YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Selçuklu 1 Şubat 2019 Cuma 23:56

İzmir Adayına bakıyorsunuz hdp Adalet mitingine katılıp her türlü destek veriyor. Selçuk’ta biri birine açık tehditler savurup seni Başkan yaptırtmam Oylarınızı bölerim deyip kaos oluşturuyor. İlçe başkanı ayrı telden çalıyor.Akortları bozulmuş durumda bir parti bizlerden oy istiyor yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali bence insanları aptal yerine koyup kendinizi kandırıyorsunuz.Atatürkümüzün partisini ne hale getirdiniz yazık.

Yorumu oyla      9      5  
Selçuklu 31 Ocak 2019 Perşembe 15:55

Vefasız bu seçimi alamazsınız. buradan böyle yorum yapacağınıza gelin partide yüzüne konuşun. karşısında hep sus pus oluyorsunuz. Adam başkan iken sesiniz çıkmıyordu . hadi dağılın artık.

Yorumu oyla      9      5  
Partili 31 Ocak 2019 Perşembe 10:38

Bu İşler hep Vefa ülgürün başının altından çıkıyor zaten ilçe başkanı ve yönetim ülgürün talimatına göre hareket ediyor. İl başkanlığı bu işinin önünü kesmek için ilçe başkanı dahil yönetimi derhal görevden alması gerekiyor yoksa Selçuk çok karışacak ve yine akp kazanacak.

Yorumu oyla      9      5  
adagideli 31 Ocak 2019 Perşembe 10:14

Ülgür, sen imkansızı başardın Selçukta meclis oylarını, büyükşehir oylarını ve sana verilen oyları karşılaştırırsan durumu anlarsın.Bu saatten sonra da ortalığı karıştırmak doğru değil.

Yorumu oyla      9      5  
Seçmen 31 Ocak 2019 Perşembe 09:44

Bu çekişmeli durum ne zaman bitecek artık seçime gidiliyor burda ilce il ve genel merkezin bunların hiç suçu günahı yok tek suçlu bu partiye gönül veren ve hiç bir çıkar mevkii koltuk düşünmeyen chp li düz üye ve seçmen suçlu hatalı yukarı da saydıklarımın suçu günahı yoktur ras gele demekten başka şans bir şey demekle kalıyor vatandaş Rıza

Yorumu oyla      9      5  
Selçuklu 31 Ocak 2019 Perşembe 00:20

Bu oyun değil arkadaşlar. Parti meclisi 61kişi bir kişi bilindiği üzere katılamıyor. Hazirun 60 kişi salt çoğunluk 31 kişi olmalı. Kabul oyu 30 red 29, oy kullanmadan çıkan bir kişi. Bu durumda aday yeterli çoğunluğu alamıyor. Olay bu ve bunu çıkaran vefa bey değil tv de tartışma programında söyleniyor. Hak kukuk adalet.

Yorumu oyla      10      5  
semih 30 Ocak 2019 Çarşamba 22:55

il başkanı mı var ortada. herkes başına buyruk

Yorumu oyla      9      5  
Selçuklu 30 Ocak 2019 Çarşamba 21:56

Bu ilçe yönetimi vefa ülgürün güdümünde her türlü sabotajı yapacak partiye geçen seçim gibi kaybedeceğiz seçimi.acilen ilçe yönetimini görevden alın bunlar partili değil vefacı..

Yorumu oyla      9      5  
efesli 30 Ocak 2019 Çarşamba 20:10

Ülgür aday olursa gene kaybeder çünkü çok yıprandı. Yeniden yenilenmeden yana olmalı. ben halkta ve tsk larda destek göreceğini düşünmüyorum çünkü burda yaşıyorum.

Yorumu oyla      11      8  
selçuklu 30 Ocak 2019 Çarşamba 20:08

İl yönetimi gereğini yapmalı artık bu nedir arkadaş?

Yorumu oyla      11      8  
gercek selcuklu 30 Ocak 2019 Çarşamba 19:33

sayın ülgür son bir haftadır yaptığı hareketler ile örgütü içerisinde ötekileştirmeyi tavan yaptırmıştır.kendisi 3 dönem atama ile başkan olan biri myk ve pm ye tek isim bildirilip atama yapılmasını neden kabul edemiyor.artık eski bşk kamil subası gibi kenara cekilme zamanı geldi çoktandır geçiyor bile. bırakın örgütün gençleri kaynaşssın ve yıllardır süre gelen bu koltuk ve liderlik kavgaları son bulsun. bir söz de merve bşk. sevgili merve M.Kemal ATATÜRK ümüzün kurucusu olduğu partinin bir yöneticisi olarak lütfen taraflı davranmayı bırakıp açıklanan adayın etrafında tüm örgütü kenetlendirin. yoksa yine 31 mart gecesi hep birlikte üzülürüz.zamanımız az millet aylardır calışma yapıyor ama ilçe örgütü kendini yemekten başka bir iş yapmadı. lütfen yeterin artık herkes şahsi sorunlarını bir kenara bıraksın.

Yorumu oyla      11      8  
Delege 30 Ocak 2019 Çarşamba 18:40

Sayın ülgürün kendisi dışındaki seçilmişlerin hepsine yaptığı oyun bu bir türlü sindiremiyor zeynel beye de kaybedince aynı şeyleri yaptı şimdi sıra giliz hanımda...yazık çok antipatik oluyor

Yorumu oyla      11      8  
Selçuklu 30 Ocak 2019 Çarşamba 13:19

Son beş yılda köprünün altından çok sular aktı. herkes yaptığı hatanın farkında. sayın ülgüre geçen seçim oy vermeyenler bile bu seçimi yüzde yüz kazanacağını düşünüyor. Sayın Ülgür parti anketlerinde açık ara önde örgüt komple arkasında stk lar arkasında. Köyler komple onu destekliyor. Genel merkez ve il yönetimi neden bunları görmek istemiyor.

Yorumu oyla      15      8