YORUMLAR
Toplam 33 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Arsenik 23 Ocak 2019 Çarşamba 08:55

LAF LAF LAF ağır aday gösterin.. Aziz Kocaoğlundan ağır basan bir aday varsa gece gündüz İZMİR için çalışalım.Değişim şart diyenlere sesleniyorum.Aziz Kocaoğlu hakkında laf edenlere sesleniyorum.Aziz Kocaoğlu NE YAPTI ki diyenlere sesleniyorum demekki İzmiri gezmiyorsunuz tanımıyorsunuz... İzmiri gezin bakın neler olmuş.Neler değişmiş uzun seneler boyunca.Kişi karalarken insan önce kendine bakar ve düşünmeli Kişi bu değil kişi mert adam gibi adam.Konuyu bitirelim son sözlerle kişi karalarken elimizi kalbimize koyalım.HAYATIN PROVASI YOK!

Yorumu oyla      10      5  
Çirkinlik 20 Ocak 2019 Pazar 11:14

Bu kente 15 yıl hizmet etmeye çalışan bir kişiye "AZİZ SENİ İSTEMİYORUZ." diye pankart açmak doğru ve etik bir davranış mıdır? Aynı kişiler Cumhurbaşkanı için böyle bir pankart açabiliri idi? Açmış olsalardı sonucu ne olurdu.

Yorumu oyla      10      6  
CHP''liyim ama... 20 Ocak 2019 Pazar 11:05

CHP''liyim ama yeter artık İzmir hizmeti hak ediyor. CHP aday belirlememe sürecinde yaptığı rezilliklerin bedelini ödemeli. Biz oyuncak değiliz. İzmirli hemşehrimizden ricam bu kirli köhnemiş yapıdan kurtulabilmek için bir kere AKP ye verelim akılları başlarına gelsin. Bizim oyunuzu çantada keklik Görenler bedelini artık ödemeli...

Yorumu oyla      10      8  
ertugrul 20 Ocak 2019 Pazar 00:52

3*60 = 18o tl 4o tl pankar ==220 tl.lik EYLEM AKP YE 220 Tlye patladı yan..BELKİ KUMANYA DA VERMİŞLERDİR.... BÜYÜKSÜN İZMİR..

Yorumu oyla      9      6  
İzmir modeli 19 Ocak 2019 Cumartesi 23:56

Aziz Başkana neden bu kadar saldırılıyor? Hiç bir dişe dokunur yatırımı olmayan borç içindeki belediyelerin başkanları yere göğe sığdırılamazken, iktidara rağmen bunca eserin sahibi olan başkan neden saldırya uğruyor? Hem de bütün cephelerden saldırılıyor! Aslında korktukları Başkanın kendisi değil, yarattığı ve uygulamaya geçirdiği, başarılı sonuçlarını da bütün dünyanın takdir ettiği İzmir modeli! İzmir modelinin birleşmiş milletlerde örnek seçildiğini, benzer tüm şehirlere tavsiye edildiğini bildikleri için saldırıyorlar! AKP ihale kanununu 190 kere değiştirdi, olmadı, başkanları görevden aldı! Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün! Bebelere süt, yoksullara parti ayrımı olmadan yardım, 90 dakika, metro, izban, tramvay, açılan yollar, kentsel dönüşümde %100 uzlaşma! Köyden kente değil, kentten köye göç! Başarabilen var mı, olmuş mu? Hakkını verin başkanınızın, arasanız da bulamazsınız Aziz Başkan gibisini!

Yorumu oyla      9      6  
Soyere hayır! 19 Ocak 2019 Cumartesi 23:43

Emeğe saygı duymayanlara biz de saygı duymayız! Eleştirmek ayrı, 'odun'olduğunu ima etmek ayrı! Soyer bu terbiyesizliği yaptı mı? Yaptı. Aday değilim demesine rağmen başkan aleyhinde atıp tuttu mu, tuttu! Sırf bunlar bile Soyer'e oy vermemek için yeter!

Yorumu oyla      11      6  
izmirliyiz 19 Ocak 2019 Cumartesi 21:45

EVET İSTEMİYORUZ..TUNÇ SOYER GELECEK DERTLER BİTECEK..

Yorumu oyla      12      19  
Oğuz Kaan 19 Ocak 2019 Cumartesi 20:56

Tunç Soyer'in projeleri var mı? Aziz Kocaoğlu'nun yapamadığı hangi işleri yapacak bir hazırlığı varsa lütfen paylaşın.

Yorumu oyla      20      9  
Sevgi Sanlı 19 Ocak 2019 Cumartesi 20:46

Siz tunç soyeri birde seferihisarda yaşayanlara sorun, bende son iki yıldır seferihisarda yaşıyorum ve ne ümitlerle gelmiştim bu şirin ilçeye ama gelin görünki burası medyada görüldüğü gibi değil, ben 40 senelik chp li olarak yüz oyum olsa bir tanesini atmam o içten pazarlıklı tunça

Yorumu oyla      18      9  
gürkan 19 Ocak 2019 Cumartesi 20:30

Cumhuriyet Halk Partisi'ne "CEHAPE" diyen zaten gitsin AKP'ye oy versin, zaten verecekte, algıya gerek yok.

Yorumu oyla      18      10  
Lombak 19 Ocak 2019 Cumartesi 19:48

Bak arkadaş. Tunç Soyer''i desteklediysem zorunluluktan. Bu kente yararlı vasıfları olduğunu görüyorum. Ahmet Priştina başkanım gibi. Değişimin zorunlu olduğunu düşünüyorum. Ama sanmayın ki siyasi görüş olarak Tunç Soyerle uyuşuyorum. Kesinlikle yok böyle bir şey ve ilk yamuğunda yine karşısında olacağım. O yüzden insanlara hizmet etmeye odaklansın canım feda. Ha yok siyaset yapar, ayrışmalara saparsa, direk kapışırım.Öyle yani. Ha diğer adaylar fasa fiso, olur ya aday olurlar, direk açık söylüyorum nihata basacam neden? Cehapenin kesinlikle bi tokata ihtiyacı var. Yani cizgiler bu kadar keskin benim açımdan. Hiç önemli değil. Yapacaklarım belli. Siz bilirsiniz. Şöyleydi böyleydi, beni bağlamaz. Size hayırlı işler. Yolunuz da açık olsun.

Yorumu oyla      16      23  
TC misafir 19 Ocak 2019 Cumartesi 19:35

Ne kadar saçma sapan bir seçim sürecinden geçiyoruz. Her şeyin yüze göze bulaştığı aynı geminin yolcularının birbirini denize atmaya çalıştığı, kentin geleceğini değil de kendi geleceğini düşünen bencil ve menfaatçi taraftarlar, aday belirlemekten aciz bir parti yönetimi... Şahsen benim iyice midem bulandı mevcut siyasi partiler umut olmaktan uzak bu ülke nasıl ayakta kalacak merak ediyorum. Yaşananlar kısaca siyaset değil rezalet.

Yorumu oyla      16      7  
Mustafa MOROĞLU - Buca 19 Ocak 2019 Cumartesi 19:33

Ayrıca 'Aziz seni İstemiyoruz' ifadesi ne kadar nezaket dışı kaba bir ifade bu davranış biçiminiz bile her kesimden halkımızın tepkisini çekmeye yetmiştir.

Yorumu oyla      32      9  
Mustafa MOROĞLU - Buca 19 Ocak 2019 Cumartesi 19:28

Onur Erdem ve iki arkadaşı, bakın arkadaşları dahi diyemiyorum... Eğer ideolojik olarak kendini gerçek bir partili olarak görseydin yaptığın hareketin hiç de şık olmadığını, etik olmadığını bilirdin , öncelikle ülke Cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar bir tehlikenin içinde iken, Cumhuriyeti dönüştürme ve sona erdirme konusunda neredeyse son aşamaya gelmişler iken, senin tam da seçim arefesinde ben Aziz Kocaoğlu' nu istemiyorum gibi bir halka açık bir alanda gösteri yapmaya kalkman AKP lilerin bile isteyip de yapamadığı bir eylemdir, Arkadaşım Elbet ki tercihinde özgürsün ancak bunu dile getirmen gereken yer parti içinde disiplin kurallarına ters düşmeden nezaketle düşünceni açıklamak olabilir, bu eylem eğer gerçekten kayıtlı bir üye isen kabul edilebilir bir eylem değildir. Bir çok insanın gönlünde bir başkan adayı vardır elbette Aziz başkan da beğenirsin, beğenmezsin İzmir'e büyük hizmetleri olmuş, Belediye başkanımızdır, 3 kişi ile ne kadar gülünç bir duruma düştüğünün de farkında mısın acaba ? CHP genel merkezi İzmir' imize ve ilçelerimize kimleri açıklarsa beğenelim , beğenmeyelim biz şahıslardan ziyade partimiz çalışmak durumundayız, eee ben ona kızdım sandığa gitmeyeceğim, ben şuna kızdım oy vermeyeceğim .. ben şunu istiyordum göstermediler çalışmayacağım demek ben partiye ideolojik, düşünce bağı, tutarlı bir çizgi ile bağlı değil, çıkarlarım doğrultusunda bağlıyım demektir. Yazık çok yazık.. Protesto edeceksen bak Foça komando birliğinde 3 aylığına eğitim görmeye gelen askerleri seçmen yapmışlar bunlar blok halinde oy vermeye gidecek yönlendirme ile, olmayacak yerlere sahte seçmenler yazılmış, bir dairede 1108 kişi yazılmış, edeceksen bunları protesto et kardeşim...

Yorumu oyla      25      9  
Nurizade 19 Ocak 2019 Cumartesi 18:57

Demek ki neymiş? Sosyal medyada çok güçlü görünenler kağıttan yapılmış kaplanlar imiş.

Yorumu oyla      21      8  
sezarın hakkı sezara 19 Ocak 2019 Cumartesi 18:40

Onur erdem bence izmiri trollemek istemiş ama becerememiş asdasdasdasdsd :D

Yorumu oyla      17      6  
Ahmetsezai 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:51

BU KİŞİLER,SAYIN AZİZ KOCAOĞLU'NUN MAHALLEDEN ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI MI?BİR NEBZE NEZAKET..O KİŞİ, HALKIN OYLARIYLA SEÇİLMİŞ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI...

Yorumu oyla      21      7  
muhalif 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:42

antiazizcilere ve sosyal medyada bunun arkasında bulunup paylaşım yapanlara tokat gibi cevap olmuş.....

Yorumu oyla      18      6  
Murtaza 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:37

Şunu artık kabul edin ki İzmirliler artık değişim istiyor. Tabii ki Aziz Kocaoğlu tecrübelidir, 15 yıldır belediye başkanıdır, ancak seçildiğinde büyükşehir değil ilçe belediyesi dahil yönetmiş biri değil di. İlk seçildiğinde projesi varmıydı, Tunç Soyer'e zarar vermeyin, beğenmediğiniz Tunç Soyer başkan olduğunda peşinden koşacaksınız.

Yorumu oyla      15      18  
İzmirli 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:34

Ne demek "basın açıklaması yapma hakkını kendinde görüyorsun?" demek ya, böyle diye diye koyun gibi güttüler sizi, adam en güzelini yapmış keşke herkes anlayabilse!! Ben destekliyorum beyefendiyi, helal olsun bravo..

Yorumu oyla      14      14  
izmirli 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:28

Medyada Aziz kocaoğlunun gucunu goren troller onun için olumsuz şeyler yazsada İzmirde Aziz Kocaoğlu bir Markadır.

Yorumu oyla      21      10  
izmirli 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:12

onur beyin ikinci eylemi bir haneden çıkan 40 - 50 kişilik seçmeni protesto etmek olsa daha anlamlı olmaz mı arkadaşlar?

Yorumu oyla      17      6  
REİS 19 Ocak 2019 Cumartesi 16:01

AZİZ BAŞKANI ADAY GÖSTERMEYECEKLER

Yorumu oyla      14      9  
Gürkan 19 Ocak 2019 Cumartesi 15:40

Burada daha önce de Kocaoğlu yokum dediğinde Tunç Soyer demiştim ama adaylık dosyası dahi vermedi. Adaylık dosyası yok, seçilirse ne yapacağı da belli değil. Ver dosyanı, açıkla projelerini ( tabi varsa ) talibim de, projelerim şunlar de, istiyorum de ... çok mu zor?

Yorumu oyla      17      7  
Şen Gül 19 Ocak 2019 Cumartesi 15:31

Sosyal medyada yapılan algı operasyonu ve gerçekte olan durum apaçık ortadadır. Trolle gelen soyer'e bir çift lafım var. Aziz bey namuslu adam. Bel altı çalışsa ve belediyenin bütçesini sizin gibi trollere harcasa hiçbiriniz sokağa çıkamazsınız.

Yorumu oyla      24      9  
Onur Erdem ve Saz Arkadaşları 19 Ocak 2019 Cumartesi 15:04

Bu sözler size ait değil mi, Onur Erdem? "İzmirliler hak ettiği başkanı, yani; Tunç Soyer’i istiyor. Hele ki Kocaoğlu’nun adaylık açıklaması yaparak, hem kendisini, hem partisini hem de bizleri komik duruma düşürmesine nasıl izin verilir? Anlaşılan o ki CHP’nin gerekli ve doğru adımı atması için biz İzmirliler’in CHP yönetimini azıcık gıdıklaması gerekmektedir Tüm bu sebeplerden ötürü, hem Aziz Kocaoğlu’nun protesto etmek hem de CHP yöneticilerinin artık gerekeni yapması konusunda uyarmak amacıyla, Cumartesi günü saat 13:30’da Belediye Binası sokağında toplanacağız. Eylemimizle ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü’müze gerekli yasal bildirim yapılmıştır. Tamamen yasal ve barışçıl, küfürsüz, slogansız, İzmir’e yakışır biçimde efendi bir eylem ile basın açıklaması yaparak dağılacağız. Muhtemelen tarihte ilk defa gerçekleşecek bu tür bir eylemde, şehrimizin geleceğine önem veren İzmirliler’in birlikteliği önemlidir. Ne yağmur ne de soğuk hava, İzmir’in geleceğini önemsediğimizi göstermemizi engelleyemez."

Yorumu oyla      17      11  
Izmir 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:59

Büyük başarı sosyal medyadan atmaya devam etsinler

Yorumu oyla      19      9  
Onur Erdem'e 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:57

Basın açıklaması yapma hakkını kendinde görüyosun yani.Birde miting değilmiş yaw sen kimsin ki?bu kadar kendini bilmez insan olur mu?

Yorumu oyla      21      8  
Tahsin 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:56

Kocaoğlu İzmir''in gururudur. Kocaoğlu bir markadır. Kocaoğlu Sosyal Belediyeciliğin simgesidir. Kocaoğlu emanete hiyanet etmez. Kocaoğlu ile uğraşılmaz

Yorumu oyla      24      10  
Gürkan 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:46

Ha ha ha ...

Yorumu oyla      20      8  
Onur Erdem 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:36

Sanırım konuşma metnimi size ulaştıramadım. Bu tamamen bireysel bir basın açıklamasıydı. Katılımcılar da sadece bir kaç arkadaşımdı. Yani miting değildi. Yine de ilginiz için teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım.

Yorumu oyla      12      16  
Kamil 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:24

En düzgün aday kocaoğlu.içkisi yok .kumarı yok.hırsızlığı yok.ama gaziemirde değişim şart

Yorumu oyla      21      12  
Cemil 19 Ocak 2019 Cumartesi 14:13

Hic utanmadiniz mi yakiştımı

Yorumu oyla      22      9