YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ünal 21 Ocak 2019 Pazartesi 11:49

Tansu, İzmirin siyaset dehalarını çok kısa sürede fark etmişsiniz. Kutlarım.

Yorumu oyla      10      5  
tarafsız 21 Ocak 2019 Pazartesi 11:28

akp liler bugünlerde şunu yapıyor;ben solcuyum ama bu seçimde akpye vereceğim veya ben chpliyim ilk defa bu sefer akp ye vereceğim vs yalanını sevsinler ama başka çareleri de yok zavallıların

Yorumu oyla      10      5  
Tezat 21 Ocak 2019 Pazartesi 01:19

Hamza Dağ, hiç arkadaşlarının altını oymaz. Hele milliyetçi ve muhafazakarların...

Yorumu oyla      10      5  
bi gidin 20 Ocak 2019 Pazar 22:50

Yokluğunuzla bizi mutlu ediniz! Unutmadan, giderken trollerinizi, sığırlarınızı da götürünüz bir zahmet! Sizin bizi anlamadığınızı sanıyorduk, yanılmışız! Anlamışsınız da inada bindirmişsiniz :) Size bir tüyo, inatlaşanlar hep geri bastı, trenler bile gelir, geri döner bu kentte! Geri dönmektense terkedin bence!

Yorumu oyla      12      5  
son yıllarda 20 Ocak 2019 Pazar 20:46

Son yıllarda kapatılan-özelleştirilen- satılan fabrikaları herkes biliyor açılan tek fabrika. Manisa'da PEPSİ CO amerikan firması Doritos ve Lays fabrikası yaptı Sayın Cumhurbaşkanı açılışını yaptı.

Yorumu oyla      12      5  
Eleştirilere cevap 20 Ocak 2019 Pazar 20:20

Bakın ben İzmirli köyü sol bir ailenin mensubuyum. Ancak tarafsız bakíş açımızdan yitirmedim. 1- İnciraltı sahilini (mandalina bahçelerini) Narlıdere ye kadar zenginlere Çiftlik evi adı altında kim talan ettirdi? 2- Büyük devlet projelerini kim yargı yoluyla iptal ettiriyor? 3-Stadyum projelerini kim iptal ettirip zaman kaybettirdi? 4-Ödenek yok deyip tramvayı ihtiyaç duyulan Buca ve Karabağlar a neden yapmadılar? 5- Õzellikle Karabağlar olmak üzere ilçelerdeki yolsuzluk ve hizmetsizlikler neden sorgulanmıyor? 6- İzmir ilçe belediyelerindeki gereksiz iş yapmayan işçi ve personel ne kadar bilen var mı? 7- Altyapı, trafik , imar düzensizliği, parkotopark yetersizliği, vb ne olacak? Hiç kendine soran İzmirli hemşehrimiz var mı? 8- Körü körüne oyumuzu bu CHP bezirganlarına vermek akıllıca mı? 9- CHP miz, Atatürk ümüzün bıraktığı CHP mi? 10- İzmir''''im artík (hangi partiden olursa olsun) hizmeti, ehliyet ve liyakat sahibi başkanları hak etmiyor mu? 11- Hükümete kízıyıroz da İzmir''i yönetenlerin hiç mi suçu yok? 12- İzmir''in bu durumda olmasında bizim İzmirlilerin hiç mi suçu yok? Not: Artık İzmir kazansın. Kararımız İzmirimize hayırlı olsun...

Yorumu oyla      9      12  
kişi kendinden bilir işi 20 Ocak 2019 Pazar 20:14

Bu altını oyma işini en güzel Ak Parti bilir çünkü o partide tek kişi haricinde kimse konuşamıyor. Konuşanların halini görüyoruz.

Yorumu oyla      14      5  
Oğuz Kaan 20 Ocak 2019 Pazar 17:26

İstanbul'un Ankara'nın halini görüyoruz. 25 senedir İstanbul'u yöneten zihniyet "Biz İstanbul'a ihanet ettik." dedikten sonra daha neyi konuşuyoruz. Düşün ülkenin yakasından. Kaybedeceksiniz.

Yorumu oyla      15      5  
İzmirli 20 Ocak 2019 Pazar 16:59

Melih Gökçek’i ne yaptınız onun hesabını verin, sonra konuşun !

Yorumu oyla      15      5  
Tansu 20 Ocak 2019 Pazar 16:43

İstanbuldan kaçıp kafa dinlemeye İzmire geldik burda da HAMZA DAĞ,ATİLLA KAYA,AYDIN ŞENGÜL gibiler karşımıza çıktı. Bu ülkede n hiç rahat yüzü göremeyecek miyiz be...

Yorumu oyla      14      6  
volkan 20 Ocak 2019 Pazar 16:17

expoda destek çıkmadınız...vadeli işlemler bosasını istanbula taşıdınız. forlu 1 pıstını selçuk yerıne istanbula aldınız.il ozel idare mallarını hazıneye aktarıp gasp ettınız. 1 metre metro yapmadınız. izmirde kultur merkezi ihtıvacı varken dagbaşına efes kongre merkezi yaptınız..16 senedir bornova opera bınasını açamadınız. daha sayimmmiiiiiiii? sizin izmirliye bakacak yuzunuz varmı?

Yorumu oyla      15      5  
sezarın hakkı sezara 20 Ocak 2019 Pazar 13:39

sadece 2017 yılında yaklaşık 20.000 istanbullu ve 10.000 civarı anakralı izmire göç etmiş. bunlar dogru ve ciddi rakamlar yani sayın Dağ diyorki yaklaşık 30.000 emekli, 1 yılda izmire göç etmiş. insanlar emekli olamamaktan şiakyetçi . EYT biliyorsunuz :) ama sayın Dağ emeklilerin izmiri tercih ettiğini söylüyor. hemde yılda 30.000 civarı. rakamlar yalans öylemez arkadaşlar. googldan izmirin göç haritasını aratın bakın . istanbul ve anakradan göç rakamları ortada. bir vatandaş olarak ,bir izmirli olarak izmire karşı yalan söylenmesine çok sinirleniyorum. evet izmire emekli insanlar zamanında yerleştiler. eskiye göre çok daha az olaraktan gene yerleşenelr var. bunu kimse inkar etmiyor. ancak bu iş özellikle 2005 yılından sonra tersine döndü. emekli insan durmuyor izmirde. trafik yogun, göç fazla, ev fiyatları kira ve satılık olarak türkiyede 2. konumda ! hangi emekli izmiri tercih eder? hepsi gidiyor mugla ve antalya ya. yani gözünüzü seveyim sayın vekilim . Aylarca hem gede sonsöz, hemde diğer gazeteler izmirin göç haritasını yayınladı. niye okumuyorsunuz? hadi herşeyi geçtim. izmir için kafanız da bir köy algısı ve emeki şehri algısı var! bunu yaratmaya çalışıyorsunuz! hadi her şeyi geçtim. İZmir türkiye de enfazla residance ve yüksek yapılaşmanın yani gökdelenleşmenin oldugu 3. şehir. gökdelenelr şehirler gelişsin diye değil, geliştigi için yappılır! kim alıyor bunları ? istanbuldan emekli olup izmire yerleşen memurlar mı? narlıderedeki milyonlukd aireleri, mavişehirdekileri kim alıyor? ankaradan gelen emekliler mi? zaten bir otomasyon şirketinin izmirdeki ofislerini de emekli olanlar açıyor. Allianz sigortanın merkezini izmire taşıması da emeklilerin işi. izmire 2. bir serbest bölge gerekliliği sunuluyor buda emeklilerin işi. geçen sosyal medya da artık izmire de 2. havalimanı şart deniyordu ! muhtemelen gelecek emekliler içindir. yapmayın sayın dağ! dogma büyüme izmirliyim ama emekli oslam izmirde 1 dakika durmam. daha sakin trafigin ve yogunlugun olmadıgı başka illere taşınırım .

Yorumu oyla      27      5  
Gürkan 20 Ocak 2019 Pazar 13:11

Hizmetler ve yatırımlar için yerel yönetimi almaları lazımmış. Yani oy yoksa yatırım da yok diyor. Bakanlığın Ankara, İstanbul'a yaptığı metro yatırımlarını İzmir'de de yaptınız da belediye yapmayın mı dedi? 9 yıldır otogar metrosu yapılacak. 8 yıldır Ankara-İzmir hızlı tren inşaatı sürüyor ama İzmir tarafında daha çivi çakılmadı. Çandarlı Limanı'na 679 milyon harcanmasına rağmen elde var sıfır, proje yalan oldu. Kentsel dönüşüm dediler ancak 7 yıldır Karabağlar'da tık yok. Boş arsaya konut yapalım dediler o da yarım kaldı. TOKİ İzmir'i unuttu. Başlayan projeler de yarım kaldı. Otoyol yapıldı diye insanlar sevindi ama kullanım bedelini görünce ... yol+köprü kullanım bedeli 200 lirayı geçiyor+benzin :) bu nasıl hizmet? 5 yıldır inşaatı devam eden şehir hastanesi bitince merkezdeki 3 büyük hastanenin bazı bölümleri buraya taşınacakmış. Karşıyaka zaten yıkıldı.

Yorumu oyla      28      5  
izmirli 20 Ocak 2019 Pazar 12:48

çok haklı..Atatürkçü biri olarak ilk kez bu seçimde partime değil size oy vereceğim...

Yorumu oyla      14      29  
Teşvik 20 Ocak 2019 Pazar 11:21

İzmir'e 15 dakika uzaklıkta olan Manisaya özel teşvik uygulayıp İzmir'de sanayiyi baltalayan hükümet PATAGONYA HÜKÜMETİ mi acaba?

Yorumu oyla      31      6  
Gürkan 20 Ocak 2019 Pazar 11:05

BMC'nin yeni tesisinin İzmir'e değil de Sakarya'ya yapılmasının sebebi yerel yönetimin sizde olmayışı mı?

Yorumu oyla      36      5  
hukuk 20 Ocak 2019 Pazar 10:56

Bırak Sayın Dağ siyaseti sizin mesleğiniz hukukçu, Sayın Zeybekci'de Tire'de idi. Tire'de bir olay var bunun adı İNSANLIK SUÇU. Tire'de 12 yaşında kız çocuğu ikiz bebek dünyaya getirdi. İster kız ister erkek çocuğuna olsun cinsel istismarda bulunan kişilerden cezası kesinleşenlerin cezaevinde benim verdiğim vergiyle beslenmesini istemiyorum. Bunlar Ege veya Marmara'da üzerinde bina olmayan bir adaya kapatılsın, kaçmamaları için elektrikli telle önlem alınsın insaniyet namına günde 1 dilim kuru ekmek ve 1 bardak su verilsin. Orada ölümü beklesinler eğer istiyorlarsa çocuklara işledikleri insanlık suçunu birbirlerine yapsınlar. Haydi siyasetçi olarak İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız bunu dikkate almayalım. Ama bu cinsel istismar suçu ülkenin her yerinde işleniyor bu çocuklara yazıktır, günahtır. Bu suçu işleyenler insan olamaz. Haydi bunların işlediği İNSANLIK SUÇU buna tepki vermeyen millet olarak bizler ve bu gibi girişimleri caydırmak için cezaları yukarıdaki gibi verilmesi için kanun çıkartmayan siyasiler ve hukukçular ne suçu işliyoruz?

Yorumu oyla      30      5  
doğru tespit 20 Ocak 2019 Pazar 10:35

Evet İnsanlar İzmir'de yaşamak istiyorlar bir kısmıda emekli olabilir. Resmi kayıtlardan İzmir'in aldığı göç sayısını görebilirsiniz bunların hepsi emekli değil. Neden insanlar İzmir'e gelmek istiyor biliyormusunuz? Toplu ulaşım, süt kuzusu, tarım ve hayvancılığa belediyenin verdiği destek nedeniyle İzmir'e gelmek istiyorlar bu başarı sadece belediyeye ait Ak Partinin bunda hiçbir katkısı yok. Gerçeği kendiniz itiraf etmişsiniz.

Yorumu oyla      33      7  
madalyon 20 Ocak 2019 Pazar 10:23

Belediye bütçesimi daha çok hükümetin bütçesi mi, bazı yatırımlar belediyenin bazıları hükümetin görevidir. Belediye gerekenden fazlasını yaptı hükümet olarak siz ne yaptınız? 16 yıldır birşey yapmadınız belediyeyi mi alınca yapacaksınız? İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız. Sadece işiniz belediye başkanını eleştirmek İzmir'e yatırım hep vaat yani cek cak. Karnımız tok bunlara.

Yorumu oyla      27      5  
volkan 20 Ocak 2019 Pazar 10:11

16 senedir izmiri marka yapamayanlar bu seçimde cek cak li konuşup izmir hayali kurmasinlar umarim ankara istanbul uda kaybedersiniz

Yorumu oyla      29      6  
ibrahim Yüncü 20 Ocak 2019 Pazar 09:18

YANLIŞ KARDEŞİM... İZMİR SANAYİ KENTİ OLMAMALI, İZMİR GÖKDELENLERLE KARARTILMIŞ BİR KENT OLMAMALI, ÇEVRESİNDE BULUNAN TARIM ARAZİLERİ, İZMİR'İ LİMAN KENTİ YAPMIŞTIR BU ÖZELLİĞİ BOZULMAMALI. KÜLTÜR KENTİ BURASI. ROMA DÖNEMİ HEMEN ALTIMIZDAKİ İLK KATMAN. TARİHİ GİZLENMEMELİ DESEN HAKLISIN AMA TARİHİN ÜZERİNE BETON DÖKÜLÜYOR.

Yorumu oyla      30      5