Serdar DEĞİRMENCİ
Titre ve kendine dön
11 Ocak 2017 Çarşamba

Yorumsuz bir yazıdır bu….

Konuşan da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’dir…

20 Ocak 2015:
“Erdoğan’ın başkanlık isteği,başkanlık hırsı parlementer sisteme,yani mevcut devlet nizamına taban tabana zıttır. PKK ve mevcut çevrelerde “Al özerkliği, ver başkanlığı” mutabakatı sağladığı anlaşılan Erdoğan, tek adam olmak için bastırmakta, son kozlarını oynamaktadır.”

8 Şubat 2015 Kırşehir mitingi:
“Erdoğan baştan aşağı yalan olup çıkmıştır. Bu yolla anayasayı değiştirip, Öcalan canisiyle başkanlık sistemini kurma hedefine sabitlenen Erdoğan,geri dönülmeyen bir mecraya sapmıştır.”

8 Mayıs 2015:
“PKK nın desteğiyle başkanlık amacı güden Erdoğan; gün yüzü göremeyecek, heves ettiği bölünme anayasası elinde patlayacaktır.”

9 Mayıs 2015:
“Başkanlık, federasyon demektir. Bu da Türkiye’yi bölünmeye götürecektir.Beştepe Hanedanı ve AKP yönetimi 17-25 Aralık yolsuzluk dosyalarının bir daha açılmamak üzere kapatılması ve bu rüşvet, hırsızlık ve yolsuzluk çarkının döndürülmesi Tayyip Erdoğan’ın bütün yetkileri elinde toplayarak diktatörlüğü ilan etmesine bağlıdır. Yeni anayasa ile başkanlık sistemine geçilmesi bunun için istenmektedir. Recep Tayyip Erdoğan tipi başkanlık sistemi  Türkiye’nin bölünmesinin reçetesidir. Demokrasinin idam fermanıdır.Tek adam diktatörlüğünün beraatidir.Hırsızlık ve yolsuzluk ruhsatıdır. Beştepe’nin ve peşinde sürüklenen AKP’nin yeni Türkiye’den anladıkları ve murat ettikleride budur.İstedikleri ve amaçladıkları bölünmenin, hırsızlık ve soygunun, hukuksuzluk ve zorbalığın önünün açıldığı, bu konuda Erdoğan’ın sınırsız yetkili olduğu karanlık bir Türkiye’dir.”

8 Aralık 2015:
“Erdoğan ne yapmaya çalışmaktadır. Peki Erdoğan başkan olduktan sonra krallık ilan etmeyeceğine kim garanti verebilir.Oğlunu ikinci Erdoğan olarak tahta geçirmeyeceğine kim garanti verecektir.Türkiye’nin yeni Putin’i oluşmaktadır.”

5 Ocak 2016:
“Milliyetçi Hareket Partisi, başkanlık sistemine tümden karşı olup, parlementer sistemin revize edilerek geliştirilmesinden yanadır.”

26 Mayıs 2016:
“Başkanlık sisteminin veya fiilen uygulansa da partili cumhurbaşkanlığının ileride aşırı bedellere mal olacağı bilinmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milletinin eseridir. Başkanlık sistemi ve partili cumhurbaşkanlığı konusunda vereceğimiz destek,sunacağımız herhangi bir katkı zamanın şartlarının ruhuna uygun olacak şekilde yoktur.”

12 Haziran 2016:
“Bizim saray ile anlaştığımız namertçe söylendi. İlk aşamada partili cumhurbaşkanlığına evet dediğimiz, başkanlık sistemine sıcak baktığımız soysuzca iddia edildi.”

3 Ocak 2017:
“Anayasa değişikliği genel kurula geldiğinde de, oradaki değerlendirilmelerde de katkı sağlayacak bir tek oyum vardır, onu da vereceğim. Verdiğim evet oyumu  referandumda da aynen  tekrarlayacağım.”

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 11 Ocak 2017 Çarşamba 14:06

Önce partisini bitirdi şimdi de ülkeyi bitirecek Devlet Bahçeli. Milliyetçiliği bu kadar savunan bir MHP tabanı nasıl bu kadar suskun ve teslimiyetçi anlamak mümkün değil. Hele ki tasarıya destek veren MHP milletvekilleri, anlaşılan o milletvekilleri için kişiler devletten daha önce geliyor.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva