HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
21 Mart 2019 Perşembe - 10:12

Zeybekci'nin 'o paraları ne ettiniz?' sorusuna Kocaoğlu ne yanıt verdi?

AK Parti İzmir Adayı Zeybekçi'nin "Belediye'nin paralarını ne ettiniz?" sorusuna Ödemiş'ten çifte yanıt geldi. Başkan Aziz Kocaoğlu, "Biz mahkeme karşısında kuruş kuruş hesabımızı verdik. Peki sizin harcamalarınız, evraklarınız hiç incelendi mi?" derken, Bademlili üretici Nevin Dereli, "O paralar bizde. Fidan üreticisinde, süt üreticisinde. Zeybekçi bu soruyu bize sorsun" şeklinde konuştu.

Zeybekci nin  o paraları ne ettiniz?  sorusuna Kocaoğlu ne yanıt verdi?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'le sürdürdüğü ilçe turları sırasında Küçük Menderesli üreticiler tarafından coşkuyla karşılandı. Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile güçlenen Bademli Fidancılık Kooperatifi'nin 7 bin 500 metrekarelik "Anaç ve Fidan Üretim Serası"nı gezen Başkan Kocaoğlu, Kooperatif Başkanı Mehmet Selçuk Bilgi'den bilgi aldı.

Kocaoğlu, kendisine teşekkür eden kooperatif üyelerine "Biz bir kapı açmaya çalıştık. Bu kapıdan girerek ilerleyenlerden Allah razı olsun" dedi. Ardından Bademli, Ovakent, Konaklı, Balabanlı ve Kazanlı mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Beled iye Başkanı'na ilçe turu sırasında İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Ödemiş Belediye Başkan adayı Mehmet Eriş ve İlçe Başkanı Hamdi Halis de eşlik etti.

ZEYBEKÇİ O SORUYU BİZE SORSUN!
Bademli girişinde ortaokulu öğrencileri tarafından çiçeklerle ve pankartlarla karşılanan Başkan Aziz Kocaoğlu,  çocuklarla birlikte kendi adının verildiği çınar fidanını dikti.Öğrencilerin yazdığı şiirler de Başkan'ı oldukça duygulandırdı.

Bademli merkezinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, kendisine "Belediye'nin paraları nerede?" diye soran Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekçi'ye de yanıt verdi. Kocaoğlu, "Bize 'belediyenin paraları ne ettiniz?' diye soranlar, kendinden bilir işi.. Biz harcamalarımızın hesabını yıllar süren mahkemelerde verdik. Tek kuruş suistimal bulunamadı. Peki siz hiç incelendiniz mi? Evraklarınız, harcamalarınızı hiç incelendi mi? Hiç hesap verdiniz mi? Hayır! Çünkü hep iktidarın şemsiyesi altında oldunuz" diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu'nun ardından söz isteyen Bademlili üretici Nevin Dereli ise "AK Parti adayı bu soruyu bize sorsun. O paralar bizde. O paralar fidan üreticisinde, süt üreticisinde.. Siz hem bu topraklara hem de yüreğimize Aziz tohumları bıraktınız. Sağ olun, var olun" dedi.

Bademli Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Sever ise duygulu konuşmasında şunları söyledi: "Bu kooperatifi 19 kişiyle 1968 yılında bu kooperatifi kurduk.  Bir tek personelin maaşını nasıl ödeyeceğimizi düşünürken, sizin desteklerinizle bugün 300 kişiye ekmek veriyoruz."

Bademli Mahallesi  Muhtarı Ahmet Baş, Başkan Kocaoğlu'na mahalleye verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi verdi. Konaklı'da Kamuran Açıkalın isimli bir vatandaş, Başkan Kocaoğlu'nu verdiği desteklerden ötürü "İzmir'in devlet babası" olarak kabul ettiklerini söyledi.     

SEVGİ EKTİ, SEVGİ BİÇİYOR
CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş ise  yaptığı konuşmada,  15 yıl içinde yerelde kalkınmanın gerçek anlamda yerelden başlayacağının en güzel örneklerini dünyaya gösteren Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımız 'vedaya geldim' diyor ama biz bunu bir veda olarak düşünmüyoruz. Sık sık buluşup kendisinin bilgi ve deneyiminden yararlanacağız. Allah herkese böyle bir ayrılık nasip etsin. Başkanımız sevgi ekti, sevgi biçiyor" şeklinde konuştu.

 
CHP Buca Adayı Kılıç'tan 'iyi tarım' projesi: 3 aşamada kalkınma modeli
 
Manisaspor'un hacizli kupalarına alıcı çıkmadı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
önce 21 Mart 2019 Perşembe 16:27

Zeybekçi önce artan kurların, dışarıdan alınan soğan, patatesin hesabını versin! Otogar netro ve diğer izinleri açıklasın! Hükümetten para değil izin bekleyen belediyemize bu soruyu sorabilecek ayarda insanlar değilsiniz, herkes kredi notu kadar konuşsun!

Yorumu oyla      11      7  
TC misafir 21 Mart 2019 Perşembe 12:23

Turistle uğraşma başkan boşver herkes biliyor kimin ne olduğunu. Muhterem, görevden alınan belediye başkanlarının harcamalarını hiç sormuş mu? Peki neden bu başkanların görevden alındığını sormuş mu? Sormamış veya soramamış. Bunu soracak akla ve cesarete sahip olamayanlar çıkmış burada şov yapıyor.

Yorumu oyla      18      6  
Z.B 21 Mart 2019 Perşembe 11:03

Sayın ZEYBEKÇİ'ye bence, İzmir'in paralarının nerelere harcandığının en iyi cevabını Ödemiş'li tarım/Hayvancılık üreticisi Bayan Nevin DERELİ vermiş. Ne demiş Nevin Hanım " O paralar bizde. Fidan üreticisinde. Süt üreticisinde."

Yorumu oyla      20      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mordoğan'ın beklediği müjde geldi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile birlikte sınırlarına ...
Konak’ta gecekondu sahiplerinin tapu sevinci
Gültepe semtinde yer alan ve halk arasında 'Çıtak Arazisi' olarak anılan ...
Kaya: MARBLE’ın ulaştığı seviyeden gurur duyuyorum
25. MARBLE İzmir Fuarı’nı heyecanla beklediklerini belirten Ege Maden ...
 
Buca yeni çarşısına kavuştu
Buca Belediyesi, Buca’yı estetik tasarım ve işlevsellikte çığır atlatan ...
Karabağlar'a modern semt merkezi
Modern ve yaşanabilir bir kent için planladığı projeleri ardı ardına hayata ...
Bornova'da örnek farkındalık
21 Mart Dünya Down Sendromular Farkındalık Günü, Bornova Belediyesi'nin ...
 
Kocaoğlu’ndan flaş sözler: Gelen boyunun ölçüsünü alır gider!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'te üreticilere ...
Karşıyaka'da kelebek çocuklar için zumba
Kültürel ve sportif organizasyonlarını sosyal dayanışma projeleri ile ...
Konak'ta yenilenen parklarda çocuk şenliği
Konak Belediyesi’nin bağışçı firmaların desteğiyle baştan sona yenilediği ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva