YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Süleyman 25 Ocak 2019 Cuma 12:30

İzmir in sana ve senin gibilerin zihniyetine ihtiyacı yok.Bizler işlerimizi kendi irademizle yapan özgür insanlar olmaya çalışıyoruz.Atatürkçüyüz laikiz.Sen ve senin gibiler aklını,iradesini kullanamaz.Sizler sorguluyamasınız,araştıramassınız sadece söyleneni yaparsınız.Yarın seni adaylıktan aldım dese emredersiniz dersin neden diye bile soramassın.Zaten emirle aday oldun.

Yorumu oyla      9      5  
dogrusoz 25 Ocak 2019 Cuma 12:12

içerisinde demokrasinin esamesi olmayan bir partinin izmir de kazanma şansı imkansızdır. önce demokrasiyi kendi partinizde ilçe ve il kongrelerinde isteyenin özgürce katılıp seçileceği bir atmosferi yaratın ,arkasından milletvekillerinizi de bu yonde özgürce secin, onlarda Ankara da tek adamın değil izmir in ve ülkenin haklarını ve menfaatlerini savunabilsinler .aksi durumda tek adamın sizlere ihtiyacı yok ki oraya kimi koysa yap der yapar kalk der kalkar otur der oturur ama buna biz de demokrasi denmez bu askeri emir-komuta demektir ki eninde sonunda ulkeyi felakete goturur. bence siz kendi hikayenizi bir düşünün..

Yorumu oyla      9      5  
hikaye 25 Ocak 2019 Cuma 10:59

Herşeyiniz hikaye ki sizin.16 yıldır mağduriyet hikayeleri anlatarak kaldınız orada.Şimdi de yeni bir hikaye uydurarak İzmir'i uyutmayı mı düşünüyorsunuz.Peh.

Yorumu oyla      10      5  
m35 25 Ocak 2019 Cuma 08:48

16 yıldır hikaye anlatıyorsunuz pazara çarşıya inin

Yorumu oyla      12      6  
ibrahim Yüncü 25 Ocak 2019 Cuma 06:11

İzmir'in tarihine bakmayanlar, yeni hikayeler yazmaya kalkmasın. Kentin fiziği ile insanı arasında geçmişten gelen bir bağ vardır, daha fazla bozulmamalı. Cumhuriyetin o güzelim 1 ci kuşak mimarisi izmirin omurgası idi. Sermet Tahsin'in- Mimar Kemalettin'in çizgileri ile oluşan... O güzelim Sakız tipi İzmir evleri yok oldu. Yeni hikayeler üretip daha fazla yok etmeyin lütfen. İzmir'i bilmeyenlerin İzmir fetvaları üzüyor bizi.

Yorumu oyla      10      6  
ayşe 25 Ocak 2019 Cuma 04:11

BİZİM HİKAYEMİZ 9 EYLÜL İZMİRİN KURTULUŞUDUR

Yorumu oyla      11      6  
izmirli 25 Ocak 2019 Cuma 02:03

İZMİR VADELİ İŞLEMLER BORSASINI İSTANBULA KAÇIRAN AKP İZMİRE NE VAAD EDEBİLİR..UNUTMADIK!EXPO İÇİN UGRAŞMADINIZ UNUTMADIK! IL OZEL İDARE MALLARINI GASP ETTİNİZ UNUTMADIK!

Yorumu oyla      10      6  
yazmak 24 Ocak 2019 Perşembe 23:09

M.Gezen, M.Akpınar ve diğer sanatçıları mahkemeye vererek zaten hikaye yazıyorsunuz! Korkudan kimse yazamıyor, konuşamıyor kalkmış hikaye yazacakmış! Yaa bi gidin, gölge etmeyin bari.

Yorumu oyla      19      6  
GAZİEMİR 24 Ocak 2019 Perşembe 22:19

Çok manidar!!!!!

Yorumu oyla      14      5  
gürkan 24 Ocak 2019 Perşembe 22:16

Adam hikayeye takmış :) hayır bunu diyen de 16 yıllık hükümetin ekonomiden sorumlu eski bakanı. bakan iken yapmadıklarını belediye başkanı olarak yapmayı vaat ediyor :)

Yorumu oyla      22      6  
olmayana ergi metodu 24 Ocak 2019 Perşembe 21:26

İzmir İstanbul arası 3,5 saate inecek çok güzel ama inanın o otobana bizde verecek para yok. Osmangazi Köprüsüne geçiş için verecek paramız yok. Yalova'dan feribotla geçiyorduk millet köprüden geçsin diye onunda ücreti arttırıldı. Karamürsel-İzmit üzerinden devlet yolundan gitmeye kalksak 100 metrede bir tepemizde EDS var. Bizim mutfakta yangın var sönmüyor: pazar ve market fiyatları belimizi büktü. Bu halde hayatımızı devam ettirmek için bizim bir hikayeye ihtiyacımız var. Köprülerden otoyollarda geçmesek bile devlet garantisi yüzünden millet ödüyor parasını. Dini bayramlarda rahmetlilerin (Demirel-Ecevit-Erbakan-Türkeş) yaptıkları köprülerden ve otoyollardan ücretsiz geçiyoruz siz sağ olan siyasetçilerin yaptırdıklarından parayla geçiyoruz işte asıl hikaye burada.

Yorumu oyla      21      6  
İzmir'in ihtiyaçları 24 Ocak 2019 Perşembe 21:17

Belediye Tire'li süt üreticilerinin satamadığı sütü aldı okullardaki öğrencilere dağıttı. Sonra bakanlık bunu aldı tüm ülkeye yaydı. Belediye 0-5 yaş bebeklere ücretsiz süt dağıtmaya devam ediyor ama hükümet bunu ülkeye yayamadı. Zeytinlere zararlı böcek musallat oldu belediye zeytin ağaçlarını kimyasal ilaç olmadan kurtardı aynısını Kiraz'da kestane ağaçlarına da yaptı. Belediye deniz filosunu yeniledi. Tüm engellemelere rağmen metro yatırımlarına devam ediyor. Özel halk otobüsü olmadan İzmir'in toplu ulaşımı daha güzeli olabilir ama şu anda ülkede lider durumda. Belediye seçimlerinde Kocaoğlu Ak Partili seçmenden bile oy alıyor. Hikaye aslında yazıldı ama Ak Parti il başkanları, milletvekilleri sabah akşam destek olmak yerine Kocaoğlunu eleştirdi. Sayın Zeybekci güzel söylüyorsunda ainesi iştir partinin lafa bakılmaz. 10 yıl önce inatla Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları çizildi milletin buna itirazı hala devam ediyor herkeste konuyu biliyor neden hala düzeltilmedi? Bu şehirde insanlar futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutmuyor. İzmir'de ilk önce Ak Partinin isteyenin aday olduğu ve kimsenin müdahale etmediği ilçe kongrelerine, kongresiz ilçe kalmamasına, yine isteyenin aday olacağı il kongresine yani Ak Partinin İzmir'de demokrasi adına bir hikayeye ihtiyacı var. Ankara'da İzmir'in hakkını savunacak milletvekillerine ihtiyacı var.

Yorumu oyla      21      6  
Cem 24 Ocak 2019 Perşembe 21:08

asil ülkemizin bir hikayeye ihtiyaci var yeniden demokrasi yeniden ozgur basim yeniden isleyen parlamento yeniden isleyen yargi sistemi yeniden dunyanin gipta edecegi toplumsal baris hic bir kimseyi otekelestirmeyen herkesi kapsayan birlestiren bir toplumsal baris yeniden uretim yeniden gelisme yeniden ornek gosterilen bir ulke olma yeniden sporcu sanatci bilim adami yetirtiren bir ulke olma yeniden cagdas egitim .

Yorumu oyla      18      5  
hikaye 24 Ocak 2019 Perşembe 21:01

İzmir'in sizin hiç gündeme getirmediğiniz metroya, Ak Partili belediyelere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yaptığınız para yardımına ihtiyacı var. İzmir'in inşaata değil tarım ve hayvancılığa bilgi desteğine ihtiyacı var. İzmir'in Ankara'da İzmir'i temsil eden milletvekillerinin İzmir'in hakkını savunmasına ihtiyacı var. Çünkü İzmir'linin yaşam tarzı sorunu yok: içen ve içmeyen birbirine saygı duyuyor. İzmir'in cek cak lara değil yatırıma ihtiyacı var.

Yorumu oyla      20      5  
BAYRAKLI 24 Ocak 2019 Perşembe 20:56

sayın zeybekçi zaten teşkilatınız bayraklıda bir hikaye yazıyor Hasan karabağla ikinçi bir hikayeye gerek yok.meclis üyelerinize ve ilçe başkanınıza sorun hikayenin içeriyini size anlatsınlar.

Yorumu oyla      14      5  
Masal 24 Ocak 2019 Perşembe 20:45

Masal anlatma arkadaş, Metro'dan bahset.

Yorumu oyla      21      5