Burak OĞUZ
KOBİ'lere 50 bin Lira faizsiz kredi
13 Şubat 2017 Pazartesi

Geçtiğimiz yıl sonunda KOSGEB’in 50 bin lira faizsiz kredi desteğine rekor sayıda başvuru yapılmış ancak az sayıda KOBİ bu destekten yararlanma hakkı elde edebilmişti. 2016 yılında müracaat edip destekten yararlanamayan yaklaşık 230 bin işletme gereken şartları taşımaları kaydıyla bu destekten yararlanabilecekler.

Kredi üst limiti 50 bin lira. İlk 12 ay ödemesiz, kalanı ise üçer aylık eşit taksitler halinde toplam 36 ay vadeli ödenecek. Kullanılan kredinin faizi KOSGEB tarafından karşılanacak.

Daha önce başvuru yapan işletmelerin tekrar başvuru yapmalarına gerek yok.Daha önce başvuru yapamayan işletmeler de yeni başvuru yapabilecekler.  Güvenlik soruşturmasında sorun çıkmayan, çalışan sayısı ve net satış hasılatı daha az olan işletmelere öncelik verilecek

14 Aralık 2015 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile esnaf ve sanatkarlara kullandırılan 30 bin liralık faizsiz krediden yararlanan esnaf ve sanatkarların bu destekten yararlanamayacaklar.

Başvurular, 10 - 20 Şubat 2017 tarihleri arasında "sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr" internet adresinden yapılacak.

Kredi faiz desteğine başvuru öncesinde, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olma şartı aranmayacak. KOSGEB’e kayıtlı olmadan fazi desteğinden yararlanma hakkı elde eden işletmeler kredi kullanmadan önce gereken prosedürü tamamlayacaklardır.

KOBİ’lerin finansman ihtiyacının had safhada olduğu şu günlerde KOSGEB’in 50 bin lira faizsiz kredisi ekonomiye can suyu olacaktır.  

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
15 Şubat 2017 Çarşamba 23:02

Yok öyle birşey oyalama taktik yapılıyor

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva