YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 30 Ocak 2019 Çarşamba 15:04

İzmir modeli mi? O ne?

Yorumu oyla      9      5  
Halk 30 Ocak 2019 Çarşamba 14:05

Devlette devamlılık esastır.

Yorumu oyla      9      5  
nicolas 29 Ocak 2019 Salı 23:38

esas sizin turkıye modeliniz çöktu .. madem ak belediyecilik iyi neden başkanları istifa ettirdiniz..kendı içinizde çelişki var..biriniz bile agzınızı açamadınız tayyıp beye neden zeybekçi diye yazık!!!!

Yorumu oyla      10      5  
taraf 29 Ocak 2019 Salı 21:45

Yenilenme her zaman iyidir, Chp de iyi olanlar sadece mevcut başkanlar değildir, yeni neferler hep olacaktır, bu çöküş değil aksine daha çok bilenmedir. Kendi başkanlarınız gibi Fetöcülükten dolayı zorla görevden alınmadılar, zamanı gelince görevlerini yapıp bayrağı devrediyorlar. Sizdeki gibi metal yorgunluğu da yok, görevde olan olmayan her Chp’li aynı kararlıklıkla yola devam ediyor.

Yorumu oyla      10      5  
atatürkçü İZMİRLİ 29 Ocak 2019 Salı 21:10

ÇOK DOĞRU TESPİT..BİR İLAVE DAHA..NASILSA İZMİRLİ OY VERECEĞİNDEN ADAY KİM OLURSA OLSUN HESABINDA CHP-HDP

Yorumu oyla      11      7  
10 yıldır 29 Ocak 2019 Salı 21:02

Kimseyi dinlemeden Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları çizildi, milletin buna tepki gösterdiğini sağır sultan bile duydu. Ak Partili seçmen genel seçimde oy veriyor ama belediye seçiminde sırf bu yüzden Ak Partiye oy vermiyor. İzmir'de sadece Chp'li yaşamıyor niye İzmir'e metro projesi hiç ağzınızdan çıkmıyor.

Yorumu oyla      10      5  
kemal kılınç 29 Ocak 2019 Salı 20:51

Sayım vekil size Hasan karabağın dosyaları verildi partinizin meclis üyeleri bayraklı belediye başkanının ve belediyenin her şeyini belgeleriyle verdiler siz ne yaptınız sizin partinizin meclis üyeleri hasanla kol kola geziyor seninde bunlardan bilgin var ilçe başkanınız bir olsun hasan hakkında yorum bile yapmadı ki ilişkiler bozulmasın diye ya siz değilmiydiniz 2014 secimlerinde karabağla secim pazarlığı yapmadımı .

Yorumu oyla      10      5  
göremediğiniz 29 Ocak 2019 Salı 20:51

Seçim öncesi Ak Partili belediyeler su fiyatlarında indirim yaptı hepsi. Hayırdır niye daha önce yapmadınız tam seçim öncesi indirime gittiniz seçim garanti değil mi? Sayın Binali Yıldırım kendisi, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Devlet Bahçeli istifa etmesine gerek yok dediler basın sözcünüz gibi haberleri ilk önce veren Sayın Abdülkadir Selvi gelinen noktada edindiğim bilgiye göre Sayın Binali Yıldırım TBMM başkanlığından en kısa sürede istifa edecek dedi. Nedir bu gelinen nokta. Size tavsiyem sakın ha sakın Kanal İstanbul için referanduma gitmeyin çünkü hayır açık ara önde Ak Partililerde içinde. Birde nedir bu Ak Partiyi savunan kanallar ve siz kış günü seçmen sandığa gitmez katılımın düşük olacağını düşünüyoruz demeye başladınız. Merak etmeyin Chp ve İyi Parti seçmeni sandığa gidecektir. Poşet konusu kabak tadı verdi, şimdi sıra marketlerde. Pazarcı değilim marketimde yok. Fiyatları karşılaştırdım bazı marketlerde patates fiyatı pazardan ucuz. Tarım ve hayvancılığı bitirdiniz şimdi hayali hedef yaratıyorsunuz.

Yorumu oyla      10      5  
inciler 29 Ocak 2019 Salı 20:43

Sayın Dağ: İzmir'de belediyeyi alınca yağmur suyunu kanalizasyondan ayrıştıracağız demiş. 16 yıldır tek başına iktidarsın dediğini hangi ilde yaptın. Hangi Ak Partili belediye yaptı. İzmir belediyesi ile Hükümetin bütçesini karıştırdınız. Bütün iştahın nedeni İzmir belediyesinin bütçesi sağlam uluslararası kuruluşlar bile onayladı. Millet metro istiyor siz Körfez Geçişi diyorsunuz bunu temcit pilavı gibi ha bire gündeme getiriyorsunuz. Birilerine söz mü verildi?

Yorumu oyla      10      5  
yapma 29 Ocak 2019 Salı 20:34

Sayın Dağ sürekli belediye başkanı Sayın Kocaoğlu ve Chp'yi eleştirmekten başka iZMİR'e ne yaptınız? 1 metre bile metro yapmadınız. İsteyenin aday olamadığı ilçe kongreleri, bazı ilçelerde kongre yapılmadı, il kongresi atama ile bırakın artık şu Chp'yi pirim yapmıyor. Pazar ve market fiyatları belimizi büktü bu konuda ne yaptınız? Koskocaman hiçbir şey. Farkındamısınız artık Ak Parti seçmeni konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Gerçekten duymuyormusunuz, yoksa duymamazlıktan mı geliyorsunuz

Yorumu oyla      10      5  
gürkan 29 Ocak 2019 Salı 20:31

Haklı ama adama sizin parti de başta İstanbul, Ankara olmak üzere bir çok belediye başkanını "seçimlerden önce" neden "görevden aldı" diye sorarlar :)

Yorumu oyla      14      7