu oyla      17      7  
Gürkan 21 Şubat 2019 Perşembe 11:52

eskisi gibi sadece 30 gün fuar yaparak mı fuarlar şehri olacaksın ? Fuarlar sen boş boş dolaş diye organize edilmiyor. Garibanın da fuarı olsun ne demek? Gariban fuarı görmek istiyorsan varlık kuyrukları var. Sıraya girip salatalık alabilirsin.

Yorumu oyla      21      8  
volkan 21 Şubat 2019 Perşembe 11:41

azız başkan 400 mılyona fuar izmiri yaperken kımse sahıp çıkıp ortak olmadı 2 senedir faaliyette dunyanın en buyuk fuarları yapılıyor ve hukumet kıskançlıktan fuara kavşak yapmıyor..yazıklar olsun...size izmirde oy çıkmaz...!!!!!

Yorumu oyla      23      8  
kim tutar 21 Şubat 2019 Perşembe 11:27

Kim tutar seni ex-bakan, şimdiki bakmayan ya da baktırılmayan! Bu çabalar sonuç vermeyecek, Reis seni gözden çıkardı, İnAli-BinAliden çok oy da alamayacağına göre, unut Denizlideki zorladığın bayiliği! Adamın elindeki bayiliğe talip olmak neyin hırsıdır bir anlatsan da İzmirliler de öğrense!

Yorumu oyla      20      7  
.. 21 Şubat 2019 Perşembe 11:26

her gün birilerinden akıl alıp başka konularda şunu yapıcaz bunu yapıcaz diyor .. yazık ki ne yazık.. sen hadi kendi köyüne git... hadii.

Yorumu oyla      21      7  
Gürkan efendi 21 Şubat 2019 Perşembe 11:23

Sen ki izmir''in kaymak tabakasında oturduğun için ızmir sana şahane gelir. Bu hdp''nin oyuncağı olmuş chp oraya odun dahi koysa gider ona oy atarsın. Nasıl olsa tuzun kuru. Daha bir belediye başkanını ve meclis üyelerini kendi belirleyemeyen yardakçı hdp''ye tezgah açmış bir parti bu chp. Sen bilmezsin ama bu fuar eskiden 30 gün sürer izmir dışından millet buralara akın eder oteller de yer bulunmazdı. Bunun 15 günü uluslararası nitelikte diğer 15 günü de yerli kısmına ait olurdu. Sevilen sanatçıları görmek işin başka bir eğlencesi olurdu. Şimdi öyle fuar izmir deyip sadece elit takımın fuarları değil gariban takımının da fuarları olmalı.

Yorumu oyla      7      25  
Gürkan 21 Şubat 2019 Perşembe 10:51

İzmir fuarlar şehri olacakmış. Yahu git Gaziemir'e de fuar kompleksi gör. Gerçi en son gelinlik-damatlık-abiye giyim fuarına gidip ortamı görmüştü ama ... "müjdeler" havada uçuyor ama 2019 yatırım programına bakarsak otogar metrosuna bakanlık 10 milyoncuk ayırmış. Ha ha ha ...

Yorumu oyla      21      6