YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
dogrusoz 3 Şubat 2019 Pazar 12:09

teroristlerle acilim yapanlar seyyar komedi mahkeme kuranlar simdi kalkmis akil veriyor ? bi git isine! sen kuvayi milliye den ne anlarsin.

Yorumu oyla      9      5  
Oğlum bi git yahu! 2 Şubat 2019 Cumartesi 22:08

Sen Antalya'lısın. Ne anlarsın İzmir'den . Antalya da elinizden gidiyor. Oğlum sen bi gitte Antalya'ya bak.

Yorumu oyla      12      5  
sabuncu 2 Şubat 2019 Cumartesi 21:50

Dönünde aynaya bakın iktidar sizsiniz HDP TERÖRİST PARTİSİ İSE NİYE KAPATMA DAVASI AÇMIYORSUNUZ düne kadar hatta bu gün bile HDPile kol kola olan sizsiniz İmralıya öcalan sıkılmasın diye arkadaş ve televizyon gönderen sizsiniz habur rezaletini yaşatan barzani ile şarkı söyleyen onun üstündeki konfetileri temizleyem salih müslimi ağırlayan oslodo buluşan dolma bahçe mutabakatını yapan akiller heyeti kuran sizsiniz

Yorumu oyla      13      5  
Misafir 2 Şubat 2019 Cumartesi 21:39

Millet pazardan patlıcan. Biber alamıyor.izmirdeki seçimi düşünüyorsunuz.birazda vatandaş için faydalı birşeyler söyleyin lütfen aklımızla dalga geçmeyin..

Yorumu oyla      12      5  
TC misafir 2 Şubat 2019 Cumartesi 21:26

Zavallılar geçmişte yedikleri naneleri kandırıldık diye geçiştiriyorlar. Sizin yediğiniz naneler yüzünden 2002 de bitmiş olan terör dirildi, meclis bombalandı. Merkez, hala kandırılanların elini mi öpeceksin? Güzel arkadaşım bunların cevabını verin önce.

Yorumu oyla      12      5  
Süleyman 2 Şubat 2019 Cumartesi 19:37

Oslo mu dedin,teröristlere lahmacunmu ısmarladın,kürt bayrağını kim nereye astırdı.Daha çok soru var.Siz biat kültürünün ürünlerisiniz İzmir liler değil.Biz sorgularız,eleştiririz.Kimsenin kulu olmayız.Sense biraz yürek varsa kendi iradenle karar verde görelim.Nihat Zeybekçi İzmir adayı olduğunu gazeteden öğrendi.Adam hayatında vapurla Konaktan Karşıyakaya geçmedi.İzban desen semt zanneder.Tuzla desen İstanbul da orası İzmirde değil der.

Yorumu oyla      18      5  
Merkez 2 Şubat 2019 Cumartesi 16:55

Troller gene saldırmış ama korkunun ecele faydası yok artık İzmir''li yemiyor Atatürk laiklik yaşam tarzı numaralarını İzmir ulaşım felç sokaklar köstebek yuvası ha birde Kocaoğlu körfezde yuzecekti bunları damı akp engelledi? Artık yeter Egeli Zeybekci gelecek.

Yorumu oyla      10      20  
garip 2 Şubat 2019 Cumartesi 15:34

Beka sorunu TÜRKİYE'nin değil cumhur ittifakının sorunudur. halk aç, halk işsiz, halk perişan, halk adalet istiyor. Ne yaparsanız yapın ; Çözüm bulun sorunlara, sonrada siyasette oy isteyin..

Yorumu oyla      20      5  
İzmirli Davut 2 Şubat 2019 Cumartesi 15:28

İzmirli dağda askerimize kurşun sıkan teröristle, hdp'ye oy veren kürt vatandaşı bir tutmaz. AKP'lilerin yapmaya çalıştığı milli ve terli adı altındaki sömürü onun için İzmir'de hiç tutmadı. AKP'nin İzmir ile ilgili en büyük yanlışı bu. İzmir'de seçmen söylenene değil, yaşanana ve yaşatılana bakar, sorgular ve kendi fikrine göre oy verir.

Yorumu oyla      17      6  
KAZİM EMİR 2 Şubat 2019 Cumartesi 14:35

az kaldı hele az kaldı işsizlik bitecek enflasyon düşecek,hayat ucuzlayacak,terör yok olacak, aya yol yapılacak,herkes e cennetin anahtarı verilecek,kazanlarda aş pişecek dağlarda ot yetişecek,güller yollarda olacak asfaltın üzerine halı serilecek cekde cek

Yorumu oyla      17      5  
Oğuz Kaan 2 Şubat 2019 Cumartesi 14:05

16 yıldır iktidarda olan parti istediği anayasa değişikliklerini bir şekilde gerçekleştirdi. Yasa yapmak ise çocuk oyuncağı. O zaman istismar etmeyi bırakın. HDP terör desteçisi bir parti ise kapatın. Kapatmıyorsanız siz suçlusunuz.

Yorumu oyla      17      6  
16 senedir icraat bekledik 2 Şubat 2019 Cumartesi 14:02

osloda gorusup haburda mahkemede teröristleri akladiniz o zaman size serbest simdi chp degil hdp kendi isteğiyle aday çıkarmıyor chp yi işbirliği ile sucluyorsunuz ve soyeri zorla pkk li gibi göstermek istiyosunuz icraat istiyoruz rakibinizi pislemekten vazgecin yerel secim bu genel secim degil!!! izmirli bunun hesabini sorar sizden

Yorumu oyla      16      5