HABERLER>POLİTİKA
24 Mart 2019 Pazar - 09:31

Zeybekci'den Ödemiş mesajları: Efelenmeye değil efe gibi dik durmaya geldik

 AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Ödemiş’te “İzmir’in Efesi Nihat Zeybekci, Ödemiş seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılandı. ”Nihat Zeybekci, İzmir’le, Ödemiş’le gurur duyduğunu, efelenmeye değil, efe gibi dik durmaya geldiğini belirterek, “İzmir’de mazeretcilerin, bahanecilerin, fakat-ama-ancakçıların giderek yerlerine kentin makus talihini değiştirecek hizmetkarlar gelecek” dedi.

Zeybekci den Ödemiş mesajları: Efelenmeye değil efe gibi dik durmaya geldik

Dağlarından yağ ovalarından bal akan bereketli topraklarda bulunan İzmir’in ihmal edildiğini, memur şehri Ankara’nın ekonomik büyüklük olarak İzmir’i geçtiğini dile getiren Zeybekci, kentin makus talihinin değişeceğini tekrar tekrar dile getirerek, şöyle devam etti:

“Önce Ödemiş, önce İzmir diyen herkesin desteğiyle İzmir’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet yolculuğuna dahil edeceğiz. Bizim derdimiz kimseyle değil, derdimiz İzmir. Bir zamanlar ticaretin, taşımacılığın, kültürün ve turizmin başkentinin bugünkü haline razı değiliz, kaybettiği yılları 5 yılda kazandıracağız. Küçük Menderes Havzası’nın ne hale geldiğini göreceksiniz.”

“Her ilçede, büyükşehir belediyesinin sahip çıktığı kooperatiflerimizle, tarım, hayvancılık ve diğer ürünlerimize de sahip çıkarak 3-5 paraya gitmesine, yere düşmesine izin vermeyeceğiz” diye konuşan Zeybekci, “Kuracağımız şirket bünyesinde soğuk hava depolarıyla, işleme, paketleme tesisleriyle ürünleri markalaştırıp dünya pazarına çıkaracağız, pazarlayacağız. Bölgenin yıldızı parlayacak, kardeşimin yüzü gülecek” diye konuştu.

TORBALI'DA COŞKULU MİTİNG: İZMİR HAZIR OL, ZEYBEKCİ GELİYOR

İTTİFAKINI NEDEN AÇIKLAMIYOR
Türkiye’nin üzerine oynana oyunların, ülke güçlendikçe, büyüdükçe, dünyanın ilk 20 ekonomisi arasına girip ilk 5 hedefinde oldukça, dünyanın en büyük havalimanını yaptıkça, ihracatta, ekonomide meydan okudukça, ecdadın emaneti topraklarda ‘biz de varız’ dedikçe devam edeceğini söyleyen Zeybekci, “Bunların maşaları, uşakları bitmeyecek. Bunlara hep birlikte karşı durmaya var mıyız. Hadlerini bildirmeye var mıyız. Onların uşakları ve bunları sırtlarına alanlara İzmir’i, Ödemiş’i dar edecek miyiz” dedi.

Yöneticileri terör örgütüyle özleşen partinin yetkililerinin “İzmir’de CHP adayını destekliyoruz” diyerek ittifaklarını açık açık söylediğini, adaya bu sorulduğunda ise “kem-küm, gak-guk” dediğini söyleyen Zeybekci, “Bu millet çukur eylemlerini yapanlara desteğini bilmiyor mu. Devlet 78 şehit vererek hadlerini bildirdiği o hainlere ‘size destek vermeye geldim, yanınızda olamadığım için üzgünüm’ dediğini bilmiyor mu? Şimdi neden gak-guk diyorsun, bugün de çıkıp bunları açık açık söylesene. Millet senin kiminle olduğunu bilmiyor mu?” dedi.

“O, CHP’nin değil, Kılıçdaroğlu’nun ve Kandil’in adayı” diyerek devam eden Nihat Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü: HDP’ye oy verenler başımızın tacıdır, ama o üst yönetimi terör örgütünün evet demediği hiçbir şeyi yapamaz, bir kelimeyi söyleyemez, odalarındaki ışığı bile yakamaz. Parti, terör örgütü kararı olmadan CHP adayını destekleyebilir mi? Bunların niyeti bozuk, belediye değil, İzmir’de yüz karası çöp problemini bitirmek değil, suyu, kanalizasyon alt yapı trafik otopark park değil. Bunların niyeti bu ülkeyi başka bir yere götürmek. Allah’ın izni ile hevesleri kursaklarında kalacak. 31 Mart’ta güneş Türkiye’ye İzmir’den doğacak” diye konuştu.CEKETE UMURSAMAZLARA OY VERMEYİN
Millete verdiği sözleri asla unutmadıklarını, verdikleri sözleri canları pahasına tutacaklarını, emanete asla ihanet etmeyeceklerini ve ettirmeyeceklerini söyleyen Zeybekci, “İzmir bunların umurlarında değil, Soruyorsun kaç yıldır bu şehrin yönetiminde siz varsınız. Diyoruz ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde çöplerini doğaya atan başka şehir yok. Diyoruz ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde kanalizasyon problemi kalmadı, kanalizasyon körfeze dökülüyor. Omuzlarını çekiyor. “Ceketimizi koysak, seçilir” diyorlar. Cekete oy verecek misiniz?” dedi.

180 GÜN YURT DIŞINDA
İlçe belediye başkanının 180 gün yurt dışında ne yaptığını soran Zeybekci, Ödemiş’te 30 dönüm tarlanın 3 milyon lira olduğuna dikkati çekerek, "Seferihisar’da 30 dönümlük ada 1 milyon 300 bin liraya satılmış. Tatil köyünü 125 dönümlük arazisini, kendi koyu ile birlikte 12 milyona satarken, vicdanın hiç mi sızlamadı. İlçede 10 yılda satılmadık 1 metrekare  belediye arazisi kalmadı. Ama belediyenin çalışanları 4 aydır düzenli maaş alamıyor. Sattığı adanın parası yurt dışı uçak biletlerine anca yeter. Sattığı mülklerden belediye 160 milyon lira, bilirkişi en az 1 milyar eder diyor. Bu talana dur demeyecek miyiz?” dedi.

 
Uğurlu’dan Karakayalı’ya hodri meydan: Kemalpaşa’ya kral değil, hizmetkar lazım
 
İzmir’de fırtına kabusu! Çatılar uçtu, vapurlar durdu
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 24 Mart 2019 Pazar 20:11

Boş laflara karnımız tok, Millet İttifakından başkasına oy yok!

Yorumu oyla      6      5  
TC misafir 24 Mart 2019 Pazar 18:27

Atatürkçü(sözümona) İzmirli isimli arkadaşım, bizim özelleştirme hakkında ve pkk hakkındaki görüşlerimiz bellidir. Sen önce geçmişte yaptıklarınızı onaylıyor musun? Andımızın okullarda tekrar okutulması için verilen önergenin akp ve hdp tarafından reddedilmesini onaylıyor musun bunları bir zahmet söyle. Zeybekçinin söylediklerine gelecek olursak be kardeşim sizin neyiniz doğru ki doğruyu sizde arayalım? Benim yazdığım yorumlar burada. Varsa cevabın buyur. Seçimde Sırpların desteğine kaldınız yazık size.

Yorumu oyla      6      5  
sakın ha 24 Mart 2019 Pazar 15:52

Dün açıklanan borçlu belediyeler listesinde ak partili belediyeler batırılmış borç içinde yüzüyorlar enaz borçlu İzmir belediyesi ama sakın ha uzak durun İzmir belediyesinide batırırsınız yandaş müteahhitlere iş verelim derken.

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 24 Mart 2019 Pazar 13:13

Bugün bir haberde okudum, orman köylülerinden artık geçinmek için topladıkları reçine, ada çayı, mantar, defne ve kekik gibi ürünler için mesleki yeterlilik belgesini Orman Genel Müdürlüğü yayınladığı bir genelge ile şart koşmuş. Bu belgeyi almak için sınav şartı getirmiş. Belge türüne göre sınav ücreti 620 TL'den 1120 TL'ye kadar çıkıyor. Belgesi olmadan bu faaliyetlerde bulunanlar için 500 TL idari para cezası uygulanacakmış. Çıkmış bir de köylülere destek olacağınızdan söz ediyorsunuz yazıklar olsun size be.

Yorumu oyla      12      6  
komik 24 Mart 2019 Pazar 13:04

Bay zeybekçi, bayağı kaptırdın kendini :) Yahu, Reisin harcamak için aday gösterdiğini nasıl unuttun, bu kadar da ahmak olur mu insan? Sen Soyere yükleneceğine, hdplilerin kardeşi olan vakillerinizi, bakanınızı açıkla! Soyerin uçak biletini diline dolayacağına millet açken vip uçağı açıkla! Köylü vergi borcundan traktörünü satarken Cengiz'in affettiğiniz yarım milyar dolarlık vergi borçlarını açıkla! Açıklayamıyorsan, git artık, sabrımızın da bir sınırı var, burası İzmir, ahmak da aptal da biat eden de yok burada!

Yorumu oyla      12      5  
ATATÜRKÇÜ İZMİRLİ 24 Mart 2019 Pazar 11:51

ŞİMDİ KARŞI TARAFTAN YA EKONOMİ BATTI SOĞAN ŞU KADAR SİZDE ÖZELLEŞTİRDİNİZ ZAMANINDA HDP YE SICAK BAKTINIZ YORUMLARI GELECEK..BUNLARI SÖYLERKEN ZEYBEKÇİNİN BUGÜN SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ DOĞRU DEĞİLMİ ONUDA YAZIN Bİ ZAHMET..SÖYLEDİKLERİNİN HANGİSİ YANLIŞ YADA YALAN????

Yorumu oyla      6      16  
TC misafir 24 Mart 2019 Pazar 11:47

Çıkmış hala utanmadan terörist siyaseti yapıyor haburcu oslocu eski fetöcü. Ulan siz bir futbol takımının transfer bütçesi olan 50 milyon doları denkleştiremeyip bu milletin namusu olan tank palet fabrikasını katarlılara peşkeş çektiniz neyin en büyük 20 ekonomisinden bahsediyorsun? Bütçe mali kontrol hesaplarına göre bu yıl 117 milyar faiz ödeyeceksin be! ana para da değil bu bir de çıkmış maval okuyor. Çiftçiye destek olacaklarmış 200 bin ton patatesin ithali için hem de vergisiz kapıyı ardına kadar açacaksın, elin çiftçisini zengin edeceksin bir de utanmadan patates üreticisinin karşısına çıkıp oy isteyeceksin, büyükbaş hayvan ve karkas et ithalatıyla zengin ettiğiniz Sırbistanın başbakan yardımcısı bile çıktı akp için oy istedi srebrenitsa akp nin umurunda bile değil. Neymiş efendim kooperatifleşecekmiş soğuk hava deposu yapacakmış falan, 17 yıldır ülkeyi kim yönetiyordu neden yapmadınız?

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 24 Mart 2019 Pazar 11:12

Gelecek hafta Soyer seçildiği takdirde İzmirli "Kandil'in adayını" mı seçmiş olacak? Zeybekçi ne söylediğinin farkında mı? HDP yönetimi Kandille iş birliği içinde ama oy verenler başımızın tacı. Bu bir çelişki değil mi? Kampanya da proje açıklama değil de karalama kampanyasına dönmüş. Soyer'i boşver de sen ne yapacaksın? Ödemiş'e de hazır gitmişken patates ithalatından bahsetseydin.

Yorumu oyla      11      6  
efece 24 Mart 2019 Pazar 10:56

Bizi desteklerse kardesimiz millet ittifakini desteklerse terorist bu neyin kafasi? Kanunlari uygulayin. Cumhur ittifakina bu davranis cok zrar verdi. Efe net ve dik durur?

Yorumu oyla      11      6  
dogrusu 24 Mart 2019 Pazar 10:46

Hukumet sikayet etmez kanunlari uygulamak zorundadir. Terore bulasan varsa adalet gerekeni yapmalidir. Siz millet itifakini suclarken cumhur ittifaki secmeninin sorusuna neden cevap verilmiyor? 'hdp den belediye baskan adayi olanlardan kardesi Ak partide milletvekili olan var mi?'

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sandal'dan Bayraklı'ya Eskişehir modeli
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Bornova ve Laka derelerini ...
MSB'den DAEŞ ile mücadele açıklaması
Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin DAEŞ'la mücadeleyi ...
Erdoğan'ın mesajına Altun'dan yanıt
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez ...
 
Ümit YALDIZ yazdı... 31 Mart’a doğru
Ümit YALDIZ yazdı... 31 Mart’a doğru
Erdoğan açıkladı: Ankara mitingine kaç kişi katıldı?
Cumhur İttifaki İzmir'den sonra ikinci büyük mitingini Ankara'da yaptı. ...
Erdoğan: Ültimatom peşinen verildi!
AK Parti ile MHP, Ankara'da ortak miting düzenledi. Mitingde konuşan Erdoğan, ...
 
Zeybekci’den son hafta mesajı: Ne olur İzmir'e sahip çıkın!
AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci Balkan ve Boşnak ...
CHP İzmir’in Yücel Abi’si için anlamlı buluşma
Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ...
Soyer: Ekmeğinizi büyütmezsen gelin yakama yapışın!
"Eğer sizin ekmeğinizi büyütmezsem, gelin, yakama yapışın" diyen Soyer, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva