YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Körfez 2 Şubat 2019 Cumartesi 13:01

Hamza Dağ,bence Kadir Topbaş da bu muameleyi hak etmiyordu, ama yapıldı, bunlara da değinseydin.

Yorumu oyla      10      5  
Hacı 2 Şubat 2019 Cumartesi 11:42

Çok ucuz numaralar bunlar..Size ekmek çıkmaz burdan..

Yorumu oyla      11      5  
CHP''liyim ama... 2 Şubat 2019 Cumartesi 11:23

İzmir''de bu üç ilçede artık AKP kazandığını ilan edebilir. CHP''ye en kızgın iki ilçelerin başında Buca ve Bayraklı geliyor. Karabağlar yolsuzlukta tavan yaptı. Kaybedilecek. Gaziemir de de sıkıntı büyük. Õzel yaşantısı sebebiyle CHP''lilerin bile tepkisinden sonra Gaziemir adayı değiştirildi. Yeni adayın kendini ne kadar kabul ettireceği belirli olur. Foça dan pis kokular yúksrliyor. Kaybedilen yerlerden biri olması muhtemel. Kiraz ve Tire yi zaten teslim ettiler ittifak adı altında. Bornova da Olgun Atila harcandı sevenleri ne tepki verir bilmem. Karşıyaka dan Aday olan Ali Engin MYK''da Çiğli, PM de Narlıdere den aday olarak çıkıyor,ilginç işlerin olduğu belli. Oranın seçmeninin önüne menüde olmayan birşey sunuluyor. Ne kadar kabul görecek bilmem. Abdul Batur kendini konakta buluyor. O Da ilginçtir. Sema Pektaş sevenleri de bu menüden memnun kalırlarmı bilinmez. Gibi çok hataların yapıldığı CHP İzmir''de kayıp olur kanaatindeyim. Birde oy kaybına neden olacak en büyük handikap HDP nin Aday çíkarmayıp CHP''nin adayını destekleyeceğini açıklaması. Tavanda değilde Tabanda ittifak yaptık demesi, beni bile rahatsız etti... İzmirli seçmen bu seçimde sürpriz yapabilir...

Yorumu oyla      9      7  
Mehmet 2 Şubat 2019 Cumartesi 08:23

Zeybekçi ye 1 Nisan Ankara dönüş bileti almayı unutmayın, sonra pahalıya gelmesin, İzmir le ilgisi olmayan tepeden inme kişilerle olmaz hemde Akp den.

Yorumu oyla      11      5  
İsiin 2 Şubat 2019 Cumartesi 02:35

Hamza sen ne ayaksın !

Yorumu oyla      16      5  
TC misafir 1 Şubat 2019 Cuma 21:57

Yahu , adayınıza izmiri öğreten sizsiniz bir de kalkmış aday belirleme hakkında karşı tarafa akıl veriyorsunuz adayınızı yalnız bıraksanız kaybolur. Burada yaşamamış burayı bilmeyen kente dair hatırası bile bulunmayan, sadece bu kentten kazandığı paraları sayan birisi bu kente ne katar? Daha geçenlerde Denizli hakkında su baskınları yaşanmıyor dedi geçtiğimiz ekim ayında Denizlide sel olduğu ortaya çıktı. İzmirden haberi yok bunu biliyoruz ama 5 yıl yönettiği Denizliden de mi haberi olmaz bir insanın? Daha yönettiği kentten haberi olmayan birisi bilmediği şehri nasıl yönetecek?

Yorumu oyla      20      5  
ahmet sami Selçuker 1 Şubat 2019 Cuma 20:57

Sayın Dağ bırakta onuda CHP'liler değerlendirsin İşinize bakın

Yorumu oyla      19      5  
Ali Cengiz Kurt 1 Şubat 2019 Cuma 19:48

Git işine akpli.çamur atmaya kalkma.belediye başkanlarını görevden atan kimlerdi.hangi vefadan söz ediyorsun.sizce bir vefa vardır o da İstanbul semti vefa.

Yorumu oyla      19      5  
Süleyman 1 Şubat 2019 Cuma 18:49

Siz kendi aklınızı kullanma hakkına sahip değilsiniz.tayinle başbakan yapılıyorsunuz sonra hadi sana güle güle deniyor,Belediye başkanlarınız görevden alınıyor ağzınızı açamıyorsunuz sen ve senin gibiler önce kendinize bakıcaksınız halinize acıyoruz .Hiçbiriniz liyakatla makam sahibi olaıyorsunuz size makamlar veriliyor zavallı kuklalarsınız.

Yorumu oyla      20      5  
Gürkan 1 Şubat 2019 Cuma 16:53

Tokatlı dediğin adam 50 yıldır İzmir'de yaşıyor :) Zeybekçi ne ara İzmir'de yaşamış da şehri yönetmeye talip oluyor? Soyer de aynı şekilde uzun yıllardır İzmir'de yaşıyor. Şehri bilmeyenden o şehre belediye başkanı olmaz. Adam Çankaya'ya köprü yapacağım dedi yahu :)

Yorumu oyla      20      5  
izmirli olmak 1 Şubat 2019 Cuma 16:51

Kocaoğlu 1968 den beri izmirli zeybekci yi ksk ya Bırak vapura binip konaga gidemez birakin ya aydin sengul olmadan biyere cikamiyor yazik binali Erzincan li ve izmir mvekili burdan yurumeyin zararlı cikarsiniz!!!!!

Yorumu oyla      18      5  
Merkez 1 Şubat 2019 Cuma 15:49

Troller Zeybekci Egeli ve İzmir''de iş sahibi Kılıçdaroğlu tuncelili ama izmir milletvekili Soyer Ankara doğumlu Kocaoğlu Tokat lı

Yorumu oyla      14      20  
Adınız:adagideli 1 Şubat 2019 Cuma 14:54

Hadi değiştirin adayinizi Chp ye dersini verin

Yorumu oyla      18      6  
izmirli 1 Şubat 2019 Cuma 14:51

peki siz dahil aydın şengul gibi izmire emek vermiş o kadar siyasetçi dururken izmirle alakası zeybekçıyı aday göstermek..size yapılan bir adaletsizlik degilmi? once size yapılan muameleyi bi sorgulayın!!!! koca izmir teşkiltta ada mı yoktu tayyıp bey zeybekçiyi başınıza aday koydu? aziz seçilseydı demediğinizi bırakmazdınız biliyoruz:) ha bu arada noldu otogar metro?

Yorumu oyla      23      6