YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
izmirli 14 Şubat 2019 Perşembe 12:59

chp liyim. yine chp ye oy verecegim. aziz kocaoglundan memnun değildim değişmesini istiyordum değişti. yerine tunc soyeri koydular. Değiştigini duyunca sevindim ama gün gectikce proje beklerken hicbirsey vaat etmiyor olması canımı sıkıyor. Hiç mi projen yok. Altgecitler yapacam , metro yapacam, tramvayı uzatıcam, tarihi yerleri düzenleyecegim, gecekondu yıkıcam,park yapacam de birseyler yav. Banane cocuk meclisinden, bana ne böcekten cicekten. Ben bu ülkenin 3.büyük sehrinde yasıyorum ve proje görmek istiyorum artık. Sonrada chp iktidar olamıyor deniliyor. Nasıl olsun belediye baskanlıgı adayı olan adamlar proje ortaya koymuyor. Bu kafayla daha cok akp iktidar olur. Tunç soyerin boş boş konusması da hosuma gitmiyor. Umarım 5 yılımız boşa gitmez.

Yorumu oyla      6      5  
ayasuluklu 14 Şubat 2019 Perşembe 11:21

Sayın Tunj SOYER büyük şehir belediye başkanlığı kadar bazı sorunlar onu bekliyor.Öncellikle 30 ilçede meclis üyeleri seçilirken liyakattan uzak adaylar atandığında il başkanı ve büyük şehir belediye başkanı atadı diye seçmen duyuracaklar,bu konuda tespit etmediği meclis üyeleri ile çalışacak, bu olaylar CHP olacaktır ve oluyor ve belkide oldu bitti gibi...

Yorumu oyla      4      5  
Merkez 14 Şubat 2019 Perşembe 11:00

Ne kadar boş biri....

Yorumu oyla      7      8  
hasan 14 Şubat 2019 Perşembe 10:44

Hep diyorum iyi bir bürokrat olabilir ki öyle görünüyor. Teorik konuları çok iyi güzel güzel anlatıyor. İzmir'imizin ihtiyacı olan ise pratik iş yapan biri çünkü cidden birikmiş ufak ufak bir sürü sorun var. Ben bu sefer Zeybekçiyi değerlendirmeyi düşünüyorum. Öyle belediye başkanı değiştirmekle ülkenin elden gideceği gibi takıntılı düşüncelerim de yok benim alt tarafı belediye başkanı seçiyoruz. Ha bu arada Troll diye yazacaklar filan da umrumda değil. Zaten şu Troll kelimesi de fikri olmayanların hakaret sığınağı olmuş.

Yorumu oyla      6      7  
proje degil bakis açısı onemli!!!! 14 Şubat 2019 Perşembe 10:08

BUTUN SEHİRLER BİRBİRİNE BENZEMEYE BAŞLADI İZMİR KİMLİĞİNİ KORUMALİ DEDİ.BU COK ONEMLİ!!!. ZEYBEKCİ 28 TANE BATTI CİKTİ YAPİCAM DEDİ BUMU VİZYON GİDİN BAKİN DENİZLİYE DİGER AKP SEHİRLERİ GİBİ AYNİ KİMLİKSİZ BİDE SİGACİGA GİDİN BAKIN!!

Yorumu oyla      7      13  
volkan 14 Şubat 2019 Perşembe 10:05

hepinizin derdi proje saysin..buca metro yagmur suyu ayrıştırma.. kültür merkezi vb.. sanki ekonomi cok iyide para cok projeleri siralayacak adam turizmci sigacikta neler yaptigini gorduk. azcik arastirin.. Zeybekci gibi saysa nolcak? ekonomik durumu goruyosunuz..domatesi sıraya girip kotayla aliyoruz.. Ankara istanbul daki metrolari bakanlik yapıyor..izmir ise kendi bütçesiyle yapiyor..azizin başlattığı projeleri zaten bitiricek.. önemli olan nasil baktigi vizyonu ..adam hic bizaman pkk yi ovmedi.. videoda kayyum atanmasini elestirdi..olaya artık farkli yaklaşın!!!!

Yorumu oyla      9      13  
Söylemek zorundayım 14 Şubat 2019 Perşembe 09:55

Oyum sizin, başarılı olacağınıza da inanıyorum. Ama söylemek zorundayım, siz gündemi yaratmadıkça, adaylığınız açıklandığından beri olduğu gibi sadece bu iki soru ile muhattap olur ve sadece bu iki soruya cevap verirsiniz hergün ve hergün. Sadece savunma yapmak durumunda kalırsınız. Hiç bir danışmanınız ve hatta kendiniz bunun farkında değil misiniz? Nasıl bir çıkmaz sarmala girdiğinizi görmüyor musunuz? Bu sorulara cevap verdiniz BİTTİ! Artık lütfen İzmir’de gündemi belirleyecek sözler söyleyin, yanlış gidiyor şu ana kadar.

Yorumu oyla      20      6  
Altan 14 Şubat 2019 Perşembe 09:00

Sayın Soyer sanki Paris belediye başkanı. Onca altyapı üstyapı gecekondu sorunu varken, masal evi çocuk köyü yapacağım ve proje üretmeye gerek yok ben bir vizyon çizeceğim vs. dedi. İnanamıyorum doğrusu.

Yorumu oyla      14      9  
KENDİRCİ 14 Şubat 2019 Perşembe 08:19

soru 36 hdp den neden çekiniyorsunuz size soru yöneltiliyor cevap dahi vermiyorsunuz ağzınızdan pkk ya ait vaya hdp ye ait kelime dahi çıkmıyor buradan anlaşılıyor nekadar yakın olduğun ismilazım değillere.

Yorumu oyla      13      9  
izmirli ATATÜRKÇÜ 14 Şubat 2019 Perşembe 04:36

PKK YA DESTEK VERİYORMUSUNUZ SORUNA KAHROLSUN PKK DEMESİNİ BEKLİYORDUM..AMA DEMEDİ..HERKESİMİN OYUNU ALICAM DEDİ..OYUM NİHAT ZEYBEKÇİYE..

Yorumu oyla      15      13  
Alper Celik 14 Şubat 2019 Perşembe 02:30

Somut projeniz yok, yuvarlak laflar ve hayalden ibaretsiniz.

Yorumu oyla      13      8  
Fuat 14 Şubat 2019 Perşembe 00:48

Tek bir projesi dahi Yok, hazırlığı yok. Ben bu adama neden oy vereyim, ikna etmek isteyen var mı?

Yorumu oyla      12      8  
Lombak 14 Şubat 2019 Perşembe 00:19

Video''da dediklerinden bahsetsin. Bunlar geçiştirme.

Yorumu oyla      11      6  
İzmirli 13 Şubat 2019 Çarşamba 23:57

Yine hiçbir proje yok. Sadece boş laf. 5 yıl tek çivi çakmayacak. Seçilirse Buca metrosunu unutun.

Yorumu oyla      11      9  
gürkan 13 Şubat 2019 Çarşamba 23:54

Dikkat ettim Sayın Soyer hep aynı şeyleri söylüyor. Son zamanlarda katıldığı programları izleyin, verdiği röportajları okuyun söyledikleri aşağı yukarı hep aynı. Kendisinden beklentim İzmir'in genel ve bölgesel sorunlarını tek tek ele alması ve bu sorunları çözecek somut projelerini duymaktı ama şu ana kadar ne Sayın Zeybekçi'den bunu görebildik ne de Sayın Soyer'den. Ayrıca İzmir bir tiyatrodur, şudur-budur gibi söylemlerden sıkıldım.

Yorumu oyla      8      7  
İZMİR Lİ 13 Şubat 2019 Çarşamba 23:48

sıkıntı yoksa sıkıntı vardır !!!sizi istediği kadar eleştirsinler büyükşehir belediye başkanım TUNÇ SOYER siz gereken cevabı çalışmanızla verecekseniz yolunuz açık olsun Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun

Yorumu oyla      8      7