YORUMLAR
Toplam 53 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ado 8 Şubat 2019 Cuma 15:47

ben gürkan bey diyorum adam sokak ağzı ile konuşuyor tipik üst perde den bakan chp zihniyeti yıllardır seçim kaybedersiniz tek tutanağı izmir oda 8 ilçe kaybetmişin raylı sistem bucada neden yok mesala havaalanı diyorsunuz bırakın da o izmirde olsun onuçta 3,büyükşehir siz bence bi çıkın sahil şeridinden buca karabağlar gibi yerlere bi dolanın

Yorumu oyla      5      7  
Gürkan 8 Şubat 2019 Cuma 11:18

Sanayiye İzmir'den işçi gidiyor diye Manisa İzmir'i "her konuda" geçti demek neyin kafası? Dalga mı geçiyorsun? Örneğin Manisa dediğin şehirde ne havaalanı var, ne de şehir içinde raylı sistem. Bu mu gelişmiş şehir ?

Yorumu oyla      7      5  
Sülün Osman 8 Şubat 2019 Cuma 11:15

BU KADAR VAADİ YAPANA DENSE DENSE HACIAĞA DENİR; Diğer Taraftan Ensar Vakfını, TÜGVA'yı, SİBYAN MEKTEPLERİNİ GÖREMEDİM VAATLER İÇERİSİNDE.Onlar Neden Eksik Kaldı Acaba??

Yorumu oyla      4      5  
ÖDEMİŞLİ 8 Şubat 2019 Cuma 10:11

İzmir'i İzmirliler yönetecek bu yüzden oyumuz CHP'ye.

Yorumu oyla      9      10  
ado 8 Şubat 2019 Cuma 09:31

sevgili gürkan bey manisa organize sanayi bölgesine izmirden işçi gidiyor çevre düzenlemeleri ve binalarının çoğunun otoparkı ve yeşil alanı var denizli termal truzimi ile kavşak pırojeleri ile battı çıktıları ile kısaca sanayi ve her alanda izmiri geçti buralar peki izmir yıllardır bitmeyen çöp sorunu varkentin /60 üzeri çarpık yapı buca karabağlar gibi yerler zaten hzimet görmez tabi siz bostanlı karşıyaka bornova ve sahil şeridi tayfasındansanız tabi bizim sorunlarımız size uzaktır

Yorumu oyla      6      12  
Tırt 8 Şubat 2019 Cuma 09:19

Arkadaş şu vaddettiğin şeylerin yüzde 80'i devlet imkanlarıyla yapılacak,yandaş müteahhitlerin ihalesiz iş alıp yapacağı projeler.Çevre yolları, otobanlar, marinalar,Çandarlı limanı falan.Türkiye'nin orasını halleden Cengizler,Özdemirler İzmir'e de girecek,halkın parasıyla burayı da talan edecek sayende demek ki.İkincisi zaten mevcut var olanları tekrar yapacaksan vay bu kentin paralarına.Yağmur suyu kanalizasyon ayrımı,spor kulüplerine (profesyonel amatör ayrımı yapmadan) yardım, okullara bakım, malzeme yardımı falan yıllardır yapılıyor.Yani bla bla bla...

Yorumu oyla      7      6  
Erol sipahi 8 Şubat 2019 Cuma 06:57

Gerçekten dersinizi iyi çalışmamışsınız,laf kalabalıklığı yapıp durmuşsunuz. Halk dilinden konuşamıyorsunuz. Vaatlerinizi açık net bir dille anlatmanız lazım. Mesela..! Köprülü kavşaklar nerde olmalı( çankaya,basmane,karabağlar vs ) ikinci çevre yolunun geçeceği güzerğahlar,kent içi trafik düzeni,gereksinim duyulan yeni yollar gibi. Siz oyu halktan istiyorsunuz,halk diliyle anlatmanız lazım,sıkıntı burda. İlk etapta herkesin işinin yeri garanti olacak. Sen chp lisin diye işten atmayacağının garantisini veriyormusun ? Bu şehre hükümetin yaptığı ihanetleri,önünü kesme yanlışlarının,izmir''icezalandırmanın halk adına yanlış olduğunu,seçimi kaybetsek dahi izmir''e hükümet olarak destek olacağınızın sözünü verebiliyormudunuz ? Anayasanın içinde,fuar alanına dokunulmayacağı,içkili yerlere karışılmayacağı,inciraltı ve kent ormanının talan edilmeyeceğinin sözünü verebiliyormusunuz ? İst gibi izmir''e yandaş mütahitlere peşkek çektirmeyeceğim dermisin. Çıkıp bu önerilerin arkasında duracağım ( namus sözü ) vereceğim dersen,oyumun tercihini düşüne bilirim. İzmir''i almak istiyorsanız,halk diliyle konuşun. İzmir''e bakış acımızdan dolayı özür dileyin. O zaman kalp kazanmayı başarabilirsiniz,bir nepzede olsa. Ne dersiniz ?

Yorumu oyla      12      7  
Hasan 8 Şubat 2019 Cuma 03:03

Haha izmirli boyle vaatlere kanmaz devlet kac proje yapti izmirde bunları simdi yapacak ne varsa yine chp de var izmir rant şehri olmayacak...Sen denizliden kalk gel izmirliden oy iste evli evine köylü köyüne biz izmirimizle mutluyuz izmir chp dır oyle kalacak...

Yorumu oyla      13      7  
izmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 23:40

10 NUMARA BAŞKAN..10 NUMARA İZMİR..OYLAR ZEYBEKÇİYE..ESKİ CHP LİYİM..

Yorumu oyla      6      20  
Alen35 7 Şubat 2019 Perşembe 23:03

ilk olarak 57 yaşındayım. sagcı yada solcu, AKP li yada CHP li değilim. Hİç bir partinin taraftarı değilim. faydalı gördüğüm şekilde oy veriyorum. AKP ye de oy verdim ,CHP ye de oy verdim. bunun tartışmasına girmem bile!!! bizim gibi normal çalışan vatandaş için aslolan ekonomik süreçlerdir. ben evimi nasıl geçindirdiğime ,devletin bana ne olanaklar sağladıgına bakarım. eğer bir hukumet kaşıkla verip kepçe ile alıyorsa o hükumete oy vermem. AKP başlarda iyiydi. gittik bizde oy verdik. sonraları köprüler,yollar ve tüneller yapılmaya başlandı ondan sonra kaşıkla verdikelrini kepçe ile almaya başladılar. Bu YID projelerini hiç bir şekilde desteklemiyorum. aklım almıyor !! bir köprüye nasıl günlük 40.000 araç geçiş garantisi verilir? bunun hesabı kitabı hiçmi yapılmaz? şimdi izmire de "körfez geçiş projesi" diyorlar. geçenler de okudum 8$+kdv den bahsediyorlar. günümüz parası ile 31.44TL yapar bu! şimdi düşünüyorum ben bostanlıya gitmek için neden 31TL para vereyimki? arabalı feribot ile indirimli saatler de 8.5TL ye geçiş imkanı var. geçiş süresi 25dk. normal ücret 12TL. hadi bunu geçtim bu projede YID projesi. Bu proje içinde günlük araç geçiş garantisi verecekler ve tutmayacak. tutmayınca yapan firmaya binlerce TL bizim cebimizden gidecek dogrumudur? Bütün herşeyi bir kenara bırakıyorum. enbaşta yazdıgım gibi normal vatandaş için aslolan iş ekonomidir. Belediye ve belediye seçimleri karın doyurmuyor. doyurmadıgı gibi CHP ve AKP savaşını , trollük yapılmasını da mantıklı bulmuyorum. bunların sonucunda benim market ve pazar harcamalarımı sekteye ugratan ,hatta fazlası ile sekteye ugratan bir hükumete,partiye belediye seçimlerinde dahi oy vermeyi mantıklı bulmuyorum!! kısa bir araştırma yaptım. Türküye cumhuriyeti tarihinin en yüksek vergilerini ödüyoruz. internet,dogalgaz,elektrik v.b çok pahalı ödüyoruz. standart model bir C sınıfı otomobil almak neredeyse imkansız hale geldi. şimdi bunları düşününce belediye falan hikaye. beni bu hale getiren bir partiye neden tekrar oy vereyimki? sayın zeybekçi ve burada destekleyenler bana bunun cevabını verebilirmi?

Yorumu oyla      8      5  
İzmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 22:55

İzmirli kardeşlerim eğer CHP'ye bu seçimde ders verilmezse çok geç olacak. Bu belediyecilik anlayışıyla 5 yıl daha yönetilirse İzmir asıl felaket bu olur CHP için.

Yorumu oyla      5      11  
Cem 7 Şubat 2019 Perşembe 20:45

atma Zeybek din kardesiyiz. bu kadarda atilmaz ki. sen asil suna yanit ver : ne oldu baskanin istanbul kanal projesi ? bir de Binali nin garaja metro projesi .yoksa onlar da mi palavraydi? Ha bir de siz ekonomi bakaniydiniz nasil oldu da soganb7 lira oldu bi de onu aciklasaniz,millet pazara cikmaya korkar hale geldi .

Yorumu oyla      27      12  
izmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 19:46

her secim aynı projeler dönüyor dolaşıyor :D

Yorumu oyla      20      11  
öz izmirli Atatürkçü 7 Şubat 2019 Perşembe 19:20

BÜYÜK BAŞKAN ZEYBEKÇİ..AİLECEK OYUMUZ SANA..İZMİR İÇİN DEĞİŞİM ZAMANI..4 KEZ CHP OY VERMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM..

Yorumu oyla      9      23  
gürkan 7 Şubat 2019 Perşembe 19:07

"Çanakkale-İstanbul-Ankara- Antalya Otoyolları, İkinci Çevreyolu, Şehir Bağlantıları ve Tüneller, Çandarlı Kuzey Ege Limanı Projesi, Alsancak Kruvaziyer Limanı, Buca Şehir Hastanesi Projesi, Aliağa-Çaltılıdere Tekne İmal OSB ve Çekek Yeri, Hava Kargo Taşımacılığı, Serbest Bölgeler, Organize Sanayi Bölgeleri ..." Projelere bakarsak yaz gitsin, yerse mantığı ile bir sunum yapılmış. Üstte yazdığım ve diğer bir çok projenin belediye ile ne alakası var? Antalya'ya belediye olarak otoyol mu yapacaksın, yoksa Çandarlı'ya liman mı yoksa şehir hastanesi mi? Bu insanları aptal yerine koymaktır. İzmir'in katı atık tesisi sorunu vardır ama neden vardır? Kuzey bölgesinin katı atık bertaraf tesisinin onay süreci uzun yıllar sonra bitti. En son mahkemelik olmuştu ve bilirkişi raporu istenmişti. Bilirkişi de en son olumlu rapor vermişti. Mahkeme süreci olumlu biterse ki öyle görünüyor, iş sadece projesi, onayı hazır tesisin ihalesine kalıyor. Bir nevi gelen başkan hazıra konmuş olacak. Çöplerini açık alana atan başka şehir yok da doğru değil. Örneğin Rize; Türkiye'nin bir ili değil mi? Rize'nin çöp sorunu geçtiğimiz aylarda haberlerde yer almıştı. Bilinmiyor mu yoksa bilinmesine rağmen bunlar mı söyleniyor insan hayret ediyor.

Yorumu oyla      14      7  
muhalif 7 Şubat 2019 Perşembe 18:55

bu prjelerin bağzısı zaten devletin yapması gerken projelerdir, bir kısmıda tkültür ve turim bakanlığının yapması gereken projeler, 17 yıl içinde yapılmadıysa zaten iktidar "partizanlık" yapmış demtir, diğer bağzı projeler ise zaten mevcut chp büyükşehir belediyesinin engellen yaptırılmayan projeleridir, mesela katı atık tesisi..körfez geçişi için mevcut adalı-köprülü proje yerine körfez altından derin tünel projesini zatemn mevcut CHP.belediye başkanı önermişti, buna uyulması sevindirici olur,böylece proje çevresel sorun yaratmaz.yani yeni bir şey söylemiyorlar.. mesela izmiri 2023 Avrupa kültür başkenti yapmayı düşünmüyorlar mı???

Yorumu oyla      17      7  
Has İzmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 18:52

Oyunu daimi olarak her seçimde CHP ye atan birisi olarak düşünüyorum ve Denemekte fayda var diyorum..15 yılda yapılmayan yada yanlış yapılan birçok şey var bu şehirde..Belki örnekler direk belediyecilikle ilgili değil ama dolaylı yoldan bağlı birbirine.. 10 dk da Alsancaktan Karşıyakaya giderdik eskiden.. Evet çok göç aldık, eskiden vapurda kafanı çevirdiğinde tanıdık bir yüze denk gelirdik ben sizi nerden tanıyorum derdik..Şimdi o kadar çok ki dışardan gelen göç tanıdığımıza denk gelsekte göremiyoruz.. Sonuç itibariyle genişleyen genleşen İzmirimiz oldukça daraldı artık yeni projelerle her anlamda büyümeli.. Eğer CHP kendi iç hesaplaşmalarından ve Düzensiz çalışmalarından çıkmazsa oy oranı düşecek ve bir çok ilçeyi kaybedecektir.. Bu anlamda İzmir için değişime gitmeye denemeye değer diye düşünüyorum.. İzmir için hangisi iyi olacaksa o kazansın inşallah..

Yorumu oyla      10      21  
Merkez 7 Şubat 2019 Perşembe 18:44

Bazı troller projeleri Ankara onay vermiyor engelliyor demiş sokaklar köstebek yuvası gibi ona da mı Ankara nın onayı gerekiyor ha ha ha.

Yorumu oyla      9      25  
Merkez 7 Şubat 2019 Perşembe 18:42

Zeybekci nin projelerine chp li başkanların hayal bile edemezler İzmir''li artık herşeyi görüyor en basiti sokaklar köstebek yuvasına döndü....

Yorumu oyla      8      17  
TC misafir 7 Şubat 2019 Perşembe 18:25

Projeler sanki akıllarına ne geldiyse yazmışlar gibi; -Efendim ne gibi projelerimiz olacak? -Yol yapacaz, trafiği çözecez -Efendim başka? -Sonra, metro yapacaz, izban yapacaz. -Efendim bunlar zaten var hatları uzatılacak. -Olsun yaz sen. -Başka ne vardı kentte? -Deniz var efendim. - Hah, deniz yapacaz. - Aman efendim nasıl yapıcaz iskele yapsak olmaz mı? - Tabi o da olur onu da yaz. - Pist! o ne? Nerden geldi bu? - Sokak kedisi efendim içeri girmiş - Yaz, sokak kedisi yapacaz. -Ne?! -Anla işte koruyacaz. -Burada başka neler var? -Pazaryeri var, otopark var, hastane var, okul var,... -Tamam tamam zamanım yok sen en iyisi hepsinden biraz ortaya karışık bişeyler yap. -Ama efendim. -Yap sen güzel olcak... Proje vaatleri böyle hazırlanmış gibi duruyor.

Yorumu oyla      17      10  
TC misafir 7 Şubat 2019 Perşembe 18:10

Birçok yorumcunun da belirttiği üzere (İzmirlileri aptal sanıyor olsa gerek) projelerin çoğu bakanlığın yetkisi dahilinde olan projeler. Hem körfez koruma ve kullanma planı diyorsun hem de körfez geçiş projesini yapacağım diyorsun bu ne çelişki? Hem körfez geçiş projesinin maliyeti 10 milyardan fazla burada defalarca yazdım. Bu kadar para harcayıp körfezin içine etmek... vallahi muhteşem! proje. 4-5 yıldızlı oteli nasıl yapacaksın? Nerelerin imarını değiştireceksin? Bu otel paralarını ne ile karşılayacaksın? Buca şehir hastanesini hangi yetkiyle yapacaksın? şehir hastanelerini bakanlık mı yapıyor yoksa belediye mi? Önce bunu öğren. Yetkin olmadığını biliyorsan atıp tutmaktan vazgeç yemezler. Damlacık restorasyonu demiş gülme krizi geldi yeminle, yahu orayı yıkan sizler değil misiniz? Restore etmeyen de siz değil misiniz? Kamulaştırdınız ya o mahalleyi kentten haberiniz yok. Katıldığım tek nokta var, İzmirin hayat tarzı problemi yok ama hayat tarzı tehdidi problemi var bunun kaynağı da sizlersiniz.

Yorumu oyla      24      11  
ali köse 7 Şubat 2019 Perşembe 17:52

İzmir halkı,idoloji gütmeden İzmir için oy kullansa tüm halkımız kazanacak.

Yorumu oyla      16      22  
7 Şubat 2019 Perşembe 17:47

Nihat Zeybekci İzmir için son şans olduğunu düşünüyorum.Aklıselim insanlar İzmir geleceği için tercih kullanacağını düşünüyorum.

Yorumu oyla      16      23  
sagduyu 7 Şubat 2019 Perşembe 17:41

hazine de para kalmadı hangi parayla bunları yapacakmıs baksana yapılacak tum projeler bir bir iptal oluyor , yapan firmalar iflas acıklıyor , hangi parayı bulmusta yapacakmıs... ulke borc batagında secimden sonra imf konusulur oldu... bu adamın ayagı yere basmıyor maalesef ...

Yorumu oyla      18      12  
Gürkan 7 Şubat 2019 Perşembe 17:09

Manisa ve Denizli "her alanda" İzmir'i geçmiş, altta Ado öyle diyor. Mesela hangi alanlarda?

Yorumu oyla      13      17  
seferiss 7 Şubat 2019 Perşembe 17:04

İzmir 'li yanlış düğme iliklemez , yanlış adam da seçmez.Böyle biline..

Yorumu oyla      20      9  
kısa hatırlatma 7 Şubat 2019 Perşembe 16:12

özfatura kordondan otoyol geçirmeye kalktı seçim kaybetti.Şimdi sizde ısrarla izmirlinin istemediği körfez geçişi diyorsunuz.Zaten kazanamıyacaksınız da böyle doğru dürüst oy da alamazsınız

Yorumu oyla      19      14  
kerem 7 Şubat 2019 Perşembe 15:54

Güzel benim kafama yattı anlatılanlar yapılabilir şeyler. Ama CHP takıntı halinde bu şehirde bunu bildikleri için bu kadar kavga ettiler içeride.

Yorumu oyla      13      23  
Otoyollar 7 Şubat 2019 Perşembe 15:53

Otoyo ile İzmirden İstanbula, İzmirden-Geliboluya, İzmirden Antalyaya kaç paray gidebileceğiz bilen var mı? Bilen varsa açıklasın.

Yorumu oyla      25      9  
OTOGAR METROSU? 7 Şubat 2019 Perşembe 15:47

Otogar metrosunu nasıl yaptılarsa öyle yapacaklarmış..................

Yorumu oyla      17      7  
İzmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 15:47

@Eşrefpaşalı Keşke Ankarada bekleyen projelere onay vereceğiz deselerdi. En büyük projeleri bekletilen işleri onaylamak olacak sanırım.

Yorumu oyla      16      7  
Bunlar Belediye Projesi imiş? 7 Şubat 2019 Perşembe 15:47

Devletin yapması gereken işleri Belediye Projesi diye yutturmaya kalkmış . Şunlara bakın: Çanakkale-İzmir-Antalya otoyolları,İkinci çevre yolu bağlantı yolları ve tünelleri, Gaziemir Doğu batı çevre yolu, İZKARAY körfez geçişi, Çeşme Havacılık ve hava sporları merkezi, İzmir Raylı sitem ağı, Hava kargo taşımacılığı, Çandarlı Limanı, İzmir Kruvaziyer Limanı, Marinalar, Balıkçı limanları,Gıda ve Tarım teknolojileri merkezi, Aliğa -Çatlıdere OSGB tekne imal,Serbest Bölgeler, Devlet Okulları bakım ve malzeme desteği, Atatürk Stadı , Urla Adaları projesi, Buca Şehir Hastanesi, 4 ve 5 yıldızlı Otel sayılarının arttırılması , Bozdağ kayak merkezi, Türkiyenin ilk veledromu, Tekno park projeleri ve METROLAR. Bunların hiçbirini yapmak için Belediye Başkanı olmanıza gerek yok. Buyrun yapın elinizi mi tutan var?

Yorumu oyla      22      8  
ado 7 Şubat 2019 Perşembe 15:36

yürü be yörük çocuğu arkandayız bugün manisa denizli her alanda izmiri geçti özellikle biz buca lıları yok sayanları sandıkta biz yok sayıcaz inşallah bütün pırojelerin gerçekleşir özellikle bucada kesin ak parti alıcak

Yorumu oyla      9      22  
İzmirli vatandaş 7 Şubat 2019 Perşembe 15:36

Önümüzde antalya örneği var 1 dönem chp 1 dönem akp büyükşehiri alıyor.Antalyaya 6 ay önce izmirden gittiğimde gördüm izmir bir köy. Bence en azından 1 dönem akp büyükşehiri yönetmeli.

Yorumu oyla      10      22  
Mimar sinan 7 Şubat 2019 Perşembe 15:33

Helal Olsun Sayın Zeybekçi. Allah yolunu açık etsin. İzmirde CHP belediyeciliğinden sıkıldım. Çalışana Allah verir.

Yorumu oyla      9      19  
Gürkan 7 Şubat 2019 Perşembe 15:23

Denizli dediğimiz şehirde 1 metre bile şehir içi raylı sistem yok, yorumcu da Denizli'yi gezin diyor. Ne yapmış, Denizli dünya şehri mi olmuş? Proje diye adam otoyol, liman diyor :) Hey Allah'ım! Denizli'ye 1 metre bile raylı sistem yapmayan adam burada hızlı tren diyor. Şaka gibi! Hala daha Çandarlı limanı da diyebiliyorlar. Arkadaş 8 yıldır o liman yapılmayı bekliyor. Aynı şekilde 8 yıldır da hızlı tren deniyor ama daha çivi çakılmış değil. Çevre yolu, otoyol, hızlı tren belediye işi mi ? İzmir'in ulaşım master planı çöpe atılmış, kafalarına göre metro hatları yazmışlar. Karabağlar'dan Göztepe'ye git desen gidemeyecekler Göztepe'den başlayan metro yapacağız diyorlar. Bakalım Tunç Soyer nasıl projeler açıklayacak, merakla bekliyorum.

Yorumu oyla      19      9  
Bunları Belediye mi yapacak? 7 Şubat 2019 Perşembe 15:00

Bunların büyük bölümü devletin yapması gereken işler. Bir kısmı da devletin izin vermesi gereken işler. Seçimi AKP kazanmaz ise Devlet bu işleri yapacak mı? Gerekli izinleri verecek mi? Bu konuda açıklama yapmaları gerekiyor

Yorumu oyla      14      7  
deniz 7 Şubat 2019 Perşembe 14:55

Mükemmel projeler. Sayın Zeybekçiyi tanımak isteyenler Denizliyi gezsin. Yaptıklarını görebilirsiniz. Laf değil iş üretir.

Yorumu oyla      16      26  
Eşrefpaşalı 7 Şubat 2019 Perşembe 14:50

Be birader bu proje dediklerinin çoğu bakanlığın israf projeleri diğerleri de mevcut belediyenin yaptıkları veya onay aşamasında Ankarada bekletilen projeler.

Yorumu oyla      26      11  
Atilla Kamar 7 Şubat 2019 Perşembe 14:31

Bu ve benzer projeler iş planı olarak hazırlanır, özel sektör mensubu olsanız patron anında tenkit eder. Otopark 14.000 adet dedi ve % 5 için otopark var dedi... Hesap bimeyene birşeyler söylerler. Konak katlı otoparkı, Hatay pazaryeri kapalı otoparkı, Hakim evleri otoparkı, Alsancak Liman karşısı katlı otoparkı, Kahramanlar otoparkı, Kültürpark içi yer altı otoparkı, Hocazade camisi kavşağı Teknolojik otopark, Karşıyaka Bahriye Üçok bulvarı yer altı otoparkı, Bostanlı Şehitler bulvarı otoparkı Kapasite ve orantı nedir.

Yorumu oyla      15      7  
Z.B 7 Şubat 2019 Perşembe 14:24

Sayın Zeybekçi şimdide Ferhat mı oldu. Bu hikaye yazılalı yıllar oldu sayın Zeybekçi. Eğer bu kent de bir hikaye yazılacaksa bunu ancak İzmir'li olanlar yaza bilir. Projelere gelince diyecek bir şey bulamıyorum maşallah yemek adisyonu gibi sıralamışsınız. Yıllardır iktidarsınız Allah aşkına bunları yapmak istediniz de sizlere engel olanlar mı oldu . İzmir'linin zeka ve aklını bunlara kanacak kadar kıt görüyorsanız bilemem...

Yorumu oyla      22      11  
tamamı 7 Şubat 2019 Perşembe 14:19

Projeleri açıklayabilmek için daha önce vaat edilenlerin durumuna bakmak lazım! Baktığımızda tünel dışında adım atılmadığını, üstüne üstlük belediyenin atmak istediği adımların engellendiğini görüyoruz! İktidardayken yapmadıkalrınızı belediye olarak mı yapacaksınız? Seçersek, öyle mi? Bu bir tehdit değil mi? Yürüyün gidin işinize! Sizler, para istemediğimiz projeleri engelleyen tiplersiniz, sizleri aslında kente bile sokmamak lazım! Utanmadan gelmiş oy istiyorsunuz! Türküm demeye utanan kişilerle işimiz olmaz bizim!

Yorumu oyla      23      10  
GAZİEMİR 7 Şubat 2019 Perşembe 14:15

Gel İzmir bu defa fırsatı kaçırma...!!! CHP zaten kendi ayaklarına sıktı.!!

Yorumu oyla      16      29  
Bucak tan 7 Şubat 2019 Perşembe 14:14

Valilik 2213 kişi hastaneye başvurdu diye açıklama yapmış resmi rakam böyle gerçek rakam nedir? Sebep kanalizasyonun içme suyuna karışması. Hiçbir arıtma cihazı işe yaramadı bazı yerler merkezi sistem olmasına rağmen. İstifa eden yok görevden alınan yok. Telaş içinde olay kapatılmaya çalışılıyor çünkü Ak Belediyecilik var. Başka parti olsaydı başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm Ak Partililer 24 saat konu hakkında yorum yaparlardı. İzmirliler işte Ak Belediyecilik herşey vaatte kalıyor. Bucak ilçe diyenlerede nüfus 60.000 e yakın

Yorumu oyla      19      7  
İzmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 14:01

Tunç Soyer''in projeleri ne peki çorba dağıtmak ve masal evi yapmak. Şu yaşıma kadar CHP''den başka partiye oy vermedim ama bu şeçim oyum Zeybekçi''ye. CHP''li kardeşlerim 1 dönem izin verelim İzmir''in kangren haline gelen sorunlarını çözsünler.

Yorumu oyla      17      30  
İşte Ak belediyecilik 7 Şubat 2019 Perşembe 14:00

21 yy da Ak Belediyecilik: Bucak Burdur da Ak Parti belediyeciliği var kanalizasyon suyu içme suyuna karıştı açıklanan rakamlara kimse inanmıyor onlar olayı örtbas etmek için uğraşıyor. Aman İzmirliler vaatlere sakın kanmayın. Bucak ta başka parti belediyede olsaydı Sayın Cumhurbaşkanı dahil hepsi 24 saat davul çalardı şimdi hepsi olayı kapatmaya görmemezliğe geliyorlar.

Yorumu oyla      21      8  
İzmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 13:58

Abicim Madem "Hükümet Olarak Mega Projelerinizle İzmire Yaklaşıyorsunuz" Mega projelerinizi yapmak için ne bekliyorsunuz? Yapsanıza kim tutuyor sizi? Hükümetin bu projeleri yapmasından önünde engel ne var. Bırakın allah aşkına.

Yorumu oyla      23      9  
İzmir ce 7 Şubat 2019 Perşembe 13:55

Yine 1 metre metro projesi yok, milletin tepki gösterdiği körfez geçişi yine makyajlanmış halde ortada. Allah aşkına körfez geçişi için birilerine söz mü verildi? Milletvekilleri il başkanı sürekli körfez geçişi diyor. 16 yıldır iktidar olan bir parti İzmire birşey yapmamış belediyeyi mi alınca yapacak. Yaşam tarzı konusunda kimsenin birşey dediği yok il başkanı konu bulamayınca gündeme getiriyor birde kanun çıkartırız diye tehdit ediyor. Bırakın bu mega projeleri Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları sorun ve bunu herkese anlatıldı. Var mı bir değişiklik yok. Siz sadece bunu yapabilin İzmire asrın projesi olur. Diğerlerinin yapılmayacağını biz biliyoruz . Farkında olmadığınız artık Ak Parti seçmeni konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Su indirimi vaadi de Ak Partili belediyeler seçim sonucu tehlikeye girince su faturalarında seçim öncesi indirime gitti ilkokul öğrencileri de biliyor. Milletin mutfağında yangın var siz hala cek cak olmuyor olmuyor. 16 yıl oy verdim ama artık akıllandım benim halim sefalet sizinki külliyeler vıp jumbo jetler

Yorumu oyla      16      6  
SOYUT 7 Şubat 2019 Perşembe 13:55

hep soyut ve zaten olan şeyler.

Yorumu oyla      15      6  
Gürkan 7 Şubat 2019 Perşembe 13:53

Adam belediye başkan adayı mı yoksa Ulaştırma ve Sanayi-Ticaret Bakanı mı belli değil. Maksat çok proje gözüksün diye otoyollar, hızlı trenler, limanlar, çevre yolları ... diye bir çok proje sayılmış. Bunları yapmak senin görevin mi ? Çandarlı Limanı'nın temeli 2011'de atıldı. Aradan geçmiş 8 yıl. Niye yapılmadı? Sen mi yapacaksın? Bazı metro projeleri hazırlamış da bu şehrin ulaşım master planı var. Sen neye göre metro projeleri hazırlattın da vaat ediyorsun? 25 tane alt geçit vaat edilmiş. 100 milyon desek 2,5 milyar yapar. 2,5 milyarı alt geçide gömersen metroyu hangi kaynak ile yapacaksın? Hadi 50 milyon olsun. Yine 25 alt geçide kaynak yok. Şu an zaten devam eden bir metro hattı, 7 km lik içinde 5 km tünel olan yol projesi ve Opera İzmir inşaatı var. Tramvay hatlarının geri ödemesi var. 3,5-4 milyar gibi oldukça yüksek maliyeti olan Buca metro hattı var. Onay süreci bitince bu hattın da ihalesine çıkılacak. Karşıyaka tramvay hattının 11 km lik Çiğli uzatması var. Önümüzdeki 5 yıl bu projeler dışında büyük proje yapılması zor . Olmayan paralar üzerinden vaatler veriliyor. Atatürk Stadı'nın yerine olimpik stat yapacakmış, bisiklet yarışları için de veledron yapacakmış. Kardeşim semt statlarını ihale eden siz değil misiniz? Şimdi de olimpik stat vaat ediyorlar. Komedi. Olimpik stat yapılsın da şu an yapıp ne yapacaksın? Ayrıca olimpik stat yapmak belediyenin görevi mi? Gaziemir girişinden hop iki çizgi çizmişler buradan yol yapacağız, basit iş diyor :)

Yorumu oyla      18      6  
izmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 13:40

bazilari binali beyin projeleri ... artik izmir bi takim tiplere benzetmekten sıkıldık artık yeter!!! otogar metroda hala bahseden yok projesi nerde o bile belli degil yazik halbuki en acil yapılması gerek proje ...

Yorumu oyla      16      7  
dogrusöz 7 Şubat 2019 Perşembe 13:34

izmir patinaj yapmıyor asagıya kayıyormuş! yesinler seni ! asıl Turkiye aşağıya kayıyor şirketler iflas koylu perisan ucretli pazara cıkamıyor kalmıssınız izmir asagı kayıyor diyorsun ,bu ne aymazlık . syn eski ekonomi bakanı tum bunlardan sizler sorumlu degilmisiniz. gelmissiniz oy istiyorsunuz hadi ordan....

Yorumu oyla      18      8  
İzmirli 7 Şubat 2019 Perşembe 13:29

Ya bu projeleri kazanmasanızda yapın hep oy avcısı olmayın insanların hayatını kolaylaştırın .

Yorumu oyla      14      8