Cumhur BULUT
Ya kafa hastalıklı ya bilinçaltı intikamı ya da planlı saldırı
16 Eylül 2021 Perşembe

Bu olan biten işlerin içinde ya hastalıklı bir kafa ya intikam duygusunun barındırıldığı bir bilinçaltı ya da planlı bir saldırı görevlisi var!

Yoksa mümkün değil…

Değerler yozlaşması telafi edilemez bir bozgundur.

Bunun içinde Türk toprağına “Pagos” ismi vermek de var, Peygamber Efendimize ve dinimize saldıranları festival adı altında İzmir’e getirmekte…

Tabii şimdi bir sürü bozacı bulacaktır kendine, yanına da şıracı… Bir o kadar da şakşakçı!

Fakat burada büyük bir sorun var! Yani bu “adamda büyük bir sorun var”…

Siyaseti bir tarafa bırakıp akşam sohbetlerinde bir araya geldiğimiz bütün seçmenleri de aynı kanaatte.

“Böyle olduğunu bilmiyorduk” diyen de var, “biz biliyorduk ama dinletemedik” diyen de…

Biz işin orasında değiliz. Gelmiş, bir ceket misali konmuş ve seçilmiş… Demokrasidir, oy çokluğudur, diyecek bir şeyimiz yok. Orasını onu belirleyenler ve seçenler düşünsün. (Bizler de neden seçilemediğimizi!)

Lakin yaptıklarına söyleyecek çok sözümüz var bizim!

Bu adamın İzmir’in her tarafı kanalizasyon kokarken ve lağım akan dereler İzmir’den Gediz’e boşalırken kalkıp başka vilayetlere gidip şova çıkması aslında çarpık bir zihniyete sahip sahne sanatçısı olduğunun göstergesidir!

Ben Atatürkçüyüm maskesiyle Kemalistlerin, çağdaşların ve Ulusalcıların oyunu alması ama Büyükşehir Belediyesinin bilmem kaçıncı katında “Bölücü-Örgütçülerle” toplantılar yapması, bölücülerin kürsüsüne çıkıp sunuculuk yapması da tam bir belgesel konusudur aslında!

Evet tekrar söylüyor ve altını yine çiziyorum. Bu adam bizden değil! Aynı değerlerde buluşmuyoruz. Aynı mukaddesata bağlı ve içtimai alanda aynı hassasiyetlere sahip değiliz!

***

Gelelim striptizli Manevi Değerler Gaspına…

Bre gafil!

Sen yaptığının farkında mısın?

Mukaddes değerlerde haddini aştığın yetmiyormuş gibi bir de kalkıp meşrulaştırmaya çalışıyor, işlediğin hataları savunuyorsun!

Değerler manzumemizin bizim üzerimizdeki tesirinden bihabersin! Çünkü dedim ya “bizden biri değilsin!”

Ne Hz. Mevlana’yı bilirsin ne tasavvuf yolunu!

Ne Sema’ı bilirsin ne de Semah’ı…

Sen bilmiyorsun ya, o sanatçı diye çıkardığın soytarı (şahsıma dava açabilir) dahi hiç bilmez Mevlevilikte “kırmızı”nın ne manaya geldiğini…

Kırmızıyı kimin giydiğini ve kimin makamı olduğunu!

Edep Ya Hu! Edep Bre Edepsizler!

Sema nedir, sen nereden bileceksin! İşin şov ve şovmen ağırlamak!

Tarikat demek yol demektir, Tanrı’ya ulaşan yol! Edebi vardır, usulü, vardır erkânı vardır!... Kutsalı vardır, kuralı vardır! Sen nereden bileceksin!

Bilmediğin gibi, bir bilene de sormayacak kadar edepsizsin!

Yaptırdığın açıklama da biz inanları, mukaddes değerlerde birleşenleri “salak” yerine koyuyorsun!

Değerlere ihanet ve yozlaştırma vatana ihanet kadar vahşi bir adımdır! Nasıl anlayacaksın!

Bak dinle!

“Sema”, “Allah’ın 99 isminden, Esma’ül Hüsna’dan olan “Semi” den gelir… Semi; Her Şeyi Duyan, İşiten, kendine gizli hiçbir ses gizli olmayan demektir. O sessiz dönüş de atomundan yıldız sistemlerine kadar bir dönüş içinde olan kâinatı sembolize eder ve O yüceler yücesi İŞİTİCİYE ulaşma yoludur bu!

Sen bu mukaddes yolu nereden bileceksin!?

Sence Atatürk neden Hz Mevlana’nın Türbesine ve Mevlevihane’ye özel ilgi göstermiştir, hiç düşündün mü?

Sen nereden düşüneceksin!

Senin için kutsal, senin için mana, senin için değer yok ki!

Şov var sadece şov!

***

Ama şakşakçın, ama kalemşörün, ama sahibin çok!

Olsun! Dert değil…

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 36 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
elmayla armudu karıştırmak 21 Eylül 2021 Salı 13:32

Mutlu ülkeler sıralaması boş iş. Petrol zengini ülkelerde kişi başı milli gelir uçmuş durumda; gerçekte öyle mi, değil. Hem kukla yönetiyor diyorsun hem de halk mutlu diyorsun. Kuzey Kore vatandaşlarına ankete katılmalarına izin bile verilmiyor. Verilse kesin birinci ülke olurlar. Çok mutlular ya! Gökdelen dikmekle gelişmiş olmuyorsun. Arap ülkelerinin dünyaya katkısı nedir? Daha doğrusu islam ülkelerinin ... Yıllardır birbirlerini öldürmekten başka yaptıkları ne var? Kadınlar okula gitsin mi, araba sürsün mü tartışılan ülkedeki insanlar mutluymuş. Buna inanan var mı?

Yorumu oyla      4      5  
Bülent ışık 21 Eylül 2021 Salı 12:39

Aşağıdaki yorumcu 15-25 yaşları arasındaki gençlere sormuşlar 10 bin dolar aylık gelirle Suudi Arabistan'da mı yaşamak istersiniz yoksa 5 bin dolara Isviçre'de mi yaşamak istersiniz diye Ak parti seçmeni gençlerin yüzde 60.5 i İsviçre demiş. Kuzey Kore diyenlerin oranı isviçre fazla olsada Suudi Arabistan' dan daha yüksek.

Yorumu oyla      5      5  
Lombak-Hangi Arap? Dünya'nın halleri... 20 Eylül 2021 Pazartesi 22:11

Suudi Arabistan'ın dünya mutlu ülkeler sıralamasında 26. sırada olması hakkında ne düşünüyorsunuz aşağıdaki sayın yorumcu? Bahreyn 22nci. Birleşik Arap Emirlikleri 25 inci. Kuveyt 47 nci ve AB üyesi Letonya'dan (51),Asya'nın devlerinden Japonya'dan (56) daha mutlu. Bunların hepsi krallık ya da emirlik. Laik değil. Bazılarının taptığı ABD, 19 uncu sırada. Yani Bahreyn'in ancak 3 sıra üstünde. Laik olarak bildiğimiz Arap ülkelerine geçelim. Cezayir 109 uncu, Tunus 122 inci, Mısır 132 inci. Hepsi laik ve Türkiye'den daha mutsuz (104). Laik Türkiye'nin durumu da iç açıcı değil. Suudi Arabistan son yirmi yılda petrol fiyatlarının düşmesiyle hem ekonomi hem de para birimi olarak epey darbe yemiş bir ülke. Sapkın bir düzenle yönetiliyor. Bütün savunma sistemleri, ordusu ABD'ye bağlı ve bağımlı.Tarihte hiçbir zaman ülke kurulamamış bir coğrafi alanı batı kuklası kral yönetiyor. Ölüm cezası kelle uçurularak uygulanıyor. Ama mutlu. Ülke olarak en az Suudi Arabistan (26) kadar mutlu olmayı hedeflemeliyiz diye düşünüyorum. Tabii laik ve batıya bağımlı olmayan bir ülke olmayı sürdürerek.

Yorumu oyla      4      6  
Basmane küçük Suriye olmuş 20 Eylül 2021 Pazartesi 17:20

Pagos ismine takılanlar Basmane ve çevresinin halini görmüyor mü yoksa işine mi gelmiyor? Elini koluna sallayan ülkeye, İzmir'e geliyor ama bunlardan tık yok. Neymiş, adam dans etmiş. Çok ayıp etmiş. Sanırsın camide, üstü çıplak dans ediyor.

Yorumu oyla      3      3  
Murat DEMİR 20 Eylül 2021 Pazartesi 10:41

Türkiyeyi araplaştıran AKP hakkında ne düşünüyorsunuz Cumhur bey. Talibanın teröristlerini Türkiyeye dolduran Akp hakkında ne düşünüyorsunuz Cumhur bey. Atatürke hakaert edip Laikliği kaldıralım diyen Diyanet işleri başkanı hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Milliyetçiliği ayaklarının altına alan Türk düşmanı Cumhurbaşkanınız hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Türk bayrağını arabasının üstüne yağmur yağmasın güneş almasın diye seren İmam Hatipli Öğretmen hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Okulda andımızı kaldıran Türk düşmanı Arapseverler hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Saygılarımla arz ederim.

Yorumu oyla      9      6  
Fikret ASLAN 20 Eylül 2021 Pazartesi 10:34

AKP'nin Devletin kasasından milyonlarca dolar vererek Amerikada Yurt yaptığı erkek çocuk tecavüzcüsü Ensar vakfı hakkında bir kaç kelam edermisin Cumhur efendi.

Yorumu oyla      8      3  
fıkra bu kadar 18 Eylül 2021 Cumartesi 17:22

24 yıldır seçim kazanamamış kişinin peşine takılmışlar, ideolojik oy veriyorsunuz diyor. Hesap sormazsam dediklerini daha şimdiden aday gösteriyorlar ama başkaları şakşakçı oluyor. Vatandaşın oy verip seçtiği kişiye hakaret etmeyi gayet doğal karşılıyorlar. Korku dağları sarmış, baraj düşürme peşindeler. Sürekli belediye eleştirenlerin belediye başkan adayları dahi yok. İttifak kurmuşlar da aday gösteriyorlar. Bu nasıl ittifak ki adayların hepsi AKP'li, tüm bakanlar da AKP'li.

Yorumu oyla      8      4  
Selim Iler 18 Eylül 2021 Cumartesi 16:21

Saçma döktürmece uzmanı yine meydanı boş bulmuş. Senin gibilere tahammülü kalmadı bu milletin.

Yorumu oyla      9      5  
ST 18 Eylül 2021 Cumartesi 09:57

Saçmalamışsınız.

Yorumu oyla      8      4  
gediz meselesi 17 Eylül 2021 Cuma 18:43

10 katlı apartman düşünün; üst kattakiler devamlı halı silkeleyip, hortumla camları yıkıyorlar. Alt kattakinin camlar hep leş gibi. Öncelikle ne yapmak gerekiyor? https://www.veryansintv.com/ciplak-semazeni-kultur-bakanligi-oynatmis-yeni-safak-haberini-yapmis şu haberi de alın okuyun, bakalım ne diyeceksiniz? https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mhpli-belediye-baskan-agabeyini-once-imar-muduru-sonra-yardimcisi-yapti-6601365/ din, milliyetçilik da bir yere kadar değil mi?

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva