YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
yusuf yusuf 20 Ocak 2019 Pazar 23:20

Atatürke küfredenleri sarayda ağırlayanlar arkalarına Atatürk posteri asarak demeç veriyor İzmirde! Gülemiyorum, 'biz adamı böyle yaparız' da diyemiyorum, acıyorum sadece! Talimatla bıyık bırakan kişiliksizler İzmir ve İzmirle ilgili hiç bir şey söyleyemezler! Şimdi, sağdan sağdan yürü, uzaklaş, dikkat et çarpılmayasın!

Yorumu oyla      12      5  
CHPLİ 20 Ocak 2019 Pazar 22:53

hem de fena çark ediyorlar. 2009 %55 2014 %49 2019 tekrar adayım. Hadi Oradan seni?

Yorumu oyla      11      8  
barış 20 Ocak 2019 Pazar 21:04

Çok mu ? Korkuttu Aziz Kocaoğlu :)

Yorumu oyla      11      5  
duymayanlara 20 Ocak 2019 Pazar 20:44

İster duyun ister duymayın, 16 yıldır hiç konuşmadan dava diye Ak Partiye gönül veren seçmen artık gür sesle konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Sebebi pazar ve market fiyatları, işsizlik işten çıkartmalar, akaryakıt fiyatları ve gerçeği yansıtmayan enflasyon rakamları. Milletin mutfağındaki yangın sönmüyor, herkes milletvekili maaşı, Halkbank promosyonu almıyor. Herkes TBMM lokantasında sudan ucuz fiyata et yemeği yemiyor. Patates-soğan-ıspanak-kereviz ve diğerlerinin fiyatlarına yetişemiyoruz. Külliye bütçesi zaten uzaya varmış bu yıl %233 artıyor, vıp jumbo jet alınıyor, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor. 16 yılın sonunda benim cüzdanım boş hemde bomboş ama birileri ultralüks yaşıyor. Bitti inanın hayat pahalılığı beni perişan etti. Destek bitti. İster duyun ister duymayın duysaydınız gereğini yapardınız.

Yorumu oyla      12      5  
referandum 20 Ocak 2019 Pazar 20:25

Kanal İstanbul denilen ne işe yarayacağı belli olmayan yatırım için başta Ak Parti seçmeni referandum istiyor. Allahın bize bahşettiği güzel İstanbul Boğazı varken kanal İstanbul gereksiz, eğer orada doğal suyolu olmasaydı atalarımız kazma kürekle oraya suyolu açardı. Madem vergiyi biz veriyoruz yap işlet devret modeli ile köprüler ve boğaz geçişine hesapsız devlet geçiş garantisi verildi geçsekte geçmesekte döviz cinsinden biz ödüyoruz o halde referandum yapılsın millet istiyorsa sorun yok. Gelin bunu İzmir'e uygulayalım referandum yapalım 'Metro' mu istiyorsunuz 'Körfez geçişi' mi hodri meydan referandum sonucuna herkes razı olsun. Körfez geçişi için söz verilen müteahhitlerde huzursuzlanmasın herkes sonuca razı olsun. İktidar sizsiniz varmısınız?

Yorumu oyla      12      5  
su fiyatlarında indirim 20 Ocak 2019 Pazar 20:18

Tehlikeye giren belediyelerde seçim öncesi su fiyatlarında indirim geliyor daha önce aklınız neredeydi? Sayın Kaya İzmir'e yaptığınız bir yatırımı söylermisiniz? İzmir'li metro istedikçe temcit pilavı gibi kimseye faydası olmayan körfez geçişini hayret bu sefer gündeme getirmemişsiniz. Talimat mı geldi seçimlere kadar bunu gündeme getirmeyin İzmir'li tepki gösteriyor diye.

Yorumu oyla      12      5  
Oğuz Kaan 20 Ocak 2019 Pazar 17:30

Çark edenlere bakın; Erzincanlı, İstanbul milletvekili çark edip İzmir milletvekili oluyor sonra İzmir belediye başkan adayı olup boyunun ölçüsünü alıyor hoop İstanbul belediye başkan adayı oradanda boyunun ölçüsünü alınca Erzincan'a geldim ne güzel bağlar türküsü yakılacak. Denizlilinin çarklarını sonra anlatırım.

Yorumu oyla      12      5  
Melis 20 Ocak 2019 Pazar 16:33

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına muhalefetden sorumlu Vekil bey yine döktürmüş.Bırak bu kadar edebiyatı da halkın sorunlarına çare bulmaya çalış.Nerde, çalışana takoz olsun, sorunlara çare aramamamayı düstur edinsin başka işi yok.Sonra da iyi olan herşey bunlardan kötü gidenler Allah'dan demeye utandıklarından CeHaPe'den.Teflon tava gibisin Atilla Kaya.Hiçbir kabahat sana yapışmıyor.

Yorumu oyla      13      5  
volkan 20 Ocak 2019 Pazar 16:21

EXPODA İZMİRİ YALNIZ BIRAKTINIZ. İL OZEL İDARE MALLARINI BELEDİYEYE DEĞİL HAZINEYE AKTARIP GASP ETTİNİZ. VADELİ İŞLEMLER BORSASINI İSTANBULA TAŞIDINIZ. 1METRE METRO YAPMADINIZ. ÇEVRE YOLUNU MENEMENE BİLE YAPAMADINIZ.FORMULA 1 PISTI SELÇUGA YAPILACAKKEN İSTANBULA YAPTIRTINIZ. İZMİR DURUKEN DAG BAŞINA EFES KONGRE MERKEZİ YAPTINIZ.16 SENEDİR BORNOVA OPERA BINASINI BİTİREMEDİNİZ.DEVLET TIYATROSU KSK SAHNESİNİ YIKTINIZ. İZMİR SİZİN YUZUNUZDEN GERİ KALDI. SİZİN TEK LAF ETME HAKKINIZ YOK Bİ DÜŞÜN YAKAMIZDAN!!!

Yorumu oyla      13      5  
gürkan 20 Ocak 2019 Pazar 16:15

liyakat yok diye altta biri yazmış. Çok haklı; AKP=liyakat :) bu arada bu aralar ne çok eski CHP'li ortaya çıktı. ne tesadüftür ki hepsi de ilk defa Ak Parti'ye oy vereceklerini, bunlardan ( CHP'den ) kurtulacaklarını söylüyorlar :)

Yorumu oyla      12      5  
İzmir sevdalısı 20 Ocak 2019 Pazar 15:56

Ülkenin anasını ağlattınız ülkeniz içini bosalttiniz satmak yer yapmadığınız bu vatana kötülük kalmadı dahaa hale konuşuyor yüzünüz kızartmak yerine aziz kocaoglu gibi partisini düşünen birine laf söylüyorsunuz ülkenin anası ağlıyor zam üstüne zam eyt kabul değil ret. .bitirdiniz ülkeyi uçuruma sureklediniz seçim sonrası siz gitmek olmazsa insanları satacak hale gelecek memleket. Cemaat derken gülen derken büyük hoca derken ülkenin anasını bellediniz be nasıl konuşuyor oy istiyorsunuz pırlanta gibi koca yürekli adam adamlara laf söylemek sizin hattınizmi bea aziz hata yapar yapmadığı şeyler olabilir ama bilerek kimseye kötülük yada rant yapmaz bundan sonra bu yazıdan sonra AKP ye oy verecek arkadaş varsa düşünce olsun vermesin eyt emekli olacak olanlar düşünün dolar işi olanlar dükkan olanlar kiracı olanlar düşünün milliyetçi arkadaşlar düşünün bozkurt izin alamaz özgürdür özgür düşünün İzmir tarih yazmaya hazirmisiniz

Yorumu oyla      12      5  
Cem 20 Ocak 2019 Pazar 15:53

dun mhp ye olmadik sozu soyleyen bugunse mhp ile kanka olan kimdir?

Yorumu oyla      12      5  
TC misafir 20 Ocak 2019 Pazar 15:47

"Kardeşim Esad"-"Hain Esed", "Teröristlerle müzakere etmeyiz"-"Devlet gerekirse teröristlerle görüşür", "Libya için nato hava üslerimizi kullanmayacak"-"Libya için hava operasyonları İzmirden yönetilecek"... Ne yazmaya sayfalar yeter ne de okumaya zaman.

Yorumu oyla      12      5  
Çarkçı 20 Ocak 2019 Pazar 15:34

Çark nedir görmek istiyorsanız görevden aldığınız belediye başkanlarına bakın. Buna rağmen ahkam keseceksenizde İzmir’de size dükkan kapalı.

Yorumu oyla      23      6  
Ramon 20 Ocak 2019 Pazar 14:49

Allah’tan kandıranları olmadı...Çark edenleri de fazlasıyla gördük..

Yorumu oyla      12      5  
Ozzy 20 Ocak 2019 Pazar 14:22

Ne oldu?Korku başladı sanırım

Yorumu oyla      21      6  
Eski chp li 20 Ocak 2019 Pazar 13:51

Helal olsun sayın vekil. Bunlar ızmır''i çantada keklik görüyor liyakat yok aten belediye kadrolarının hepsi torpilli. Isı bilene görev vermiyorlar. Ilk kez akparti ye vereceğim şunlar gidecek izmir kurtulack

Yorumu oyla      13      21  
sezo 20 Ocak 2019 Pazar 13:42

He yav he. kaç kere kandırıldık,ne istediler de vermedik diyen CHP zaten .

Yorumu oyla      23      7