RÖPORTAJLAR
8 Temmuz 2011 Cuma

2015-2020 yılları çok kritik

Türkiye’de dünya dışı varlıklarla ilgili bir takım önyargıları kıran, İzmirli Ufolog Haktan Akdoğan editörlerimizden Erkan İyigüngör’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2015-2020 yılları çok kritik

Erkan İyigüngör/Egedesonsöz - Türkiye'de UFO ve dünya dışı varlıklar dendiğinde akla gelen ilk isim o. O, uzun yıllarını UFO'lar ve dünya dışı varlıklar hakkında kolektif bir bilinç oluşturmak için harcadı…
 
Evet, 23 yıldır dünya dışı yaşamı araştıran UFO Merkezi Sirius'un kurucusu Haktan Akdoğan'dan bahsediyoruz… Akdoğan’ı Gündoğdu Meydanı’ındaki Gezici Ufo Müzesi’nde ziyaret ettik ve sizler için UFO gerçeği hakkında röportaj yaptık… İşte o sorular ve yanıtları…
 
Gezici Ufo müzesi fikri nasıl doğdu?
Dünyanın 4. Ufo müzesini 2011de İstanbul’da kurduk. Daha sonra çok şehirden talep geldi. Her yere müze açmak için ciddi bir finans kaynağı gerekiyor. Daha sonra bu fikir geldi. İnanılmaz yoğunluğumuz var. Yurtdışında kongreler de oluyor. Nisan ayında başlattık müze yi gezdirmeye. 2.5 ay İstanbul’u gezdi. Geçen hafta Türkiye turuna başladık. Yoğun bir ilgi var müzeye. Gözlemler de artıyor. Bu müzenin amacı evrende yalnız olmadığımızla ilgili bilgi vermektir. Bununla ilgili geniş bir arşivimiz var. Fotoğraflar, belgeler, videolar… Eski çağdan, modern dünyanın bugününe kadar bir çok veri var elimizde. Bunları arşivledik. Dünyada böylesine bir müzenin ilk olmasından da ayrıca mutluyuz. Bu müzenin benzerini Amerika için hazırlıyoruz. 6 ay içinde yola çıkacak. Kuzey ve Güney Amerika için hazırlayacağız. Amacımız insanları hem ruhsal hem de bilinçsel yönden insanları Ufo kavramına hazırlamak, alıştırmak. Çünkü bu kaçınılmaz bir realite. Bu konuda dünya hükümetleri de ciddi açılımlara, açıklamalara gitti. İngiltere, İsveç, Danimarka, Yeni Zelanda gibi ülkeler Ufo gözlemleriyle ilgili açıklama yaptı.
 


Ülkemizde böyle bir açıklama olmadı henüz…
Türkiye’den de bu konuda ivedilikle adımlar atılması gerektiğini düşünüyoruz. Bazı girişimler başlandı. Geçtiğimiz günlerde Emekli Korgeneral Şendoğan Karakuş paşamız gözlemlerini anlattı. Resmi yönden de açıklama gelmesini hatta mecliste bu konuyla ilgili komisyon kurulması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu ulusal güvenliğimizi ilgilendiren bir konu. Defalarca askeri üslerde gözlem yapıldı, pilotlar da deneyimlerini anlattı. Türkiye’de de bu konuda önemli gözlemler var.
 
Her gittiğiniz yerde müzenizin etrafında Ufo gözleniyor?
Evet 2-3 gündür İzmir’de 5-6 fotoğraf çekildi. Bu bizim için önemli bir destek aslında. Onlar da evet burada anlatılanlar doğru, biz de buradayız der gibi her gittiğimiz yerde kendilerini gösteriyorlar. Dikkat çekici bir durum bu… Dünyanın ilk Ufo müzesi olmasının da etkisi var diye düşünüyorum. İstanbul’da, Bursa’da ve İzmir’de de görüldüler. Halk da gözlemledi. Sanıyorum benim öngörüme göre önümüzdeki 3-5 yıl çok ilginç gelişmeler olacak…
 
Türk insanının dünya dışı varlıklara ilgisi nasıl?
Ben 1996’da Türkiye’ye geldim. Daha önce Amerika’daydım. 1996’dan bu yana Türk insanında ciddi bir uyanış var. Hem basının, hem yetkililerin daha olumlu bir bakışı var. Katıldığımız, düzenlediğimiz programların, kongrelerin takip oranlarından anlıyoruz ki insanlar artık dünya dışı varlıklara ciddi bir ilgi var. İlginin ötesinde bu konuya olan inançlarda da önemli değişiklikler var. İnsanlar bilgilendikçe zihinlerini evrene karşı açmaya başladılar, önyargılarını kırdı. Bizim amacımız insanları inandırmak değil. Fakat ortada önemli bir bilgi var. Tarihin başlangıcından bu yana ziyaret ediliyoruz. Biz bilgileri halka sunuyoruz sadece. Bizim gözlemlerimi halkın bu konuda çok pozitif olduğu yönünde.
 


Neden toplumla kitlesel iletişime geçmiyorlar?
Toplumsal bilincin henüz hazır olmadığını düşünüyorlar. Sadece onlara inanmak yeterli değil. Onarlı çıkıp geldiğinde tepkiler ne olacak belli değil. Onlar bizim beyin dalgalarımızdan hazır olmadığımızı biliyorlar. Temas yaşanmıyorsa bunun sebebi bizim hazır olmamamızdır. Onların da amacı işte biz buradayız demek değil. Açık açı gelmeleri toplumsal bir travmaya neden olabilir. Toplumun her yönden buna hazır olması gerekiyor. Dünyadaki bu konuya ilginin artması, kaliteli filmlerin dizilerin her geçen dönem sayısının çoğalması insanların hazırlanması için önemlidir. Önümüzdeki 10-15 sene içinde yani 2020-2025 yılları arasında açık temasın olacağını düşünüyorum. Açık temasa geçecekler. Süreç içinde bize bu süre az gibi geliyor ama dünyada çok hızlı bir bilgi çağı yaşanıyor. Eskiden uzun yıllarda yaşanan bilinç atlaması artık daha kısa sürede yaşanıyor. Bunun için yaptığımız çalışmalar, gözlemler de önümüzdeki yılların çok hareketli geçeceği yönünde. Süreci, temasın süresini belirleyecek olan bizleriz. Tabii gözlemler, resmi açıklamalar devam edecek kitlesel temas olana kadar. Dediğim gibi önemli olan bizim hazır olmamız. Artık din adamları bile bu konunun farkında. Kur’an, Tevrat, İncil dahi isimleri geçiyor. Dolayısıyla Ufoların varlığı ne dinlere ters, ne de bilime ters. Çünkü yaratıcı gücü sadece dünyada yaşam yaratmakla sınırlandırmak doğru değil. Bilimsel bir realiteden de bakıldığında sayılamayacak kadar gezegen, galaksi var. Evrende yalnız olmadığımız bir gerçek.
 
Marduk Gezegeni ve 2012’deki kıyamet senaryoları hakkında neler söylersiniz?
2012 tamamen bir süreç. Maya takviminin sonu. 21 Aralık 2012 dünyanın sonu demek değil. Değişimin daha da hızlanacağı bir zamana gireceğiz. Dünyanın yeni bir döngüye, döneme girmesinin başlangıcıdır. Kova burcu çağı, aydınlanma çağı da denilebilir. Tabii bu demek değil ki her şey bıçak kesiği gibi bir anda boyut atlayacağız…Mayalar ona işaret ediyor. Ama yine de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kullandığımız enerji bile değişecek, foton enerjisi kullanacağız. Zaten bunun temelleri atılıyor, ciddi ekolojik göstergeler var, volkanlar, depremler artıyor. Dünyanın da içinde de olduğu galaksi sistemimizde birçok gezegende eksen kaymaları var. Bu değişim yüksek frekanslı elektronlar içeren bir enerji kuşağının içine girdiğimizden kaynaklı bir bombardıman altındayız.
 


İndigo çocukları sormak istiyorum. Seçilmiş insan var mı iletişime geçtikleri?
Daha üst boyuttan olan enerjinin bir insanda bedenlendiği bir gerçek.. İndigo çocuklar da kristaller de bunlara işaret ediyor. Dolayısıyla dünyada bununla ilgili çalışmalar yapılıyor. Yer yüzünde farklı yetenekleri olan, bilinç seviyesi yüksek olan muhteşem çocuklar var. Bunlar aslında herkeste var ama onu kullanamıyoruz. 2012’de foton enerjisinin de etkisiyle DNA yapılarımız bile değişecek. Çift sarmaldan üç sarmala çıkacağız. Telapatik bir takım güçlere sahip olacağız. Süreç içinde bizim bu gelişimimize yardımcı olan bazı varlıklar da bedenleniyor. İndigo çocuklar ve kristallerin de görevleri bu… Seçilmiş insan konusuna gelirsek, o kelimeyi çok kullanmak istemiyorum. Herkes seçilmiş, herkesin güçleri var. Fakat kimileri daha bilinçli, şuurlu oluyor. Ona göre görevlerini yerine getiriyorlar. O yüzden toplumda bazı kişiler öne çıkmıştır. Yeni çağa geçişte de görev yapan, aramızda insan kılığında gezen dünya dışı varlıklar da var. Bunlar çok normal. Çünkü değişim evren önemli bir kozmik olay. Çok farklı galaktik federasyonlardan geliyorlar. Sadece belli bir yerden gelmiyorlar.
 
EXCIDO isimli bir kitap okudum. Kitap reerkarnasyondan, uzaylılardan, hatta ve hatta Manisa’dan, Uşak’tan yer altına açılan kapıların olduğunu, bu kapıların Kapadokya’nın altına, Tebriz’e kadar ulaştığından bahsediyor. Siz kitabı okudunuz mu ya da az önce söylediklerim doğru mu?
 
Söyledikleriniz kısmen doğru. Dünyada birçok yerde yer altı tünelleri var. Agarta ve Şambala gibi bazı uygarlıkların hem yer altı hem de denizin altında bizim ulaşamadığımız yerlerde üsleri var. Kapadokya, Aksaray önemli gözlemlerin yapıldığı, boyut kapılarının olduğu yerler. Dünyada bizim vücudumuzdaki çarka noktaları gibi enerji merkezleri var. Geçişlerin, boyutlar arası seyahatlerin yapılmasını kolaylaştıran bölgelerden bahsediyoruz.
 


İnsanlığın var olduğu kabul edilen dönemden önceki kalıntılarda insan izine rastlanıyor. Bu durum nasıl açıklanabilir?
Dünya dışı varlıklar temas kurdukları insanlara aktardıkları bilgilerde bizim bilinmeyen tarihimiz ile ilgili bir takım bilgi veriyorlar. Bizden dahi ileri olan uygarlıkların var olduğunu söylüyorlar. Fakat kozmik savaşlardan dolayı sürecin tekrar başladığını aktarıyorlar. Milyonlarca şu anki teknolojiyle açıklanamayan bulgular, yapılar var. Gezegenimizin yaşı düşündüğümüzden çok daha eski. Yaşantının başlangıcının, farklı galaksilerden burada tohumlandırılmış olduğuna inanıyorum. Şu andaki dünya tamamen bir tasarım ürünü. Darvin Teorisi’ne inanmıyoruz. Tamamen içi boş bir teori. Akıllı bir tasarımın bir ürünü dünyamız…
 
Nemrut’ta, Paskalya Adası’ndaki heykeller arkasındaki kümülüsleri koruyor gibi şekillendirilmiş sanki. O kümülüslerin içini oymak mümkün değil. Sizce orada ne korunuyor?
Orada manyetik bir alan var. Bunlar hepsi birer işaret. Nazca’daki çizgiler, piramitler… Bu bahsettiğimiz tüm yapıların karbon ölçümlerinin sonucunda yapılış tarihlerinin on binlerce yıl öncesine gidiyor. Örneğin piramitlerin yaşı M.Ö. 10.500 yılını gösteriyor. O tarihte de Mısır diye bir uygarlık yoktu. Mısırlılar sadece restorasyonunu yaptılar, kendilerine mal ettiler, turizm için kullandılar. Dogon Kabilesi şu anki Sirius B yıldızını buldu ve çok detaylı bir şekilde anlattı. Zaten o kabile de dünya dışı varlıklarla iletişime geçtiklerini söylediler.
 
Teknolojinin son 50-60 yılda bu kadar hızlı gelişmesiyle, geçtiğimiz dönemlerdeki uygarlıkların bulundukları döneme rağmen ileri teknolojilere sahip olmasıyla bir bağlantısı var mı? Uzaylılar insan teknolojisine de yardım ediyorlar mı?
Dediğiniz gibi bir anda böylesine hızlı bir gelişme, nano teknolojiler, radara yakalanmaya uçaklar hepsi bu dünya dışı varlıklarla olan iletişimlerden aktarılan hem de düşen Ufolarla yapılan çalışmalardan kaynaklanıyor. Dolayısıyla bu süreçte bize yardımları oluyor.
 
Forumlardan takip ettiğim kadarıyla son 1 ay içinde İzmir’de bir Ufo yoğunluğu görülüyor… Nato üssü ile ilgisi olabilir mi?
İzmir önemli bir çekim noktası. Tabii onlar bizi askeri, sosyal her açıdan takip ediyorlar. Dediğim gibi İzmir önemli ama son aylardaki yoğunluk İzmir ile sınırlı değil. Türkiye ve dünyada gözlem sayısı arttı son günlerde. İzmir’in önemi de az önce bahsettiğim enerji noktaları İzmir’de de var.
 
Son soru. Sizin dünya dışı varlıklarla temasınız oldu mu?
Benim 5-6 tane gözlemim var. Amerika ve Türkiye’de... Bir de yaşadığım bazı deneyimler var. Onları da zamanı gelince paylaşacağım…

 
Unutulan gerçek gün ışığına çıkıyor...
 
'İzmir'in milletvekiliyim'
YORUMLAR
Toplam 51 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tan gürkan 8 Temmuz 2017 Cumartesi 16:10

dünya dışı yaşam ayetlercede onaylanmakta

Yorumu oyla      12      5  
A. Takan 5 Nisan 2017 Çarşamba 03:00

Maya gündizme sistemine farklı manalar yüklenmesi saçmalık. Haktan Akdoğan'a gelince adam Ufo müzesi, ufo kongresi adı altında tertip ettiği şeylerle bilet satıyor, sınalgı kanallarına çıktığı zaman da acaba bedava mı çıkıyor?

Yorumu oyla      12      5  
sinan 4 Haziran 2016 Cumartesi 10:00

aslında bu varlıklar geceleri armızda dolaşıorlar gündüzleride üstlerine dönüyorlar benim bukonuya kanatım şöle gerçekleşti başımdan gecen ilginc ama bi okadarda gerçek yazın ortalarıydı serin olması için balkonda yatıyordum uykuya dalmamıştım ki gözümden bi karar tı gecti doğruldum dikkatlice o karaltıya baktım küçük bi maket gibiydi 1 metre var yok binaları gözlemliyordu sonra beni farkedince çok hızlı bişekilde uzaklaştı

Yorumu oyla      12      5  
kenan 2 Kasım 2015 Pazartesi 14:36

BEN BIR AKSAM AMCAMLARA TELEFONU BIRAKIP GELECEKTIM SONRA TAM EVDEN CIKTIM VE ONUMDEN HIZLICA BIR BEYAZ BIR SEY GECTI VE KORKTUM SONRA GERI GELDIGIMDE TAM BIIZM% EVIN ONUNDE HAVADA BEYAZ BIR BULUT GIBI AMA HIZLICA DONUYORDU YEMINLE UYDURMA DEGLDIR VIDEOYA ALDIK AMA COK KARA?NLIKTI VE HIC BIRSEY GORUNMIYORDU 15 .20 DK SONRA KAYBOLDU VE ARKASINDAN OYLE MUTHIS BIR YILDIZLI BULUTLU HAVA CIKTIKI INANILMASI GUC SAYGILAR SAKARYA HENDEK CAGLAYAN ISTEYEN GELIP UCAN CISMIN OLDUGU YERI GOSTERE BILIRIM HER HANGI BIR BALON VE UCAK DGLDI ZATEN UCAK VE BALON OYLE BIR HIZDA UCAMAZDI

Yorumu oyla      13      5  
nesrin 6 Eylül 2015 Pazar 21:31

Bursa nilüfer fsm bulvarından yazıyorum.bu gece bulvar üzerinde ve misiköyünün üzerinden biz bursalıları 3 ufo izliyor eişmle çıplak gözle izliyoruz şu an.bunlar ne meteoroloji balonu ne peyk nede vb şeyler.bu gece çok sıcak ve onlar orada asılı kalmış izliyorlar bazen birbirlerine yaklaşıp bazen uzaklaşıyor bazen görünmez olup donra tekrar ıiıkları

Yorumu oyla      15      5  
tamer 30 Mayıs 2015 Cumartesi 21:39

Hiç inanmazdim..ama gördüm..hatta gördük..gercekten kafam cok karisti..kabullenmeliyiz artik..cevremdeki insanlara sahitlerimle beraber anlatya calisiorum..ama insanlar dinlemeye korkuyolar ve hemen konuyu degiştiyolar..saygılar

Yorumu oyla      17      6  
GÖKHAN 12 Nisan 2015 Pazar 23:13

2013 yer sivas merkez kızım suan 15 yaşında bi akşam 20.00 sulari kızımda yanımda markete gidiyoruz.kızım durakladı ve baba bu gökyüzündeki parlak yeşil ışık nedir dedi bilmiyorum kızım dedim ve babaorada kızımla birlikte sabit kalıp ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz biz fark etmeden önce çoğu insan da kafayı kaldırıp o cisme bakıyor yemin ederim ben gözümle görmeden hayatta inanmazdım.o cisim da sora cisimler oldu adeta gökyüzünde dans ediyorlardı.ben ve kızım suan haktan beyin hertürlü programını ufo ve diğer cisimler ile yakından ilgilenmeye başladık.

Yorumu oyla      16      5  
omur yazgan 23 Şubat 2015 Pazartesi 15:08

Ben UFO veya uzaylı görmedim.Kainatta gözle görünmeyecek kadar minicik bir dünyanın, aynı drcr de minicik yaratıkları olan insanların minicik ama etkili olduğu söylenebilecek beyinlerinin anlayıp ve değerlendiremesinin çok zor olduğu bir konu. Bizim şekillendiremiyeceğimiz ve algılayamayacağımız boyutta canlıların olduklarına inanıyorum. Buğüne kadar tüm uzaylılar ne hikmetse hep insanlara ait özellikleri taşıyorve resmediliyor. Buna braz inanmam zor ama gerçekten böyle bulgular varsa dünya bu yaratıkların yarattığı bir laboratuvardır diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      13      7  
Bizde UZAYIN icindeyiz! 1 Şubat 2015 Pazar 04:07

ARKADSLAR BEN Sizlerden USTUN Biri degilim, EVREN SONSUZ OLDUGUNA GORE BELKi BASKA CANLILAR OLABiLiR, BiLEMiYORUM, FAKAT BiZi YASATAN ATMOSFERDiR, HAVA VE SUDUR VS. KAFA KARISTIRMAK iCiN UZAY DENiYOR, BU BiLiMLE UGRASNLARDA HALKA DOGRULARI SOYLEMEZLER VEYA ONLARDA ANLAMAZLAR, HER SEY BiRBiRiN BAGIMLIDIR, NEYSE SABIRLI OLALIM Sevgiler, mc

Yorumu oyla      13      5  
ercan akşın 19 Ocak 2015 Pazartesi 10:50

Bızlerle farklı yaşam biçimleri ve onların bilgi düzeyi dünyasal karmaşaya yol açabileceğinden zamanını rabbin . tayin ettiğı sürecte temas olacaktır 2017 olasıliklı 2019 ise isa nin ben burdayım demesi olabilir tabii doğrusunu Allah bilir bizimki tahmin

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Unutulan gerçek gün ışığına çıkıyor...
Aysun Bitir… O Türkiye’nin ilk kadın bilim-kurgu yazarı. O da bu özelliğini ...
'İZKA'da torpil de olmaz kayırma da'
Son günlerde tartışmaların odağında yer alan İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)’nın ...
Elektrikte geleceği gördü, yatırımını memleketine yaptı
Almanya’nın Stuttgart kentinde, ortağı Reinhardt Ritter ile ticari araçları ...
 
İşsizlikten milletvekilliğine
AK Parti İzmir 2. Bölge 5. Sıradan milletvekili adayı gösterilip Türkiye ...
'Perinçek Milli Takım gibi oldu'
Cumhuriyet Güçbirliği adayı olarak İzmir 2. bölgeden Bağımsız Milletvekili ...
‘İzmir’deki ön yargıyı kırdık’
AK Parti’nin İzmir 1. bölge adayı Ali Aşlık’tan özel açıklamalar…
 
Kocaoğlu'ndan olay yaratacak sözler
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, operasyon sonrası verdiği ilk ...
Atatürk’e ne kadar aşıksam, CHP'ye o kadar kırgınım
Yazarımız Ufuk Akça, kitaplarıyla tanınan ünlü astrolog Su Karakuş'la konuştu.
İthal demeyin, Bakırçay çocuğuyum
Yazarımız Gönül Soyoğul CHP'nin 2. Bölge Milletvekili adaylarından Prof. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva