Cumhur BULUT
Siyasetin İçindeki Gizli El…
22 Ağustos 2017 Salı

İlk Not: Bu yazı Atatürk’ün ve onun çizgisinden gelen Rahmetli Türkeş ile Devlet Bahçeli’nin önemini ortaya koyar!…

***

Bir önceki yazımızda siyaset içine sızma olabilme ihtimalinden hareketle CHP tarihinde yer alan bir isim üzerinden küçük bir gezinti yapmıştık.

Yazımız büyük ses getirdi. Çokça tenkit ve bir o kadar da alkış aldım. Dert değil. Tefrikanın karilerim tarafından yorumlanmasını ve değerlendirilmesini çok kıymetli buluyorum…

Gelelim daha önceden duyurduğumuz yazımızın ikinci kısmına…

Dünya tarihinin temel yürütücü amili olan Milletler Mücadelesinde diplomatik savaşlar bilindik disiplinlerle sürdürülmez. Gizli eller, gizli yapılar ve gizli toplantılar tıpkı savaş meydanında olduğu gibi taraflar arasında yapılır durur.

Kendine mahsus yöntemleri vardır bu savaşların.

Bazıları da kendilerine maske-kılıf bularak meşru gibi görünerek gerçekleştirilirler…

FETÖ’nün yıllarca süren Abant Toplantıları bunlardandır, mesela…

E Bilderberg’i de unutmamak lazım…

Bilhassa son 15 yıldır yapılan tüm Bilderberg toplantılarında AKP’li çok önemli isimler ve bakanlar; CHP’li çok etkin isimler ve yöneticiler var… Diğer yazar ve işadamlarını saymıyorum artık…

Ve Moon…

Son tespitlere göre Moon Toplantılarına Türkiye’den bugüne kadar 40 kadar önemli isim ve akademisyen katılmış ve hala da katılıyor…

Bunlardan biri Deniz Baykal diğeri de müteveffa Yaşar Nuri Öztürk, AKP’li Eski Bakanlardan Prof. Dr. Mehmet Aydın ve yine müteveffa AKP kurucularından Nevzat Yalçıntaş…

Ve tabii ki Eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu…

Bence görevleri itibariyle eyvah diyebileceğimiz isimler bunlar!… Bırakın toplantılara iştiraklerini bu isimlerinin adlarının böyle şaibeli yapılarla birlikte anılması dahi fecaattir!

Demek ki önce siyasetin arınması lazım!

Öncelikle Siyaseti muhafaza ve müdafaa etmek iktiza ediyor demek ki…

Evvela Siyaset mekanizmalarımızın da birer milli kurum olduğunu unutmamak gerekiyor!…

***

Riyaseti döneminde bir tek yurt dışı ziyareti dahi yapmayan, gizli hiçbir toplantı ve yapıya katılmayan Atatürk’ün Mason Localarını neden kapattığını eminim şimdi daha iyi anlamışızdır.

 

E, bu yazılardan sonra da ABD’ye ziyarette bulunmayan, hiçbir yabancı kurum ve kuruluşla; gizli ve açık örgütle özel görüşme yapmayan, yapanları da mümkün olduğunca partisinden uzak tutan, yıllardır her türlü saldırıya karşı partisini koruyan MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye hayranlık duymamak ve hakkını teslim etmemek de çok yanlış olur.

Son olarak “Temiz yarınların yolu, bağımsız ve milli siyasetten geçer”. Diyerek biterim… Yine yorum ve değerlendirmeler sizlerindir muhterem karilerim…

Durun durun! Az daha unutuyordum bir Son not mahiyetinde 1957 yılından buyana gerçekleştirilen Bilderberg Toplantılarına sadece Türkiye’den katılan Temsilcilerini de yazalım şuraya. Hani aklımızın bir kenarında bulunsun… Bir gün lazım olur.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 26 Ağustos 2017 Cumartesi 10:18

Milliyetçiliği ayaklar altına alan Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk düşmanlarının kankası Devlet Bahçeli mi Atatürk çizgisinden geliyor? Kusura bakmayın ama yalanlara karnımız tok.

Yorumu oyla      11      5  
Ali Erdemir 24 Ağustos 2017 Perşembe 12:37

Asıl gizli toplsntıyı Bahçeli yapt ve değişti. Mhp gizli toplsntıların merkezidir. 1995 özfaturayı başkan yapmak içşn nihat yazıcı abiyi yeme toplsntısı. Dr. Mehmet bayındır vekil olmasın diye evrakları yok etme unutma toplsntısı. Murat koçu 3 sıraya atma toplsntısı. Musavvat başksnın hilton toplsntısı. Ticaret odası seçimkeri gizli toplsntidı. Birçok toplsntı var mhp izmirin siz bunları yazın cumur bey

Yorumu oyla      12      5  
Suat Burunovalı 22 Ağustos 2017 Salı 20:51

Gizli topntılar hep olur herşey açıkta olmaz Cumhur Bey. Pekiyi o zaman siz neden görevi bıraktınız???? Yoksa sizin hakkınızdadagizli toplantıyımı haber aldınız.normal böyle toplantılar.

Yorumu oyla      12      5  
Merkez 22 Ağustos 2017 Salı 12:12

Tebrik ederim çok önemli konuya değinmişsiniz Devlet Bahçeli bu Vatanın çimentosu hain fetö bu bildiği için çok uğraştı ama başaramadı şimdi yeni parti ile bitirmeye çalışıyorlar akılları sıra.

Yorumu oyla      11      8  
22 Ağustos 2017 Salı 10:35

AKP'ye destek çıkan Bahçeli mi Atatürkçü ? En son Bahçeli desteği ile Türkiye Cumhuriyeti değil de Türkiye Cumhurbaşkanı ifadelerini de görür olduk. Bahçeli' den tek bir kelime duymadık.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva