HABERLER>POLİTİKA
15 Mart 2019 Cuma - 17:18

Zeybekci: Körfez umurlarında değil, çıldıracağım!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, katıldığı radyo programında açıklamalarda bulundu. Zeybekci, “körfeze direk kanalizasyon veriliyor şu anda ve yan tarafta mavi bayrağımız var. Körfez umurlarında değil. Deniz değil mi bu? Yani nasıl olur aklım almıyor, çıldıracağım” dedi.

Zeybekci: Körfez umurlarında değil, çıldıracağım!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci katıldığı yayın programında açıklamalarda bulundu. CHP’li büyükşehir belediyesinin yerel yönetim politikalarına eleştirilerde bulunan Zeybekci, kanalizasyonun körfeze boşaltıldığını belirterek “körfeze direk kanalizasyon veriliyor şu anda ve yan tarafta mavi bayrağımız var. Körfez umurlarında değil. Deniz değil mi bu? Yani nasıl olur aklım almıyor, çıldıracağım” dedi.

Zeybekci’nin açıklamaları şöyle:

HDP – CHP ORTAKLIĞI İYİ PARTİ’Yİ RAHATSIZ ETTİ
Rakibimiz olan aday CHP – HDP adayıdır. Bu nedenle İyi Partililerin vicdanını rahatsız eden bir tablo ortaya koyuldu. İyi Parti, Türkiye’de muhafazakâr milliyetçilik yapısının artık olmadığını iddia ederek MHP’den ayrıldı. Ama diğer taraftan HDP’nin de Marksist bir yaklaşımı ya da siyasi bir tabanı artı terör örgütü ile direk organik ilişkisi olan terör örgütünün bir tek bile talimatından çıkmayan bir partinin CHP ile ittifak halinde olması İyi Parti’yi çok rahatsız etti. Onlarınki üçlü hatta dörtlü ittifak bizimkisi ikili ittifak. Aslında garip olan orada CHP ile Saadet’in HDP ile İyi Parti’nin bir araya getirilme çabası. Ben bunu tasarlamaya çalışanların milletin siyasi hassasiyetlerine karşı ne kadar duyarsız ve ilgisiz olduklarını görüyorum. Sen sen sen biraya geleceksiniz diye bir tavır koyduklarını, toplumun hassasiyetlerini sosyolojisini öngörmediklerini görüyoruz. Yani üst üste koyduğunuz zaman aynı toplam çıkıyor mu? Hayır, şöyle ki, CHP’nin, İyi Parti’nin ve HDP’nin İzmir’deki oylarını üst üste koyduğunuz zaman doğru, yüzde 70’lere çıkması lazım. Matematikte böyle, pratikte göreceğiz.

İZMİRLİ OYUNU İZMİR’E VERSİN
Ben söylüyorum Türkiye’nin 31 Mart’ta en çok konuştuğu şehir İzmir olacak. Bizim elimize gelen bilgiler, İzmirlinin oylarını İzmir’e vereceğini ve İzmir’i tercih edeceğini görüyoruz. İzmir’in sorunlarını ideolojik bir perdeyle ya da bahaneyle örtülmesini müsaade etmeyeceğini görüyoruz. İmar barışında Türkiye’de orantısal olarak bakıldığında kentsel dönüşüm için başvurmada orantısal olarak Türkiye birincisiyiz şuanda. İstanbul’un bile iki katında ve çarık yapılaşmada bu yetersizliğin kader olarak görülmesi gibi bir yaklaşımı insafsızlığı sanayileşmede turizmde, turizm altyapısında Antalya’nın 20’de 1’i geri kalmışlığı İzmir’in kabul etmeyeceğini ve tercihinde bu yönde olacağını görüyoruz. Tabi diğer taraftan da şöyle, biz milletin takdiri ve tercihi bizim için aslolandır. Milli iradenin önünde hiçbir güç tanımadık bundan sonrada tanımayacağız.

KÖRFEZ UMURLARINDA DEĞİL, ÇILDIRACAĞIM
Seçileni hoş gördük seçenden ötürü diyorum ben. Milletin iradesine olan saygımdan bir şey demiyorum. Bu bir katliamdır. 3 aydan beri diyorum. Üçkuyular’da vapur iskelesinin yan tarafında orada bir dereye vahşi şekilde kanalizasyon görülüyor diyorum. Yani demek ki buymuş, normalmiş. Körfez’e direk böyle kanalizasyon verilebiliyormuş. Direk kanalizasyon veriliyor şu anda ve yan tarafta mavi bayrağımız var. Umurlarında değil deniz. Yani nasıl olur aklım almıyor, çıldıracağım. 21. yüzyıl Türkiye’sinde böyle bir şey nasıl olur? Artık böyle bir ilkellik kalmadı. Nasıl izin verirsin? Yağmur sularını nasıl kanalizasyona verirsin? 

TRAFİK-ÇÖP-ÇUKUR
İnsanlarımızla konuştuk ve onların önceliklerini aldık. Ben tahminimce şunu bekledim, birinci sorun İzmir’de çıkar. Ama çıkmadı. Altyapı, trafik, ulaşım, otopark, çöp, çukur, çarpık yapılaşma ile ilgili sorunlar çıktı. O nedenle bizim önceliğimiz trafik olacak, çöp olacak. 6 ayda bu şehirde tek bir çukur bırakmayacağız. 9 ayda ulaşım ve trafik ile ilgili en önemli bölümlerin ihalelerini yapmış olacağız. 28 tane köprülü kavşak yapmış olacağız 2 yıl içinde. Karşıyaka – Alsancak- Tramvay hattını Bayraklı üzerinden birleştireceğiz. Alsancak’ta bir iki yerde düzenleme gerekiyor, onları yapacağız. Kordon esnafımızın çok şikâyet ettiği istasyonlarla ilgili şeyler var onları yapacağız. Bazı düzeltmeler yaptığımız zaman şehrin düzenlemesiyle şehrin trafik yükünü azaltacağız. Gaziemir girişinde 2 tane by-pass yolu yapacağız.

SU FATURASINDAKİ BEDELLER HIRSIZLIKTIR
Vatandaşlarımızın üzerinde su faturası yükü var. Başka hiçbir şehirde yok. Su tüketim bedeli 40 lira, fatura toplamı 400 lira. İzmir, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor. Topluyorlar da ne yapıyorlar katı atık bedelini. Toplayıp dağa atıyorsunuz işte. Başka şehirde yok. Denizli’de yok, Aydın’da yok, Antalya’da yok, Adana’da yok. Bu vatandaşın cebinden hırsızlıktır, başka bir şey değildir. Bunların hepsini bitireceğiz. Belediyecilik bütçesini yönetmek hovardaca bunları yapmak değildir.

KÜLTÜRPARK’A NE OLACAK?
Fuar eski yıllarına dönecek. Enternasyonal Fuarı, Türkiye’nin en büyük en eski fuarıdır. Yılda en az 3 defa festival havasında müzik festivalleri caz festivallerini yapıp, fuarın duvarlarını da kaldıracağız. 

 
'Suriye'den çekilme takvimimiz bulunmuyor'
 
Bakan Pakdemirli: Patatesten değil davalardan para kazanacağım!
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
zavallı 16 Mart 2019 Cumartesi 10:22

marnara denizi izmit korfezi kirlilikte anormal degerlere ulaşti 25 senedir oralarda Belediyeler size aitti neden tertemiz bir marmara yaratamadinizda gelmis izmir e laf ediyorsun. izmir korfezi gecmise kiyaslanmayacak olcude daha temiz ve her gun daha da temiz hale geliyor. hadi isine git seni gidi laf cambazi

Yorumu oyla      4      5  
Süleyman 16 Mart 2019 Cumartesi 08:01

Hadi sana güle güle 17 sene iktidardınız ne yaptınız körfez için sadece yapılacakları engellediniz halada engelliyorsunuz.Çıldırıyormuş.Bizde size oy verilmesine çıldırıyoruz.Ülkenin herşeyinizi başta Katarlılar olmak üzre yabancılara peşkeş (satmadınız bile) çektiniz.Şamda namaz kılcaktınız biz şehitlere cenaze namazı kılıyoruz.Suriyeliler burda namaz kılıyor.Utanmak gibi bir insani histen yoksunuz yapacak birşey yok.Kulun kullarısınız.

Yorumu oyla      10      5  
155iararın! 15 Mart 2019 Cuma 23:33

Saray, körfez temizliği için 2 bin TL (yazıyla İKİ BİN TL) ayırdı. Kime çıldırıyorsun olm sen? Bak 155 ararın!

Yorumu oyla      7      5  
ötedeoyna 15 Mart 2019 Cuma 23:31

bi' sus la. ötede çıldır hadi.

Yorumu oyla      9      5  
Nezih 15 Mart 2019 Cuma 22:22

Üçkuyular da lağım denize aktığı yalan haritada yerini göster. Gizli bir yerdem?su faturası tamamen hayal seni kandırmışlar.her ay fatura geliyor su tüketimi 40TL ödenecek400 nekadar kömür

Yorumu oyla      8      5  
Örnek Göster 15 Mart 2019 Cuma 21:52

Su bedeli 40 TL olup fatura bedeli 400 TL olan bir fatura göster . Gösteremezsen..........

Yorumu oyla      7      5  
Artizlik 15 Mart 2019 Cuma 21:50

Bizde buna "Artizlik yapmak" deniliyor.

Yorumu oyla      9      5  
izmir 35 15 Mart 2019 Cuma 21:50

SEN KÖRFEZİ BIRAK İŞSİZLİKTEN HABER VER. 6 AYDIR İŞSİZİM. ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM.

Yorumu oyla      10      5  
%25 takılı kalmışlar 15 Mart 2019 Cuma 21:37

Nedense zeybekçi''nin bir haberi olduğunda şu küçük % lik dilime sıkışmış saplantı takımı buraya yazıyor da yazıyor. Ama soyer denen chp çizgisi dahi olmayan hdp profilli aday sayfasında bırakın proje anlatmayı masal bile anlatsa kaval dinler gibi bakıyorsunuz.Laf küçük % dilim partisine gelmişken şu kemal efendi kendini ne zaman halk arasına karışmayı düşünüyor.Malum önümüzde yerel seçim var ama bu kemal efendi miting yapacağına salon toplantıları ile geçiştiriyor.Bahçeli bile kemal efendiden fazla miting yapmıştır.Ne 9 değil 10 seçim de kaybetse sorgulayan olmadığı ve koltuğunu kaybetmediginden soru olmuyor.Siz daha bu muhalefet meraklısına atın oylarınızı

Yorumu oyla      6      12  
Bayraklılı 15 Mart 2019 Cuma 21:33

Belediyeler iş yapmıyor diyenler her yıl bakanlıktan müfettiş geliyor belediyeleri incelemeye bu inceleme sonucunda soruşturma iznide veriliyor ancak arkası gelmiyor hatta sizin patinizin yetkilileri devreye giriyor siyaset ne gerip şey sayın bakan. Bayraklı Belediyesini biraz deşersen çok şeylerle karşılaşırsın meclis üyeleriniz ilçe başkanınız bu konuyla ilgili hemen devreye giriyorlar süt veren ineğin sütü kesilmesin diye anlayana.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Menemen’den o iddialara yanıt: İki adayımızın sicili temiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Örgütü, bazı basın-yayın organlarında ...
Menemen'de Soyer'e sevgi seli
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, binlerce ...
Erdoğan: Yeni Zelanda'da 3 Türk yaralandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen ...
 
CHP Adayı İduğ: Bornova'da sandıklar çiçek açacak
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ...
CHP Bayraklı adayı Sandal'dan 13 dev proje
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Tepekule Kongre Merkezi’nde ...
AK Parti Konak Adayı Eroğlu'ndan coşkulu açılış
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Geçmiş için artık yapılacak ...
 
CHP Adayı Kayalar'dan Menderes'te yaşayan Romanlara ev müjdesi
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP adayına destek amacıyla geldiği ...
AK Gençlik’in Başkanı ve milletvekili Büyükgümüş: İzmir bir seçim sürprizi yapabilir!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, “Biz 2014 yılında ...
'Vize muafiyetiyle ilgili 6 kriter kaldı'
Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Vize muafiyetiyle ilgili 6 kriter kaldı. ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva