YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Lombak 30 Ocak 2019 Çarşamba 19:38

Hdp'ye pkknın siyasi kolu değilde sıradan bir siyasi parti olarak bakıyorsan, evet endişelerin doğru, bu zihniyetteki büyükşehir'e kayyum bile atanabilir.

Yorumu oyla      9      5  
atatürkçü İZMİRLİ 30 Ocak 2019 Çarşamba 17:50

CHP VE HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK OLAN İYİ PARTİYE OY YOK..OYUMUZ NİHAT ZEYBEKÇİYE...

Yorumu oyla      9      7  
Bucalı 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:53

Yorum yapanların yaşını merak ediyorum.bunlar bilmeden yorum yapıyorlar...

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:53

Sana Mansur Yavaş ile problemin var diyen mi oldu :) Ayrıca Soyer'in videosu da yeni değil. Dün Soyer olsun diyen sen, bugün ise daha dur, nelerini ortaya dökeceğiz diyen yine sen :) geçmişe bakarsak da neler neler çıkar. Kimlerin FETÖ'ya yardım ettiği, HDP ile iş birliği yaptığı kabak gibi ortadadır. Burada bir insana babası üzerinden, Ankara'da da kökeni üzerinden yüklenilmesi net çaresizliktir. Geçmişe bakılacak ise babaları bırakalım da şimdiki siyasetçilere bakalım. Örneğin AKP başta İstanbul, Ankara olmak üzere seçilmiş belediye başkanlarını hiçbir açıklama yapmadan hangi sebep ile görevden almıştır ? Ankara'da FETÖ'ya parsel parsel nereler satılmıştır? İstanbul Belediyesi gerçekten de vakıflara para aktarmış mıdır? Yaklaşık 900 milyondan bahsediliyor. Babası savcıymış da, Yavaş'ın kökeni Makedonmuş. Bana ne! Ayrıca HDP'li belediyelere kayyum atanması da doğru değil. Soyer de bundan bahsediyor. Mevcut başkan eğer ki suç işlemiş ise görevden tabiki de alırsın ama kendi adamını niye atıyorsun? O belediyenin meclisi yok mu ? Yarın bir gün CHP'li belediyelere de kayyum atanmayacağının bir garantisi var mı? Kocaoğlu'nun başına neler geldi. Adam resmen iş yapamaz noktaya getirilmişti.

Yorumu oyla      10      5  
ortaklar 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:10

Kim ortak: oslo-habur rezaleti- diyarbakır açılımı- dolmabahçe mutabakatı bunları kim yaptı. Millet fetö derken muhterem fetullah gülen hocaefendi diyenler kimdi. Ne istediler de vermedik ki kim dedi. Ak Parti bu millet salak değil.

Yorumu oyla      13      5  
REİS 30 Ocak 2019 Çarşamba 15:21

1 nisanda bahar gelecek çiçekler açacak demi bay KeMAL.

Yorumu oyla      11      8  
Lombak 30 Ocak 2019 Çarşamba 14:53

Ayrıca körü körüne yorum yapma. Mansur Yavaşla problemim yok. Madem HDP ile ortaksınız, o zaman Ankara'da karşısına HDP aday çıkmamalıydı dedim. İstanbulda iki ilçede Kadıköy ve Sancaktepe'de hdpli aday gösterdiniz. Orada HDP CHP'ye karşı aday çıkarmadı. Ama Ankara'da Mansur'a karşı yarışıyor. Benim Mansur'un kökeniyle ilgili argümanım yok. Sen onu AKPlilerden soracaksın. Ben CHP'nin HDPlileriyle savaşıyorum. Bu nereye kadar giderse de savaşacağım. İzmir'deki adayınız ise gönül olarak ve fikren HDP zaten. Hepsi ortada Neyin kıvırtmasını yapıyorsun sen. Güneş balçıkla sıvanmaz. Daha dur daha neleri ortaya dökeceğiz göreceksin.

Yorumu oyla      12      8  
Lombak 30 Ocak 2019 Çarşamba 14:45

Gürkan sen madem beni bu kadar takip etmişsin. HDPli ise destek vermeyeceğimi okumuş olmalısın. Bunu bilmene rağmen yazman samimiyetsizliğini gösterir.

Yorumu oyla      11      8  
Mert 30 Ocak 2019 Çarşamba 14:19

Benim için asıl sıkıntı internette dolaşan, hendek zamanı yapılan söylemler ve zaman samanyolu kapanırken atılan destek twitleri. Bunlar hakkında Tunç Bey kendisi bir açıklama yapmalı. Ben seçmen olarak bunu bekliyorum. Yoksa babasının yaptıkları gerçekten umrumda değil.

Yorumu oyla      10      7  
can 30 Ocak 2019 Çarşamba 14:04

Aytunç Çıray (kendini milliyetci ülkücümü görüyor ) ne yaptığını biliyormu acaba kimi kandırıyor.

Yorumu oyla      11      8  
Kutlu davam 30 Ocak 2019 Çarşamba 14:01

Nurettin soyer fetmyü değil Nur cemaatini yargılamış nur cemaati büyük bir yapılanma fetöde onun bir kolu sayın çıray sizin ve meral akşenerin ülkücülüğü ülkücüyü anlamanız zaten mümkün değil Rahmetli BAŞBUĞA Alparslan türkeşi idamla yargılayan ülkücülere işkenceyi yargısız infazı mübah gören bir zihniyetin istepmesi olmuşsunuz ayrıca Tunç soyere gazeteciler Babasını sorduğunda Babamla ve yaptıklarıyla gurur duyuyorum dieyen biri suruç ve lice olaylarında Ülkücülerin kırmızı çizgisi olan HDP ve PKK savunucuları bayrağının altında kursiye çıkmış alayını bağrına basıp onları ve yaptıklarını destekliyen koruyan açıklamalarda bulunuyor burda söz konusu AKP veyahut Sayın ERDOĞAN değil burda önemli olan ALPARSLAN TÜRKEŞ VE ÜLKÜCÜLERDİR burdan ülkücü kardeşlerime sesleniyorum CHP HDP İYİ PARTİ kolkola hala düşünüyormusunuz sayın Bahçeli ve MHP nin kapıları size herzaman açık davanızı 9 ışığınız unutmayın unutturmayın bozkurtlar asenalar

Yorumu oyla      10      8  
Oğuz Kaan 30 Ocak 2019 Çarşamba 13:54

Aytun Çıray, Aydın Şengül ile aynı kalibrede bir siyasetçi, konuştukça zarar veriyor.

Yorumu oyla      11      10  
Gürkan 30 Ocak 2019 Çarşamba 12:44

Lombak, dün Soyer adayım diyordun, bugün başka şey diyorsun :) ülkücüler adına da AKP'liler hiç konuşmasın. Youtube demişsiniz ya; arşiv duruyor :) bunlarrr ... ha ha ha ... İzmir'de adama babası üzerinden yüklen; Ankara'da da Mansur Yavaş 'a yok kökeni Makedon, yok bilmem ne ... Kökeni Makedon olsa ne olur ? Bu kadar mı çaresizsiniz?

Yorumu oyla      12      7  
Merkez 30 Ocak 2019 Çarşamba 11:18

Bu neyin telaşı sen Ülkücüler adına nasıl konuşuyorsun.

Yorumu oyla      12      13  
Lombak 30 Ocak 2019 Çarşamba 11:15

Bu açıklamaya katılıyorum. Şuç da değil ki. Ayrıca keşke bu alışkanık oğula geçseydi. O da fetöyle mücadele etseydi. Benim esas Tunç Soyer''in Hdp''ye, Suruçta hendek kazan teröristlere tam desteğine itirazım var. Hedef şaşırtarak vatansever Chplileri kandıramazsınız. Herşey ortada, gazetende yazmasan youtube''da var.

Yorumu oyla      13      13