YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Cem 6 Şubat 2019 Çarşamba 08:43

peki syn Zeybekci siz Denizli dr nasil zengin okdunuz bir de onlari anlatin isterseniz devletten nasil destek varsa haksiz destekler aldiginizi bir anlatin da ulke ekonomisi bu yandas kayirnaci zihniyetiyle nasil iflasa geldinden biraz da bahsedin lutfen.

Yorumu oyla      9      5  
palavra 6 Şubat 2019 Çarşamba 01:14

Yahu palavrayı bırakın, iktidarsınız, her şey reisin 2 dudağının arasında! Torbalı, menderes, bergama selden mağdur, ne yapacaksınız? Hibe kredileri neden İzmire verilmiyor? İzinler neden bekliyor? Boş lafa karnımız tok bizim, elinizi tutan mı var, dediklerimizi yapın bi görelim hele!

Yorumu oyla      9      5  
öğrenin 6 Şubat 2019 Çarşamba 01:06

Soyer'in babasıyla, ölmüş insanla uğraşacağınıza, aynı dönemde savcı olan, hakim olan ama AKP kurucusu olanlarla ilgilenin! Bu adamları kurucu yapmakla kalmadınız, her biri vekil oldu, görevlere atandı! Şimdi onlardan söz etmeyeceksin ama ölmüş gitmiş adam üzerinden siyaset yapacaksın! Aslında sizin gibi tuynetsizlere, utanmazla yakışır! Yakışır da, bu bilginin açığa çıkacağını hesap etmeliydiniz!

Yorumu oyla      9      5  
İzmir li 5 Şubat 2019 Salı 22:57

Mağdur edebiyatı yerine projelerinizi görelim syn zeybekçi. Zamanında babası savcıymış yapcak birşey yok adamın babasını seçme Hakkı’da yok. İzmir Özellikle şehir içi hizmete hasret o yollar kimse kusura bakmasın bir taraf yapıyor bir taraf kazıyor kazılan yer öyle aylarca kalıyor sadece büyükşehir belediyesi değil ilçe belediyeleri de aynı sanki bu başkanlar farklı yerde yaşıyorlar yada koltuklarından kalkıp gezmiyorlar ne yapsınlar zaten çoğu aday gösterilmedi benden sonraki yapsın modundalar o yüzden koca başkanı arıyacağız galiba. Seferihisar bel. Başkanıyken tunç beye de baksanıza yılın yarısı yurtdışında seçilirse İzmiride ordan yönetir. Aslında halkın heriki tarafada bir ders vermesi gerekirya bekleyip göreceğiz sonucu. Sonuç ne olursa olun KAZANAN İZMİR olsun

Yorumu oyla      10      7  
öz izmirli 5 Şubat 2019 Salı 22:52

ATATÜRKÇÜYÜM OYUM NİHAT ZEYBEKÇİYE...

Yorumu oyla      11      11  
Merkez 5 Şubat 2019 Salı 22:47

Gidin Denizli yi görün troller yolları yağ gibi arka sokaklar dahil ya izmir yolları köstebek yuvası ama pardon chp li belediyeler asfalt atacaktı ama akp engelledi değil mi yuh olsun ama İzmir''li yemiyor artık....

Yorumu oyla      10      10  
ibrahim adlı yorumcu 5 Şubat 2019 Salı 17:26

sen çok düşünme birader git yine at akp ne senin oyun lazım değil sn Soyere memleketin şu halinde sen hala düşünüyorsan sana da bu yakışır

Yorumu oyla      11      5  
karşıyakalı 5 Şubat 2019 Salı 17:00

bu işlerin tamamen danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum artık. azizden bıktık diyen kişileri görünce arkaplanda anlaşma yapılıp akpden seçilemeyecek aday çıkarıldı bilerek belli ki. şu ortamda binali yıldırım gelse en azından güzel bir yarış izleme şansımız olurdu. kendisinin hayalleri ciddi olduğunu belirtmek zorunda kalacağı kadar komik. o yüzden boş yere yorulmasın hiç.

Yorumu oyla      14      7  
gaza gelmeyin 5 Şubat 2019 Salı 16:54

Sayın Zeybekçi gaza gelmeyin, bu İzmirliler başkalarına benzemez, yedirirler size bu ettiğiniz lafları! Usul usul çalışır görünün, Reis'ten zılgıt yemeyin, yeter! Çenenizi tutmazsanız, bu laflarınızı 1 nisanda yedirip, tenekeyle uğurlarlar sizi! Yazık, değmez kendinizi rezil etmeye!

Yorumu oyla      16      6  
halkın hassasiyeti 5 Şubat 2019 Salı 16:48

Milleti ve daha çok da ülkücüleri kandırdığınız iddia bugün kökten çürüdü! Soyer'in babasının 12 eylül savcısı olmasını dilinize doladınız, Soner YAlçın Reis'e 12 eylül savcılarından, hakimlerinden oluşan sürüyü sordu! Hepsi de akp kurucusu, milletvekili! Hadi bakalım bunu da açıklayın millete ve ülkücülere! Sürü sepet adam, aralasında hakim de var, yani kararı veren! Hassasiyetmiş! Bıktık sizin bu mağdur edebiyatınızdan! 17 senedir iktidarda olacaksın hala muhalefeti suçlayacaksın!

Yorumu oyla      17      5  
Sinan 5 Şubat 2019 Salı 16:31

İzmire iş yapan başkan lazım, turim merkezleri atıl, Tunç bey pasif bir başkan, çiçekle böcekle yürümez bu isler, mimar olarak söyluyorum, ,,Nihat Beyin vizyonu becerisi çok üstündür.

Yorumu oyla      11      16  
izmirli 5 Şubat 2019 Salı 15:46

ben de abd başkanıyım zaten... ha ha ha...

Yorumu oyla      17      6  
Gürkan 5 Şubat 2019 Salı 14:30

Denizli'de yıllarca belediye başkanlığı yapıp da şehre "1 metre bile" raylı sistem yapmayan bir kişi İzmir'in neden şansı olsun? Ayrıca bazı şeylerin de gerçekten de netleşmesi gerekli. Sayın Zeybekçi 15 Temmuz'da meclisin kapısında, elimde silah bekledim demişti. Hatta o gece hazırlıklı gitmiştim dedi. Hazırlıklı neden gitti ? Kapıda bekledim demesine rağmen ortaya çıkan görüntülerin bambaşka olmasını nasıl yorumluyor ? Merak ettim de! :)

Yorumu oyla      23      6  
Nerenin Merkezi isen 5 Şubat 2019 Salı 14:19

Şans mı? Eskiden ŞANS-TALİH-KADER-KISMET diye bir çekilişli oyun vardı, kazı kazı, hep saman gofret çıkardı. Şans deyince aklıma geliverdi.

Yorumu oyla      20      5  
izmirli degilsin!!! 5 Şubat 2019 Salı 14:17

Zeybekci soyerle bulusurken İzmir''de kolay bi yer belirlesin zira yeri bulamayabilir:))

Yorumu oyla      22      6  
ibrahim 5 Şubat 2019 Salı 14:13

iş belediye başkanlığı olduğu zaman hiçbir adaya partili gözüyle bakmam. yapacağı işler benim için önemlidir. dün akşam Tunç Soyer ekranlardaydı. Kimse kusura bakmasın ama hiçbir hazırlığı olmadığı açık.Ya da en azından öyle bir görüntü verdi.Nihat Zeybekçi ise daha hazırlıklı görünüyor. 2 gün sonra projelerini açıklayacak.Net projeler, net finansman, net tarihler verirse inanmamak için bir neden görmem.Aynı şekilde Tunç Soyer'de kalkıp benzer projelerini açıklarsa oturup değenlendiririm.İzmir hakikaten çok geri kaldı. Bir şekilde kabuğundan çıkması lazım.

Yorumu oyla      13      19  
Z.B 5 Şubat 2019 Salı 14:12

İzmir, bu tür küçük hesap ve şark kurnazlığına kanacak kadar saf insanlardan oluşmuyor sayın Zeybekci. Benim naçizane önerim,hem söylem hemde yol haritanızı oluştururken buna daha çok özen göstermenizdir. Ayrıca Sayın Binali beyin İzmir ile ilgili tecrübelerinden yararlanmanızı da öneririm. Ama ben Haticeyi değil neticeyi önemserim diyorsanız onu bilemem...

Yorumu oyla      21      7  
Merkez 5 Şubat 2019 Salı 13:41

İzmir için büyük şans sayın Zeybekci.

Yorumu oyla      12      28